sevgilimin ereksiyon olmasi 5 dk suruyor bosalmasi abartmayim ama 2 dk suruyor. okadar guzelsin ki okadar arzuluyorum ki seni, dayanamiyorum diyor.
dogru mu bu? ben buna inanmiyorum?
dogru mu bu? ben buna inanmiyorum?
Bazen olabiliyor. Kadına bir türlü alışamıyor insan. Bunun etkisi de ya geç boşalma ya da erken boşalma oluyor. Benim saatler süren performanslarım var ama an geliyor dediğim gibi kadına bir türlü ısınamıyorum. Bunda senin tavırlarının da etkisi var. Ya sabırlı olacaksın ya da aman ben uğraşamam deyip başkasını bulacaksın.
uc senedir birlikteyiz biz.
Dr görünmesi lazım
Cevap
43Cevap
Adamda kesinlikle sorun var ereksiyon 5 dakka bosalma 2 dakka cook sikintili cooook
2 dk çok erken ve de sevgilin kendini o şekilde rahatlatmis oluyor. Işin bahanesi o kendini kandırıyor.
beni de senin guzelligin yuzunden oluyor diyerek kandirmaya calisiyor salak saniyor beni. kabul etmiyor erken bosalma sorununu.
Aslında çaresi var. Demekki care bile aramıyor ise ya kabullenmek istemiyor ya da bencillik ediyor. 15 dk dan 3 saate kadar çaresi var iken 2 dk ne demek ya (:
o da bahanesi. senin işine yaramaz 2 dk da boşalması. o yemeğini yedi kalktı sofradan sen daha çorbayı bile içemeden yemek bozuldu buna benziyor
çok çok kısa sürmüş
Bir erkek beklediginden fazla guzel biriyle birlikte olursa dayanamayabilir. Ne kadar gec bosalıyorum derse desin öyle bir durumda dayanamaz. Bence dogru soyluyor
tamam ama uc sene oldu alismis olmasi lazim ezberlemis olmasi lazim heryerimi.
Tabikide yalan! kendi sorumsuzluğunu, güçsüzlüğünü ve bencilliğini sana yamıyor, yazık valla sana...
evet iste en kotusu de bu. guzelligin yuzunden dedigind oturup ay ne guzelim diyecegim saniyor heralde ama salak degilim ben.
sevgiline söyle az mast. yapsın o nedir öyle 2dk nedir yaa kadın ne kadar güzel olursa olsun seviglin acemi...2dk da sen ıslanmazsın bile
evet islanmiyorum ve sasiriyorum. masturbasyona ihtiyaci yok ki surekli birlikteyiz. yapmiyor yani.
Sevgiline söyle ilişkiden hemen önce,
Git gel yapmaları içinden saysın, 1,2,3... diye.
Bu onun patlama süresini artırır biraz daha.
kabul etmiyor ki problemini guzelligim yuzundenmis bunu duyunca sorun etmem saniyor sanirim. salagim sanki ben.
Valla birşey diyim mi eğer sürekli böyleyse durum sorun var demektir :)
Alakası yok sevgilin erken boşalıyor ama düzenli seks olursa bu düzelir belki
isin ilginci duzenliyiz.
elbette az. buyuzden sordum zaten. bide guzelliginden yuzunden diyor buna ancak salaklar inanir
erken tabiki. Geciktirici jeller var onu kullanmayı denerse hem seni hemde kendini daha fazla memnun eder
Abazalıktan ve tecrübesizlikten. 2 dk ne ya o kadar az olur mu?
Sacmalamyin yaa seni tatmin etmeden doyurmadan kalkiyosa yataktan kestirsin daha iyi
Sen aşacaksin onu... Oralla elle gec bosaltacaksin ön sevisme ile
bigün gerçeğini görünce bu salaklıkların aklına gelecekmi acaba
İmrenerek Bakıyorummm. Ben Bosalabilmek İçin Ömrümü Çürütüyorum.
Kısasıda Kötü Uzunuda...
Erken bosalma sorunu en azindan 10 dk gitgel yapmaliki sende zevk alasin
Yalan söylüyorsun diye Türk filmlerin de bir replik vardı aynısını söyle ona :D
2 dakika?
musluk contası bozuk demek
kaçırıyo artık o
kabul etmiyor ama guzelligim yuzundenmis sanki ben salagim.
ne fark eder yahu guzelsem normal mi olacak durumu?
şu cevapları yazanlar bir açıp okusunlar 2 dk normal ama sorun yanlış olabilir giriş yaptıktan sonramı başlar başlamaz mı 2 dk
Ilk boşalma ise hadi kabul edilir ama sonrakiler ise sorun var
ağır abaza normal doğrudur:) ilk sen verdin çoçuğa sanırım büyük sevap ben de hiç unutmam ilk vereni:) Cennetliksiniz:D
adam erken boşalıyor yiğitliğe b*k sürdürmüyor. nerelisin sen
Cesitli nedenleri var bende yasiyordum ilk zamanlar simdi cozdum olayi
Yerine gore degisir eger bu surede sende orgazm oluyorsan normal sende bisey yoksa erken
Erken boşalma sorunu var..
Doktor A görünmeli
Önce seni bir görmek lazım.
ne yani gercekten guzelsem adam hakli mi olacak? cocuk mu kandircaksiniz?
Kandırılmış olma hükmünü vermek kolay değil.
Yalan la
Erken boşalma var "))
Sevişirken süre tutanı da ilk kez görüyorum. :/
seninde mi boyle bir sorunun var? cunku ona da ciddimisin daha iki dk oldu dedigimde suremi tutuyosun diyor.
boyle sorunun varsa sorunu kabullen. sevgiline karsi gulunc duruma dusme.
bakirmiydiniz ikinizde :)
ben bakireydim tanistigimizda. ama onun aktif cinsel. hayati vardi.
nasıl tecrübeli olur ki boşalmayı kontrol edemiyor , tam birleşme yaşadığına emin misin
Fazla Mast yapmasın düzelir
Evet kesınlıkle payı var bunun:):)
En az 15-20 dakika olmalı :(
Ben bu hikayeyi bir yerde daha okudum
Yalan, bal gibide erken boşalıyor
Aşırı derecede anormal.
Bunun tekniğini biliyorum
Çağımızın genel sorunu bu
İbretlik..😕
:) :) :) :)
ben daha az süreede boşalıyorum
Erken boşalıyor.