her sekste duygu olur. ama seks için illa aşk olması gerekmez. misal hoşlandığın birisiyle de sevişilebilir, burada ince nokta hoşlanmak kelimesinde. birisinden çokta hoşlanabilirsin az da. bir kızla bir erkeğin 2-3 kere görüşmesi ve hal ve hareketlerinden etkilenmeleri ve beğenim göstermeleride hoşlanmaya girer. yani bu da duygu demektir. illa çok özel ve derin hislerden bahsediyorsan eğer. bu bir zorunluluk değildir seks için.
burada heyecan kısmı önemli bir hal alıyor. misal arkadaş grubunla yemeğe gittin. farklı tanımadığın kişilerde var yemekte. 3-5 saat sohbet oldu ve sohbetinden de kişiliğinden de bir anda çok etkilendin birisinden ve o da senden etkilendi. o gece çok derin tanımadan ama kısmende olsa güven veren yapısından dolayıda onunla seviştiniz. bunun tatsız olacağını kimse söyleyemez. aksine az tanımış olunmasından dolayı ayrı bir heyecan da uyandırabilir. bu zaten f*ck buddy falan değildir. devamında olay buna bile dönse o ilk gece ki tat her zaman damakta kalacaktır. o sebeple duygusuzluk denmez buna, heyecanın baskınlığı denir. çokta güzeldir.
her sekste aşk veya derin sevgi aramamak gerekir. partnere karlşı hissedilen az ya da çok bir duygu her zaman olur ve partnerin kişiliği, uyum vs gibi şeyler de sexin tadına ekstra şeyler katacaktır. yani yüzeysel bakma bu kadar. uyum denilen şeydir önemli olan.
ayrıca başbaşa kalındığında da hiç konuşulmayacak, sohbet edilmeyecek diye bir kural da yok. konuşulur, bir şeyler içilir. bunlarda kişiler arasında etkileşim yaratır o başbaşalık durumunda. insanların duyguları değişkendir zaten. uzun soluklu, derin duygular ayrı, kısa duygu devinimleri ayrı paraleldedir ve hepside anlamlıdır. o sebeple "çok saçma" diye kestirip atılmamalı. dahah şeffaf ve rafine olunmalı bence.02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim açıklayıcı cevabını için. Hoşlanti duygudur ille derin aşk gibi şeylerden bahsetmiyorum. Hoşlanti varsa sözüm yok ama. Bunlar gibi hiç bir duygu yoksa çok yavan olmaz mi
- +1 yıl
hiçbir şey yoksa evet yavan olabilr ama çevrende gördüğün ve duyduklarının yüzde 70-80 i yavan olmayanlar gurubuna girer. f*ck buddy de buna dahildir, çoğunluğu yavan değildir aslında. bir sexin bu derece yavan olması demek ciddi manada odun kişiliklere sahip olunmasına anlamına geliyr, halbuki bu insan doğasına aykırıdr. insanlar çoğunluk itibariyle duygusaldr, hele de bu memlekette yani sıcak ülkelerde yaşayanlar.
her halukarda her seks bir diyalog sonucuyla başlar. kişiliklerle şekillenir. eğer partnerler çok duygusuzlaşmış, hödük değiller ise çokta yavan bir seks olmaz. seks doğası gereği yavanlığı reddeder yani kişiler doğaları gereği tenleri dokunmaya başladıktan sonra geçen sürede dahi, vücut ısıları ve haliyle hormonları hareketlenmeye başladıktan sonra duygusal anlamda yüklemeler başlayacaktr. beyin ve kalp ikilisi kişiyi buna zorlayacaktr.
ben bu tarz ilişkiler yaşadım. ve bazı sevişmelerim ve kişiler çok özel olmuşlardır benim için. çünkü başlı başına bu eylem doğal ve özeldir
En İyi Cevaplar
+1 yılzamanla zaten birbirlerine aşık oluyorlar yani duygusuz olmaz ki bu işler
03 Yorumla
Soran+1 yılBencede aynı fikirdeyim uzun süreli ilişkise ille bişeler ölür
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
ben işin içine duyguların girmesini savunuyorum ve istiyorum. mesela seninle uzun süreli birlikteysem artık seni sever sana farklı duygular besler hale gelmek isterim
+1 yıldegil aslinda. herkes farkli, bazi insanlar romantik duygu hissetmeden kimseye cinsel bakamiyor. bazilarida romantik iliski kurmadan biriyle cinsellik yasayabiliyor. herkes ayni degildir sonucta, dislamaya gerek yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılEstağfurullah dislamiyorum tabikide saygı duyuyorum. Uzun süre nasıl ne hissederek beraber olabiliyolar merak ettim
- +1 yıl
iste o yuzden diyorum ya insanlar farkli. friends with benefitste genelde bir taraf bazen digerine asik olabiliyor, zor bir durum.. ama hic duyguda gelismeyebilir, kisiden kisiye degisen seyler bunlar.
+1 yılduygusuz seks olur ama hayvanlardan farkımız olmaz o zaman
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılSana göre değil ama çoğu kişiye göre de değil. Çünkü gerek burada gerekse reelde çok rastladım "fuckbuddy" me aşık oldum ya da bağladım gibi sözleri. Amaç başlangıçta cinsel paylaşımda olsa zamanla bağlanma oluyor bunu bende yaşadım kısıtlanmak iyi olmuyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılBencede bir süre sonra bağlanma ya da duygu olur uzun süre beraber oluyolarsa bişeler başlamıştır ister istemez. Duygu yok diyenlerde yalan söylüyor bence inkar ediyolar
- +1 yıl
Fuckbuddy deniliyor ama zaten az da olsa beğeni ve ten uyumu olmadan 2. kez görüşme isteği olmaz. Şahsen ten uyumu oluşmadıysa 2. kez kimse ile görüşmem. Oluştuysa hoşlanma olduysa yatakta da iyi ise sıkıntı olmaz. Bağlanma aşık olma sahiplenme zaten en fazla biz Türklerde var. Club ta bile 2 bakıştığı kıza başkası yaklaştığında şşt o kız benimle diyen beyni bacak arasında milletiz.
Soran+1 yılTen uyumu kesinlikle önemli. Duygu dan lastik ille yogun bişe değil. Hoşlanti da bir duygu. Fuckbuudy se eğer azda olsa hoşlanti oluşur diye düşünüyorum. Yoksa devamı gelmez tek gecelik ilişki olur
- +1 yıl
Bende aynısını yazdım zaten. Hoşlanma arzulama olmadan ne kız ne de erkek ilişkiye girmek istemez. Tabii kız yüzü görmemiş abazan değilse. Beğeni sonrası memnun kalınırsa olay fuckbuddy e döner ama ağırlık başta kız olmak üzere bağlanmaya dönüşür.
+1 yılFuckbuudy midir nediri hiç yaşamadım ama tahminimce bir süre sonra ister istemez duygusal bir bağlılık olur sadece konunun özünden dolayı kıskançlık olmaz olsa da belli edilmez herhalde.. Ve ayrıca her insanın düşünül tarzı aynı değil, duygu aramadan sadece cinsel ihtiyacıyla tutkulu olan insanlarda var..
02 Yorumla
Soran+1 yılİhtiyaç için vardır elbet her beraber olduğuna bişe hissedilmez de ama uzun süre cinsellik yaşıyorsa bence vardır aralarında bişeler
- +1 yıl
Bence de mutlaka vardır.. Sonuçta ten uyumu denen bişey de var..
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklere daha uygun Ama yapabilen kızlar da var. Sorumluluk ve bağlılık hissetmek istemeyenler tercih ediyor, aldatma gönül kırgınlığı yok..
Beni sorarsan sanal seksi bile duygusal olmadan yapamıyorum, sevgi ilgi hep olmalı yoksa çok yavan olur02 Yorumla
Soran+1 yılAynen işte yavan oluyor cok yavan. Yapanlar nasıl yapıyor uzun süre cidden anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılIhtiyacını karşılıyor, bakış açısı o. Bazı kızlar da aşık oluyor bağlanıyor sonra ayrılıyorlar :)
Sanal yaptın mı hiç?
+1 yılDuygusuz olarak basladigin iliskiyi duyguku bir sekilde bitiriyosun ve yurumuyo zaten
07 Yorumla
Soran+1 yılYani devamı gelecek bir ilişki gibi geliyo bana da
Soran+1 yılGelmiyo
- +1 yıl
Ben yinede daha mantikli oldugunu dusunuyorum , insanin bilincaltina oynadigi bir oyun bir nevi.
Soran+1 yılOyum derken bilinçaltına nasıl bir oyun oynuyor
- +1 yıl
Yani o iliski sirasinda kendini kandiriyosun.
Soran+1 yılAnladım itiraf edemiyorsun bencede
- +1 yıl
Sayilabilir , ters geldi sana biraz bu olay sanirim.
duyguya dayalı seks pek olamadığı için. yani insanlar sevdikleri kişilerle sevişmenin tadına varamadığı için fiziksel bir aktivite olarak mümkün oluyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılUzun süre nasil böyle bir aktivite olur ya ben yapamıyorum bu aktiviteyi
Soran+1 yılAralarında bir çekim bağlayan bişe vardır diye bir süre sonra oluşur diye düşünüyorum. Fuckbuudy diye atıp tutuyolar ama bir süre sonra sevgili olmasalar da aralarında bişe ille oluşur oluşmamissa biyer gibi geliyo
Sokak köpeklerinin rastgele bulup çiftleşmesi gibi, hayvani bir cinsellik.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok yavan boş geliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılkatılıyorum sanaa yanı sevdıgın ınsanla yasaman lazım bu seksı mesela sanal seks ddıklerı seyı de sevdıgın bı ınsanla yaparsan zevklı olur obur turlu hıc sarmıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten hiç sevmedim ben. Tavsiye etmiyorum. Sevdiğinle bambaşka bişey. Sevmediğin insanı öpmek bile istemiyorsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öpmek dokunmak istemezseniz duygu yoksa devami gelmez seksin
sen oyle san ;)
yasadın mı boyle biseyi sacma oldugunu dusunuyorsun04 Yorumla
Soran+1 yılYasayamiyorum hissetmeden duygusallik olmadan arzulamiyorum bu benim düşüncem. Sizin için farkli olabilir zaten soruyorum ne düşünuyorsunuz diye
Soran+1 yılYaşayan memnun ki yaşıyor da bana göre değil ya 1 yıl 2 yıl böyle sevisemem
- +1 yıl
sen oyle san sadece içimdeki gercek senı ortaya cıkaracak biri lazım sana.. olay bu..
yoksa sende bende biliyoruz ki.. iki cinsde deli gibi seks yapmayı sever ve ister
asik olmam secvmem lazım gibi kalpların arkasına sıgınır genelde kadınalr ya da evlenmedne olamz diyip bir kimligini gizler... bunu sende cok iyi bliyorsun
+1 yılO oyle tam olarak duygusuz olmuyor ki. Karsilikli isteklerin karsilik buldugu bir iliski turudur.
02 Yorumla
Soran+1 yılKarşılıkli istek seks istekleri. Duygu nerde duygu karışıyor mu ille anlamadım
- +1 yıl
Hiç kimse uzun uzadıya bir birliktelikte duygusuz birlikte kalmaz ki. Tabii çıkar ilişkisi değilse. O yüzden ortada bir ilişki varsa ya duygu vardır ya da menfaat.
+1 yılazıyorsun ve sadece boşalmak istiyorsun bir önemi yok yani tamamen mide meselesi kadın için ve ben yaşıyourm arada gelirler bana
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar süredir ne sıklıkta görüşüyosunuz
- +1 yıl
ben masörüm istediği zaman gelir masaj yaptırır sonrada ilişkimiz olur evine ya da işine gider bu yani
Aşk ve seks birbirinden çok farklı ama..
Duygu olmadan seks tabi ki olur03 Yorumla
Soran+1 yılDuygu olmadan seks olur o an ki ateş tutkuyla ama devamı nasil geliyor tekrardan dokunmak ölmek istenmez gibi geliyo r
Soran+1 yılDevami geliyor beraber oluyorlar bu şekilde de
Neden olmasın? Bazen gerçekten duygusuz istemiyorsun ama iyi bir eşin varsa güzel oluyor...
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi esin varsa güzel olur ama bir süre sonra sıkar devam edilmez gibi geliyor devam ediyorsada aralarında bişe bir duygu his vardır gibi
Genel olarak dogru, buna bir nevi ihtiyac giderme. olarak bakilabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılHissiz uzun süre aynı kişile ihtiyaç giderilmesi çok boş geliyo zevk alamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeklerin en sevdigi sey bu. agrısız basım bir tas aşım. seks var hesap vermek yok.. oh mis!
12 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda bile erkeklere giydirme pesindesiniz :) iyi de "kadin" da ayni amac ugruna o tur iliskiyi kabul ediyor veya istiyor. Erkeklerin en sevdigi ise kadininda en sevdigi oluyor.
Cevap sahibi+1 yılkadınlar yapmaz istemez demedim. canım erkeklerden bahsetmek ve bunu söyledim.
+1 yılOlabilşr bazıları gerçekten ihtiyaç olarak görebiliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılUzun süre nasıl takılıyorlar bu şekilde
- +1 yıl
Uzun süre olacağına pek inanmıyorum. Duygu olmadan uzun sürmez bence. Sen ne düşünüyosun
Soran+1 yılBen yapamam yapanlar varsa bilmiyorum ama 1 buçuk yıldır arkadaşın varmış yeni ogrendim 1 buçuk yıldır nasıl duygu olmadan yaşıyorlar anlamıyorum
- +1 yıl
Aralarında bir bağ oluşmuştur ama ya da gerçekten çok fazla cinael ihtiyaç duyuyolardır ve kopamamışlardır
Olur tabiki... begenmek lazim illa asik olmaya gerek yokki
06 Yorumla
Soran+1 yılUzun süre nasıl olacak ya çok saçma geliyo
Soran+1 yılBeğenmek yeterki yani seninle için. Peki boyle ne kadar surdurebilirsinki
Soran+1 yılHımm bana göre değil. Yapabilenler nasıl başarıyor bakış açısı tabi
+1 yılduygusuz olmaz tabi tutkulu sevişmek için duygu şart
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı fikirdeyim
+1 yılevliliğe bağlı olmamalı. sevgilidir, fuckbuddydir olmasında sakınca yok bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfuckbody
iyi bence mis gibi.
işini hallediyon
baglanma yok
duygu yok.04 Yorumla
Soran+1 yılYıllarca nasıl yapıyorlar bu şekil ya 1 olur 2 olur hissiz nasıl sevisiyolar
Cevap sahibi+1 yılhisse gerek yok benim için..
içimde ki arzu ve seks ihtiyacı gitmesi kafi..
Soran+1 yılHımm bana göre uzun sure boyle sevisemem
Cevap sahibi+1 yılama denersin sanırsam?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen duygulu sex'i mi seviyorsun. Ayrıca fuckbuudy değil fuckbudi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugüne kadar duygu diye biriyle hiç seks yapmadım :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. walla olsa iyidi be. heran elının altında kuku
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli olarak yaşıyorum. En güzeli
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaşıyorsun ne kadar zamandır
- +1 yıl
Liseden beri fb arkadaşlarım var. Canımız istediği zamanlar saatlerce sevişip dışarda iki arkadaşş gibi olduğum
kuru kuru girmesi gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen bencede kuru kuru geliyor.
duygusuz sekse karşıyız
02 Yorumla
Soran+1 yılBende karşıyım :))))
Seks de bir duygudur. Saçma.
06 Yorumla
Soran+1 yılBahsettigim duygusal o değil biliyorsun
Soran+1 yılNasıl olmaz yaşıyorlar Fuckbuudy fuckbuudy yazıp sorup duruyolar :)))))
Soran+1 yıl1 buçuk senedir arkadaşın fuckbuudy si varmış şaşırdım duygusallik yök diyo ama bence yalan söylüyor
:))))
+1 yılduygusuzda olur bal gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılHic tarzim değil ya uzun süre nasıl bal gibi olur anlamıyorum
- +1 yıl
yasamadınmı hiç duygusuz seks
Soran+1 yılHayır yaşamadim
- +1 yıl
dene
Gizli Üye(36-45)+1 yılCorrs güzel olur pekte güzel olur
00 Yorumla
+1 yılseksın hr turlusune karşıym
00 Yorumla
+1 yılBana koca lazım oda bu gece lazım dıyorsun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka bana aşk lazım :)) o da aşık olunca lâzım o zaman seks de lâzım olur aşkı bulunca asksizmi olmaz
- +1 yıl
He he anladım , anladık, anladılar
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevişirken ateşini hissedersen neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılduygulu seks yapma şansın oldu mu peki senin?
03 Yorumla
Soran+1 yılOldu
Cevap sahibi+1 yılnasıl ikna etti seni o erkek?
Cevap sahibi+1 yılcevap alabilir miyim lütfen?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aynısı var kesintisiz 3 saat sürüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılFuckbuudy mi var. Ne kadar süredir berabersiniz
Cevap sahibi+1 yılFuckbudy neki bilmem ama yatakta 3 saat devam ederim
+1 yılhayır :) yaşamak hissetmek lazım o sıcaklıgı :)
00 Yorumla
+1 yılseks başka aşk şehvet arzu
00 Yorumla
+1 yılFakına bandığım
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok açıklayıcı bravo
- +1 yıl
Duygusuz seks Türklerde olmaz biz genelevde ki kadını bile sahipleniriz millet olarak bunlar yabancı kültür cuckold swinger ve o yazamadığın şey
+1 yılBence olmamalı
00 YorumlaSacma bencede
00 Yorumlasanırım psikolojik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTutku olmalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılTutku olmali seks için kesinlikle ama devamı gelmesi içinde duygu olmalı
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar