Önsevişme olmazsa olmaz mı?
Mümkünse olabildiğince kısa olsun mu?
Birleşme daha mı önemli?
Sizin yorumlarınız..?
Mümkünse olabildiğince kısa olsun mu?
Birleşme daha mı önemli?
Sizin yorumlarınız..?
ön sevişme kadının cinselliğe hazırlnma safhası derler ama bence duruma göre değişir..sex planlanmaz..bir anda başlar..yeterince tahrik olduktan sonra ön sevişme olsada olur olmasa da.. ama tabiki olması daha güzel..dudaklarda başlıyo herşey..
tebrik ederim, güzel tespit
mümkünse kısa olsun hatta hiç olmasada olur:)
Kadınlar amaca giderken yolda oyalanmaktan hoşlanır, erkekler ise en kısa yoldan amaca ulaşmaya çalışır. Bu düşünce ile kadınlar engelli yarışta koşan atlet, erkekler ise 100 metre koşan atlet gibidir:))
Bence ilişkinin temeli..Hazlar artar, şehvetler artar.
Adı üstünde ön sevişmedir ve yapılması şarttır.
En uzunu mahbuldür.
Cevap
9Cevap
ön sevisme uzun olursa birlesme biraz zor olur:)
gelecek sefere kalir:(
:)
haklısın :)) ama önsevismede olmazsa olmaz kısa yada uzun :)
bencede :)
:))
:( bunu neden yaptın :)
hiç yapmadın ama çoğu kişiden çok bilgin var bravo :))
ilişki? daha önceki mesajlarında öyle diyodun ya?
hmm belli olmaz :)
bencede :) ateşle barut :D
aynen..haklısın..
ama evlendikten sonra.. :D ver odunu fırına yansın :)))
önsevişme olmadan olur mu? ben önsevişmeyi uzun tutmayı sevenlerdenim. karşımdakininde dayanabildiği ölçüde tabi.
farklılık gösterir. bazen sadece öpüşmek yeterli olur. bazense uzun önsevişmeler zevklidir. sevişmenin başlama şekline göre farklıdır herbiri... her anın, her sevişmenin gidişatı farklı olmalıdır ki herşeyi yaşayabilmeli...
uzun önsevişme vajinadaki ıslaklığı giderir...yani ne kadar kısa tutulursa ilişki o kadar zevkli olur...ben zaten uzun sevişme sevmem...önsevişme tabiki gereklidir..ama fazla uzarsa isteksizlik oluşdurur kadında..
sana katılmıyorum, ön sevişme ile ıslaklığın gitmesi arasında doğrudan bir ilişki yok, tabi partnerin dilinde ya da elinde havlu ile çalışmıyorsa:) aksine ön sevişme ıslaklığı artırır.
bunca yıl boşuna okumuşum ve sevişmişim desene :)) diğer kadınlarda da aynısı oluyor mu bir konuş bakalım burcummmmmm :)
onsevismeyi uzun tutarim, cunku bana gore sevismenin tinsel kismidir.
harikasın .))
çiftlere göre değişir. bir standardı olduğunu sanmıyorum.
ön sevişme olmazsa olmaz. mümkünse olabildiğince uzun olsun.
partnerime bağlı önsevişmenin uzunlugu kısalığı.. O gün canı en çok ne çekiyorsa o doğrultuda şekillenir önsevişmenin uzunluğu kısalığı:)
çok daha şehvetli bir orgazm için uzun uzun sevişmeli
Seksi sadece birleşme olarak görmemek lazım.Önsevişme de orgazm kadar zevk veren bir şeydir.
Mandıraya dalmıyorsunuz.
süpersin :)) herşeyin bir usulü adabı var de mi :)) süresi ne kadar olmalı sence?
sakin ol didint :))
parladın birden korktum sorudan saldırcaksın diye :D
çokta uzatmanın manası yok..
Hersey o ana/istege bagli bence...
mümkünse en uzunundan keyifli bir önsevişme...
evet uzun sürmesini tercih ediyorum
kesinlikle 69 forever :))
30 dakika ideal mi önsevişme için sence.Uzun iyi değil demiş kadınlar genelde.
önsevişmesiz sex mi olur :D :D
gerekli herzaman zevkli
gerekli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar