Gizli Üye(30-35)+1 yılDirekten döndüm azda kandırıyordu beni hepsi için demiyorum çoğu pislik bunların bir yuvam olsun diye her türlü üç kağıtla kendilerini yamamaya çalışıyorlar yok seviyorum yok zar yoktu yok genişti otoban etmiş kendini bir ömür bana sadık kalacak bir laf var iki y.. Yiyen kadın yirmi iki yide ister yüzüde alışmış çünkü.
83 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahhaa supersin ya. Senin gibiler harbi ADAM !!
Cevap sahibi+1 yılEyvallah diyecek çok şey varda anlayacak insan çok az
Soran+1 yılEvett, burdaki yorumları okuyunca bizim insanımız ne kadar genismis megerse dedim. Namus kavgaları yapan, cinayet işleyen insanlar salakmıs demekki bu bakirelik sacma biseyse
En İyi Cevaplar
+1 yılBu devirde çoğu erkek eşlerine yatakta ;daha öncekiler benim kadar iyi performans sergiliyormuydu sorusunu soracak kadar geniş mideli. Beyninin zarı patlamış erkekler varken Bakire olmayan kızların tasalanmalarına gerek yok.
32 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsunnnnn beee adamsin dostum. Erkekler bu kadar genisse töre ve namus cinayetlerini kim işliyor diye soruyodum kendime 2 saattir
- +1 yıl
Teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı ben gibi sende kocana saklı osan helal olsun sana Bravo valla cnm😊 o kızlar dinden uzak kalmış eğer şeytana uymasalardı biz gibi temiz kalırlardı
186 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim cnm😀
Soran+1 yılRica ederimmm bebis optum :D
Cevap sahibi+1 yılBende seni😘
- +1 yıl
allahım ya tiplere bak :D
Soran+1 yılKeşke sendede bakilacak tip olsaydi :)
Cevap sahibi+1 yılBakire olmayan kızlar eksilemiş hep yarası olan gocunuyo valla😀
+1 yılKimsenin hayatına karışamayız.. herkes istedigini yapar.
152 Yorumla
Soran+1 yılO zaman ortalikta namusluyum ayaklarina takilmasinlar, sinir bozucu
- +1 yıl
Senin namuslu olduğun ne belli 50 kişiyle yatmadığının bir belgesi var mı elinde namuslu kız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 32 yaşındayım hala bakireyim... Erkek arkadaşlarımı hep cinsellik talep ettiler diye bıraktım.. :) Kendimi hep eşim olacak insana sakladım ama çevremde evlenen pek çok kız 20 yaş ve bakirelikten çok uzaklar... Sanırım erkekler temiz kızdan çok, tecrübeli kadın arıyor.
54 Yorumla
Soran+1 yılAblam harikasin yaaaa !!
Cevap sahibi+1 yılBakir erkek de yok... Hepsi birileriyle birlikte olmuş kullanılmışlar :) 2. el erkekler... Kendini saklamış çok az temiz erkek var, onlar da küçük...
- +1 yıl
Valla 32 ya da büyük olsaydım bu düşüncede biri ile evlenmeyi isterdim :)
Ha bu arada yanlış anlamayın, gençsiniz tabii ki :) ona lafım yok. - +1 yıl
Apla onlarin evliliği bir sene sürer anca
+1 yılSenin gibi kızların, senin gibi erkeklerle evlenebilecek olması durumu var.:D çoğu yönden eksik ve gerçek ahlaka sahip olmayan sizler, kızlık zarınızı öne sürerek evlenilecek kategoride görüyorsunuz kendinizi ve çoğunuz pis, kafası çalışmayan, işi gücü dedikodu olan, başkalarının hayatını dikizlemekten öteye çoğu zaman gidemeyen ve gerçekten kendisi olamayan, başkalarının fikirleriyle yaşayan insanlarsınız :) o yüzden senin çevren ve zihniyetine göre :D nasıl evlenmeyi düşünüyorlar diyor bir de :) sen bekareti var olduğu sürece varsan o senin değersizliğindir :)
76 Yorumla
Soran+1 yılFotografindaki eğer sensen bu yoruma pek alinmam, senin gibilerinden beklenen cevap. Yaraniza tuz basinca nasilda gotunuz oynamaya basliyo, komik
- +1 yıl
çok mahallevari bir konuşma tarzın var :) nasıl bir tip olduğunu gözümde canlandırabiliyorum :)
Soran+1 yılElit bir yerde doğdum büyüdüm, senden daha kibar ve efendi bir kızım. Tipimi tarif etmemi ister misin canimm hahaha :d
- +1 yıl
soru tarzın ve verdiğin cevaplar hiç de öyle demiyor ki zaten öyle olmadığı çok belli :)
Soran+1 yılSeninle münakaşa edemiycem canim
+1 yılHerkesin bir yolu vardır, kimse bakire olmadığı için bekar kalıyor değil çünkü tüm erkekler bakir degil...
41 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz
bakire olup olmamaya herhangi bir görüş bildirmemekle birlikte, soru stilin ve yorumlarından cinsellik konusunda ne kadar ezik olduğunu göstermene gerek var mıydı?
103 Yorumla
Soran+1 yılEziksem ezigim sanane bundan :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocalarda saklasın bakirliğini o zaman.. bakir olmayan bir erkek kalkıpta bana bakire kız istiyorum demesiiin.
143 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılen doğal hakkın.
Soran+1 yılBuda doğru bir düşünce, haklisin bu konuda tatlim
+1 yılBakire olupta arkanin otoban olmasindan daha iyidir boyle kizlar 😝😝😝
102 Yorumla
Soran+1 yılHahaha katiliyorum buda doğru :D
- +1 yıl
Sevip birlikte olan kiza lafim olmaz benimm ama ben bakire kalcam ama herseyide yasayacagim diyen kizdan cok daha iyidir
Gizli Üye(30-35)+1 yılbekaret gerçekten önemli? tamınla desem tanımlayamayacağınız 8 yaşında dişinin organlarına mikrop girmesini engelleyen küçücük bir zar ve çoğu insanda doğuştan yok
61 Yorumla
Soran+1 yılBunu biliyorum merak etme.
+1 yılha ha ha çok güldüm sana merak etme sen evde koca beklerken onlar istediği zaman istediği adamla evlenir.
106 Yorumla
Soran+1 yılKoca beklememe gerek yok kışın nişanlaniyorum zaten hahaha bende şu an sana cok güldüm
- +1 yıl
sen gül. küçük hayatlar dan fazla bir şey beklenmez.
Soran+1 yılArkadaşım siz geniş insansaniz bizim sucumuz ne hahaha :d
- +1 yıl
peki eminim kocan sana madalya takar seni el üstünde tutar.
Soran+1 yılSenin baban anneni tutuyosa, benimki de tutar
- +1 yıl
zavallı çocuk çok ama çok hayal kırıklığına uğrayacaksın. ama umarım uğramazsın inşallah mutlu mesut olursun da. sorun şu ki bu hayattaki en büyük ayıp kendini dosdoğru görüp başkalarını eğri görmektir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkesin bir alıcısı var sen dert etme bunları. bu arada ben de seninle aynı durumdayım ama kızlar nasılsa erkekler de pek temiz değil yani. Hatta buradaki çoğu kişi eşini aldatmayan erkek yoktur görüşünde böyle düşünen bir zihniyette bekaret mi kalır, bakire olsa bile ne de kocam beni aldatacak ben bari keyfime bakayım düşüncesiyle inadına ilişkiye girer
21 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun, her kelimene katılıyorum👍
+1 yılGeniş erkek çok var kardeşim, merak etme delikli boncuk yerde kalmaz.
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin dostummmmm👍😊
+1 yılValla ya nasil beceriyonuz siz biz iilk geceden korkup utanirken millet evlenmeden cat pat bakireligi bozduruyo
32 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah 👍👍👍
- +1 yıl
:)))))
insanların belirli bir ihtiyaçları var ve onları karşılamak için birşeyler yapıyorlar
kadınla erkek birleşti kadına or*spu dediniz erkeğe milli yabıcak bişey yok71 Yorumla
Soran+1 yılYooo ben oyle bisey demedim
Cinsellik konusunda 632 cevap paylaştı. Koca adayınız şu an taşanlar gibi çiftleşiyor sizde kendi kendinize çalıp söylemeye devam edin :)
51 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha çiftleşsin :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanayide satarız onları'da motor niyetine. ya da kerhane'de satarız aynı konumdalar çünkü :D. Bakire olup'da oral yapan arkadan yapan kızlar'da var tek zarı korumakla olmuyor bu iş bebiş öptüm :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl+1 :) Doğru söylüyorsun
+1 yılYani bakire degilim diyen çok garibime gitmiyo atıyorum bir kız gelip ben bakire degilim kabul ediyosan böyle et cevap basit evet ya da hayır ama bazıları var ben kendim bozdum felan diyo ona ayar oluyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılEveett oyleleride var kimisi doğru kimisi yalan bilmiyorum artik :)
- +1 yıl
doğru olması eğer bir kaza geçirmemişse veya psikolojik bir rahatsızlıgı yoksa mümkün degil olayın bilimsel kısmına girmek istemiyorum :D
onlar 5 dakkalık zevk için hayatlarını karartıyor haberleri yok sen en iyisini yapıyorsun bosver :)
22 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibi düşünenler cidden az kaldi. Millet genislikten rahatliktan ölcek
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakireyim de hiç böyle bir düşüncem ve merakım olmadı.
Herkesin kendi düşüncesi. Seni neden bağladı bu anlamadım.
İçten içe herhalde özeniyorsunda, aklından çıkmıyor.90 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılruhun kaşar olduktan sonra zarın patlamamış neyleyelim önce insan olun sonra konuşun.
61 Yorumla
Soran+1 yılÜstüme alınmıyorum bile
- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıltercih meselesi bu. daha önce yaşamış olan dulların günahı ne o halde?
32 Yorumla
Soran+1 yılDullarla öbür kizlari bir mi tutuyosun. Dul bayanlar eşi öldükten sonra napabilir
- +1 yıl
ayrılmış olabilir. ölmesi gerekmiyor
+1 yıliiide senın yasın kac kı bu yasa kadar iyi beklemıssın bıde tabı bızım kızlarımızda arkadan agızdan basısıp da daha sonra ben kızım dıye gelenler var tabı
26 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşındayım. Yurtdisinda universiteyi bitirip türkiyeye döndüm. Okumaktan ve kendimi gelistirmekten baska biseyy dusunmedim. Diger dediklerinde haklisin malesef öyle kızlarda dolu
- +1 yıl
yanı de sen ne kdar ozguvenı olan atar gıder bı hatunsun bea?
Soran+1 yılHahaha öylede denilebilir
- +1 yıl
ozelden konusalımmı bu konular bıraz derın bıraz daha acalım ınsanlıga kızlarıma nası yardımcı olabılır bunları bı tartısalım :D
Soran+1 yılYedikleri boku ben mi temizliycem birde kendileri düşünsün :)
- +1 yıl
ya bana mesaj atman ıcın yazdım bana ne tabıkı kım kımle naparsa yapsın
+1 yılHymen denilen şeye çok fazla anlam yüklemeye gerek yok..
Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez ayrıca..30 Yorumlaokudumda butun yorumlarda soruyu soran suçlu herkesin kendi bileceği bisedir bu bakire veya değil beni ilgilendirmez ve bana sorarsan kimseye de dusuncemi solemem bole konuların ağızda sakız olması hoş değil sen kendini ovuyosun ama konuşma tarzinla kaybediyosun bakire olsan nolur olmasan nolur benide yanlış anlama yanı
32 Yorumla
Soran+1 yılBeni ilgilendirmez diyorsun fakat ayni konuda başka birine " baskalariyla biseyler yasayan kadini kimse istemez " gibi bir cümle kurmuşsun. Bu bir çelişki değil mi? Konuşma tarzimda ben bir sakinca görmüyorum. Ağır konusmadiklari surecede terbiyemi bozmuyorum. Bence sende kisilik bozukluğu var :)
+1 yılDerdi Seni gerdi?
Kendini Burada ifşa etmen bakire olduğun anlamına gelmez ruhunda da problem var senin21 Yorumla
Soran+1 yılRuhumda problem olsa buralarda değil sokak koselerinde olurdum mucks :d
şuana kadar ve bunda sonra da hiç bir kıza elimi sürmedim sürmem de. ve bende el sürülmemiş bir kız isterim arkadaş.
10 YorumlaKocama saklıyorum diyerekten götü kaybedenler de var
21 Yorumla
Soran+1 yılEveett bu konuda haklisin
+1 yılbakire olmayan bakir olmaynla ile evlenecek rahat ol
40 Yorumlabekaretini kendi isteği dışında kaybedenler var bu kadar bencil olmayın
23 Yorumla
Soran+1 yılO durumdaki insanlara her türlü saygım var..
- +1 yıl
Onlara laf eden kimse yok bence
Soran+1 yılKesinlikle.
+1 yılHerkesin bir alıcısı vardır milletin derdi kimseyi germesin herkes kendine baksın yeter, kısacası sana ne ^^
10 Yorumla
+1 yılKızlık zarı diktirme felan gibi şeylerle sıfırım diye çocukları kandırmaktalar.
12 Yorumla
Soran+1 yılKarakter sıfır, insanlık sıfır, hiçte vicdanlari yok galiba
- +1 yıl
aynen öyle
+1 yılHelal kız valla ben de çok merak ediyorum öyle kızların sonu ya yaşlı bir moruk ya iskici kumarci biri ya da olum ya da kaldirimlar ya da çocuklu serseri birine varır lar
12 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi :))
- +1 yıl
Kimseye güvenme
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbakire olmayan kızların büyük çoğunluğu kandırılmış kimselerdir. dua et allah başına vermesin...
14 Yorumla
Soran+1 yılKaldırılmış derken? Seni seviyorum seninle evlenicem diyenler mi? Seven adam karisi olduğu zaman bunu yapar. Bu kadar mi salak hepsi
- +1 yıl
allah başına vermesin :)
Soran+1 yılAmin vermesiiin de yani dediğin cidden komik :D
- +1 yıl
hemcinsini bukadar kötüleme. diyorum. komik olan senin yaptığındır. senin dediğin bile olsa bu hatadır. unutma ne oldum değil ne olucam demelisin... seven erkek dokunmaz faslınıda geç... erkek sevdiyse başka birşeyle ilgilenmez.. seven dokunmaz hikayesini kendinizi kandırmak için kullanmayın... herşeyi yaşayın kızlık kalsın ben bakireyim diyin yok öyle yağma... öpüşmek bile saçmalık o halde...
Bence normal değil ülkemiz bu konuda tutucu ve şahsen bende bakire olmayan birisi ile evlenmeyi düşünmüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet benimde demek istediğim bu. Bunları bile bile yapmaları garip geliyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok komik bir soru :) evlenince görürsün nasıl olduğunu atarım sana davetiyemi :) sende kullanılmış elden geçmiş erkeğinle ilkini yaşadığını zannedersin hahaytttt :)) çok gülüyorum sizin gibilere
74 Yorumla
Soran+1 yılPuhahahahahahah bende sizin gibi patlak ama ortada namuslu ayaklarina yatan, anasinin babasinin yüzüne rahatlikla bakan insanlara cok gülüyorum
Cevap sahibi+1 yılNamus nerede ey benim cahil kızım ey benim akılsız kızım :) namuslu ayağına yatmak nedir? Patlak nedir? Sen kendi hemcinslerine bile hakaret ediyorsun :))) en kısa zamanda patlarsın inşallah âmin :)
Soran+1 yılHaha kusura bakma hakediyorsunuz şekerim :) Seneye evleniyorum. Güzel dileğin icin mersi bokum
Cevap sahibi+1 yılSenin evlendiğin adam da patlak olur inşallah yedi yirmidört aldatır seni sende evde bakireliğinle mutluluktan uçarsın ahahahahhahaha
+1 yılnormal normal ılk gece ıkı alıcak ıkı canım yanıyor dıyecek ıkı gun tam veermıyecek ce ecet sonu kızım ben:)
10 Yorumla
+1 yılSen iyi bir şey yapmışsın ama başkalarını eşleştirme hakkına sahip değilsin sadece kendinden sorumlusun bunu unutma , kimse kimsenin hayatını ve davranışlarını yargılayamaz
41 Yorumla
Soran+1 yılYargılama değil eleştiri sadece :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlığını kaybetmişler tolum dışına itilirse
doğru yanlış yapmış önemli değil... o zaman müslüman olamayız
hele kız kızı orsb gözüyle bakarsa vay halimize25 Yorumla
Soran+1 yılMüslümanlık konusu açılırsa. Evlilik dışı yaşanılan ilişkiler günah degil mi peki
Cevap sahibi+1 yılyaşayana değil yaşatana bakıcan
erkekler o kadınları zor durumda bırakıyor
sizin gibi biz temiziz diyenler o kişileri
yanlışa itiyor
Soran+1 yılHerkesin aklı, beyni var. Bizim lafimizla veya onların bize lafiyla kimse hareket etmez
Cevap sahibi+1 yılsakın kınama
eşin boşanır vefat eder dul kalırsın
kızın dul kalabilir
insanları aşşlamamak gerekir
Soran+1 yılKinamak mi aslaaaa. Herkesin basina hersey gelebilir. Benim ki öz elestiri sadece
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen daha çözememişsin olayı kardeş, balkire olmayan kızlar diyorlarki, bakire olmayan erkeklerin bakire kız istemeye ne hakları var... muhahahahahhha
20 YorumlaCinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Beni hiç ilgilendirmez kim ne yaparsa yapsın zaten evlenmeyi de düşünmüyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzekanıza sıçayım. herkes sizin gibi düşünmek mecburiyetindemi mallar ordusu. marifetmiş gibi övünmüş birde...
76 Yorumla
Soran+1 yılAh keşke annende babanı beklemeyip herkesle yatsaydi sende p. c dogsaydin hahahahha
Cevap sahibi+1 yılşu mantıktaki bir insan müsvettesinin suratına tükürsen yarabbi şükür der. hata bende kusura bakma... annemin 2. eşinden doğdum ama piçlikte eline su dökemem...
Soran+1 yılKessss bos bos konusma
Cevap sahibi+1 yılsıkıştın mı paçoz. karşındaki insanı tanımadan gereksiz cümleler kullanma üzerler seni...
Soran+1 yılPuhahahahahahah sokakta gorseler agzima duşcek adamlarin burdaki egolarina hayranim
Cevap sahibi+1 yılahahahaha ego tatmininde son noktadasın :D bundan sonra fena düşersin dikkat et...
Benim için farketmez bakire olmayan kızlada evlenebilirim
40 YorumlaBakire olmayanlara ozel izdivac programimi acacaksin? 😊
34 Yorumla
Soran+1 yılEvet canim zeki kızsın hemen bildin bak
- +1 yıl
Soran+1 yıl16 yaşında daha çocukken patlayan bir kızın boyle seyler yazması cok komik hahahahahaha
Bakir değilim ve bakire hak etmiyorum.
51 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bir bakış açısı
Gizli Üye(30-35)+1 yıl24 yaşındayım bakirim, kimseyi öpmedim koklamadım :)
12 Yorumla
Soran+1 yılVayyy, helal olsun :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler. Çünkü hep temiz bir kız istedim, ve düşündüm eğer karşındakinin öyle birisi olmasını istiyorsan sen de o kadar temiz olmalısın, neyi bekliyorsan sen o özellikleri kendinde bulundurmalısın dedim. Sonuç bu, yaş 24 hiç bir kızı öpmedim ellemedim koklamadım.. :)
umarım kocanın pipisi 6 cm çıkar
51 Yorumla
Soran+1 yılHahahahhaha
Onların da bir alıcısı var.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni niye gerdi gizli oldum şimdi böyle yazdım diye bin tane değil misin soruusu almak istemiyorum
30 Yorumla
+1 yılKendi hayatlari kendi kararlari
11 Yorumla
Soran+1 yılOrasi oyle tabii
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal olan sizinki. onlarında alıcısı ona göre
10 Yorumla
+1 yılKimseyi ilgilendirmez. Herkes sizin gibi değil.
20 Yorumla
+1 yılbakire olmayan tercihimdir.
40 YorumlaCinsellik konusunda 439 cevap paylaştı. Ne alaka ben bakire olamayan biri ile evlenirim
61 Yorumla
+1 yılbırak onu onlar düşünsün
30 Yorumla- Cinsellik konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılO konuyu bende merak ediyorum
10 Yorumla Kimse kimseye karışamaz sanane
92 Yorumla
Soran+1 yılbir b*k yiyosaniz adam akilli dürüst olun o zaman. Orta yerde ben kızım namusluyum diye dolasmayin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hic iliskiye girmedim ama bakire degilim kendim bozdum?
29 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle bisey yaptın ki
Cevap sahibi+1 yılküçüktüm merak ettim
Soran+1 yılPisman misin yoksa doğru bisey yaptm mi diyorsun
Cevap sahibi+1 yılyapmasam olurdu yani o zamanlar bilmiyordum ama sonuçta kötü bişey yapmadım yani bişey hissetmiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılbu arada niye eksileyip duruyorunuz ya :D sanki her gün başka biriyle yattım dedim -.-
Soran+1 yılHahaha alem kizsin ya :)
- +1 yıl
ben + ladım gizlicim seni. rahat ol, senin hayatın bu. senin tercihin
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler :D
- +1 yıl
keşke yapmasaydın :)
Bakire olmayan nasıl sinirli yorum yapıyor ama
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet, ben burada onlarin yorumlarını okurken gülüyorum :) Komik ve zavallilar
+1 yılneden bakire olmayınca evlenemiyorlarmı
40 Yorumlaseni ne ilgilendiriyor milletin deri
41 Yorumla
Soran+1 yılBeni ilgilendiriyor demedim, burası soru sorma sitesi ise. Merak ettiklerimi, dusuncelerimi gayette söyleyebilirim
herkes bir şekil de kendi yolunu çizmiş durumda
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Gizli Üye(30-35)+1 yılamatör olmaktan iyidir çılgın bakire seni.
40 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat