Ha büyğk ha küçük bunda utanılcak bişide yok.
Beyler size bir kaç soru?
Ha büyğk ha küçük bunda utanılcak bişide yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer penis boyu genellem yok aslında 10 cm üstünekiler her türlü iş görür her gün mast. yuh abazalık ne kadar az okadar iyi aslında ama en ideali bence 3 günde 1 dayana bililene haftada 1 ideal eğer haftada 1 yapmassan dışarıda kız görünce hemen azıyon :/ hayal kuruyon roket kalkışa geçiyo işte :/ mast. yapınca bazen agrı yapıyo ama makatta nedense sanırım oraya baglı yaa ondan ama 2. mast. ta ilk mast. yapınca normal ama 15 dk sonra 2. mast. yapınca bende agrı olur bazen diğerlerini bilmem :D
Siz kaç cm istersiniz?
ne kadar sıklıkla mast. yapıyonuz?
ağrı niye olsun ki?
bide mast. yaparken vajinaya bir nesne cisim sokuyomusunuz? :D :D
Santim küçük olsada olır 😀
Mast nasiren yaparım
Ağrıda ne biliyim öyle diyorlar erkeler ypmayınca ağrı olıyomuş felan
Mast yaparken de hiç bişi sokmam. 😀😁
aman sakın sonra delersin zarı hiç yoktna yere sorun olur ağrı olmuyo da yapmayınca azgınlık oluyo oçok daha fena sorun :D :D sorma sebebin ney kii bunlrı :D
Merak ettim bilgi almak istedim bende sordum 😀 ama yorumlar süper
:D :D iyi iyi kafanı karıştırmaz inşallah :D
sana net bilgiyi veriyorum bak www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/28347888.asp
ayrıca çoğu kişi 15 16 cm diyenler dahil bastırarak ölçerler veya yandan ölçerler bu nedenle yanlış sanuca varırlar. dışarda kalan kısım 13-14cm normaldir tr ortalaması 12.5-13cm arasıdır. penisin üstünden dibine basılarak ölçülürse normali 15-16 cm dir. burdaki kobralar genelde öyle ölçüp üzerine 2 3 cm de kendileri eklerler :D
Teşekkür ederiim
Kişiden kişiye değişir penis boyu benimki 13 cm... Başkalarınınki kimisi 19'lar 20'lerdedir kimisinin 10,9 hatta 8 falandır genetik bu ama Türkiye ortalama olarak 14 diyorlar kimileri 12 diyor... Hergün mastürübasyon yapmak zararlı o yüzden ben yapmıyorum 2-3 günde bir defa ortalama yapıyorum... uzun süre yapmayınca testislerim yani yumurtalıklarım ağrıyor
15 cm
her gün zorunda değilim
yapmayınca hiç ağrı olduguınu hissetmedim bazıları kızları yapmak için uyduruyo
merak ettiğim var mı düşüneyim :)
Teşeklür ederim peki sizin boy ne kadar dı penis boyu değil normal boyunuz yazmak zorunda değilsiniz anlarım ;)
182 cm :D penis boyuyla baglantısını merak ediyosanız penis boyunun hiçbişeyle asla baglantısı yok genetiktir
boyu kısa olanında pğenisi büyük olabilir
uzun süre yapmazsam ve sürekli düşünürsem gece rüyada oluyor :) vede her uyandıgımda kalkık olur çözemediğim tek şey
Teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz 😊
bende sorcamda ne sorsam yaa türk kızlarında vajina tipleri genelde aynımı acaba :D
rica ederim
Vajinada pek farklılıklar olmuyo genelde benim bildiğim tabi 😁
yani dudakları kastetmiştim cogunun sarkık değil galiba iç dudaklar hep kapalı gibi şeftali gibi :)
Siz benden daha çok dikkat etmişsiniz sanırım 😀
yok şimdi filmleri izleyince acaba türklerin ki nasıl diye merak ediyorum tabi filmlerle asla kıyaslamam kızlar gibi :D
Cevap
40Cevap
17 cm mantar basli damarli kalin bir penisim var nasil iyimi her gun masturbasyon yapmiyorum haftada 3 bazen 4 oluyo yapmassam agri olusuyo olur olmaz yerde sertlesip beni rezil ediyo basima geldi 😆 bende sana soru sormak istiyorum
Teşekkğr ederim
Dinliyorum
Yani oral seks de bazen miğde bulandırabilir hale gelebilyo o şeyi ağza temas ettirmek anca çok azmış olmak gerekirki isteye isteye yapsın
Normalide zaten normal yolla ilişki bunu yapmak neden yetmioki
Ya ama iyide oral seks ayri bir zevk katiyo kisisel bakim tam yapilinca ortada engel neki ben mesela hicvtereddutsuz cok ta iyi yapiyorum kaldiki vajinadan bir suru akinti var ve daha cok bakteri uretimine musait bunun bakimi yapilinca hicte sorun olmuyo + puan kazandiriyo ama bayanlar bu konuda on yargili ve penise bunu yapmaya cok cekiniyolar bunu ikna edenece baya ugrasiliyo
Onu yapan var yapmayan yapacak tek şey sizin için o zaman yapanı bulmak
HerKesin düşüncesi farklı tabi
boyu 18 cm
2-3 günde bir ilişkiye girerim
1 hafta yapmazsam ağrı yapıyor yumurtalıkta bazen
peki sen bakiremisin şunun için soordum klitoral orgazmmı seni daha çok tatmin ediyor yoksa vajinalmi,
senin için ideal erkek penis boyu kaç olmalı bu azgınlıkla :)
mast yaparken hangi teknikleri kullanıyorsun :)
ewli olsan ne sıklıkta ilişkiye girersin :) yeter bu kadar.
Ben bakireyim benim için idaeli 15-16 yeter mast tapma ihtiyacı duymuyorım evşenincede eşime de bağlı ne sıklıkla ilişkiye girmem
Hiç ölçme gereği duymadım
Zaten boydan çok kalınlığı daha önemli ve işlevi
Erken boşalma problemi yaşamadıkça problem teşkil etmez.
Partnerlerim genelde iyi olduğumu söylüyorlar ve iyi bir aletim olduğunu.
Hergün Mastürbasyon yapmak zorunda değiliz sadece arada bir yapmak daha zevkli :)
Haftada 2 gün gayet iyidir fakat bazı durumlarda bu günler kısalır fazla enerjimiz olduğu günlerde mesela.
Ve bir süre mastürbasyon yapmazsak kasık ağrısı oluyor sızı şeklinde.
Aletin boyu 18 cm. Yani 2 3 gunde bir mast yprm agri felan olmaz..
bnde birsy sorcm siz kizlarin vajinalari sekilleri hepsi ayni mi? Yani bazlrnki sarkık felan
Bazılarının ki sarkık evet ilişkiye giren kızların vajinası pert bitiyo yani sarkıyo
Anldm tskr
14cm...
Ortalama herkezin 10 17 cm arasi digerleri salliyor.
Her gun degil 3 gunde 1 falan yapiyorum
Yapmayinca agri girmiyor istek cok fazla oluyor ve ben ramazana girdigimden beri hicbbirsey yapmadim tık yok 1 ay oldu gebericem az kaldi en ufak biseyde direk gibi oluyor inmek bilmiyor
19 cm.
Ayda 2 kez mast yaparım
Ağrı hikayesi çok uyarılırsan sperm üretimi artar ve toplar büzüşür bu sıkışma ağrı yapar olay bu başka soru var mı?
Teşekkğr ederim hayır yok 😊
Tabikii oldunuz iyi geceler
16 cm hafif kalın ve birazda damarı var çekmeyince ağrı olmuyor ama belli belirsiz yerlerde ayağa kalkarak bişeyler görmeye çalışıyor toplumumuz henüz bukadar gelişmedi gelişmesinde.
Size sorum : kızlar gögüs konusunda neden bukadar hassas?
Tam olarak ne merak ediyosun
Mesela 90 b gögüsün var ben senin gögüsüne 70 b falan diyorum
Gebelde erkekler büyük istiyor diye kızlarda büyük olsun istiyor yanlız siz tatmin olmuyorsunuz ben 80 b nim bana da yetiyor hatta bazen 75 oluyor ama göğüs neden bu kadar önemliki hassaslığı ise bazen siz beyler kırıcı okuyorsunuz illede büyük olsun diye
Benim için gögüsün bir önemi yok soracak olursan mervzu sol gögüsünüzün altında olan gerisi pekte mühim değil
Bilmiyorum kaldirmaya yarfim edersen ölçücem hergun yapilmaz ki mast yapmayınca bunye otomatik ruyada boşaltır pek sen?
Anladım teşekkğr ederim ben pek yapmam hatta nadiren gerek duymuyorum ki
Bilmem kızlar genelde pek ihtiyaç duymazlar😀
Ben şuana kadar kimseyle birlikte olmadım desem
Benim düşündüğüm şey evlendiğimde helalimle yapmak ama bilgi sahibide olmak istiyorum tabi
23 cm büyüklük sanıldığı kadar avantaj değil
mast ya da seks yapmak zorunda değilsin ama yapmadan da suramassın
uzun süre yapmayınca ya da tahrih olup yapmayınca yumurtalar doluyor ve ağrı yapıyor
13,5cm Her gün yapmak zorunda değilim.. Uzun süre yapmayınca böyle ıkınmalarda felan kasıklarda hafif bir baskı oluyor. Eğer uzun süre yapmazsam zaten rüyalanma sistemi ile gece yatak batıyor. En iyisi 3-4 günde bir yapmak o da yatak batmasın diye...
18-19 cm arası
hergun yapmıorum cunku artık bir anlamı kalmıor
yapmayınca kasıgıma agrılar girior
ve neden bu srouyu soruyorsun bayan troll
Merak ediyorum ve biraz bilgi sahibi oluyorum
Abaza kiz bide bunun gibilere cevap yaziyonuz siz erkekler ayni soruyu yazdaniz cevap veren olurmu zihniyetiniz cok bos
Yazmayı denesene belki cevap veren olur denemeden bilemessin diymi böyle bir sitede
Cevap tabiki olur.
sen halen olayin teori kismindasin bosver
ben. den sana bir soru... dinin varmi? bugunu anlam ve onemini biliyomusun da kafandan bugun bu sorulri gecirysn
Evet dinim var biliyorumda aklıma geldi sordum
1-seni ilgilendirmez.
2- cok az yaparım. Yapmayinca sorun olmaz.
Tşkler
18-19 kadar boyut
Hergun degil 2 gunw yaparim
Gostermek karsilikli telde konusarak yapmak cok zevkli
Ama bunu cesaretli bir kizla inleyerek yapmak guzeldir
Yapmazsam bankada kalkiyo uygun olmuyo
Bu kadar olsun isterdim
12.5
her gün yaparım, şu sıralar günde 2-3
yapmayınca durmadık yere kalkıyor, ağrı olmuyor, fazla kasılıyor...
Diyen çokda doğrum acaba
Pardon yanlış oldu
neye inanmadın?
Yanlışlıkla size yazdım kusura bakmayın üzgünüm gerçekten inanmadığım bişey yok cidden yorumu baikasına yazacaktım size yazdım :/
Her gün mast yapılmaz. Öyle hemende ağrı falan olmaz.
Teşeklür ederim bende her gün yapmanız gerekiyor sanıyordum
Tamam teşekür ederim 😊
İyi geceler
Senin için peki sünnetsiz penis mi sünnet li penis mi tercihin neden
Sünnetli daha iyi nedeni yok daha sağlıklı
O temiz tutma ile ilgili bir durum bence 😊
Olsun sünnetsiz istemem ben
Tabi tercih meselesi dinsel mi senin ki. sünnet cinsel zevki çok azaltıyor Muş
ablacım benım penıs boyum 12cm. bazen günde 2 defa oluyor. ama haftada 5 6 defa ortalama
18 19 civarı
mast hep yapmak istiyorum
bir ağrı falan olmuyo yarıda bırakınca oluyor
sorum oral yapmayı istiyor musun
Oral benlik değil
senlik olan ne?
17cm genel olarak 15 civarı galiba
3-4 günde bir belki yapıyorum
ağrı olmuyor
zaman geçince her gün yapmak gerekiyor ben bazen günde iki bile oluyor yalan yok...
17 cm hergün mast yapmam haftada 3 kez mast yapmasam rüyalanıyorum ve boşalıyorum:)
İki günde bir yaparım 16 cm
Neden merak ettin sevgilinlemi kiyasliyorsun
Kıyaslama yokda merak ediyorum işte sevgilime soramadım bende genelleme olarak kaçtır diye sordum boyuda uzun sevgilimin
Boyu kaç
1.85 sanırım belkide biraz daha fazla
Boyum 187 şeyim 16
Sen hesapla işte
Boy ile uzuvlar orantılıdır
Teşekkür ederim çok saolunn
Rica ederim senin için ideali nasıl
16 dan fazla olmasa daha iyi sanırım
Kadınlar genelde uzun tercih eder
Gebelde öyle olabilir ama benim için normal boy 15-16
Kalınlık ve boşalma suresi nasıl olmali
Hiç düşünmedim walla
Düşünmeden cevap verebilirsiniz :)
Kalın pek tercih etmem heralde boşalmada orasını bilemicem
Ne kadar kalın olmalı yanı ornek versen
Verecek bir örneğim yok normal olmalı hepsi bu
Deodorant kapağı çok mu kalin
hiç ölçmedim tahminim 14-15 falandır. hergün mast yapmıyorum bu aralar hiç yapmıyorum ağrı falan olmuyor.
mast yapan abazalar cevap verin ve aletimi ölçmedim iri ve kalındır
16 17 genel uzunluk ama önemli olan uzun olması değil tabi :) ağırılara sonra girerim
18cm canım en kötü 2 3 günde bir mastürbasyon ya da seks yapmak zorundayım
13 15 genel olarak
Gerisi hikaye be
Mast herhün ne yapcan bre
Ağrımaz bişey olmaz
Şehir efsanesi bunlar
Teşekür ederim yorum için
Ama siz kızlar yok musunuz verin gitsin şu erkeklere bea
Ne bu zulüm hem kendinize hem bize
Öyle kolay değil
Nie
bir sürü kız var mast yapıom diyor
Evet diyolarda doğrumu acaba
Kandırmayın o zaman
Kızlar adına kandırmasınlar kime kim denk gelrse artık
15 cm. Her gun mast yapma zorunluluhum yok. ama yapmazsam uzun sure agrilar olur
16 cm bu aralar bostayim...
17 cm ama epey kalın
yıllardır mast yapmam
Baska zaman bugün olmZ
17 cm çok çok çok nadir mast. yaparım.
burada olmaz
Peki
18..
bitmişmi soru cevabı
A. mınız darmı
Benimki 19 cö
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?