arkadaslar merhaba 19 yasindayim 1 ay once sevgilimle iliskiye girdik ama ben adet olamadim. karnimda sismeye basladi sizce hamile miyim? ama iftarda biraz fazla kacirdim. normalde gobegim boyle degil. hamile olabilir miyim? hamile oldugumu nasil anlarim? babam duyarsa cok kotu olur. ona fark ettirmeden nasil anlayabilirim? ne olur yardim edin korkutmayin beni.
Hamile olsan bile karnin bir ayda sismez yani fark edilmez bir aylik bebek daha cviz kadar bisey regl bazi durumlarda gecikebiliyor eger cok supheleniyorsan eczanelerde yakalasik 16 liraya satilan hamilelik testleri var onlarla test edebilirsin iki tane almani oneririm kesin sonuc icin bazen yanlis cvap verebiliyor iki tane test yap anlarsin
1. Fotoğraf sana ait değil, ve olmayan bir şeyi insanlara yedirme.. 2. Fotoğrafı görmezden gelip bunu söylemek gerekirse sen sevgilinin altına yatmadan önce ne olacağını düşünmeden bunu yapmak akıllıca hem ayrıca daha iyi ya çocuğun olmuş olacak yatıp kalkıp çocuğu olmayan insanlar var..
Adet olmadıysan bikaç gün gecikebilir ama en iyisi zaman kaybetmeden evde yapılan testlerden yapman.. 1 ayda karın şişmez minicik bir mercimek tanesi embriyo karnını bukadar şişirmez...
Hamilelik testi diye bisey var neyi kasiyosun al yap
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eczaneden bir test al sabah aç karnına bir iki damla idrar damlat kesin olmasada sonucu öğren. Psikolojik gebelikte olabilir yani adetin gecikme sebebi psikolojinden kaynaklanabilir.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ayrıca miğden hiç bulanıyor mu? Detaylı anlatırsan daha iyi bilgilendirebilirim.
Göbek mide göbeği değil ya Kilo almış ya da hamilesin. Kendi mahallende olmayan bir eczaneden test alırsan baban duymadan hamilelik testi yaptırabilirsin bence
En İyi Cevaplar