+1 yılArkadaşım merhaba,
Namus ne orasını burasını kaç kişiye ellettigiyle ölçülür, ne de kaç kişiyle birlikte olduğuyla...
İnsanlar fiziksel, duygusal ve ruhsal gelişimleri süresince bazen doğru insanlarla, bazen de yanlış insanlarla tanışır... Tüm bu insanlarla yaşadıkları herşey (seks de dahil) o kişiye deneyim kazandırır... Namus elini, ağzını, kıçını veya vajinanı kirletmek değil, adını kirletmektir... İnsan adını, kişiliğini, hakkındaki düşünceleri "namussuz" olarak tanitirsa o kişi bakire meryem gibi de olsa namussuzdur. Öte yandan ismini, kişiliğini temiz tutan kişi eskort bile olsa bence namusludur...24 Yorumla
Soran+1 yılyani kısaca su karda yürüyüp izini belli etmemek birazda.
- +1 yıl
Bakış açısına göre öyle de diyebilirsin ama benim demek istedigim şu, bazen yaşadığın şeyleri sen seçemezsin ve sonucunu değiştiremezsin...
Soran+1 yılsantraç gibi ilrleyecekler :))
- +1 yıl
Nasıl yorumladığın sana kalmış, şahsen ben vajinasini sadece isemek için kullanan bir kadınla evlenmek istemem... O da benim kadar istekli ve tecrübeli olmalı...
En İyi Cevaplar
O kizlar icin sunu soylerim Allah tan korkusu varsa evlenecegi kisiye evlenmeden herseyi anlatir bu tarafta kandirsa o erkek bilki eside olsa diger tarafta hakkini helal etmeyecektir sana gelince madem boyle bir hata yaptin kabullenecek erkek cikar ama hataninda bir cezasi olmasi lazim bence zorla bu durumu yasiyanlari ayiriyorum ayrica evlilik vaadiyle kizlarin gunahina girenleride Allaha havale ediyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılyok ben ayrıı değilim allaha şükür sevdiğim adam yanımda gocunmamda yok haftaya sözüm var.. ama beni böyle herkesle sevisip elletenlerle bir tutanlara sadece kzgınlıgm ben kendimi savunmuyorum ama onlar kadar pislik ve günahkarlığa battığımı düsünmüyorum
Soran+1 yılerkek olsam bu kadar gördüğüm çevredeki insanlara bakarak emin ol zara göre karar vermem bakirsem eğer ki öyle gercekten hakkım olur cevreden arastırırm o kızı bir kaç teste tutarım ilk dinlerim sonra araştırırm aile cevrem yüksek geniş meltebede erkek olduğumdada bunu kullanırdım.
Soran+1 yılbende bunu anlatmak isteiğim zarla karar vermemek. yoksa herkese vermiş dürüst diye alın demiyorum o kızı :).
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence ruhu bakireyse bir insanın bırak zarını göz zinasından bile korkar
kusura bakma ama ikisi de hiç ama hiç masum değil
eğer ki hayatta baki mutluluk istersen helalinle
elini dahi tutmadan nikahlanacaksın
ki biz çok şükür öyle yaptık
yaşanacak her şeyi evlenince yaşadık
ama çok şükür rabbime 8. yılımız hala aklıma gelince içim kıpır kıpır olur
öğle üzere işe gönderdim şimdi öyle özledim ki
haramdan sakınan dünyada da mutlu olur ahirette de
bu her konu için geçerlidir11 Yorumla
Soran+1 yılben öyle olan insanları hic yadırgamadım ne mutlu ki onlara ve onları hic lafa bile almam böyle sizin gibi insanlar varsa hep :)
Müsluman diye neden genelleme yapıyorsun? İşlediğin günahın vicdan azabından kendini haklı çıkarmak için bu şekilde ucuz insanlarla kendini kıyaslıyorsun. Yazık çok yazık. Neden gerçk iffetli kızlarla kendini kyaslamıyorsun? Onlar senden üstün. Sen kendini ucuz insanlarla kıyaslayp rahatlatacağına , iffetli kızlarla kıyasla kendine çeki düzen ver..
78 Yorumla
Soran+1 yılzaten ailemle ailem konuşuldu yüzükler alındı sadece söz takılması kaldı.. günahım bende ama ortada kaldığım falan yok benim bir kac olayı görüpte paylastığım birşeyşer var ilk önce soruu iyi algıla. hiçbirkimse bir insandanda üstün değildir bunuda unutma iffetli kız demişsin asosyal ilköğretim mezunu hiçbirseyi olmayan bir kzla mı kıyaslamam gerek? eğitim seviyesi yüksek olup üniversite okuyup durumu iyi olup öpüsmeyip 24 yaşına kadar bekleyen hangi iffetli kz var kusura bakma iffetli diyorsan benim gözümde hiç öpüşmemiş el ele tutuşmamş geliyor hem eğitim seviyesi olup hem kalite olup hem bu kimse varsa getir bende damgalı o.. ilan edicem kendimi :)
- +1 yıl
bravo vallahi süpersin
Soran+1 yılcok nadir ve cok azdır olsada hem bu seviyede olup peki sen hiç öpüşmemiş olup iffetini korudun mu cünkü dinimizce bakirelik budur?
- +1 yıl
Eger burada kendimden örnek verseydim burada çoğu insana tepki topu olurdum. Her kız iffetini korumak zorundadır , Lakin tövbelerde apack vardır. Bn nefsime hakim olmayı biliyorm. Sosyalm her hafta cmrtesi gönüllü çalsyorm ve erkekler araasndym. İstedgm sehir disina ailem olmadn gidebilme ozgurlugunede sahibm okuyormda. Ama bu iffetsiz olcam manasina gelmiyor. bilmem anlatabldm mi
Soran+1 yılyani sen böylesin ve hiç bir erkekle öpüşmedin iffet bu anlamna gelir böyle olduysan ve bu kadar dürüstsen bu konuda ben özür dilerim ama bana sadece egonu tatmin etmissin gibi geldi neyse iyi günler sana :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kere o adamla evlencekmsin yani yaptığın o adamla? evlenceksen sıkınttı yok
Ama hee ben ondan ayrıldım başka erkeğe gidicem dersen tabiki namuslu sayılmıyorsun üzgünüm yani diğeri elleri o başka bişey yapar onları bırakalım sana bakalım bence sen o adamla evlenmeyi düşnüyormusun?14 Yorumla
Soran+1 yılevet ailelerimiz konuştu yüzükler alındı bir söz takılma olayı kaldı oda haftaya olucak.
Cevap sahibi+1 yılsözden dönen nişandan döneni çok gördüm dur bakalım
Soran+1 yılilk önce tövbe de :) öyle birşey olucaksada en azından onlar gibi yalancı olmam neysem oyum diye söylerim isteyende benim gibi olan gelsin olmazsada bir ömür yalnız yaşarım gocunmam.
Cevap sahibi+1 yılHersey kismet ama genelde kizlar gizliyor ve o ikinciyi asla asik olmuyor mecburiyette evlenio ve o erkege yazik oluyor ben ona kiziyorum.. ve ilkni unutmaz kiz oda cok aci oluyo ikinci erkek ne yaparsa yapsin o kız ilk yapildigi ani unutmayacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen sevgilinle yatmissin ya , bir anda yatnadin heralde ilk elini tutmustur sonra opmustur sonra da birlikte oldunuz. Mesela opustuniz diyelim sonra bir gun sonra sevgilin senden ayrildi. Veya vefat etti. Ellendiginle opustugunle kalcaktin 😂😂😂 Aptal aptal konusuyosun hem vermissin laf yapma bari otur ya verdiysen laf dusmez sana zaten sus bari.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin bu yaptığın sidik yarışından başka bişey değil. kendini vicdanen böyle rahatlatamazsın. istersen 10 senelik ilişkin olsun evlenmeden bunu yaptıysan evet sende o... tıpkı bekaretini koruyup onla bunla yiyişenler gibi.
55 Yorumla
Soran+1 yılcok gocundun galiba :) cok ellettin sanırım :)
Cevap sahibi+1 yılbenim söylediklerim sana baya koymuş ki bana bu lafla karşıllık veriyorsun.
Soran+1 yılhayır genelde böyle sinirle tepki verdiğine göre öbür tarafsın :)
Cevap sahibi+1 yılsenin de öbür taraftan farkın yok. vicdanını boşuna rahatlatma. evlenmeden helalin olmayan birinin altına yatmışsın
Soran+1 yılve anladığım kadarıyla sende öyle ilk önce herkes kendine ayna tutsun bu kadar hiddetle söylediğin icin öyle olduğunu biliyorum ne kendini kandır ne beni :)
valla sadece elletmeyen vermeyene namuslu derım vermeyecektın bu kadar basıt ama dıgerlerıne de namussuz demem olmustur banane ben işime bakarım :) tabı cok yollu kızlarda var benım ıcın namussuz kaşar sadece cınsellıkle erkegı oynatmaya calısanlar ve paralı askerler
00 Yorumla
+1 yılDinen ikisi de namussuz gunahkar. Insanlarin ne dusundugu ne hissettigi ve hangi dine ve inanca sahip olduguna göre namus kavrami degisir. Fakat islam dinine gore evlilik disi cinsel munasebetler haramdir asla onaylanamaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılbende zaten buna hayır demiyorum ki herkes yalnş anlamaya saldırmaya yönelik vurun kahbeye diye bir film var bilirmisin:D neyse yineliyorum sonuna kadar ben günahkarm ve yaptığım sey dinen hafifletmesi imkansz ama benim anlatmak istediğim baska bir boyut.
+1 yılVallaha doğrusun ıyıkı erkek degılsın
her ıkınızde aynı ne fark etmıyor
sonuça ıkınızde amıssınız ıcıne ha anal oral vajınal vark yok
sımdı gıder dıktırır sonrada bakıreyım dıye yamanırsın bırıne zavallı erkekler
sonra evlen adamla karsılas bırde evlendıkten sonra sktr04 Yorumla
Soran+1 yılacıklamayı iyi oku yazmaktan sıkıldım.
- +1 yıl
tamam oldu şimdi
ilk adamla yaptın ola evlenıyorsan sorun yok Allah mesut bahtıyar etsın
bu altı yıl ıcınde hıçmı sevışmedınız
neler yaptınız
yanı ılıskıden oncekı dort yıl boyunca
opusme sevısme çıplak yatma sanl seks
oral seks
anal seks
Soran+1 yılşu an orucum. açık yüreklilikle söylüyorum sadece öpüşme oldu. malesef ki sarhoşken mezuniyetimde oldu ve 1 kere oldu 2 senedirde öpüşme oldu ben diyorumki bu benim ki günah öpüşmekte bu benim icin hafifliği yok. ama 1 adamla yaşadım tutunabilceğim beni yüz üstü bırakmayıp sözünü tutup evliliğe adım atan biri var buda olmazsa tek başna veya benim gibi biri olsun ve dürüst olucam sonuna kadar diyorum..
- +1 yıl
hayırlı olsun
+1 yılHerkesin hayatına kimse karışamaz sanane sen nasilsan karşına da emin ol öyle biri çıkar zaten erkekte değilsin bırak böyle şeyler için sinirlenme değmez. Bu arada sana hak veriyorum orası ayrı.
03 Yorumla
Soran+1 yılya hayır sadece kızlar soruyorda yok orama masturbasyon yaptrdm sevgilime bozulur mu kızlığım yok söyle böyle buna sinirleniyorum benim yaram yok gocunduğum birşey yok sevdiğim adam zaten hep yanımda haftada sözüm var ama ben böyle insanlarla bir tutulmak istemiyorum açıkcası günah pislik yaptığım ama onlar kadar değil.
- +1 yıl
Günahın ne kadar olduğunu kimse bilemez ama senin o adamla evleneceginin garantisi yok bunu yapman doğru değil kendini avutma bence
Soran+1 yılbak yine diyorum benim ki en büyük günah iffetsizlik. bunu açıklamadada söyledim hiçbirşeylede hafifletemem ama kızlar soruyorda gördüklerimden aynı olaya koymuyorum kendimi yine namusuzlukta iffetsizlikte benim ve allahımın arasında. evet evlenmeyebilirim ama onlar gibi yalancı olamm neysemde o olurum söylerim benide kablu eden böyle kabul eder etmezlersede yalnız yaşarım gocunmam
+1 yılkusura bakmada hepiniz aynısınız yani ha orasını burasını yalatmış öptürtmüş ha kızlığını verdirmiş evlenmeden yapmadımı işte bitiyor orda gerisi hikaye... heee senin ruhun onun ruhundan daha kaşar değildir orası ayrı
02 Yorumla
Soran+1 yılbu günah ama benim namusumu kollayan bir sevdiğim ortada bırakmayp sözünü yerine getiren adam dediğim biri var..
- +1 yıl
evet ne mutlu sana herkes senin kadar şanslı olmuyor ama şöylede bir durum var dünyanın bin birtürlü şeyi var evlenmeden bir iş gelse başına bundan dolayı dikkat edilmeli tabii ki hata bir kere yapıldığında hata olur bundan sonra evlenene kadar öyle şeyler yapmayı bırakın...
+1 yılerkek olmama konusunda hem fikirim senle. bence sen namussuzca birşey yapmamışsın diğerleride ama sakso çekenler birçok erkele hatta yatanlar namuşlu gözüküyor ve beceriyorlarda ne yapıcan tek yapabileceğin kendinden emin olmak.
02 Yorumla
Soran+1 yılyok namusuzca sonuna kadar yaptğım bunun telafisi yok sözüm olcak ama kesinde olmaya bilir bir gün nisanda sözde bozulabilir yarın cıkacağmızın bir garantisi yok ama olmasada yine en azından neysem oyum derim yalan atmam.
- +1 yıl
ben öyle görmüyorum işte sen 4 sene keendini kollayabilmişsin sevgilinde kendini durdura bilmiş ama namuşlu edalarıyla hava atannamuşsuzlarsa daha 1 2 hafta sonra yatağa girip herşeyi ediyorlar yani 2 haftada bir başka bir erkek sen onlarla bir tutulamazsın siz resmen olmasada bence artık birbirinizi eş olarak görmüşsünüz zaten görmeseydiniz hiç birşey geçmezdi zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılikisininde birbirinden farkı yok bana göre, iki tip kızda aynı. bunların ikisini de yapmamış kızlar da var onlar dururken niye sizi istesinler ki erkekler
23 Yorumla
Soran+1 yılpeki ona yüzde yüz nasıl emin olucaksın? süpriz yumurta gibi ben yasadğımla zaten evleniyorum benim namusum onu ilgilendirir yakında nikahla baska bir erkeğe kalmadım zaten yanmda olan sözlüm olcak kişi var.
Cevap sahibi+1 yılerkekte hiç zar yok ama kendini koruyan yine koruyor ve kızlar güvenip evleniyor. bir insanın davranışlarından rahatlıkla anlaşılır önceden neler yaşadığı. hiç gerek yok öyle zara bakmaya falan.
Soran+1 yılkendini koruyan bir erkek sonuna kadar hakeder onda hiçbir zaman yalanlamadım ama haketmeyede illa istemekte hak etmez bu durumda. emin ol cevremde öyle seyler gördüm ki anlaşılmıyor :)
+1 yılElletmeyen namusunu koruyan bakire kiz varken siz degil.
65 Yorumla
Soran+1 yılonlarla kıyaslamadım bu devirde eğitimö düzeyi yüksek kaliteli durumu iyi 2 üniversite okuyan çağdaş günümüz niteliğinde ailesi kalite yükseğinde olup hiç öpüşmemiş el ele tutuşmamş kız varsa peki kabul ederim bana göre namuslu erkeklerden uzak duran hiç öpüşmemiş kızdr dinimizcede öyledir.
- +1 yıl
Sevgilisiyle yatan kizlarin doneminde en fazla opusene namussuz demiyorum ben.
Soran+1 yılelleten olur öpüşen hayır bu bakirelik kesinlikle iffetli olmaz öpüşmek dinimizce saf temiz değildir iffetli adı alamaz vede bu seferde sen karşılaştrma yapıyorsun demmekki o zaman senin tanımına göre karşılaştırmayla iffet belli olmaz veya namus :)
- +1 yıl
:)) ben diyecegimi dedim
Soran+1 yıldaha 19 yaşndasın diyorum ve susuyorum iyi günler :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOrasını burasını elletene namuslu değil de yollu diyoruz biz. :):
01 Yorumla
Soran+1 yılama işte evlennce saf temz oluyor seninde başına gelebilir aman dikkat evlenmeden birini alcaksanz iyi arastırın teste tutun.
Neden bu konu üzerinde bu kadar duruyoruz ki? İnsanların hakkını yemeyen, eşine sadık kalan, saygılı ve sevgi dolu olan kişi namusludur bence. Hata yapmak insanın özelliği..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılteste tut demıssın nasıl olucak o.. en guzelı ne bılıyormusun yakın cevrenden akrabadan en azından tanıdıgın ne b*k yedıgını bıldııgın bırını almak.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbene sahsen yıllarca kuran kursunda okumuş. çarsaflı aılesı tam bır muhafazakar , bakkala dahı gonderılmemıs bır kız arıyorum. yasım 30 oldu ama emınım bulucam. herkes evlencek dıye bırsey yok. bulamassam evlenmem. gıdıp elalemın artıgını pıslıgını alacagıma yalnız yasar ölurum daha mutlu hayat yasamıs olurum
Soran+1 yılemin ol oda sallantılı bu zamanda aynı dediğin gibi olan ve temiz diye sanp alınan kara carsaflı arkadasımda vardı aile dostumuz.. :) burada anlatmak istediğim temiz karakteri bakire birisini bulmak öyle biri bulduğunda bedenide bakiredir tam yani hükmü zara verlmesin bu benim demek istediğim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden iki taraftan sadece biri o. olmak zorunda? İkisi de namussuzluk.
23 Yorumla
Soran+1 yılikiside namusuzluk ama seviye farkı var mesela sen öbür dünyada günahkarsın ama bakalım adam öldüren kadar mı günahkarsın yanıcaksın bunun gibi
Cevap sahibi+1 yılMeseleyi dine taşırsan işin daha zor. Kendi canını bıraktın baskasıyla mı kıyaslıyorsun? Ondan az günah işleyince zina en büyük günah olmaktan çıkıyor mu? Saydıkların da yaptığını bahsettiğin de hee boku yiyip namuslu kız arayan da tevbe edip kabul olunmadığı müddetçe fasıktır. Yani büyük günah işleyendir.
Sen böyle karsılastırma yapıp vicdanı hafifletmeye devam et istersen, Allah affetmezse olmadı beraber yanarsınız. Az yanarsın ama önemsiz değil mi?
bir de üstüne günah işler insan, hatasının farkında olur anlarım. Bunu normal görmek daha beter o yüzden boşverin başkasını.
Dünyada her şeye egoist olan insan neden ahireti için aynını yapmaz?
Soran+1 yılbenimki en pislik günah diye belirttim vicdanımıda hafifletmedim ama ortada braklmadm allaha şükür. ama bu anlattıklarını kimse kendine bir biçmiyor herkes baskasına göre öyle erkeklerde böyle davranıyor ama acımı hafifletmiyorum yaptğımın savunulcak birşeyide yok ama en azından kendimi kucaktan kucağa atmadm dürüst oldum diyorum ben yinede. ve yine yeniliyorum sonuna kadar günah yaptığım ki ne zinalar ne günahlar dönüyor bu dünyada..
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmayıp, sadık kalan, dürüst olandır bence namuslu.
Yazdıklarını yapanlar günahkar, kirlenmiş diyebiliriz.11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama bende günahkarım sonuna kadar bunu açklık getirelim ama onlar kadar adi yalancı değil..
+1 yılVerdikten sonra kendini avutmanın anlamı yok...
Vermek, pişmanlıktır...25 Yorumla
Soran+1 yılbenim allaha pişmanlığım var ama sevdiğim adam zaten yanımda haftaya sözüm var kimseye pismanlığım yok başka :)
- +1 yıl
Biz de yedik😅😅😅😅😅
Soran+1 yılniye böyle bir kanıya vardığını sorabilirmiyim? 6 senelik bir ilişkim diyorum zaten bir cinsellik olaymız olmasada sonu evlilik adımı olucaktı ailelerimiz görüşüyordu neden bana yaramayacak bir yalan atayım ki?
- +1 yıl
Baskıdan kaynaklı gurır
Soran+1 yılbaskı olmadan zaten acıklamaya yanımda diye belirttim.
yapmıcaksın böylede strese girmiceksin... yapacaksanda evlenecek adamı iyi bileceksin o kadar acık ve net
01 Yorumla
Soran+1 yılstresim yokki benim zaten sevdiğim adam yanımda haftayada sözüm var.. sadece böyle cevremde ve kızlar soruyorda her boku yiyip ben temizim demelerine sinir oluyorum ve öyle insanlarla aynı katagoriye beni sokmaları
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen kendini savunuysn sen de en az onlr kadar o. ruspusun o yuzden hic kendine savunma onlardan bir farkin yok...
110 Yorumla
Soran+1 yılkendimi savunmuyorum. kusura bakma ki malesefte sende erkeğin o. ruspususun ve emin olarak konuşuyorum acklamayada yazıcam sözüm olduğunu yaramın veya ortada bırakılma durumumumda olmadığını ;)
Cevap sahibi+1 yılbana istedgne soyle hic biri zoruma gitmez cunku senin hayatinda benim gibi bir adam girmemistir... ister sozlu ol ister nisanli yarina kimin cikacgi ne belli o adam yarin kaza yapip basina bisey gelse ailnede bu sekilde anlatrsin
Soran+1 yılhay allahm bir başlattınız ölüm tövbe diyin. olursada allah korusun kimse yarın cıkacağı malum değil ama en azından onlar gibi dili o* olmam neysem onu söylerim kabul eden benim gibi biri etsin etmezsede yalnız yaşarım hiç gocunmam bunu anlatmak istemiştim sade.
Cevap sahibi+1 yılmadem evlencgne inanyn neden beklymn dugunu onun zevki hevesi orda deglmi simdi dugunden sonra ne zevki ne tadi kalack o beyazgelinge bakire giyemdkten sonra nerde onun beyazi o gelinligi nasil giycksin... adam haftaya soz yapiyr kim bilir kac seneye evlecnz bide evlenmdn hamilede kal bari kendi hatani kapatmak icin milletein kuaurlarini yazma burada sen kendine bak
Soran+1 yılben yazdığım acıklamadada asla haklıyım demedim günahımda temizlemeye calışmadım sonuna kadar yaptığmın bir açıklaması olamaz. olay sadece bozmak seks diyorsan bunun heyecanı evlenmenin amacı.. senin gibi düsünceyle muhaptap bile olmak istemiyorum burada konuşmayı sonlandırıyorum bukadar :)
Cevap sahibi+1 yılhayla sacma sapan konusp kendini savunma pesindesin ama benim gozumde onlrdan bir farkin yok ve ucuz basit bir insansin nokta
Soran+1 yılmalesef ki sende erkeğin o. su olarak gözümde zavallı basit bir insansn gerçek hayattada seviyeme hayat kaliteme yükselemicek birisisin cükünle mutlu ol karaktersiz seni :)
Cevap sahibi+1 yıl:-) :-) :-) :-) zavallisin sen kirletilmis kulanilmis namusuz bir ucuz kizsin... sen beni seviyeme asla cikamasin zaten ben erkek olmama ragmen bakirligimi koruyrken sen hic bisey demeye hakkiin yok
Soran+1 yılha bu yaşa geldin bir kzla el ele bile tutuşmadın öpüşmedin harama hiç bakmadın böyleysen tama ben o. yum ve eminimki egon icin böyle kendine yalan söylüyorsun. cok zoruna gitti galiba ucuz seni hayat kalitenden belli oluyor konuşmalarn zavallı seni ben kimseyi hor görmedim ama sen böyle davrandığın için emin ol o anlattığım kızlar bulur senin gibi ezikleri iyi günler ve sakin ol cok yaran varmş gocunma kalitesiz seni :)
Cevap sahibi+1 yılla gerizekali sen beni asla anlaymsn ben seni gibi ucuzlrla kendimi kirletmem senin gibi kac kasari rezill etmislgm var kaybol sen beim yasdgm hayatin hayelini bile de kurasn
+1 yılbence cok sacma ne kapalılar var neler yapıyor yani bu kafa yapısını bir bırakın 1 erkekle yapar 2 erkekle yapar ama 5 10 kişiyle de yaparsa aynısını ben o kızdan şüpe duyarım
02 Yorumla
Soran+1 yılbende bunu demeye calısıyorum
- +1 yıl
aynen öyle :)
bence işimiz hiç zor değil mühim olan vicdan vizdan rahatsa gerisinde sorun yoktur
00 YorumlaDoğru düşünüyorsun, kelimesi kelimesine. Diyecek bir şey yok ama düzenleri böyle.
00 Yorumla
+1 yılbak erkek eli değdimi kadına bakire değilidr artık bunu sana açıklayayım
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama hala ben bakireyim temizim diyorlar görüyorsun
- +1 yıl
benim için fark yapmaz aklın bakire olsun bakiresin ama aklın sadık değilse bu iş biter
işimizin zor olduğunu fark eden bir kız helal olsun valla iyi anlatmışın
00 Yorumlasen o adamla 1 kere yaşadıysan sen iyisin ama sen tek adamla defalarca yaptıysan 2nizinde farkı yok
04 Yorumla
Soran+1 yılhaftaya ailesi geliyor ailemle konuştular zaten ben emin olmasam böyle birşey yaşamam ki 4 sene sonra böyle bir hatamız oldu.
Soran+1 yılyani adam olduğuna emin olmasam bir gün olmasa ölüm kalım olsada pişman olmam cünkü ilk ve son aşkım. ha olmaz biter ama saklamam ilerdede beni kabul eden gerceklerle benim gibi olan bir insan gelsin kabul etmezlersede yalnız ölürüm gocunmam onlar gibi yalan olmam bunu anlatmak istedim.
+1 yılYalanda olsa hoşuma gidiyor söyle. ...
Herkes bu modda. O yüzden boşver.01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın.
Elletse de ayni oburunu yapsada sadece kendini kandirir
02 Yorumla
Soran+1 yılemin ol öyle arkadaslarm vark zarınıda vermiş folloş olmus vere vere gitti diktirdi evlendi temizim diye cıktı allahtan benim sevdiğim adam hep yanmda haftaya istemeye gelicek ailesi ama bn evlenmeden yinede yaptığım icin bunların ynnda daha mı pis oluyorum yani komik geliyor bna
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım kötü düşünme 6 sene olmuş sevdiğinle olmuşsun dürüstsün , kendini küçümseme değerini ona göre verme.
00 YorumlaSen kötü kız değilsin çıkar bunu kafandan. niye işimiz zor qnq?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende onlar gibisin evlenmeden önce bunları yaşadığın için !
07 Yorumla
Soran+1 yılben acıklamada farkettiysen savunmadım günah olduğu icin bidaha denemediğimi ve zaten haftaya ailesi istmeeye geleceğini allahtan adam gibi biri var hayatımda. ama ben herseyi bir adamla bir kere yasayıp onlar heryerini elletip sevisip cıplak olup arkasını verip her erkeğe bunu yapıp onlarla aynı kirlilikte olamam kusura bakma evet günahım var ama onlar kadar değil
Cevap sahibi+1 yılhiç denemeyecektin hiç ! ben 22 yasındayım 1 erkek olarak ben bile yasamadım öyle şeyler ! ya evlenmezsen nolcak ilerisini görebiliyormusun. istemeye gelcekler falan geç bunları Allah yazdıysa olur evlenmezsen senin de o... farkın kalmaz
Soran+1 yıleğer hiç yasamadığını söylüyuorsan bir kızla öpüşmediysen hiç asla tamam ben dediğin nitelikte o.. ama hic inanmadm doğrusu.. yüzükler alındı ailesi ailermden gün aldı kytırık bir söz verme değil aramızda tabi allah bilir ama olmazsa birgünoda bitersede ack yürekliliklede anlatırım ve zaten benim gibi bir insan olur kandırmam alan olmazsada yasarım bir ömür yalnız koymaz bunu demek istiyorum art bir ev hanımı dandırık ev kızı değilim iktisat okuyorum üstüne acktan maliye okuyorum ailem boş insanlar değil emin ol hiç boş olan ev kızlarlarna sadece bakirelik bakarlar herşey seviye bu dünyada :)
- +1 yıl
hiç düşündüğün gibi değil soruyu soran
istediğini oku
eğer tertemiz kişi varsa karşında
amuda da kalksan oxford da okusan ne yaparsan yap almaz seni
eğer ki benim eşim bir başkasının elini tuttuğumu düşünseydi yüzüme bakmazdı tanışmazdı bile
aynı şekilde ben de onunla master bile yapmış ona rağmen bakmazdım
ben de gayet güzel bir bölüm ve üniversiteden mezunum
ama hal düşündüğün kadar basit değil
Soran+1 yılyani sen bu kadar ailesi gelişmiş kendini düzgün şekilde eğitimini almış. ve o kadar yaşa kadar kimseyle çıkmamış ve öpüşmemişsen ve bu konuda gerçekten dürüstsen helal olsun sana ben hiçbir zaman saf temize laf atmam ve kendi yaptığımda doğru demem benim anlattığım başka bir boyut. ama geneli hep öyleyse ben yanıldysam ben özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılBewildgirl abla. bende balıkesir... Mesajları iki dakika acar misin
Cevap sahibi+1 yılSana takip isteği yolladım bym... Diye başlıyor nickm
Kadin kismi iste, her yalan var.
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle cok zor isiniz :)
+1 yılkızların masum oluşuna kim inanıyorki zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılo yüzden bir kz alyorsanız onu iyi arastırın cevreden vede teste sokun bir zarla halleriyle inan bu devirde anlaşılmıyor
- +1 yıl
evlenmeyi düşünmüyorum. var bir tanesi zaten.
+1 yılteselli arayan patlak mısır gibi olmuş
11 Yorumla
Soran+1 yılteselli aramıyorum. kendim temizim de miyoru m günahkarımda diyorum ama benim anlatmak istediğim başka bir boyut sen cok yalnıs gelmişsin :)
İyi sen hamile kal ins
01 Yorumla
Soran+1 yılahahaha :)
Onlar neyse sende o sun
03 Yorumla
Soran+1 yılozaman buna bakarsak sende erkeğin o. su oluyorsun :)
+1 yılhepımız namusluyuz rahatlayın ya
00 Yorumla
+1 yılhiç yaşamamış ateşi başında duran en iyisi
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl emin olcaksn?
- +1 yıl
davranışlarıyla belli eder genelde sinirli aksi olurar
Soran+1 yılemin ol alakası yok :)
- +1 yıl
Nasıl anlaşılıcak
Gizli Üye(30-35)+1 yılZar daha onemli 😂 yapmasaydin hahaha
06 Yorumla
Soran+1 yılanladığım kadarıyla sen heryerini elletensin otururken dikkat et yanmasın arkan :)
Cevap sahibi+1 yılAhahaha laf soktugunu saniyosun ama aciyorum sana kendim icin de seviniyorim yasasin anal ve vajinal bakirelik :)))
Soran+1 yılbunun yannda gögüslerin agzın bakirelikten cıkması yazık oldu illaki 3ünden birini kurtaramyorsun ne yazıkkı 3 hayırla yolluyoruz seni :)
Cevap sahibi+1 yılHahaha fantezi dunyan iyiymis ilgimi cekti hahah 😂😂
Soran+1 yılkaç yaşndasın 17 18? geçer baskasının kucagına oturususun öfken diner :D
Cevap sahibi+1 yılBen biraz dominantim :) kasarlanacagimi sanmiyorum
+1 yılNamuslu olsun ortalik kaşar dan geçilmiyor
00 Yorumlabu şekilde namus sorgulanmaz.
00 YorumlaIkiside namussuz
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki sen iffetlimisin? hiç öpüşmediysen dinine göre yaşayıp gerçekten doğruysan ne mutlu sana.
Aynen kimseye guvenemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) sanane ki diğerlerinden sen işine bak
00 Yorumla
+1 yılgöreceli bir curum bu
00 Yorumlaçok haklısın
00 Yorumla
+1 yılIkiside degil
00 Yorumla
+1 yılayneen
00 Yorumla
+1 yılbeyin önemlii