aslan burcu erkekleri fantezileri oldukça gelişmiş, yatakta uzun uzadıya vakit geçirmeyi seven, isteklerinin reddedilmesinden hiç hoşlanmayan, partnerinin ona itaat etmesini isteyen erkeklermiş :D peki soruyorum size yatakta bir kadında ne ararsınız ? ne sizi daha çok ateşlendirir heyecanlandırır? özel bir gece geçiricez herşey süper olsun istiyorum :D hepinize şimdiden teşekkür ederim :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBOĞA ERKEKLERİ de aynı soruyu kendileri için benim yorumumun altına cevaplayabilirler :)) üşendim şimdi yeni soru sormaya. Soran arkadaşım kusura bakmazsın umarım Direk boğa erkeğini sorunca zaten yine mi boğa yine mi burçlar diye söylenmeye başlıyorlar zaten :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
kendi burcum diye demiyorum, oğlak burcu için elektrikli iş makinası gibi yakıştırmalar yapılıyor... for exapmle; uçaksavar, güdümlü bilmem ne (lan yoksa onlar savaş silahımıydı)
neyse sen sevgilinle ilgilen nede olsa aramızda bişey olmayacak00 Yorumla
=)))))) aslan burcuysa körüklemen şart :D bak akrep burcuna olimpiyat meşalesi gibiyiz suyun altında bile sönmüyoz :D
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
+1 yıl5 ağustos doğumluyum, şu ana kadar sabahı görmeden sevişmeyi bitirmedim :) gün doğana kadar fantezi :) her pozisyona girebilmelisin, enerjin bitmemeli ve senin de dediğin gibi kontrol erkekte olacak ;)
148 Yorumla
Soran+1 yılahahah aynende oyle :D harekete gecirme konusunda ustume yok ilgi ve cilve seviyosunuz cunku :D harekete gectiginizdede ipleri tamamen elinize aliyosunuz ve birakmiyosunuz yatakta itaat edilmeli size :D birde cok degisik fantezileriniz var onlarin hepsini denemeden uyuyamiyosunuz :D eminim bunlarda dogrudur :D
- +1 yıl
aynen :D partneri tatmin etmek çok önemli :) tabi bu sırada kendimizi de tatmin etmiş oluyoruz :) anlatmakla olmaz , sevişen bilir ne diyim :D
Soran+1 yılilk once partneri tatmin edersinizki sonra sira size gelsin ve butunnn fantezilerinizi rahatca tek tek uygulayabilinn :D son derece iyi biliyorum ama bazen cok sert oluyo bu aslanlar ve en buyuk tutkularinizdan biri seks oldugu icin bunu doyasiya yasamak istiyosunuz :D partnerede yazik ama :D
- +1 yıl
niye yazık olsun ? sonuna kadar tatmin oluyosunuz, seksin hakkını sonuna kadar veriyoruz :)) ben şu ana kadar pişman olan görmedim :)
Soran+1 yıltabiki pisman olmuyoruz ama doymuyosunuzki devamli istiyosunuz bir sure sonra yuruyemez duruma geldigimi biliyorum :D ama gordugun gibi yine burda soru soruyorum ecelime susadim :D
- +1 yıl
valla o konuda yalan söylüyemicem, 3 4 gün evden çıkmadığımı biliyorum :)) yani yürüyemez duruma geldiğine göre sen de hoşlanıyosun bu durumdan :))
Soran+1 yıl2 gun boyunca zorunlu durumlar disinda yataktan cikmadigimizi biliyorum bende :D o zaman yuruyememek kotu olsada evet yani bende yatakta guclu ipleri eline alan sert hareketli atesli erkek seviyorum :D ve yilbasinda yine basbasa 2 gun geciricez hala daha ne yapabilirim diye dusunuyorum :D
- +1 yıl
Doymak mümkün olmuyor rekorumuz 8 saat ama inan yürüyecek halde değildim.tabi herzaman öyle olmuyor
- +1 yıl
planını şimdiden yap dicem ama zaten spontane gelişir , seninki kafasına göre takılacaktır eminim :)) yılbaşına nası girerseniz öyle geçermiş bütün yıl , haberiniz olsun :D
Soran+1 yılahahahhahahha oyle olucak gibi evet bana firsat kalmiyo dedigim gibi aslinda ne yapsam bos :D sakatlanmiyimde yine kalici bir hasar kalicak diye korkuyorum :D
- +1 yıl
ne hasarı ya , hardcore mu yapıyosunuz :D şiddet tamam da kalıcı hasar falan yapmayın öyle şeyler :D
Soran+1 yılbazen tam dozunda oluyo bazen hizli bazen yavas ama cok hareket ediyoruz :D daha dogrusu o ediyo beni cevirmis oluyo :D bazende dozu kaciyo asiri sert olabiliyo. cok sakinken birden o moda gectigimizde basliyo butun bunlar o andan itibaren vahsi ve sert :D
- +1 yıl
aslanım benim, iyi çalışıyo desene :D
Soran+1 yılne demzsinn :D bakalim iste sana surprizlerim var falan dedim heyecan yarattim biraz simdi ne yapicagimi dusunuyorum :D
- +1 yıl
valla kışkırtmasını seviyorum diyosun, giyersin bi lingerie (kırmızı olucak ama yılbaşı özel), lap dance yaparsın, gerisi misli misli gelir :D
Soran+1 yılcok tesekkur ederimm ya birsey bulamamistim :)) peki onu bagliyimmi sence :D
- +1 yıl
off yatağa bağlama olayı ha :D valla dediklerimi yaptıktan sonra çözsen bi türlü çözmesen bi türlü :D biliyosun kontrol onda olmalı, onun dozajını iyi ayarla, sadece önsevişmenin belli bi süresi bağlı olması fena olmaz :D ama adamı azdırıp çözmezsen sinirlenebilir çünkü topları ağrımaya başlar haberin olsun :))
- +1 yıl
Vaaaav başka baglamak ha o yee baby
Soran+1 yılevet sinirlendigi anda cozmem en iyisi o zaman :D yataga baglayip lap dance yapiyim birde kulagina dogru opersem uflersem falan o zamanda dehset azdirabilirim :D tamamdir tasarlamaya basladim guzel birseyler olucak :D
- +1 yıl
kafada bi taslak oluştu :D
Soran+1 yılgercekten cok tesekkur ederim ana temayi sen olusturdun ama :D
- +1 yıl
rica ederim :) bunları yaparsan on numara beş yıldız gece olur :D yılbaşı şahane geçer :D
Soran+1 yılyataga baglama olayina deliriyosunuz bunu yazdik baglayip kirmizi seksi bir lingerie ile dans edicem buda tamam :D krema cikolata sosu falan aliyim mi sence dahada renkli olur mu :D
- +1 yıl
Heeey olmuyor ama burda bir aslan var ya
- +1 yıl
çikolata sosu iyi gidiyo hakkaten ama ilk defada değil, ikici defada yada üçüncü defada yapabilirsin, bilhassa penise dökerek oral yapabilirsin, bu fenadır, o da büyük ihtimalle senin üzerine döker :D
Soran+1 yıloral zaten olmazsa olmaz onun icin sordum on sevismeden sonra oral icin cikolata sosuuu bunuda yazdikk :D
- +1 yıl
başka malzemeye gerek yok :D bunları ve türevlerini yapsan yeterli :D
- +1 yıl
Off bittiim ben ya bu saatte nobette yapılırmı şimdi bu ya
Soran+1 yılcok tesekkur ederim tekrar gercekten cok yardimci oldunn :D iyi geceler diyorum sanadaa :D
- +1 yıl
rica ederim ne yaptım ki :) iyi geceler , bol eğlenceler size :D
- +1 yıl
doğru diyosun da buraya niye yazdın :D alakasız bi yer :D
Soran+1 yılolaya bende dahil oldum :D esmer kasli iri yapili sert erkekler baska ama yani :D bende sarisin mavi gozlu bir kiz olarak esmer begeniyorum :)) bu kisiden kisiye degisir :)
- +1 yıl
yahu sarışınım ben napıyım, saçımı mı boyatıyım :D beni böyle beğensin beğenen :D
Soran+1 yılsarisin olmakta iyidir yani onemli olan sert olmak o karizma ayri birsey yaa :D
- +1 yıl
valla herşeyim sert :D aklına ne geliyosa artık :D
Soran+1 yılevet yaa senin verdigin taktikleri unutmuyorum zaten sende bir aslan erkegisin :D
- +1 yıl
uyguladıysan şahane :D akılda kalması bi işe yaramaz :D
Soran+1 yılyilbasi gecesi uygulicam :D uygulasam belki durumum kotu olabilirdi burda yazamayabilirdim :D
- +1 yıl
haha :D sandalyede oturamazdın heralde :D
Soran+1 yılevet :D yuruyemedigim zamanlari hatirliyorum yaa yilbasinda ne olur bilemem :D ama herseye ragmen sert seviyorum iste tercih meselesi :D
- +1 yıl
keşke herkes senin gibi olsa valla, senin gibi hatun bulması zor, etrafta çok yoksunuz :))
Soran+1 yılevet cok yok ama sizin gibi asiri sert sevende cok yok o zaman :D kimi kontrolu kadina birakmayi seviyo. dedigim gibi tercih meselesi hep :) biz cinsellikte super uyumu yakalamis durumdayiz. mesela ayna karsisinda sevismekte onun en sevdigi seydir bende cok hoslaniyorum bundan dolabin kapagini sokup getirdigimizi hatirliyorum :D bulmak zor ama buluncada gercekten farki anliyosun :D
- +1 yıl
aynayı kim sevmez :D uyumu yakaladıysanız bırakmayın sakın :D
Soran+1 yılsevmeyenlerde var yani :D bakalim iste devam ediyoruz :D sanada bol fantezili atesli bir hatun diliyorum :D
- +1 yıl
amin ahaha :D
Soran+1 yıldun gece superdiiiiiiiiiiiiiiiiii! :D fikirlerin icin tesekkur ederim gercekten :D
- +1 yıl
rica ederim, katkım olduysa ne mutlu bana :D
+1 yılBen eşimin yatakta yılan gibi kıvrak olmasını severim küçük oyunlar farklı kişi gibi davranmasına dayanamam
034 Yorumla
Soran+1 yılsende bir aslan burcu erkegi misin :)
- +1 yıl
3 ağustos doğumluyum ve tam bir sıcak aslan erkeğiyım
Soran+1 yılbenimde sevgilim 4 agustos dogumlu oda sonderece sicak bir aslan erkegi :D ben zaten kivrak hareketli biriyim cilveliyimdirde onu harekete gecirme konusunda hersey super gidiyo zaten :D ama o harekete gecince bana firsat kalmiyo oyle bir durum var ipler tamamen onun elinde oluyo :D
- +1 yıl
Kadın vücuduna hükmettiğinı bilmek ister seni yonlendirir birdenbire değişik pozisyon dener sabit kalmaz ve önce senin doyuma ulasmanı ister ilişki anında izlemek ister seni
Soran+1 yılilk once karsi tarafi tatmin etmek isterler evet ama bunu sira onlara gelsin fantezilerini rahatca uygulayabilmeleri icin yaptiklarini dusunuyorum :D
- +1 yıl
Aynen öyle artık senin yeter dediği çok oldu gece üçte bile olsa mutlaka ilişki isterim hele uyurken severek oksayarak uyandırmaya bayılırım off off :) özledim yaaa
Soran+1 yıldinlenip dinlenip devam ediyosunuz enerjiniz bitmiyo evet :D cilveye ilgiye bayiliyosunuz. opulsun oksansin surpriz yapilsin heyecanlanin bayiliyosunuz bayiliyosunuz :D
- +1 yıl
Yer önemli olmaz yatağa bağlı kalmam mutfakta yemek yaparken arkadan sarılma bile fişekleme sebebi olabilir
Soran+1 yılevet arkadan sarilmaya cok tahrik oluyosunuz bunu farkettim bende sirt bolgeniz erojen sanirim :D
- +1 yıl
Evet dil darbelerine asla hayır demem loş ortamda sevişmeye bayılırım ayna önünde olmak ilişki izlemek uçuruyor biz duvara ayna kaplatmistik birde vücuduna bişey sürüp yalamak ister
Soran+1 yılevet ahahahaha benimde evimde yatagimin karsisinda dolabin aynalari var ordan izlemek dehset diyodu bana :D oral seksi cok seviyosunuz yapilmasini ozellikle :) cikolata krema sosu falan onlarida deniyoruz goguslere ozellikle
- +1 yıl
Sana aslan erkeği kullanma kılavuzu verdim daha detay var ama inan beni silerler ıstersen özel den yazabilirım
Soran+1 yılsimdi eklemiyim hani aslanlar birazda kiskanc olurlar yalana tahammul edemzler ya bana kizabilir :)) hersey icin cok tesekkur ederimm :)
- +1 yıl
Aynen öyle artık ne olursa olsun önce ben bilmek isterim başka birinden duymak delirtir birde y yüzüme sebepsiz telefon kapatmak idam fermani olur profilde iletişim yolları var :)) ne ıstersen sorabilirsin sinyorita
Soran+1 yılaynen oyle telefonu acmayinca falan acayip sinirleniyo :D birde yalana gizliye sakliya tahammulu yok herseyin hesabini cocuk gibi veriyorum ona :D bizim iliskimizde temel unsurda buydu zaten gizlim saklim yok her zaman dogruyu soyluyorum ona birde o aniden sinirlenir ofkesi cabuk gecer o zamanlarda bekliyorum sonra alttan aliyorum pohpohluyorum onu :D
- +1 yıl
Ben sinirlenince mümkünse kaybolsun veya ben çıkıp on dakika hava alayım ama beni sakın bu kapıdan çıkarsanız gelme falan demesin sinirim beş ise beşyüz olur benden öğrenmek isteyecegin çok şey olacak gibi :)
Soran+1 yıloyle yapmadim hic evet geneld esakinlesmesini bekliyorum bir kere gitti mi donmiceginide asiri gururlu cunku :D
- +1 yıl
Senden başka varsa bende isterim kargo masrafı benden şaka biyana aslan erkeği ile yaşam hem çok zor hemde çok eğlenceli ve güzel olur yapacağın tek şey ne dese tamam demek o kadar
Soran+1 yılaslinda cok zor erkeklersiniz ama sizi idare etmek her kadinin yapabilicegi is degil :) temel unsur her zaman durust samimi acik olucaksin ona sadik olucasin onu sevdigini belli ediceksin her zaman :) pozitif biri olucaksin onu destekliceksin yaninda oldugunu onun ne kadar mukemmel bir erkek oldugunu soyliceksin :D sinirlendiginde bekliceksin sakinlesince kucuk bir cocukla konusuyomus gibi sevgi dolu sozcuklerle yaklasicaksin alttan alan hep sen olucaksin :D isteklerine hayir demiceksin :D
Soran+1 yılbirde cilveli sever onlar guler yuzlu pozitif cilveli bakimli olunmali :D beyaz puruzsuz tende oldukca ilginizi cekiyo :D
- +1 yıl
Sekse düşkünüm ama sarılip saatlerce yatmak bazen seksten daha fazla zevk verir ben beyaz değil esmer baliketli severim elini attımmı dolduran olmalı
Soran+1 yılyorulunca tabii :D bu yon uymadi ama bununda burcla alakasi yoktur tabi :) ben beyaz tenli sarisinim renkli gozluyum zayifim ama belim ince sadece gogus ve kalca dolgundur :D
- +1 yıl
Bak buna hayır demem yani başta söylenemezmı ya :) seni merak ettim şimdi
Soran+1 yılbunlari soylemem bile benim aslanimi cilgina cevirebilir :D
- +1 yıl
Bende aslanım unutma bence adresimi eklersen sevinirim gerçekten merak ettim şimdi bu aslan terbiyecisini
Soran+1 yılhersey icin tesekkur ederim gercekten aslanimi seviyorum hani yanlis dusunmesin simdi boyle ozel konustuk falan :D
- +1 yıl
Bak kukremeye başlatacaksin şimdi:) şaka biyana burda olan burda kalıyor ve gerçekten seni merak ediyorum
Soran+1 yılheheheh kukresene kukresenee :))
- +1 yıl
Bir bilgi daha fazla tahrik etme kukrersek susmamiz zor olur. İnan seni görmeden tanıyor gibiyim.
Soran+1 yılhehehehe :D burcunun ozelliklerini anlattigim icin sanirim :))
Soran+1 yılherneyse hersey icin tesekkur ederim sana inan cok yardimci oldun iyi gecelerrr :)))
- +1 yıl
Önemli not küsüp dönerse yeme en ıyi taktiktir kiyamam sana gel demenin bekler ve gerçekten işe yarar bir aslan birşey isterse mutlaka elde eder
Soran+1 yıltesekkur ederim tekrar bakalim iste uzun suredir cikiyoruz aileler falanda tanisiyo evlilik dusunuyoruz oda kararli yani bu konuda buda cok dogru :D insallah bakicaz artik :))
- +1 yıl
Bu saatte nobette yaptıkların işkence resmen mutlu ol aman kafes kapısını açık unutma gece yer seni
Gizli Üye(36-45)+1 yılwayyyy anasını arkadaslar sınır tanıma gerekırse grup bıle yap herseyı dne aklına gelıyorsa
tobe tobe!10 Yorumla:) sen bırde yay burcunu dene :)
10 Yorumlaakrep burcunu tek geçerim:D
23 Yorumlaaslanlarla aran ıyı heralde :D seni gidi gidi :D
12 Yorumla
Soran+1 yılhayatimda ilk be tek bir aslan oldu umarimda sonda o olur :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılgaçın lan gaçın kız niyeti bozmuş :))
20 Yorumla
+1 yılaslanı bilmem de bi akrep olarak iyiyim ya :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılateşimi karıma artırır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsınırları kaldır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi