Orasını burasını mı elleten namuslu yoksa bir kere yaşıyan mı? (açıklamaya bakın)?

kızlar soruyorda birton böyle görüyorum ve cevremdede kız her boku her erkekle yiyor yapmadğı elletmediği kimse kalmıyor zarını koruyor güya namuslu temiz oluyor ki günümüzde coğu müslüman kız bu halde ve bunu namuslu temiz saf sadece zarını korudu diye kabul ediyorsunuz cidden yazık benim 6 senelik ilişkim var 4 sene sonra böyle bir günah işledik bir kere ama ben o adamın ilk elini tuttum ilk onla öpüstüm şimdi ben mi o.. kötü kız oluyorum yoksa onlar mı? yazık harcadıığınız kızlarada zar için aldığınız masum saandığınız kız kim bilir kimlere anal ve saksolar yapmştır ha demeyin ki ben hareketlerinden anlarım anlanmaz o tür tipler emin olun rolünüde iyi yapar bu arada iyiki erkek değilim gercekten işiniz zor.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar kimse beni ortada koymadı. haftaya sözüm var allaha şükür sevdiğim adam ilk olanım yanımda. kısaca kuyruk acımda yok :)
Orasını burasını mı elleten namuslu yoksa bir kere yaşıyan mı? (açıklamaya bakın)?