Zevk alamama sorunu nedendir?

evliyim ve bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.eşimle birlikte olmak istemiyorum.bana zevk vermiyor.onuda kırmak istemiyorum gönlü olsun diye rol yapıyorum.bilmiyorum bendemi sorun var ondamı.bendeyse pikolojik olabilir.halbuki çok istekli biriyim ama bir anlık sonra geçiyor.sizce ne yapmalıyım.öneriniz nedir.
Güncellemeler
+1 yıl
çok geniş kapsamlı bir konu aslında.bu konuyla ilgili çok sorunlarım var.nasıl desem beğenilmeyecek bir kadın değilim.her yönümle.onun yanında olduğunu bilmesindenmidir nedir hakettiğim değeri yada ilgiyi göstermiyor.buda beni çok üzüyor.belki bu durum yatak odasına yansıyor olabilir.önsevişmeyi kısa tutuyor.alacağını alıyor.sonra gidiyor.buda beni kullanılıyorum hissine kapılmama neden oluyor.bir sonraki birlikteliğide hayliyle istemiyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar benimmi söylemem gerekiyor.birazcıkta o bilse ne olur sanki.o benim gösterdiğim çabanın farkında bence.neden karşılık vermiyor.haa bu arada acaba beni aldatıyormu gibisinden çok düşündüm.emin olamadığım için kendi kendimi yiyip bitirdim.
Güncellemeler
+1 yıl
galiba evliliğimle ilgili bir karar vermem gerekiyor.yada mücadeleye devam etmem gerekiyor.beni ciddiye aldığınız ve içtenlikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.inanın gerçekten problemli bir evliliğim var.yalan değil yani.ayrıca hepinize teşekkür ederim.
Zevk alamama sorunu nedendir?