Bu kız kaşar mı?

Yaklaşık 21-22 yıldır her yaz gittiğim yazlıkta normalde hiç arkadaşım olmamıştı. 2-3 yıl önce bir kızla tanıştım ilk başta çok iyiydik seviyodum onu ama sonradan kişiliğini göstermeye başladı. Fazlasıyla erkek avcısı olduğunu fark ettim. Ayıptır söylemesi gözümün önünde 10dk içinde iki kişiyle yiyişip birine sakso çekti ve sürekli sakso anılarını anlatmaya başladı. Geçen sene yazlıktan biraz erken gitmişti onun gittiği gün ben yazlığa yeni gelmiştim tabi ben gelmeden önce yazlıktaki erkekleri elden geçirmiş. Sonra ben bir çocukla tanıştım her gün beraberdik çok eğleniyoduk sevgili değildik ama hoşlanıyodum ondan. Çocuk bana arkadaşınla tanıştırsana beni dedi. Kızın ne olduğunu bildiğim için tanıştırmicam dedim çocuğa fazla üstelemedi tamam dedi tabi bunlar geçen yaz oldu. Ben yaşadığım şehre geri döndüm o gün bugündür çocukla whatsapptan olsun telefondan olsun fazla konuşmadık daha doğrusu ben konuşmak istemedim. Ve o şu an yazlıkta bu kızın eski sevgililerinden birinden numarasını almış kıza yazmış. Kız bana mesaj attı seninki yazdı dedi napıcaksın dedim erkeklere olan tüm hıncımı ondan çıkarıcam dedi biraz konuştular ss attırdım kız bildiğin normal konuşuyo hatta yüz veriyo ki yüz vermese bile konuşması yanlış bişey. Tabi ben bunu duyunca baya cinlendim çocuğa ayarı verdim engeli çaktım. Kızla hala konuşuyolar ve şu an kız da yazlıkta hatta dün buluşmuşlar ve kız bana anlattı yine. Aslında ben kızın egosunu tatmin etmeye çalıştığını ve biraz da beni kıskandırmaya çalıştğını düşünüyorum. Onunla da arayı açmadım çünkü yazlıktaki tek arkadaşım. Peki sizce ne yapıyım? Kıza da ayarı veriyim ve yüzüne bakmıyım mı?
Bu kız kaşar mı?