Masturbasyon yaparken babama yakalandım?

Sabah uyandığımda evde kimse yoktu. Bayram ziyaretine gitmişler belli ki. Bende salona geçtim. Çırılçıplak gözlerim kapalı kendimi okşamaya başladım. Aradan epey bir zaman geçti. Bu arada 22 yaşındayımyani ergen sayılmam. Sonra bir ses duydum nefes sesi gini. Gözümü bir açtım babam salonun tam girişinde gözlerini bana dikmiş şaşkın bir şekilde bakıyor. Meğerse babam evdeymiş. Halisünasyon görüyorum sandım gözümü falan kırptım ama hâla çok şaşkın bakıyordu. Kızmadı falan ama ben eşyalarımı kaptığım gibi ağlayarak odama gittim kapıyıda kilitledim. Bir daha yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum.

Aradan 1 saat geçti kendime gelebilmiş değilim. Biraz önce babam kapıyı tıklatıp "hadi kızım kahvaltıyı hazırladım" dedi. Olgun bir adamdır ama resmen rezil oldum. Bir cevapta veremedim zaten. Ne yapacağım bilmiyorum nasıl bakıcam bir daha yüzüne?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar öncelikle büyük oranda "trol" falan diyenler olmamış. Teşekkür ederim. Ciddiye alınmaz sandım ama sağolun. Ayrıca uzun süre odamdan çıkmadım. Babam iki kere daha hadi kızım kahvaltıya dedi. Sonra "hadi artık saçmalama" dedi. Çıktım yüzüm düşük yüzüne bile bakamadım. Televizyon falan açıktı arada telefon çalıyor bayram için onlara baktı. Ben dahada kötü oldum bu durum karşısında. Sonra yanıma geldi kalk bakayım ayağa dedi. Ağlayacak gibi oldum dövecek ya da bir şey diyecek sandım.
Güncellemeler
+1 yıl
Sıkıca sarıldı, "sen benim kızımsın, saçmalama topla kendini. Bunlar normal şeyler hadi unutalım" dedi. Hüngür hüngür ağladım. Birdaha sarıldı, git yüzünü yıka dedi espriyle. Şu anda gerçekten nasıl bir babaya sahip olduğumu çok daha iyi anladım.
Masturbasyon yaparken babama yakalandım?