Yazlıkta uyurken boşaldım, sonraki gece?

Şu anda yazlıktayım. Yazlıktaki evimiz küçük ve arkadaşlarla toplamda 6 kişi geldik. Çocukluk arkadaşıyız hepimiz. Ev küçük olduğu için aynı yatağı paylaşmak zorundayız zaten uyumadan uyumaya eve geliyoruz

iki gün önceki gece rüyamda boşaldım. Ama böyle bir orgazm ilk defa oldu. Daha önce de rüyamda arada olurdu ama böyle olmazdı çok daha gerçekçiydi. Sabah hemen duş aldım falan takılmaya devam ettik. Dün gece rüyamda yine bir şeyler görmeye başladığım sırada rüya olduğunun farkına varıp uyandım. Uyandığımda arkadaşlar yalan söylemiyorum 10 yıllık arkadaşım (yanımda yatan) bana sakso çekiyordu ve erekte haldeydim. Şok oldum hareket bile edemedim. Uyandığımı fark etmedi. Ne yapacağımı bilemeden uykuda dönüyormuşum gibi yüz üstü döndüm. Arkamdan bir şey yaparsa kalkıp döverim dedim. Ben döndükten sonra 2 dakika hareketsiz bekledi, ben öyle kalınca ümidini yitirdi arkasını dönüp yattı.

Yani anlamıyorum bu nasıl bir cesaret ve rızam yok böyle bir şey resmen tecavüz sayılmaz mı? Bugün hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorum ama pekte muhattap olmuyorum. Bu akşam balkonda yatıcam ben diyeceğim ve bir daha onunla yatmayacağım.

Dalga geçmeden lütfen yardım edin ne yapmalıyım? Bunu neden yaptığını sorayım mı ne bileyim atarlanayım mı yoksa hiç bir şey olmamış gibi mi yapayım? Normalde altlı üstlü oturuyoruz zaten hiç görüşmeme gibi bir ihtimal de yok. Fikir verin lütfen.
Ona neden öyle bir şey yaptığını sor, konuş.
Hiç bir şey olmamış gibi davran.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Yazlıkta uyurken boşaldım, sonraki gece?