beyler iki kızla aynı anda ilişkiye girmek istermisiniz?bayanlar peki ya siz 2 erkekle aynı anda ilişkiye girmek istermisiniz.?
Evet isterim
Hayır istemem
3 kişi olsa daha iyi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
üç hatun olsun benim olsun:)))) biri suratıma oturup ağzıma versin, diğeri içine alsın, üçüncü hatunda ben git gel yaparken hep testislerimi hem analımı yalasın :))) bu üçü sürekli yer değiştirsin. sizlerden biri de bana, şu meşhur mavi haplardan yollasın :))) sabaha kadar başka türlü olmaz bu iş :)))
evet çok istiyorum ... normal iki kızla bu imkansız bisexüel iki kız olursa ancak olabilir.
nerden bulcaz bisexüelleri ?
2 erkekle istiyorum
double penetration mı istiyosun?
birşey sorucam anal ilişki kadına zevk verirmi?
anal yapmış biri olarak mı söylüyosun yoksa sadece tahmin mi ediyosun?
gerçkten senin gibi cinselliğin hakkını veren kadınlara bayılıyorum. +1
Cevap
9Cevap
bi ona bi ötekine :D
isterim tabiyki. 3. Bayanı eşşmde fantazimize kattı ama reel olarak olmadı.
ben 2 erkekle yaptim ama cooook yorucu, bitane yeter ya
double penetration mı yaptın?bide bişey daha sorucam anal zavk veriyormu kadınlara?
ben cinsellik anlamında çok şey yaşadım.iki bayan gayet güzel oluyor.
zaten sevgilimle swinger yapıyoruz sorun yok çokta zevkli oluyor sakın iğrenç falan demeyin bir çoğunuzun içinde bu yatıyor biliyorum
abi tamam başka kız ve sevgilin müthiş bişey ama sevgilini başka erkeğe vermen iğrenç hiçte içimde yatmıyo.
niye sevgilin seni sevmiyor damı paylaşıyor
ben şuan tek olarak çiftlere katılıyorum.eşi ikna zor gözüküyor ama çeşitli yöntemleri var.
eşim değil sevgilim eşim olsada fark etmez denenmesi gereken birşey eğer bazı şeyleri aşmış biriysen muhteşem bir zevk
bu nasıl iş ya kızlar istiyorum dıyor hanı nerde ıstıyenler :)
2 erkek denemek isterim offff felaket :)
double penetration mı istersin?
Buralar değerlenir rezervasyon birakiyim
1 tanesi agzımada cok gözümede :D
kesinlikle isterim
en az 3 hacım :D
harem kuralım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar