Ben 24 yaşındayım 18 yaşında abi kardeş gibi olduğumuz bir kız var. Bu kız bir aile dostunun kızı oradan tanışıyoruz. Yeri gelir benden para ister veririm yeri gelir sıkıntısı olur giderim. Sevgilisi vardı 1 yıllık falan ayrılmışlar aradı beni ağlıyordu. Bir arkadaşının ailesi evde yokmuş oraya çağırdı. Hızlı bir şekilde gittim merak ettiğim için. Oturduk bana sarıldı ağladı uzun uzun. Dİnledim teselli ettim abilik yaptım öğütler verdim. Gözleri kapandı biraz uykusu geldi yatağa yatırdım üstünü örtüyordum tuttu beni lütfen sende gel yalnız olmak istemiyorum dedi. Bende dayanamadım kesinlikle kötü niyetim yoktu gerçekten. Sokuldu bana uyuyordu nefesini hissediyorum boynumda. Sonra boynuma dudaklarını değdirdi öpmeye başladı beni. Alımlı güzel bir kız ama hep kardeş gözüyle bakmıştım. Önce istemedim ama diretti. Birlikte olduk seviştik saatlerce. Bakireymiş tam ilişkiye girmedik ama göğüslerini emdim oda beni emdi boşalttı beni. Seviştik işte. Nasıl oldu nasıl oraya geldik bilmiyorum. Çok aşağılık hissediyorum kendimi ki sanırım öyleyim. Şimdi kız benden telefon bekliyor? Ne yapıcam ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler