Elimden gelen herşeyo yapıyorum striptiz vs sadece içime girmiyor
ama çok geç boşalıyo
Yoksa iyu sevişmiyo muyum?
ama çok geç boşalıyo
Yoksa iyu sevişmiyo muyum?
erkegin gec bosalması senın sevişmeyi bılmedıgın anlamına gelmez ayrıca bu senın acından daha guzel bende gec boşalıyorum 1 saati geçiyor ve sevgilim bundan hıc sıkayetcı degıl ılk baslarda ondada boyle dusunceler vardı benım zevk aldıgımı bıldıgı ıcın boyle dusuncelerı kalmadı... ben bir defa boşalana kadar ıkı uc defa orgazm olmak onu cıldırtıyor sende bunun zevkını cıkar pıyasada boyle erkek zor bulursun ayrıca yorumlara fılan baktımda oncesınde kendı bısler yapıyordur gecıktırıcı kullanıyordur dıye yorumlar vardı
cinselligi ogrenen bir erkek gec boşalır yanı bosalma suresını kendı ayarlar
cinselligi boşalmak uzerıne yasamadıgımız ıcın gec boşalıyoruz ibr baska degısle partnerın aldıgı zevk kıvranmalar ınlemeler bosalmakdan daha cok zevk verıyor ve bu sure ne kadar uzun olursa o kadar sehvetlı oluyor...
anladım ama ben 2-3 kere orgazm olduktan sonra kuruma oluyor.artık dinlenmek sarılmak istiyorum.ama o hala ereksiyon halinde oluyor
ereksiyon halinde olsun cıksın ıcınden veya ıcınde dursun bıraz mola verdıkden sonra devam edersiniz devam etmek ıstıyorsa eczaneden kayganlastırıcı krem alsın devam etsın ıkınızınde canı yanmasın...
yaş 30 u geçince performans düşer.ikinci boşalma için baya beklersin.yaşla ilgili tamamen.19 luk bi delikanlı al bakalım 10 dk da 5 posta atar sana.zulüm olmadıkça geç boşalma her bayan için iyidir.
35 yasnda :)
Ben ara vermek istiyorum diyorum da o durmuyo..hakktn zulm oluyo
Ya ama ben defalarca bosalsn istiyorum.tatmin olmuyorum bi kereyle.kısa kısa ama cok olsun istiyorum
sen çok iyi olabilirsin ama kaynak yoksa çıkmaz istediğin kadar.ilaçlar var ama onlarda ereksiyon için olmalı,sperm miktarını etkilemez.dediğim gibi genç bulmalısın işte.senin bir dokunuşunla sertleşecek ve hazırda bekleyecek.ya da kendisine yediğine içtiğine çok dikkat edecek,düzenli spor yapacak.bunlar uzatır yaş ileri olsa da performansı.onun defalarca boşalmasını istediğini sakın ona söyleme:) egosu biter,ilişkide kavgalar başlar bu sefer.
peki cok saol
Abi 45 dakka neki biz sevgilimle en az iki saat sevişiyoruz ve asla şikayetçi değiliz bu durumdan dünyanın en şanslı çifti olabiliriz 😀
Cevap
13Cevap
Sen kendini fazla sıktığından erken boşalıyor olabilirsin :) erkek 30 dknın üstüne çıkmıyorsa normal bence internetten bak onu nasıl daha hızlı boşaltabilirim diye mutlaka vardır belli taktikleer :)
geçten kastımız nedir? ilişki sayısı arttıkça boşalma süresi de uzar mesela.
Ilki 5 dk a bosaliyoda.ikinci 45 dk falan
Bende oyle diyorum.abaza gbi davraniyo hic durmuyo.bi sure sonra bosaldgm icin istek bitiyo bende
içine girmedi taktirde yarım saatten önce boşalıyosa sıkıntı yok
Hic hos degil ya bi sure sonra bayiyo
O bi bosalana kdr ben 3 kere bosaliyorm.sigara icmek dinlenmek istyrm.o beni bosalt diyo
Geç boşalması zevk almadığını göstermez eğer sertlikte bir azalma omadığı halde ise bende aynıyım ama zevk alıyorum
Sertleşmede sorun yoksa, geç boşalmasında sorun yoktur...
senden önce bişeyler yapıyor veya senden habersiz geciktirici kullanıyor
benden önce bişey yapmadıgını biliyorum da :Sdiğeri bilmiyorm..sanmam
yok onla alakalı bişidirr.. ya da ilaç kullanıyordur geç boşlamka için :D
bazıları geç boşalır orta noktayı bulun :)
Aynı sıkıntı bende de var.takmayın kafanıza
ne kadar sürüyor ki boşalması?
Şakamısın sen yaa ? :D
boğaz köprüsüne çıkıp, intihar edebilirsin
30 dk garanti veriyorum
Cek kopar.
çok gec derken
10 dk oral yapiyorum
geçmi bu :)
10 dk sonunda bosalmiyo ama
oralda oyle 10-15 dk boşalmaz zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?