Evet beyler bu sorum sizlere. Hiç evli bir bayanla beraber oldunuz mu, bilerek veya bilmeyerek, isteyerek veya istemeyerek, neler hissediyorsunuz?
Tecrübeli, tecrübesiz tüm arkadaşları bekliyorum.
Tecrübeli, tecrübesiz tüm arkadaşları bekliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
bir dönem evli bir bayanla ilişki içinde olmuştum farklı illerdeydik sadece konuşup dertleşmekti niyetimiz olay sonradan seks e kocasının onu mutlu edememesine geldi baştan sanal seks yaptık yetmedi daha sonra evine çağırdı ya yakalanırsak ne olucak dedim merak etme anahtarı yok dedi şeytana uyup çıktım yola ama nasıl hayaller kurdum aradım ben geldim dedim kapıya çıktı içeri daldım üstüme çıkarmaya vakit yokken dudaklarında buldum kendimi soymaya başladık birbirimizi hayal ettiğimiz gibi duşa girdik bir güzel yıkandık daha sonra kurulanıp yatağa yatırdım onu dilim vajinasını ezberler gibi yaladı eliyle sırtımı çırmakladı bu bana çok zevk verdi organımın zirvesinde önümde diz çöktürüp ağzına verdim sadece ağzıyla git gel yapmak yerine topları etrafını başını yaladı penisimin dibinden tutup diline vurdurdum çok profesyonelce emiyordu herşey tadında güzel dogysteyl yatırıp penisimede bebe yapı döküp anal girdim ımm sıcak ve dar su daha çok zevk aldım onun ahh ımm demesi hala kulaklarımdadibine vura vura kökledim poposuna vurdum gücün bunkadar mı dedi daha da sinirlendim daha da vurdum çıldırdı kıvrandı 40 dakika içinden çıkmadan becerdim tam boşalacağım vakitte diz çöküp 31 çekmeye başladım bütün benliğimle ağzına boşalıp yutmasını sağladım sanki benim fahişem gibi onhnorada bırakıp komidinin oraya 50 tl bırakıp çekip gittim asla pişman olmadım
Film gibi :D
Yalan değilse bir şey bilmiyorum 😂
Bu kinu hakkında şunu söyleyebilirim ancak evet Türk Erkeği gerçekten sekse aç. Önüne kim çıkarsa düşünmeden onunla yatmak ister. Hele ki açık kapı buldum mu affetmez ama bu yanlış. Karşındaki kadını sahiplenmiş bir erkek var ve ihaneti gerçekten hak ediyor mu? Mutlak hepimiz evleneceğiz aynı olayın bizimde başımıza gelmemesine kim garanti verebilir? Ama sen o bu şu derken kimse bu iş için yeltenmezse bunlar olmaz. Ayrıca kanunen yapılan şeyinde cezası mevcut.
Velhasıl kelam; Evli olan kadınlarla birlikteliklere sıcak değil hiç bakmıyorum. Çok yanlış bir ilişki biçimi.
Vay helal olsun kardeşim.
güzel bir duygu benim birlikte olduklarım evli ve mutsuz olanlardı kacası tarafından sevilmeyen aşk hayatı sıfır seks desen yok ve bende mutluluktan uçuyorlardı yani iki tarafta mutluydu ve istedikleri anda bitirirdik çünkü başlarken buna hazırdık..
Özelden gelsene sorum olacak kardeşim.
ben oldum bir çok kez ben değilde kadınlardan geldi ilk adım ama bunalıma soktu beni kendimi hiç iyi hissetmedim bazılarının aklında kocasını sevmediği için eğer beni kafalarsa çoluğu çocuğu bırakıp ebnimle evlilik yaşamaktı kimisi cinsel yönden tatmindi bu beraber olduğun kadına göre değişir tabi zamanla kafasındakileri sana döküyor
Bilmeyerek yaşama ihtimali daha çok olan durum. Zira kocasının evi basıp seni haklı olarak vurmasını göze almıyorsan. Çok sıkıntılı ve asla girilmemesi gereken bir durum. Çünkü eğer yaparsan evlendikten sonra kendi eşine güvenemez paranoya yaparsın.
her petekden bal yenmez ilahi adalete inanan biriyim ihanete urayan adama üzülürüm tabi adamsa yarın öbür gün benim başıma geliceğinide çok iyi bilirim
Hiç olmadım
Olmam da olamam da zaten bu saatten sonra benim kız beni 17 yerimden pıçaklayıp köprü altına bırakır
bir dönem yaşadım ama çok çok kısaydı ve ilişkiye girdik tam anlamıyla aslında ilişki bile sayılma bence ve sonunda çok pişman olduğumu söyledim moralsizdim bana sanki ben seni eve attım sanki sen kızsın dedi şaşırdı ben pişman değilim iyikide yaptım dedi ama ben hala kendimde değilim çok pişmanım kendimi şerefsiz gibi hissediyorum ki yaptığımda öyleydi vicdan azabından ölecem 2 yıl oldu hala kötüyüm
Bende öyle hissediyorum engelde olamıyorum özelden gelsene bir kardeşim?
gelemem engel olursun hemde öylede bir olursun ki
Sebep?
Bu pislikten utanıyorum da ondan
Vay bee
Sadece seks olacaksa iyilik bile yapmis yapmis sayilirsin.
Aynen öyle. Sen oldun mu hiç?
Bircok kez. Cogu kez evli olduklarini soylemezler ama rahat ol
Xperimiz yetmiyo ama. Altta bakikindim diger yorumlarina. Ayni apartman, ayni mahalle, sakın ha, cok cabuk patates olursun. Arti senin olayin farkli, sen yurumeye calisiyon kadina. Basini pis belaya sokarsin. Kurt komsusunu yemez
evet oldum cocukluk askmla evliydi iliskiye girdik 2 sefer sonra pismanim demeye basladi vkanka oluruz artik dedi / seviyodum bn ama o sırf degisik tarrak tadina bakmak icin seks yapmiş
Özelden atsana bir kardeşim merak ediyorum.
işin seks kismini yazanam oda özelim olsun
Hayır orayı yazma zaten olaylar nasıl gelişti onları anlatacaksın.
zaten taniyoduk birbirimuzi eskiyi maziyi açinca gelisti olaylar 2. de pisman oldu zaten ; bu arada 2 cocuk ckarms ama zikismeyi beceremiyodu acemi gibi
Peki özelden bir şey soracağım bir gel özele.
burdan sor
Ne korkak çıktın sende birader. Adam yemiyeceğiz merak etme ya.
Yok ya olacagimi sanmiyorum bikere evli bir kadin gordugum anda aramiza direk bir duvar koyuyorum zaten cok samimi olmam akrabam olmadigi surece
evet 2 evli bayanla beraberliğim oldu
ilk tanışmamda bilmiyordum sonra söylediler
neden aldatmak istediklerini konuştuk
hak verdim güvendiler bana ve kurallarına göre hareket ettim beraber olduk
Özelden gelir misin bir kardeşim. Merak ediyorum birşey soracağım.
ben olmadım olmam da. aile kurumuna aşırı saygımdan
Helal birader.
Kadına erkekği yetmiyormuşki gözü dışarda İyilik yapmış olursun
Aynen sen hiç yaptın mi?
evet 1 kadınla 3-4 defa görüştük sonra tayınları çıktı gitti olay kapantı zaten
Özelden gelir misin kardeşim bende bir soru soracağım bu konuyla ilgili anlat hem detaylica bana.
ben mesaj atamıyorum sen at ya da face verim ekle
Bende atamıyorum neyse burdan anlat yav.
çıkıyom ben istersen sen yaz cevap yarın atarım ben by
Şimdi bizim apartmanda evli bir kadın var onu arzuluyorum. bir kere apartmanda göz göze geldik ondan sonra tık yok. Annem gil samimi o kadınla yaşlı değil 20 25 li yaşlarda ve cok güzel. Bu kadınla konuşmuşluğumuz yok ama bu kadınla yatmak istiyorum ne yapacam
bilmem benimki kadından hamle gelmişti bir şeyi alırken aynı anda el attık sonra baktım elimi sıkı tutttu ve ordan bir elektirk oldu aramızda bir kaç gün şaka felan derken oldu olan
evli kadınların daha çok aldattığı bir gerçek
Evet öyle oluyor. Sen oldun mu birlikte?
Yok hiç olmadım ve düşünmüyorum zaten
hayır , olmam da asla
bı donem cok ıstemıstım komus ablayı ama... :DDD
Eee sonra?
tasındık :D
evli 4 ayrı kadınla beraber oldum
Rekor buradaaaaaa
Başıma geldi fakaat olmadım!!! ''İRADE''
olmadım ama heriki taraf içinde olumsuz
sacma buluyorum ben zaten yapmam da
Hayir