Şekildeki pozisyonun adı nedir? Deneyen ve denemek isteyenleri görebilir miyim? 5. Şık benden missionary

Cinema stroke (Sinema vuruşu) Çok rahatsız bir pozisyon ancak salt boşalmaya hazır beklemeye tahammül olunmadığı zaman da olabilir çünkü bu pozisyonda erkek fazla dayanamaz..
amcacığım cevap victory olacaktı! :)
AChat diye bir oyun var görselleri çok iyi gerçeğe yakın oyuncuyu yönlendirebiliyor istediğin türde ve istediğin pozisyonlarda yapılabiliyor
victory herhalde bacaklar V formasini almis ))
ilk defa soruya cevap veren bir görüş oldu :)
evet baktim ben de herkes oyuna takmis :D sizin fikriniz ne?
ben zaten biliyorum victory-erkeğin galibiyeti, ya da kadının mağlubiyeti :)
hii dogru tahmin yapmisim :) ama v-den yola cikarak :D
diğer sorular böyle kopyalı olmayacak hanımefendi :)
a kopya mi var? nerde *-*
kopyayı sen bulmuşsun o benim dikkatimi hiç çekmedi
o zaman kopya sayilmaz :P
evet sayılmaz soruyu hazırlayanların dikkatsizliği
Dikkatsizlik degil, yani ordan birinin yola cikarak boyle sonuca gelecegini dusunmemislerdir, bence hemen herkesin aklina gelecek bir sey de degil 😄
çok dikkatlisin. bu özelliği nereden aldın?
Dalga mi geciyorsun?))
Hayır çok ciddiyim hanımefendi
Guzel ☺️
Tabi güzel sen de güzelsin gizlisin ama öylesindir kesin ;)
Yani ;) bir dahakini soruna acik cevap vericem. Aslinda buna da verirdim sadece mesaj kutu istilasina ugramak istemem 😄
ben mi istila edicem? denemesi bedava. zaten engelle denen lanet bir şey var bilirsin :)
Seni kast etmemistim ☺️
Cevabı özelden verirsin o halde, ben o alta doluşanlara lafı söylüyorum merak etme , en uyuz olduğum şey soruya bişey yazan bayanın altına aptalca bişeyler yazanlar
Cevap
3Cevap
herhalde yaptık birçok kez yapmışımdır bunu ama çok kaldırmak iyi değil kızın belini kırarsın :D
Çok klasik bu pozisyon kadınlar bacaklarına hakim olamadığı için çıkmışsa sürüyor
Bu oyunmu be. Oyunun adı ney
oyundu da sanırım yok artık. bugün baktım ismini bulayım diye bulamadım
aha bak geldi bir tanesi :)
Sorularına hayranım.😄
Marjinal olmak iyidir :)
marjinal farklı olan kişidir, kevaşelik ise kötü yola düşmüş kadınlar için kullanılır. kelimeleri önce doğru bilmek lazım
Bana * diyenin yorumunu silmişler :)
Bu oyunun amacı nedir?
oyunun amacı cinselliği tekdüzelikten kurtarmak ve pozisyonları isimleriyle beraber göstermek. kadınların yattığı yerden kalkmadığı bir cinselliği geliştirmek ya da.
stand. g bridge :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar