Yatağıma çarşaf bile sermiyorum artık. Hadi türbana eyvallah. Kaldı ki bir inanç saf bir inanç ise karisilmamali. Ama kara carsaf ne yahu? Kadina hakarettir bu. Sen her tarafını orteceksin, cunku erkeklerin nefsi kabariyor demektir. Erkeğin nefsinin kabarmasi icin disi köpek gormesi bile yeterli. Yani hemcinslerim de adam olsunlar biraz. Saygı duysunlar kadına ve kadınlığa. Sizi de bir kadın doğurdu. Bir de bu yetmiyor gibi kapanmayan kadınlara karşı kin besliyorlar. Bunlar inançlarını nereden öğreniyorlar boyle anlamiyorum. Bence kapanmayan kadina beslenen düşmanlığın nedeni çok açık. Hemde çok çok açık. Asla öyle insanların icine karisamayacaklar. Oyle bir sevgilileri olmayacak. Bir genelleme yapacak olursak, kapanmayan kadinlarin, hatta biraz da kolu bacağı açıksa, gerici dusunmediginden, çağdaş oldugundan kaynaklanıyordur bu. Şimdi derler ki çağdaşlık çıplak gezmeyle mi oluyor. Mesele burada işte. Sana ne kardeşim, ister ciplak gezer ister etek giyer isterse de kabanla dolaşır. Keyfinin kahyasi mısın? Namus kadınla iliskilendirildi. Ama dort kadin almak namussuzluk olmadı. Asil namus ve ahlak denilen sey senin bir kadina bakarken aklindan geçirdiğin seylerdir.
117 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle aynı fikirdeyım hele birde zorla kadınlara bunları giydiren babalar kocalar var eğer bir erkek zorla karısını kızını böyle gezdırıyorsa kendıde onun yanında sokaklarda kısakolla sıfırkolla değilde böyle gezmelıdır: i01.i.aliimg.com/.../...asias-b-font-Femininas.jpg
hatta yüzünede onlar gibi peçe assın!- +1 yıl
yorumuna saygı duyuyorum elbette ama kapalılığın ya da açıklığın çağdaşlıkla ya da geri kafalılıkla ne alakası var biraz bana saçma geldi
- +1 yıl
Allahtan Müslüman ulkesi. Zaten oyle olmasa biraz zor yasardik bu ukkede. Zaten hangi müslüman ülkesine bakarsan bak, cehalet, sefalet, yolsuzluk hirsizlik almis basini gitmiş. Bununla gurur duymaliyiz haklisin @vendi. Bak beni kovmakla yanlış yapıyorsun, Ben seni Arabistan a def ediyor muyum? Benim anlamadığım, yahu sen birde kadin olacaksin. Bir şeyden rahatsız olmuyor musun sen? Kafa basmıyor mu biraz? Senin haklarını savunan, sana tecavüz edenler için eylemler yapip cop yiyen insanlara "başka bir ulkeye git" diyorsun. Bu nasıl kafa bu nasıl kadınlık boyle? Hayirrr tatlim hayir. Müstehak demeyeceğim.
En İyi Cevaplar
+1 yıl1. si herkez ogurdur nasil ne giyinecegi hakkinda
2. Si sen acik secik giyiniyorsun diye sucsuz birimi oluyorsun belki dunya capinda aranan birisin
3. Su beynini biraz ac nefes alsin kendine gelirsin gece issiz bir sokakta asla bir carfasli kadin goremezssin sadece acik secik oruspular gorursun onanrda is basinda olduklari icin101 Yorumla
Sanane ya isteyen istedigini giyer SANANEE? Allahın enrettigi bir örtüyü nasıl yargılarsın ya nasıl rahatsız olursun? Bende o götünü başını açanlardan etek şort askılı giyenlerden hatta denize bikini ile girenlerden rahatsızım o nolucak? Ayrıca müslüman bir ülkedeyiz ya begenmiyorsan git amerikaya orda görmek istediginin fazlasını görürsün zaten ayrıca bu ülkede travestilere ne dicez eşcinsellik o bu karı kılıgına giren şerefsizlere be diyelim yine girsinler karı kılıgına orda burada tecavü etsinler bunlara karşı degilsin de çarşafa karşısın öylemi? Defol git bu ülkeden ya
10 Yorumla
karşıyım çarşafa.
annem kapalı bir kadın ama dizde ceket bol vücudunu belli etmeyen pantolon eşarp.
var mı bunda bakılacak biryer yok. gayet dinine uygun kapalı.
ama o çarşaflılara gelirsek belki bazıları dini için kapalıdır bişi diyemem. ama bazılarının çarşaflarını açsak çırılçıplaklar denk geldim bölesinede.
onlar görüntü olarak kendilerini kapatıp milletin gözünde on numara gözükerek işlerini görürken neden diğer açık kadınlara o. spu gözüyle bakılıyor.32 Yorumla
Soran+1 yılkesınlıkle aynı fikirdeyım bunu anlatmaya çalısıyorum bende
- +1 yıl
herkes özgür dür bu hayatta ama bunun bokunu çıkaranlar var.
çarşaflısın önüne gelenle yatıyorsun sonuç sen dindar görünüyon kimse bilmiyor.
mini etek dekolte giyiyosun sonuç önüne gelenle yatıyorsun herkes biliyor.
burada olması gereken milleti kıyaetine hayat tarzına göre yargılamayın ya da aykta alkışlamayın. ve giyinmedede herşeyin adabnı bilin bokunu çıkarmayın kardeşim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Allah için örtünmekten çok, erkeği istiyor diye hayvan muamelesi gördüklerini düşünüyorum ben. İslam'da kara çarşaf diye bir şey yok.
121 Yorumla
Soran+1 yılkesınlıkle
+1 yılÇarşaf ı şerif böyle fitnenin olduğu bir ortamda yürüyüşüyle İslam ı hatırlatmaktır. Biz ne kadar anlatsakta kelimeler kifayetsiz. İçinde aşk olmayana boş gelir söylediklerimiz. bağnaz, gerici, yobaz, irticacı... Bilemezsiniz onların sevdasını. Peygamberimizin hanımlarını örnek alışlarını..
70 Yorumla
+1 yılKuran'da 'cilbab' kelimesi geçiyor örtünme ayetinde. O da çarşaf demek.. Müslüman olmayanlara lafımız yok ama müslüman olanlar konuşmalarına dikkat etsinler.
143 Yorumla
Soran+1 yılçarşaf emrdılmedı türban emredıldı
- +1 yıl
Desene o kadar sahabe hanımı, Ayşe annemiz yanlış anlamışlar... Vay anasını yeni nesil dinde reform yapıyor...
+1 yılHerkes istediğini giyer.. Yıl 2015 hala bunlara takılan insanlar yobaz ve sığ düşünceli geri kafali insanlardır.
Herkesin hayatina kimse karışamaz, o sana açıksn diye laf etmiyorsa seninde hakkın yok.290 Yorumla
+1 yılkendi istekleri ve inançları doğrultusunda giyiniyorlarsa bundan sanane
sen gtünü meemni açıp karşıdan gelince biz sana ırızbıya benziyosun diyo muyuz?171 Yorumla- +1 yıl
Kizin orasini burasini actigini ne biliyosunuz ki belki oda kapali
+1 yılÇarşafa karşı değilim insanlara özgürlük.
Merak etme saydığın suçları yapması için bir kişinin çarşaf giymesine gerek yok bu devirde pislik yapacak kişi her türlü yapıyor çarşaf bir İslami usul giyimidir mini etekliler açık saçık giyinenler bu ülkede her türlü pisliği yaparken çarşaflı kadınlarla uğraşılmasıda ayrı bir komik. Neyse yanımda birisi eğer çarşaflı bir kadını aşağılamaya kalkarsa ona haddini bildiririm zaten böyle iki yüzlülüğe tahammülüm yoktur. Ayrıca senin dediklerini avrupa devletleri ve amerika da düşünüyor olmalı ki niyeyse ahlakını ve kültürünü aldığınız ama insanlığını alamadığınız batı devletlerinde böyle çarşaflı insanlar asla aşağılanmaz. Çarşaflı kadınlardan rahatsız olan varsa defolur gider bu ülkeden sadece bunu derim. Bugün çarşaflı giyen kadınları aşağılayıp mini etek giyenlere ses çıkarmıyorsanız bu iki yüzlülüktür.00 Yorumla
+1 yılBen maalesef size katılmıyorum. Evet, haklı olduğunuz noktalar elbette var ama ben, insanların görüşlerine saygı duyulmasından yanayım. Bu herhangi bir konu da olabilir. Dini görüşleri, onun öyle yapmasını gerektiriyorsa bu onun en doğal hakkıdır.
Ayrıca korkmanıza da (yine üzülerek) anlam veremedim. Bu korkunuz çarşafın siyah olmasından mı yoksa çarşafın altını göremediğinizden mi kaynaklı?
Ben apaçık bayanlara da karışmıyorum ama onlardan korktuğum kesindir kendi adıma...
Onların davranışları beni ilgilendirmiyor. Benim ne düşünüp, ne yaptığım daha çok beni ilgilendirir bayanlara karşı.30 Yorumla
+1 yılBende karşıyım abi. Yıl olmuş 2015 l*n ben mini etekli kıza bakmıom be. Yasaklansın abi çarşaf. Ringonun ahırımı burası. Suc işlese kim bilemiycez gözünden başka yer görünmüo. Kızmı erkekmi gaymı oğlanmı ibnemi ne belli değil .
32 Yorumla
Soran+1 yılayenen ya barı kapanıyo düsgün kapansın elını yüzünü hatta gözüne tül asmak nedır ya
- +1 yıl
Aslında varya seri katil olsam carsafla dolaşırdım. Oh miss
Gizli Üye(30-35)+1 yılgaleri2.uludagsozluk.com/.../...%C4%9Fi_487071.jpg
bizim kültürümüz budur evet sevmiyorum bu nedir böyle ya39 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya tamam hakaret etmek istemıyorumm ama bu kadarıda abrtıdır kapanıyosan düzgün kapan barı ya başını ört pardisü giy uzun etek giyde elı yüzü hatta göze bile tül asmak nedır ya insanlar yüzünü görse ne oluyor yahu
Cevap sahibi+1 yılBiz TÜRK üz böyle şeyleri savunmamız kadar saçma bişey yok yeni bir Atatürk şart bu memlekete
Soran+1 yılkesınlıkle bide yukarıda birisi senın ecdadın böyleydı yazmış :D
saçmalıga bak sankı eskıden Türkler böyleydı böyle gezıoydu da Osmanlı zamanında vs
Cevap sahibi+1 yılbilgisiz insanlarla uğraşma cevap verme bile sinir olup kalsınlar bak dengesizin biri eksilemiş bile canı yanmış demekki
Soran+1 yılkesımlıkle :D o çarşaflılarda umarım Türk değildir ve biran öncede kendi ülkelerıne dönerler...
Cevap sahibi+1 yılbu ülkeye ikinci bir Atatürk şart tümden temizlemek için
Soran+1 yılbencede ama Atatürk gibisi zor gelır bidaha :(
- +1 yıl
Sen gitde bir osmanlıyı ögren azıcık ya osmanlı zamanında kızşar sırtlarına yastık baglarlarmış yaşlı gibi gözükmek ve erkeklerin dikkatini çekmememk için hem insanlar sana mı sorucak ya nasıl giyileceklerini bide fikir veriyo başörtüsünü taksınlar etegini giysinler diye sanane l*n Allah emretti sen karşı çıkıyorsun ayrıca bu ülkeye atatürk gibi biri geşememz evet çünkü artık bizim devlet başkanlarımız alnı secdede olan kişiler ve devamıda böyşe olacak alışsanız iyi olur 😉
Cevap sahibi+1 yıltabi alnı secdeye değenleri görüyoruz vendi benimle tartışman için üst seviye zekaya sahip ola lazım çakma müslümanlar sizi
+1 yılanlamadigim sey yari ciplak insanlara karismiyorsunuz escinsel insanlara karismiyorsunuz travestilere karismiyorsunuz yazik diye destekliyorsunuz ama kapanip cekici yerlerini disari göstermeyip kendini esine saklayan insanlara karisiyorsunuz? mantik? bu mantik degil seytanin size vesvesesidir , madem herkez özgürlük istiyor ozaman ne ezana ne ramazanda davul sesine nede böyle giyinen dinine düskün insanlara karsi cikacaksiniz.!
50 Yorumla
+1 yılÇarşafa karşı değilim. İnsanlar istedikleri inancı istedikleri yoğunlukta taşırlar, istedikleri gibi de giyinirler. Sizi de, kimseyi de miskal-i zerre kadar ilgilendirmez bu.
120 YorumlaKimse senin kiyafetine karisiyor mu peki acik giyinip erkeklerin agiz suyunu akitan kadinlara ne demeli onlari kendi uzerine saldirtanlara bu taciz tecavuz olaylari bundan cikmadi mi zaten kadinlar irzlarini koruyacak erkeklerde sehvetlenmeyecek. Sana dert mi oldu dinlerini yasamalari az kaldi siz boyle yaptikca seriati iple cekiyoruz sizin gibiler yuzunden dil uzatanlar yuzunden allah sizin gibileri islah etsin
50 Yorumla
+1 yılÇarşafa sonuna kadar karşıyım. Benim sülalemdede var çarşaflı.
Bakınız benim annem pardüseli kapalı bir bayan.
Çarşaf giyen kadınlar bana abartılı geliyor. Daha cok dikkat çekiyorlar. Ve üstelik dışarıdaki insanlar isteseler zihinleriyle soyarlar.40 YorumlaKendini teşhir etmediği için zoruna gidiyor olabilir mi? İslam da çarşaf geçmez ama kapanmanın en iyi halidir o vücud hattın bile belli olmaz ayrıca kimse sana karışmıyor sa sende kimseye karışma g*tünü açmıyor başkaları gibi öyle insanlar alınır baş tacı edilir!
20 Yorumla
+1 yılÇarşaflılar değil de senin için çok endişeliyim ve hakkında çok kötü düşünüyorum
101 Yorumla
Soran+1 yılya hakaret etmek için yazmadımki
+1 yılKadın olduğum için, sırf karşı cinsim tahrik oluyor diye çarşafa bürünmem zorunluysa doğuştan şanssızmışım ben arkadaş! Neden bütün zorlukları kadınlar göğüslemek zorundaymış? Neden erkekler bir nebze olsun şeytana uymadan duramıyor? Ama söyle bir gerçek var ki böyle azgınların olduğu bir memlekette çarşaf giyeni suçlayamazsın, giyene de karışmam
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
karışmakda istemıyorum ama rahatsız oluyorum ya
+1 yılbak kardeşim hani ateistim diyince özgürlük saygı diyorsunuz ya şimdi bende özgürlük ve saygı diyorum ateizm ya da başka bir konu hakkında kiminle konuştuysam ne bir hakaeet ettim nede başka bir şey hep saygı duydum ve kendi görüşlerimi paylaştım aynısınıda kendi dinim için istiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılAteist falan değilim Müslümanım ve annemde kapalı ben burada dinsizim demıyorum !
- +1 yıl
O zaman dinini iyi tanı senin dinin ezanla dalga geçilirken o insanlara saygı duyan bir dindi o dindeki peygamber elinde her türlü imkanın olmasına rağmen dilediğinde mis kokulu pamuklu yataklara yatmak isteyeceği yerde hasırda yatıp yüzüne hasırın izi çıkan bir peygamber diniydi dinini iyi tanı
Soran+1 yılçarşafla ne alaksı var bunun üstelık Kuranı kerımde ble çarşafa girmek zorundasınız demıyor
- +1 yıl
Otur Kuran oku meal oku yazdasın zamanın boş
İsteyen istediğini giyebilir ama giyildiğinde insanların gözüne batacak din düşmanlarına küfrettirecek bir yerde giyilmemeli. Farz olan vücudun hatları belli etmeyecek dikkat çekmeyecek şekilde giyilmesi. Aslında herkes istediğini giymeli ama kimsenin giydiği çarşafla kendi dinine dil uzattırma hakkı da yok
10 YorumlaSen şimdi ciplak geziyorsun beni tahrik ediyorsun bende sana karşiyim libidomla alay ediyırsun sonra gel seks yapalim deyince soruna gidiyor ama dimi hee bazi şeyleri kaldiracaksin canım benim kaldiramiyorsan susacaksin bukadar basit özgürse bu ülke sanada banada onada özür gelipde buada afkurmayacaksin karşiymiş burasi müslüman bir ülke onunkisi gayet dagal seninkisi bence özenti avrupai olmuşsunuz senin ecdadin böyleydi sen böylesin artık elletip gez ama unutma sana karşi olan daha coktur istbul İzmir haric ama türkiye buralardan ibaret değil canım bunlar sadece yansimalari iceri dogru bakarsan türkiye orada...
36 Yorumla
Soran+1 yılbenım ecdadım mı böyleydı? :D
bir git işine ya eskıden Türkiye böylemı giyiniyordu sankı Osmanlı vs?
benım sülalemde ya da hiç çarşaflı yok ya da çarşaflı tanıdıgm biride yok- +1 yıl
Atatürk yahudi modeli yaptı ondan sonra sizin gbiler türedi... Bedeni acmak medeniyetse hayvanlar sizden daha medeni canım ... Zamaninda mehmet akif ersoy notunuzu vermiş saygisizligin luzumu yok saygı duyacaksinki saygi göresin yoksa saygi beklemeyeceksin özgürüz ye özgürlük sana deildir... Bu arada senin alilen türkiyeye snradan gelen gayri müslimdir milleti dinşnden etmeye calişan modelden yobozluk yapandan sorun cıkarıp devlet devirmek isteyen model ahada karşimizda...
Soran+1 yılbence çarşaf giyenler Türk değil (umuyorumki değillerdir) ve ülkelerıne dönerler.
normal kapalılara zaten lafım yok
Soran+1 yılbilip bilmeden konuşma benım ailemdede çarşaflı yok ama kapalılar var!!
sana ne isteyen istediğini giyer. sanki bir tek çarşaflılar eldiven takıyor hey Allahım kafaya bak ya. bu derece densizlik etme hakkını kendinizde nasıl görüyorsunuz hayret ediyorum cidden. ha bir de kazık kadar olup hayaletlere inanıyor olman gülünç.
10 Yorumla
+1 yılben inançlara karışmam gerçekten kendi inancı ise bir şey diyemez kimse. sadece zorla ya da çevre baskısından dolayı kapatılan kadınlara karşıyım. yoksa inanç meselesi bunlar değerli ve derin konular. o yüzden kimse sorgulanamaz ve yaftalanamz, başkalarına karışmadığı ve yaftalamadığı sürece. bence başkalarının inancına karışıp herkesin kendisi gibi olmasını beklemektir yobazlık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende götü başı açık gezen kızlardan şüpheleniyorum belki hayat kadını öyle issiz yerlerde beni kaçıracak... onları görünce igreniyorum tüm mahrem yerleri görünüyor belki onlarda katil hırsız... nerden bileceğiz? Yol olmuş 2015 türkiye özgürlük için uğraşıyor yazık senin gibiler olduktan sonra bir seba boyu yol alamayız.
40 Yorumlaçarçaf nerden gelmiştir nicn özellıkle çarcaf bunu bılmeden kımse yorum yapmasın.. kurtulus savasnda cephede dusmanla savasan baldırıcıplaklar degıldı bu ulke ıcn oglunu kocsanı ve kendını feda etmıs aziz ecdada ve onun getirdiklerine inkar ancak kendı gecmişi inkardan baska bısey degıl.. Avrupalının tangası hosuna gıdyo ama ecdnnn carcafı sana batıyoo.. cok yazık
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende kıcını başını acanlara karşıyım onu napıcaz? Suçlu olup olmadığını nerden bilcez diyo bide. Ulan sokakta kim bilir senin benim gibi görünüşü olup kaç tane tecavüzcü, katil vs var. Onları biliyo musun? Kısaca SANA NE ULAN.
785 Yorumla- +1 yıl
Adamsın 👍
- +1 yıl
Not: Kaba sözlerim için kusura bakın.
- +1 yıl
Helâl VALLAHİ 👏🏼
+1 yıl20 YorumlaŞeriata gerek yok görüntü olarak cok kotu gozüküyor bence ben karsym
40 Yorumla
+1 yılÖnemli olan çarşaf veya açıklık kapalılık değil birsürü çarşaflı olupta orusbuluk yapan vardır açık olupta 5 vakit namazını kılanda önemli olan yaptıklarını toplumun onayından gecirmek degil Allahın onayından gecirmek sonucta Allah katında en aşalık iki gurup vardır yobazlar ve ateistler...
01 Yorumla- +1 yıl
Hep aynı kıyaslama açık olup namaz kılan kapalı olup namaz kılmayan başka tesellimiz yok biz çarşafımizla peçenizle biriz
+1 yılMühim olan çarşafmış karaymış bunlar değil islamdaki tesettürün espirisi vücut hatlarının ve mahrem yerlerinin belli olmaması ve görünmemesidir. Sen belli etmede ne giyersen giy malesef günümüzde kapalıyım diyen insanların çoğu deve kuşunun kafasını kuma sokması misali kendilerini kandırıyorlar.
00 Yorumlaçarşafa yazın karşıyım valla bana fenalık geliyo görünce XD
20 YorumlaYaz günü carsafla gezmek sacmalik ya 😄 ben oyle gezsem bayilirim varya taksin basortusunu altinada pantolon giysin ustunede dekoltesi olmayan bir Tshirt daha ne olsun 😄
21 YorumlaÇarşaflı değilim. Olmamda.
Giyenede karışmam. Herkes özgür karşı değilim bana bir zararı olmayan insanlar, kendi seçimleri.
Ama o kadarına gerek yok bir de yerlere sürünüyor hep ben titiz bir insanım o yönden iyi bulmuyorum. Ben giyinmem.01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanayasada türkiye cumhuriyetinin dini ile alakalı bir durum söz konusu değil ki yapılan kıyafet devrimi ile bunlar ortadan kalkmıştır, bu tarz insanlar türkiyenin sırtında çağdaşlaşma yolunda bir kambur nefret sebebi
40 YorumlaAçıklaman mantikli geldi. Ama ben pek umursamiyorum. Kim ne yapmis nasil giyinmiş falan. Ben cebimi doldurmaya bakarım. Baska inanclar , yasamlar , iliskiler pek bağlamaz beni...
20 Yorumla
+1 yılkaranlıkta görünce korkuyorum, karabasan gibii :D :D :D
40 Yorumla
+1 yılÖzgürlük açmaksa bedeni desene hayvanlar bizden daha medeni...
71 Yorumla- +1 yıl
M. Akif baba :) +1
+1 yılnefret ediyorum ama isteyen istediği hayatı yaşamakta ÖZGÜR
40 YorumlaHayattan ne zevk alıyorlar bilmiyorum. karşı değilim umrumda değil ama çok gereksiz.
30 Yorumla
+1 yılBen soylediklerine bisey demiyorum saygi duyuyorum valla iki tane carsafli beni kacircakti az kalsin zor kactim giymis carsafi apartmanin icindeydi iki kisi kolumdan tuttu cekicekti resmen zor kactik arkadasimla
00 Yorumla
+1 yılBizde bu tarz düşünenlere karşıyız. Çok gereksiz bir düşünce savunmuşsun. Bu ülkede herkes özgür isteyen istediğini giyer. Ki müslüman bir ülke de böyle olmalı. Ve ayrıca bizde düşüncelerimizi belirttik abarttığımızı sanmıyorum. Siz abartmışsınız..
00 Yorumla
+1 yılAciklara karsi olmadigim gibi turbanlilarada karsi degilim. cunku bu bir kalp , utanma, aliskanlik meselesidir.
10 Yorumla
+1 yılOnun bedeni onun kararı. Bazılarının da heryerini açmasına onlar karşı ama yapıcak bişey yok. Kimsenin hayatına kimse karışamaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. düşünelim
kim hapishane duvarını sever? kimse
ha gerçi mesele çarşaflılar değil mi? pardon pardon
giyinsinler ya
gözüme güzel görünüyorlar asD:SAD:AS20 YorumlaDinimiz de kara çarşaf diye bir şey yok diye biliyorum ama şöyle birşey var vücudunda açık bir yer gözükmüyecek vücut hatların belli olmuyacak kıyafetleri giyinmen lazım diye biliyorum makyaj zaten yok
00 Yorumla
+1 yılHerkes istediğini istediği şekilde yaşayabilir özgürlüğü savunan biriyim ama onlar daha çok dikkat çekiyor ki dikkat çekmek de iyi değil neyse onu geciyorum herşeyin bir ölçüsü var abartmamak lazım yani
00 Yorumla
+1 yılSokakta bir kızın götü başı açık olanlardan memnun sözde Müslüman erkeklerin yüzlerine tükürmek istiyorum
50 YorumlaBen Sortlu Bayanlara Da Karısmıyorum Çarsaflılarada Senin Sort Giyimene Karısan bir Çarsaflı Gördün Mü? Saygı Der Susarım !!
30 YorumlaYıl 2015 sokakta millet ustune bişey giymicek duruma gelmiş kimse onlara bişey demiyo ozgurluk deniliyo çarşaf giyenlere biyerini gostermeyenlere bole saygısızlık yapılıyo
40 YorumlaAff edersin ciplak dolasanlar var onlara bisey diyen yok, carsaf giyenlermi gözünüze batti. Herkes kendi tercihi saygi duymak lazim. Önyargilardan kurtulun artik.
31 YorumlaYa aciklamana yarildim resmen ama karsi degilimde banada abarti geliyor biraz mesela bundan 3-4 sene once carsafli bir tanidigimiz vardi benle bile konusmuodu la daha ozaman kucucuk cocugum
20 Yorumla
+1 yılHakaret edemezsin sen bu dinimin bir örtüsüdür. İnanmıyorsan saygı duyacaksın arkadaşım!
20 Yorumla
+1 yılKimin ne giydigi beni hiç ilgilendirmez.
Hoşlanmıyor olabilirsin ama buna karışamazsın. Çünkü onlarda bizim ne giydigimize karışamaz.
2015 yılındayız hala bunu tartışma konularına yazdırıyorsunuz ya pes size.00 Yorumlasananeeee? sanane milletin giyiminde sen cıplak hırsızlıkta cinayette buklunur sanamı kaldı ne kadar sacma ve provakatif paylaşm
60 YorumlaYapma Allahını seversen insanlar inançlarını yaşıyor aynı şuurda olmayışın onları öcü yapmaz güvenlik için gerekli önemler alınır istenirse
10 Yorumlaherkesin kendi hür düşüncesi bence nasıl avrupada bile çarşaf giyebiliyorsa ben çağdaşlığa engeli olmadıgını düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın şortla sütyenle geziyor diye kimse tecavüz etme veya bakma hakkına sahip değildir. Çarsaf giyiyor diye'de kimse onu eleştiremez laf atamaz. Saygı duymak zorunda. Ama sen bana saygı duy diyip karşında'kine laf atarsa o namussuzluktur.
30 Yorumla
+1 yılsaçmalık bu sadece geri kafalılıktır. madem o günah bu günah bu kadınların sadece gözleri görünüyo kardeşim Allah ımız neden kadınları yarattı :) benim aklım mantığım almıyo bu çarşaf konusunu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece kocalarına özel kadınlar
hiç bir erkek de çarşaflı kadınla yatma hayali kurmaz
karşı değilim30 YorumlaDiyosunuz ki açıksam kime ne tamam eyvallah o zaman onlar kapalısa kime ne
10 Yorumla
+1 yılasla karşı değilim zaten kimsede buna karışamaz herkes istediği gibi giyinebilir burası özgür bir ülke bunu tartışmamız bile saçma ama ben tercih edermiydim sanırım etmezdim.
00 Yorumla
+1 yılGeçen çarşamba karısı diye bir film izlemiştim hayatimda bu kadr tırt bir şey izlememiştim ama aha o filmde bundan cadı rolünde vardı ahdjashdga 😅😅😅😅😅
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat