Sorumda Kızlara sorduğumu söylemeyi unutmuşum :)
Yanlışlıkla gözüm kaydı abisi...
Sorumda Kızlara sorduğumu söylemeyi unutmuşum :)
ben ilk defa 17 yaşındayken, kardeşiminkisini görmüştüm o da 15 yaşındaydı. ama sadece bikaç saniyelik bi görmeydi.. koskocaman bişeydi, heralde ilk gördüğüm için öyle de gelmiş olabilir.. o yaşlarda fazla büyük olmuyor sanırım neyse. çok tuhaf bi duyguydu görmek..
o yaşlarda yeni yeni kabarmaya başlıyor o ana denk gelmişsin :D
o kadarını bilemiyorum ama hatırladığım kadarıyla oldukça kalın bişeydi boyunu hatırlamıyorum, daha önceki yaşlarda sertleşmiyor mu o, benim bildiğim 8-9 yaşlarında başlar diye okumuştum bi kitapta
8-9 yaşlarında epey küçük olur ama 15 yaşlarında büyümeye ve daha da sertleşmeye ve kalınlaşmaya başlar.. 22 liyaşlarda son halini alır...
bağlantı bozuk diyor linke girilmiyor.
isabet olmuş boşver facede arkadaşlarımdan birinin arkadaşının eklediği resim vardı çocuk şeyini koymuş muzdan bile daha yamuk :D
yamuksa at çöpe gitsin :)) göz e hitap etmesi önemli bayan gizli :)
benim üni de yanımda oturan bir kız var damla ben de farkında değilim benim penis belli oluyormuş dar pantalon vardı üstümde damla şöle bir baktı dondu kaldı noldu dedim hi-hi-hiç dedi :D aşağıya baktım durumu anladım afedersin dedim :D
haha :)
e haliyle normal..
:) lan nerde yasıyonuz siz dal tasak geziyonuz :) git kendıne bak ya ne heycanı :) ne gormesi tiksinir adam ya :)
:D
Cevap
4Cevap
reyhanınkini gördüm çok heycanlandım ya meğer bizim reyhan arifmiş zamanında ne heveslerle indirmiştim ben o pantolonu ne beklerken ne çıktı işte =/
Yanlışlıkla aynada kendımınkını gordum cok ürktüm :)
Sahibini Isırmaz Kardeş :)
Benımkı vahsi evcılleştıremıyorum :P
gördüm ama adrenalin falan yükselmedi :D
heyecandandır :D
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar