Karımın bodrum antalya gibi beldelerde plajda Tanga bikini Giydirmek istıyorum kocanız sizden bunu istese giyermıydınız?
Karımın bodrum antalya gibi beldelerde plajda Tanga bikini Giydirmek istıyorum kocanız sizden bunu istese giyermıydınız?
bu iğrenç durumun adına özgürlük diyenler, kimse karışamaz özeli diyenler var, işte saçma sapan, masum gibi görünen cümlelerle savunanlar var ya işte onlara yazık diyorum.
ulan bu nasıl bir karakterdir, hiç mi nefis yok.
hadi onu da geçtim özelse git özel yerde yap ya da yaptır, neden topluma açık yerlerde özelini sergiliyorsun. bunun adı özgürlük de olamaz. çünkü özgürlük başka. ki bu durumun, benden çok seni rahatsız etmesi gerekir, sen bu karını teşhirciliğe itiyorsun.. apaçık yanacaksin deniliyor ayette bir koca eşini nasıl kötülüğe iter anlamiyorum...
Aslında karısının göğüslerini kalçalarını millete seyri alem yaptırmak isteyen erkektir. bazılarına normal gelmesini anlamak pekte zor değil. karısını vitrin niyetine alanlar sırf ben çağdaşım işte görüyorsunuz her yerimden modernlik akıyor diye namusunu ortaya koyanlar... Diyecek laf yok. yazık... deyyus
Gıymem
bende giydiriyorum hatta üstsüz olmasını istiyorum. gecen sene alıştı şimdi kendi istiyor daha seksi bikiniler aldı. yine üstsüz olacakmış. ve onu arzulayan gözleri görmek onun izlenmesini izlemek beni deli ediyor.
alanya antalya fetiye kusadası vb. sorun olmuyor
Cevap
9Cevap
sen zaten bildiğin p. zevenksin yok karını karsında başka heriflerle birlikte etmek için hayal kurmalar gtünü açtırmalar. Bildiğin karının p. zevengisin Ne pisliksin ya , karım deme bari..
Bugün gösterirsen yarın satarsın...
Troll sorular troll sorular.. :)
Valla ben sizin paylasimlariniza baktikca sizin bir boynuzlu oldugunuzu dusunuyorum oyle bir boynuzlusunuzki karınızi onunuzde yapsalar zevk alirsiniz
teşhiri seviyorsun sen
yuh yani ben böyle kocanın taa...
asla giymem o kadar da değil
Bulamadın mı hala swing yapacak çift?
Peki biri karını görüp becermek istese
Dikkatimi cekerse ve bakarsan kizAr misin?
Eğer ikiniz içinde sorun yoksa giyebilir tabiki
Millet görsün mü istiyorsun?
Öyle kocayı eşek sudan gelene kadar dövderdim
Bunun sonu iyi şeylere gitmez
aynı soruyu dönde sordun bea
Ne gevşeksin be
Amaç ne dayı
Hayır demek istediğim neden böyle bir şey yaptırmak istiyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar