Doğuda eşşeklere tecavüz ediyorlarmış doğru mu?
ne diyosunuz bu konuda
ne diyosunuz bu konuda
bir dönem çok meşhurdu bu olay.. köyde yaşayanlar teneke kutuların üzerine çıkıp yaparlardı bir de marifetmiş gibi anlatırlardı kimisi işi geliştirmiş arkadan gelen var mı diye görebilmek için eşeğin kulaklarına ayna bağlıyormuş kimi ise eliyle tutuyormuş aynayı.. benim askerlik karakolda da vardı o eşek zükücülerden.. güneydoğuda askerdim ben kaçakçılıkta yakaladığımız katırları zükürlerdi bunlar.. ayrıca karakoldaki köpekleride zükerlerdi.. beyaz bir dişi kurt vardı keyfine pek düşkündü bu 7/24 yatardı bizim dedelerimizin havancı dedeleri vakti zmnında çok zükmüşler bu köpekciği.. ne zaman yanından biri geçse bacağının tekini kaldırıp kuyruk sallardı..
vay arkadaş :/
Benim afyonlu bir arkadas vardi onun bir akrabasi koyden gelmisti ortamda oyle muhabbet falan iciyolarda kafalarida guzel ben hic icmem tabi baktim cocuk anlatiyo guzel guzel bildigin beygire tecavuz etmis mk şok oldum sonra kahkaha attim
:/ yazık la
@aleyingo0 tm kardeşim eşek duyarıda kasan gördük daha ne olsun
Saçma saçma konuşma allasen doğu ya da batı bu saçmalığı doğu diye ayıramazsın oradakilerde insan batıdakilerde ne alakası var allam yaa
ben bölge olarak kastettim. doğulu insan batılı insan diye ayırmadım. insanlar belkide afrikalı bilemem. ama o bölgelerde sık olan bişey
yav sen ne diyosun arkdaşım salak mısın değil misin bilemicemde az daha zorlarsan direk beyinsizsin diyebilirim. benim karslı vanlı mardinli arkadaslarım bunları anlatan kaba etimden uydurmuyorum. olan bişey bu. ve bu şehirler yakın batıda da değil orta amerikada da değil. ben doğunun insanları demedim doğuda dedim. şimdi git bir türkce hocana sor ikisi arasındaki farkı.
Hayır anlamıyorum bide kendilerini eşeğe tecavüz ettirsinler nasıl duyguymuş bir tatsınlar pislikler
anlatılınca komik bir durum ama düsününce üzülüyor işte insan. abazalık ve cahillik işte
Cevap
15Cevap
Kürt değilim ama doğuluları aşağılamakta ki amacın nedir? Bende Ege bölgesindeiym İzmir'de tavuk s*ken erkekleri niye anlatmıyorsun :D? Bu arada ilk hayvana taciz 1935 yılında oldu o da ineğe.
kardeş senin kadar derin araştırma yapmadım :D ama ben rizede İstanbul'da konyada antalyada giresunda eşşek tecavüz olayı duymadım
İzmir, İstanbul buralar eş cinsel kaynıyor özellikle marmara ve ege bölgesi. Ayrıca tavuk, eşek, at bulduğu her deliğe sokan abazanlar bile var. Çanakkale'nin bazı ilçelerinde eşek s*kenler var. Lisede arkadaşım dedi ciddiyim bak yalan filan atmıyorum. Hatta eşek hasan diye sürekli onunla dalga geçerledi.
Hiç affetmem at eşşek ayı köpek damacana araba egzozu delik olsun yeter
:D güzelim elin varken
İyi de bu doğuya has bir özellik değil ki. Batıda da neredeyse her köyde var eşeğe, koyuna tecavuz edenler.
yani sende haklısın
valla her yerde yapılıyor artık ülkenin hali hal değil Xd
damacana ördek at eşşek :/
Ulan haberlerde canlı canlı köpeklere nasıl tecavüz ettiğiniz ortada uydurma laflarla iftira etmeyin
iftira mı :D ya işine bak allah askına
o da bişey mi kendini köpeğe siktren kızlarımız bile var
allah allah hiç duymadım
doğru diyosun
Aşkla ne alakası var :D :D :D yeri burası değil
doğru, sen sakın gitme :)
ooo thug life :D
biraz önce unu düşünüyodum hayırdır inşş
sen neden düsnüyordun. nerden geldi aklına
millette gülmek için malzeme lazım :D delinin biri kuyuya taş atmış diğerleride peşinden hesabı :D
anlatanlar var ama
Utanmasalar eşegi karıları diye aclıcak kekolar
vardır oyleleri :D
doğudan herşey beklenirr
o kadarda değil ama bu olan bişey
Doğuya git sana tecavüz ederlerse doğrudur ;)
k*rt lütfen
arkadaş thug life yaptı çük kadar beyniyle :D
haha :D tripden bahsedene bakar mısın. hala bir laf sokma çabaları :D göz kırpmalı smileler :D hadi işine arkadasım seni takacak baska birine laf sok
😃😃😃😃😂😂😂😁😁😷
:D :D
yalandır
olabilir knkn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar