Sevgilime cinsellik ile ilgili bisey dediğimde bana bunu söyledi sizce benim bu davranisimdan rahataizmi olur benden sogumusmu neden boyle dedi anlamadım?
benim çok tecribeli olmamdan değil ama çocuğa anal şeyi atmışsın yani altında bir anlnam aramış bence bizde yapalım imajı çizmişsin. Bide erkekler öyle cinselliğe aç kızlardan hoşlanmazlar sadece s*kmek için kullanırlar onların beyni bizim gibi çalışmaz cinsellik ayrı seks ayrıdır o yüzden sen sen ol terbiyeni bozma bu çocukla da bir geleceğin olduğunu düşünmüyorum bence ayrıl gerçekten sevdiğin birini buluncada böyle şeyler sakın konuşma
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama ayrilmak istediğim zaman beni bırakmıyor çok sevdiğini söylüyor
Yerinde olsam cinsellk falan konusmam elletmem bile. Sürünsün bu lafları hatırlatırdım yakınlaşmak istediğindede hayatı zindan ederdim ona bulduda bunuyor. Sağ el devam ozaman bırak mutlu demekki sağ eliyle
Sevgilinle her şeyi paylaşabilirsin, her türlü konuşmayı yapabilirsin. Yatıp, kalkarsın da fakat aradaki çizgiyi iyi koruyabilmelisin. Ona hitap şeklinden rahatsız olduğunu, bir bayan ile nasıl iletişim kurulması gerektiğini öğrenmesini söyleyebilirsin.
Ama o seni degersiz goruyor farkinda misin? Bu soruyu okuyan herkes senin sevgilinin seni degersiz sadece kullanmak icin seninle oldugunu soyluyor farkindaysan bu duruma o kadar dusuk gorunmeni saglayan birini sevmen dogru mu? Elbet elinde olmaz insann sevmek ama senin icin ayrilmak en dogrusu sevsen bile ya da onu sert dille uyar hatta cinsel muhabbete girme bir daha o zman buyuk ihtimal o zaten gidecek senden
En İyi Cevaplar