Neden istemedigim halde yasamak zorundayim? Lanet ediyorum hayata neden hala yaşıyorum?

Bıktım bu hayattan her gün kavgadan bıktım lanet olsun her seye lanet olsun. Ölmek istiyorum ben bu hayatı yasamak istemiyorum nefret ediyorum annemden babamdan da kendimden de. Allah belamı versede ölüp gitsem. Vermiyor ama vermiyor beni bu hayati cekmeye mahkum ediyor.

Aşırı baskidan biktim. Kendimi bildim bileli bir baskı icinde yasiyorum ne bir arkadasim var ne de yakin olup derdimi anlatacagim biri. Annem her gun beddua ediyor. Başımı kapatmiyorum diye. İstemiyorum şu an istemiyorum icimde yokken nasil kapanayim. Surekli beddualarini duyuyorum susmuyo lanet çenesi durmuyor kadının. Öldürmek istiyorumo konustukca kendimi.
Bu zamana kadar erkegin e si girmedi hayatima. Ama bana o* diyor resmen basimi kapatmiyorum diye o* diyor bana.
Allahin emirine karsi geldigim icin ben her seyi yapar misim. Anladiniz mi? Zaten benim kendi sorunlarim var inanin basa cikilanayacak sorunlar. Bu kadar aptal bir hayat olamaz. Anneyle kavge et babam hic konusmasin abi dövsün ne bu ya ne? Okul yok hic bir sey yok. Ben ne yapayim he ne yapayim lanet etmeyimde ne yapayim aglamaktan ölü gibi duruyorum evde. Biraz cesaretim olacak sadece biraz iste o zaman ben de kurtulmus olacagim annemde.
Dedi ki insallah arabanin altinda kalirsinda dünya bir pislikten kurtulmus olur. Bunu sırf basimi örtmuyorum diye dedi.

Ölücem ama bir gun haberler de izlersiniz kübra intihar etti diye.

Ailenizin kiymetini bilin umarim siz benin gibi olmazsiniz hep mutlu olursunuz ailenizle hep guzel anlasirsiniz ben hic anlasamadim ama siz anlasin.

Neden istemedigim halde yasamak zorundayim? Lanet ediyorum hayata neden hala yaşıyorum?