Bosalmanin habercisidir inlemek sizin suyunuzu akitan kimdi
Azdin mi kizim
Azdrma beni
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sanalda tanıştım ama sanal yapmadım. buluşup gerçekleri yaşadık. yalaya yalaya sulandırdım sulu sulu emdim. inleyerek titreyerek boşaldı. dahasını anlatmayım...
Altımda inlettiğim oldu , sanaldan anlamam
Et ete değecek.
https://www.youtube.com/watch?v=b8_mS9tG1v0
:D :D :D et ete değecekk 8)
Sen iyi duruyorsun masallah sana
Musluman degilmisin kizim sen azmak yerine bir fatiha oku kendine gel
Cevap
44Cevap
Geçmişte çok olmuştu cinsel birliktelik yasamadıgımız genclıgın ılk donemlerı once yazısma ıle oluyordu. Daha sonra seslı konusma ile konustugum benı bende onu rahatlatıyordum. Guzel oluyordu karsındakının zevk seslerını hıssedıp rahatlamak. Uzun zaman (18-20 yasları arası) bu sekılde rahatlamıstım gencken bu populerdı. Hatta prosu olmustum bu stılın :) Vay be o zaman hersey daha masumdu ozlenıyor o zamanlar
sanal yaptım ama gereksiz bence yaa :D zevkten ziyade bildiğin eziyet malum konusmada kalıyor bir poha yaramıyor
Birde derler ramazanda tüm şeytanlar bağlıdır. La uşakları dışarda şeytan bağlı olsa nolacak *
işin özeti..
Ne yprsan yp roller blli oluyo ama bakire oln birinu gercktn dediklerimi yptimi orjnal cikyo o sesler
beni bir arkadaşım var sanalda o kadar çok boşaltıyor ki anlatamam 😊 o da çabuk ıslanıyor ilk defa benimle yaptığını söyledi sanal seksi.
Benim başka bir steden oldu. Sadece oral yaparak 4-5 kez çırılçıplak seviştik. Çok tatlı bir kızdı
skype ta sessizce inleyelim mi diyen bir kız vardı. ama ailem yanımdaydı inleyemedim :D kız sildi benim
Oldu, 35 yaşındaki bir hatunla 9 ay camda görüştük, fena olduk..
Senin de oldu mu?
Hayr
Denemeyi düşünürsen yardımcı olabilirim. Guvenli ve keyifli yapmak için dikkat etmek gereken bikaç nokta var
Orda mısın?
Yok amca
Hatun 35 diye beni neden amca yaptın ki :) ben 28im
Sen bilirsin yeğenim
yok olmaı bende ınleme
ama hergun bırıldrını ınletıp bosaltıyor
Kızım zaten sabah ereksiyonu yaşıyorum yarım saattir... de get uyu ya :D
Komdom dan bile haz duymuyorum sanaldan çok saçma ya.
Millet sanalda neler neler yapmış bir bana mi denk gelmiyor su sanal muhabbeti
Sen azdin herhalde :) valla bende azdim sanaldan taniisip birine inlemedim ama kiz arkadasim ile yapmistim :) sen hic yaptin mi
Sanal rajona ters Gercek Dünyada sanal yasanmaz ��Etm
Mutlak temas şart
Neyin derdindesin be sen
Derd yok sukur
Yok yok
Abazanin dişiside hic çekilmez be
tanıştığım ve berabere olduğum kızların %80 i sanaldan bulduklarımdır
la niyet ettim yürü git ya
Pardon ben ozel gunumdeym dee
Evet oldu adını söyleye söyleye
Suyunu akıttığım kızlar oldu hemde burdan :)
her ikisinide seçelimmi
Et ete değecek yemisim sanali
çok uçuyosun sen ablacım :)
boşalırken video attıysam inliyorumdur heralde:D
Olmadi azginkiz senin oldu mu
Sana kabaran bişi var ^^
Kendine cevap vermişsin bence
Kaçın kaçın sapık var
Gel inleteym seni madem isteklisin😉
Özel günündesin sen belli...
İnletirim ben genelde snaalda
inlemek hoşuna mı gidiyor?
Abaza kiz geldi
Aynen sen mesaj kutunu actn mi ya
Benim herzaman acikta sizin gibilere kapali
Ole deme be her zaman olmaz
Gerek duymuyorum siz ve sizim gibilere
Iste aradigim adam.
Cok beklersin..
Cok mu az mi goruruz
Bu neyin hayali..
Hayal yok fikir
Hadi hadi iyi geceler.
Iyi geceler abaza erkek
Haha hayalci sapik
Yok be hayalkurmam sapik fikirlerim de hic olmadi
Bu sori ne ozaman
Bilmem o kadar cins sorular var ki bir bu mu gozune batti bir kere de dozu kacik bir soru soraym dedim bu benim anormal oldugumu gostermez ki o yuzden siz gibiler deme hayalle yasamayi hic sevmedim gizliden de olsa bole soru sormaktan dolayi yanlis anlasilmak uzer o kadar embesil seviyesiz insanlar dururken kicikirik soru yuzunden bu sekil laflarini yiyecek dglm
Ee nedir bu kapris takil kafans gore yavrum biisi diyen yok sana hadi yattim ben
Kapris degil kendimi ifade etmeye calistim. selametle
Gunaydin ne kendini ifades neyse gectiyse sorun yok :)
Senin gibilere cevap vermek bile hata hıh
Haha su tribe bakarmisin :) naber yahu gectimi iyimisin
Iyiyim iyi cam silcem yardima gel
Geliyim iyi silerim valla
Silersen sana iskembe corbasi yaparim 😂
Yapmasanda olur ya silerim nolucak :) ama yaparsanda sagol elerin dert gormesin canim
Seni eig secmicem bosuna canim manim deyip durma 😂
Yok valla secme zaten
Tamam canim anladim 😄
Olesne dedim bebegim
Hani cam sildinmi
Daha degil ya nevresim degstrdim
Caliskan kiz iyimis
Size katiliyorum dunya bey
Bide katilmasaydin
Aksama iftara ne var
Mahremimi herkese anlatamam gelirsen gorursun 😂
Gelirim birazdan ne ayarladin bana orucluyum la :)
Masallah Allah daim etsin 😄
Haha Xdd ben sanki seni taniyorum
Iskembe corbasi pirinc pilavi yogurt hosaf salata bir de cacık yanina da mis gibi ayran 😃😄😂
Kizim sen neymissin simdiden doydum yaa :/ geliyorum ona gore
Nereye geliyosun acaba adresi vermedim deee 😁
Ben simdi 118 80 ni ariyorum hemen bulsunlar xd
Heee beni sana Allah gonderdi kacirma beni 😋😄
Tamam bisi değil ya cikolata felan abur cubur aldim misurda patlatiriz yemekten sonrs korku filmi nasi gider?
Beni tanidigini soylemistin ben sanip saga sola mesaj atarsan patlamis msrlari kafana dokerim bu arada patlamis misir kista iyi gider yazda taze misir yenir gel de közde yapalim 😁
Manyak senin yaninda olduktan sonra sitryi acmamki napicam sitede Xdd filmimizi izleriz kozleriz nasi istersen Xd
Korkmak icin saatlerce film izlemeye gerek yok her turlu hasereden korkarim siz haric dunya beycigim 😁
Hehe korkunca yanindayim merak etme ayi gibi adam var yaninda
Ayi gibi deme ya sogurum bak
Cici kedicik gibi Xd
Benim bir kedim var zaten
Tamambende senin ozelin olurum bu arada cikolata seven kizi gordunmu? Su cikolata veripte herseyi yapan burayi okumus kiskanmiss Xd
Allah allah neden kiskaniyor ki
Bilmem :D
Neyse o cok sinirli oda gelir oda izler Xd
Allah hayirlisini versin herkese benin bir sorunum yok kimseyle tatliyla da aram iyi degildir yemek yapmak beni mutlu ediyor onu da tatilde yapabiliyorum sadece
7anladim :) iyimis ya merak ettim seni gizliden cikmayi planliyormusun ona gore gorurusemniyi davranayim sitede herekze kotu ddavranirim tanirsin
Yok ya baksana her onune gelene yaziyosun
Ah Xd sacmalama suana kadar bir mesaj attigim olmadi merak etttim ikinizi sorularda yazdim sade merake tme sapik gibi seni rahatsiz etmem nickini gormem yeterlu
Ikili oynadigin icin ole bisey olmiycak bidaha yazma benim uzerimden reyting yapmayi kesin artik coplugunuze donun
Sanki yavsagiz tipimizi gorduk duygularimizi birlestirdik asik olduk lafa bak maksat makaraydi buradaki insanlik babinda konustuk iyi gunler
Sumsuk bir herif araciligiyla sevgilisinin oyuncagi olmus bir yosmayla yarisacak kadar dusmedim.
Makarana tukureyim
Girende diyecek sevgili olduk iki dakkika konsutuk be tipimde tip olsa sunu yaptigi tafraya bak amacin ne? Gormedigin birine hissrtmedigin birine kokusunu cekmedigin biri nedir amac? Iki dakkika konsutum surada can sıkintisindan nikah kiymak icinmi konustun
Sacmalama tabi ki hayir.. fakat burada bire bir konusuyorken ikinci bir yerde soz konusu etmen hic hos degil bu kisiliginle alakali buyuk bir sorun benim icin ustelik bize yemek yapiyor vs. Babanin usagi yok burada. daha samimi bile olmamismen cok saygisizca bir davranis senle muhatap olmak istemiyorum.
Gule gule
Kiskaniliyor olmak hosuna gitti galiba merak etme 5 liralik cikolatayi kiskanan biri kiskaniyor seni cok da onemli degil yani 😂
Niye yapay insanlarin duygusunu onemseyeyim
Insan her yerde insandir ona ve duygularina onem vermen normal... sizinle ilgilenmiyorum iftar vakti geldi hayirli iftarlar esen kaliniz.
Kim seninle ilgileniyor ki bir kez faha nefret ettirdiniz.. burayi kaideye alip duygulari kendinizde tutmaniz sacmalik sun paylasimada engel atmak isterim malum sıktı..
vur vur inlesin
İlk oy bende yorumları alayım.
intinayla inletilir :)
A dedim
Derin inlerim :)
Yat uyu.
Otur oturduğun yerde
Secenek B
sacma
Gel inleteyim seni
birileri olmuştuı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?