Seks hayati olmayan tüm kızlar cinsellige ilgi duyup bisileri izleyip mastürbasyon yapar mi yoksa hic yapmayan isteksizler de var mıdır?
istekliler
degiller
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kizlarin erkeklerden daha abaza oldugunu bilmeyen yok biz rahatca dike getiriyoruz sizse icinizde tutuyosunuz sizde bizim gibi rahat olsaniz hergun biri ile yapmazsaniz bende bu isi bilmiyorum :)))
Yapanlar çoğunlukta gibi. Konuştuğum kişilerden öyle anlıyorum
Of bilmiyorum cok mu iradesizim. Kendimi daha pis hissediyorum eger gerçekten yapmayanlar varsa:(
Genetik yatkınlığınla da alakalı. Yapmayan erkekler de var ama ben 12 yaşımdan beri düzenli yapıyorum. Hatta sanal da yaptım. Çok mu isteklisin ne Sıklıkla yapıyorsun mesela
O erkeler nasil yapmıyorlar anlamıyorum cidden. Evlenince napicaklar o zaman da isteksiz olurlar heralde :/ aslinda yatkinliktan siyade ben boga burcuyum. Bogalr istekli oluyorlar galiba o konuda :/
Buçlara pek inanmam. Ama istek hormonlardan Kaynaklı o da genetik. Yapmayan erkekler alışmış gece boşalıyor. Isteksiz değil sadece kendini alıştırmış
Anladim bu yapmayan erkek orani çoğunlukta mi? ya da kiz bir de karin yapiyosa yani yapmissa nasik karsilarsin erkekler bu knuda ne düşünüyor?
Yapmayan erkek 1% yapmayan kız da 10% olabilir
Karın kası mı? Anlamadım
Ay klavye hatasi pardon karin yani esin yapmış olsa nasil karsilarsin erkekler nasil karsiliyorlar
isteği olup da bunu farklı noktalara kaydırıp sabredenler de vardır
ben hiç p*rno izlemeden ve mast yapmadan evlendim vallahi
p*rno izlemiyorum ama mastürbasyon yapıyorum dayanamıyorum. Bir de kaç yasinda evlendin yani ben daha 26 ima kadar evlenemem o yasa kadar yapmamak nerdeyse mümkün degil insan istem disi da olsa kesfediyo kendiliginden.
22 yaşında evlendim ve vallahi bakire mastürbasyonu diye bir olayı da geçen yıl 27nin sonunda öğrendim
ama benim hayatımda hep ders vardı
projeler
kpss ales üds kpds staj derken ve geriye kalanında da dini kitap çok okudum
zaten okuyunca insanın yapası da gelmiyor
Ben 20 yaaindayim ve daha cok fazla var okul bitecek de uzmanlik da falan :(ben de tıp okuyorum suana kadar yoğundum şu an da yogunum ama rahatlamak amacli yapiyorum kendiligimden kesfettim yabancı dizi izlerken bir istek falan sonradan ogrendim aslinda yaptigimin ne oldugunu :(
bak burada da çözüm yazıyor
Allahın insana yerleştirdiği bu şehvet hissinin kontrolde tutulmasında en önemli tedbir tahrik edici unsurların bulunduğu ortam ve yayınlardan kaçınmaktır. Çünkü Allah “zina yapmayın” değil “zinaya meyletmeyin” emreder. Meylin oluşabileceği her ortam ve yayın zaten zinayı netice verecektir.
Çünkü cinsel isteğin insanın iradesini aciz bırakacak seviyeye ulaşması elbette birden bire olmaz. İlk öncesinde meyil oluşur. Önemli olan da bu meyli oluşturan ortamlardan irade kullanılabilir durumdayken kaçınmaktır. O ortama girdikten sonra “ben kendime hakim olamıyorum, na’pim?” demek zaten bir saçmalık olur.
Çözüm ve tedbir; harama meylin oluşmaması için haram ortamlardan kaçınmak, onun yerine alternatif bulmaktır. Hem hayırlı hem eğlenceli arkadaş ve işler bulmak o kadar zor bir şey değildir. Yeter ki insan Allahın rızasını istesin..
Bir kudsi hadiste Allah: “Bana yürüyerek gelene ben koşarak gelirim” buyurmaktadır. İnsan Rabbine yöneldiğinde.. Allah rahmet kucağına aldığı o kulunu elbette günahlardan kurtaracaktır..
Hadis-i şerifte peygamberimiz; bir günahından istiğfar eden o günahı hiç işlememiş gibi olur, buyurur. Bu kadar şefkatli bir Allahı olan insan, günahtan kaçmak için Rabbinden yardım istemelidir. Allah’ın yardımı elbette kuluna ulaşacak, onu affedecek ve o kul günahlardan kaçamasa bile Allah, günahları o kulundan kaçıracaktır..
Dua eden ve çok istiğfar eden kimseyi Allah günahlardan korur
Nasıl o yayinlarsan kacinabilirim ki sürekli film izliyorum ve hepsinde oyle sahneler var olmayan yok. Zaten heo o filmler yüzünden başladı yoksa bende de yoktu :(
uyarıcı etken demek ki ben nerdeyse hiç tv izlemiyorum diyebilirim mesela
burayı da bu tarz yorumlar yapmak için kullanıyorum
buraya girme tv yi faLAN BIRAK
oruç tut ibadete bak
az önce ben kuran okudum mesela kendime hedef koydum inşallah da hatim yapıcam az kaldı
böyle şeyler yap
Pek dindar biri degilim evet kötü niyetli değilimdir orucumu falan tutarimda. Tv izlemem zaten Türk dizilerinde pek bisi yok heralde oyle ama yabancilarinki tamam cok guzeller ama var yani hep en temizinde bile inanki konusmasi geçiyo :( bisi sorucam diyelim ki yapmia olsaydin kocan bunu nasıl karşılardi kizar miydi ya da evlenmekten vazgecer miydi :(
mast yapmış olsa mıydım
Evt :(
eşimle evlenmeden bu konulara hiç g, rmedik o kadar yüz göz olmadık da zaten şimdiye kadar da galiba hiç sormadı
Yukardaki arkadas kitap ismi istiyor okudugunuz türden
Kitap mesela ikk efendimiz kitabı olabilir
Asagidaki bayan arkadaş ne tür kitap okuyormus merak ettim sorarmisiniz? Bende siz gibiyim aşırı Istekliyim bastiramiorum
Yas kac sizin ve tabii sorarim :)
24 bekliyorum
Cevap
17Cevap
Ahhh bir bilsek cidden nasıllar ona göre yaklaşıcaz ama işte :)
bazı kızlar sadece elleşmekten hoşlanır. Kimi kızlar ise bacaklarımın arası hep dolu olsun ister. Kimsi ise hiç yanaşmaz. cevabım hayır.
Her Kadının İçinde Bir Yangın Vardır.. Zira Onu Ateşleyecek Neron Lazım..
Herkes isteklidir ama bazıları bastırır istekli olmak azgin olmak erkek için çok iyidir
isteksiz var ama bu normal birşey değil
istekde ayıp kötü kaka bir şey değil
kız istekli olursa sanki anormal gibi bakılır ama
en normal olanı bu
kişiden kişiye değişiklik gösterebilir karakter meselesi
Genelleme yapmak yanlış dini inanç bence etkılıyor
Istekle dini inanci nasil bagliyorsun ki kendiliğinden geliyo maalesef
Bağlamadım kı bazıları gunah dusuncesıyle kendısını kesfedememıs bıle yanı var bu sekılde ınsanlar ıstek zaten kacınılmaz bır his
Cinsiyet ayırmaksızın, herkes isteklidir.
tabiki istek var bastırılıyor
Aseksüel değilse ister evet
bazıların onun nasıl yapıldıgını bıle bılmıyordur
Insan istemeden kesfediyo hem bakmiyolarnmi cinsellikle ilgili seylere istemeden de okuyosun ben sonradan öğrendim yaptigim seyin o oldugunu
Evlilik hayatlarinda sıkıntı olmaz mi o tip insanlarin sahsen ben isteksiz biri istemem kardesim degil ya karşımdaki kişi
Hepsi istekli değildir bence.
Kötü bişey mi istekli olmak. O isteksiz olanlarin seks hayati durgun mu olucak evlenince
Hayat derken? Ona bakarsan benim de elime erkek eli degmedi ama istekliyim :( ilerde kocam nasıl karsilar ki bunu?
Bilmiyorum kötü bakar diye korkuyorum normal hayatta asla renk verio uygulamam ama istiyorum iste. Bir de karakter derken ne alaka ben de öyle genis bir ailede yetismis değilim de istiyorum işte
malesef degıller uyuz edıyorlar benı
Alev alev yanıyor lar
hepsi değil
Olmayanlar evlenince sorun yasamazlar mi?
abazalar
sen söylmelisin bun
vardr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar