Bende istiyorum aslında daha evlenmemize bir bucuk sene var ilk gece olsun istiyorum ama o güne kadar bunu denesek o an kendine engel olabilir mi ya da ben devamını ister miyim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 yıl brlıktesın hadı 1bucuk yıl daha kaldı hemde az kaldı neden evlenınce sevsmııyrsunuzda sımdı sevısmek dunsuyrsunuz bu yanlıs bana gore.. 1 bucuk yıl azkaldı dayanda evlenınce sevışın en ıyısı bu hem yenı sevısmek ılk olur hemde daha mutlu olursun.. evlenmeden evlencegın bellı tarıhın zaten ne dıye sevsmek baslıcaksınız kı sacma evlenınce sevıs en ıy en uygun bu hem yenı yenıden mutlud olursun acele yok yahu sevısmek kacıyormu yanı kacmıyor sevısmek herzmn vardır ;)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Daha evlenmenize 1,5 sene varmis ayrilmayacaginiza eminmisin kardes? Yaparsiniz yarin bir olur, sana Namussuz demeye giderler.. Bizim ülkede bu isleri erkek yaparken nnamussuz olmuyor da direk hatunu namussuz diyorlar.. Neyse yine sen bilirsin ama sonra pisman olacagin bir sey yapma derim. insanlar nankördür... Kac yillik evlilikler bile aniden bitebiliyor... O kadar güvenmeyin derim... Evleninceye kadar bekleyin.
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. 5 Cm kadar içeri girdimi kızlık zarı gider. Zaten en zevkli anda o işi yaparsa sen mani olmayı bırak onu içine çekersin kalçalarından tutup.. Çok tehlikeli bir istek..
11 Yorumla
SoranBende ondan korkuyorum aslinda biraz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGirerse yırtılır, size kalmış.
16 Yorumla
Soran+1 yılne kadar girerse
Cevap sahibi+1 yılo senin kızlık zarnın bulunduğu yere bağlı genenelde 3-4 cm dir.
Cevap sahibi+1 yıleig için teşekkürler
Soran+1 yılRica ederim
Cevap sahibi+1 yılYapmadın de mi?
Soran+1 yılYook
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
44Cevap
Bak namus bekçisi falan değilim sadece görüşümü söyleyeceğim sen ister beni dinle ister dinleme. O çocukla ilişkiye gireceksin ve muhtemelen seni terk edecek. Yapmaz diyebilirsin ancak çok gördüm burada ağlayan yıllarca bu soruları okudum ben.
72 Yorumla
Soran+1 yıl2 senedir birlikteyiz ve güveniyorum ama ne olacağı belli olmaz tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiçin zariniza zarar vermekten korkuyormus? Demek ki sizin tek erkeğiniz olmayacağını o da biliyor. Ben olur da gidersem adam anlamasin kız da zor durumda kalmasın. Sizin iyiliginizi dusunen bir erkek böyle bir fiili asla teklif etmez. Siz etseniz o yine reddeder.
12 Yorumla
Soran+1 yılben istedim tamamen olmamasını ilk gece olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Arkadaşınizdan ozur diliyorum.
Her sye rağmen siz bile isteseniz kabul etmemeli
+1 yılMümkün değil sakınnnn... o bir girerse taaaa dibini göremeden durmaz... çünkü tek gözlü olduğu için tam göremez...
11 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyosun o saatten sonra geri donus olmaz
Şimdi sayın cahil arkadaşım benim. Aç azcık birseyler oku ilk olara diyeceğim budur. 2. Zar vajina nin hemen girişinde Die. 1 2 Cm içerisinde işte. Sürtünmeyle bile bozulabilen bireyden bahsediyoruz. Kafasını sokucak diyosun. Kafasınin daha yarısına gelmeden o zar gidecek. Bunu ilk önce o kafanıza bir sokun. 3. Kan gelecek. Sonra o senin evleneceğin kişi var ya. Ah bozuldu diyecek ve seni bir şekilde ikna edip tamamen içine girecek. Saf olma. Ya tamamen ver. ya da hiç verme.
10 Yorumlasakın müsade etme azıcık girmesi demek bozulması demek. zar öyle 7-8 cm iceride falan değil hemen girişte. azıcık zorlama olduğu an hayırlı olsuna gelirler
14 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın riske atmaya degmez
Soran+1 yılkurnazlıktan sanırım işine böylesi geliyo
yüzyıllardır süre gelen biz erkeklerin kapıyı aralamak için kullandığımız klasik yalan.. Hiçbir gelişme yok anasını satayım.
04 Yorumla
Soran+1 yılyalan yani öylemi
Soran+1 yılbakireliğim için pişman olurum rahat değilim bu konuda benim düşünmemin sebebi evlenecek olmamız ama garantisi yok haklısın
+1 yılOnu gercekten istiyormusun? O halde evlenene kadar dokundurtma kendine yoksa bir bakmissin gotune tekmeyi vurmus yol almis
10 Yorumla:)) zar zaten hemen girişe yakın. sakın öyle bir hata yapmayın. o nerde sanıyor acaba :))
12 Yorumla
Soran+1 yılbir iki santim icerde diye biliyorum ben
Kizlik zarina zarar vermeden girmesi mumkun degil zaten, sevismeyi bilmiyorsaniz veyahut pisman olacaksaniz yapmayin
20 Yorumla
+1 yılİyice poata gazetesinin haydar dumen sayfasina cevirdiniz burayi bence ks den rica edin haydar dumen gelsin bu tip sorularinizi ona sorun
11 Yorumla
Soran+1 yılgelirse sorarız
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlık zarına zarar vermeden birazcık nasıl giriliyormuş sordun mu o beyinsize?
16 Yorumla
Soran+1 yılsadece başını kastediyo
Cevap sahibi+1 yılcinselliği bilmeden bu işlere kalkışmanız ne kadar komik ya. arkadaşım onun başının girmesi demek senin kızlığının bozulması dmektr cahil misin sen
Soran+1 yılevet cahilim tecrübem yok
Cevap sahibi+1 yıltecrübe yaşamakla olmuyor sadece aç kitap oku internetten araştır. zar giriştedir hemen. onun penisinin başı girdiği an bozulursun. yaşlarınız kaç sizin ya
Soran+1 yılben 21 o 25 sevgilim biliyo büyük ihtimal ama işine böylesi geliyo sanırım
Cevap sahibi+1 yılişine böylesi geliyor tabi. seni kandırarak neye varmaya çalışıyor? girecek ve bozacak ondan sonra rahat rahat yapacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım y. A. R. A. KKK sansara benzer kafası az bisi girdimi her yere girer merak etme sen sadece kafası deliği gorsun yeter
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen y. A. Ragin tadını bir all hele
Soran+1 yılalırım ya da almam sanane
Cevap sahibi+1 yılNe soruyon ya şillikkk saten senin alma istdgin var
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadarini goze aldiysan adam gibi yapin arkadasim. Evlenecekmissin zaten neyden cekiniyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılilk gece olsun istiyorum tamamen
şemşiye var açılmaz bilir misin? yarın aynen öyle olursun.
10 Yorumla
+1 yılsakın zar dediğin iiplikten bile ince saç telinden bile sakın
03 Yorumla
Soran+1 yılkimisi isteyipte yapamaz benim şansıma değdiği gibi bozulur zaten
- +1 yıl
başka şekilde yapın ciplak temasla sürtünme yolu deneyin vevk alır ve verirsin
Soran+1 yılhaklısın
Engel olamaz bence sende olamazsin sevismeye devam edin bence
19 Yorumla
Soran+1 yılkendine çok güveniyo engel olma konusunda ama bencede olamaz
Soran+1 yılevlenmeyi düşünüyoruz ama hiç bişeyin de garantisi yok
Soran+1 yılburdan yazabilirsin
Soran+1 yılpeki sağol o zaman
eğer ben biraz hemcinsimi tanıyorsam oda orda körüklemesse ben de bişey bilmiyorum mk
00 Yorumlasakın yapma sonucta kızlıgın gıdebılır hıc bulaşma sürtünmeyede ızın verme
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılOlamaz ve icinde bulur sanada gecmis olsun zaten kizlik zarida vajina girisindedir seni kandiryor
10 Yorumla olamaz bahane arıyo öyle diyerek sokarsa görürsün evliliği
06 Yorumla
Soran+1 yılBahane arasa israrci olurdu guveniyorum ben ona
Soran+1 yılHaklisin sadece guvenmek istiyorum onu sevdigim icin
Soran+1 yılDogru riske atilacak bir konu degil
Gizli Üye(30-35)+1 yılRiske atmaya degermi mk madem o kadar meraklisin zarina ne diye comak sokuyosun! Adam tutup girdiginde gozyasina bakar mi saniyosun aglata aglata siker hemde benden soylemesi
00 Yorumla
+1 yılPatlatır olur biter , ondan sonra birde ortada koyar tam olir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam acayip sokmak osteyecek sende acayıp içine girmesini isticeksin olay bu, sonuç Uuuuuuuuuuu
00 Yorumla
+1 yılOlabilir çünkü kizlik zarı hemen girse değil ama kendi tutmazsa delebilir dikkat et guveniyormusun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLa biz surterken bozduk azcik girup nasi bozulmuycak?
02 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin
Cevap sahibi+1 yılTabikide ciddiyim ucu azcik degdi sanirim orda kanadi yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakimoyle bir hata yapma çünkü belki sen isteyebilirsinbdevamini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇükün freni olmaz. :):
10 Yorumla mümkün tabi neden mümkün olmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılama zor
sana girdikten sonra kaybolur ortaliktan
13 Yorumla
Soran+1 yılgüveniyorum kaç senedir birlikteyiz
Soran+1 yılgüvenmek istiyorum en azından ama ayrılırsak da ne olursa olsun diyecek kadar rahat değilim
asla mümkün değil arkadan yapın en güvenlisi
05 Yorumla
Soran+1 yılonu istemem
Soran+1 yılbilmiyorum kendimi kotu hissederim o durumda ben
+1 yılRiske girmeye değmez hayatın mahvolabilir.
00 Yorumla
+1 yılKalabilir ama zarar verebilir zara..
00 Yorumla
+1 yılIradesine sajipse evet
02 Yorumla
Soran+1 yılsahip olduğunu söylüyo
- +1 yıl
Sen bir kontrol et tam guvenme
+1 yılben yaptım sorun olmadı
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl oldu
- +1 yıl
Burdn ankatmam detaylar icin goruselim ayrintili anlatirim
Soran+1 yılNeyse sagol
Dokunduğu an gider zaten;yani mümkün değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimki de öyle dedi sonuç girdi.
40 Yorumla
+1 yılKızlık zarı bozulunca ne oluyor? Kötü bir şey mi.
00 Yorumla
+1 yılDirek patlar bak. Buum.
00 Yorumlaherşey olabılır rısklı
00 Yorumladeğil yapma sakın içine azıcık dahi girse iş biter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapma bozulur kizlik zarin öndeyse
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Yanlis yoldasin freni yoktur onun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönce sürter sonra ilişki olur unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanmıyorum kendine engel olabilsin
10 YorumlaSence?
02 Yorumla
Soran+1 yılemin olsam sormam
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendini tutamayabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılDenemeyin bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmalmısınz ya..
01 Yorumla
Soran+1 yılyazma kardeşim yorum madem seni mi tuttu derdi
mümkün değil.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl mevzu kız.
11 Yorumla
Soran+1 yılböyle bir mevzu işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapın bak felaket olacak
00 YorumlaEngel olamaz
10 Yorumla
+1 yılimkansız
00 Yorumla
+1 yılimkansız
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSokmuşken tam soksun
05 Yorumla
Soran+1 yılilk gece olsun istiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılSen ona bunu yaptırınca bakiremi olacaksın hem dayanamayıp gerisinide sokar.
Soran+1 yılevet bakire olmıycam ama ilk gece özel olsun istiyorum ayrılıp hayatıma biri girerse de bunu ondan saklamam
Cevap sahibi+1 yılO kişiye bunları anlatabileceksin yani iyiymiş :)
Soran+1 yıloyle bir durum olsa saklamam dedim anlatırsam da kabul edip etmemek karşımdakine kalmış yapıcak bişey yok
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. verme engel olamaz
00 Yorumla
+1 yıldegıl
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim kızlık zarına zarar vermeden sadece biraz gireceğini söylüyor o kadarla kalması mümkün mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne