Videolarımı çekmiş midir?

Arkadaşlar merhaba öncelikle iki yıldır düşündüğüm ve işin içinden bir türlü çıkamadığım bir konu var. farklı bakış açılarına ihtiyacım var ve cevap verecekler ciddi olsun lütfen. benim yaklaşık olarak 2.5 yıl önce ayrıldığım bir sevgilim vardı. ayrılırken beni cinsel emellerine alet etmek için aramızda yaşananları aileme söylemekle tehdit etmişti. ben de ondan kurtulmak için her şeyi göze alarak onu dinlemedim ve ayrıldım. daha sonrasında içimde dert oldu bu konu. bu tehditi neye dayarak yapmıştı hep merak ettim. elinde herhangi bir video ve ya resim var mı diye. ve onu 2 yıl sonra aradım ve açık açık sordum böyle bir şey var mı diye o da "yok ben böyle şeyi yapmam yaşarım bu tarz şeyleri bilerek yaşadığım kişiler oldu ama sen benim için özel değilsin hayatıma giren diğer kişiler gibisin. hayatına sokacağın insanlara dikkat et" diye de bir nutuk çekti açıkçası yapsa da doğru söyleyeceğine inanmıyordum ama içimi rahatlatmasını istemiştim sadece. ama yine de hep tedirginim. bilsem hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. artık kendimi p*rno sitelerinde aramaktan yoruldum. sizce böyle bir şey yapmış mıdır? yorumlarınız..
Güncellemeler
+1 yıl
adam akıllı cevap yazan ve olayı geyiğe vurmadan cevaplayan herkes için çok teşekkür ederim..
Videolarımı çekmiş midir?