Ben hiç yaptırmadım ama düşündükçe deli oluyorum nasıl bir his? Yani hayalini kurarken kendimden geçiyorum. gerçeği olsa bayılırım heralde

* öncelikle kadının nabzı atıyor mu, bir kontrol edin. (çok acımasız başladım l*n.)
* oral seksin en güzel başlangıç noktasının dudaklar olduğunu hatırlayın. öpüşün, öpüşmekten yorulmayın, ama dozunda bırakın her şeyi, abartmayın. sihirli cümle: güzel öpüşen adamın kötü oral seks yapması mümkün değildir.
* dudakları somurma, bu insanın bir anası-babası, mahalle bakkalı var. "şordon 2 pokot mokorno" diye alışveriş yapmayı kimse istemez. sakin ol, dilini vidanjör gibi kullanma.
* eller! eller! eller! (bu sadece bir yıldırım gürses şarkısı değildir.) ellerini kullan, o ellerin bacak arasına indiği an var ya, işte o anki o titremeyi hissettirmelisin karşı tarafa.
* partnerini tanı! bak bu çok önemli. hatta neredeyse en önemlisi. tanı derken, adını bilmediğin kadınlara yap demiyoruz, anladın sen onu, tanı her santimetrekaresini.
* karşı tarafı tart. patates partnerin oral seksten hoşlanıyor mu, daha önce bunu konuştun mu, çünkü bazı hanım kızlarımız bundan hiç ama hiç hoşlanmazlar. sen orda ağzını felç etmekle uğraşırken hatun "hmm perdeler de kirlenmiş, bir makineye atiyim şunları." diye düşünecekse hiç başlama.
* kadının gözünün içine bak ama ööle aç, ıslak, yavru köpek gibi bakma. seksi ol, tuttuğunu kopar, "hmmfss hmfss oluyo mu?" diye sorgulamadan çalış. o bakışlar var ya o bakışlar, o göz göze gelince çakan şimşekler, ah işte onları da kat işin içine.
* bırak kadın kıçını kaldırıp indirsin, sana az biraz yön versin. ben bilirim ayağı kötüdür, bilemezsin işte rezil olursun. herkesin tavrı-tarzı farklıdır, kimi kadın erkeğinin kafasını tutmaya bayılır mesela, eliyle ritmi belirler, ona izin ver.
* pozisyon önemlidir, yani erkeğin duruşu. çünkü çabuk yorulabilir, bir de bazısı kollarını yatırıyolar böööle bu sefer de boyunları ağrıyo. en güzeli koltuk kardeşim ya, kıçını kaydırıcan bööle koltukta, evet. bir de yan yatıp kafasını bir bacağın üzerine yatırmak durumu bazen adamlara az konfor sağlar, sonra hoop bir bacak hamlesiyle kaldırırsın yine
BİTMEDİ...
* belli bir noktada inleme sesi duyduğun zaman orda kal, yerinden ayrılma! inlemeler artıyorsa, hızlanmaya başla, kendini partnerinin tepkilerine göre ayarla.
* dudakları ellerinle ayır, çıkan klitorisi em. bu hareketi defalarca tekrarla, unutma, olay klitoriste! hatta sert olan ucunda. topsuz sahada dolanıp durma, gole yönelik çalış.
* ille de klitoris bulucam derdine düşme, bulamıyosan bulmak için uğraş ama bunun için kasıp kadını atmosfer dışına atma
* vajinaya dil sokmak orgazma ulaştırmaz, sadece yardımcı olur. çünkü vajinal orgazmın dille olması mümkün değil, ha 10 santim içeri girebilecek kadar dile sahipsen onu bilemem, bence bir doktora göster, o ne ööle be.
* tıpkı erkekler için geçerli olan ıslaklık kaynaklı uyuşma durumu kadınlara da olur, o yüzden hep aynı yere çalışmamak gerekir.
* klitorisle uğraşırken, eller de boş durmamalı, vajinanın üzerinde gezinmeli, bacakları okşamalı, hatta ulaşabilirse göğüs uçlarıyla oynamalı, göğüsleri avuçlamalı falan...
yapılmaya başlandığı anda hatun kişisine derince bir nefes aldırıp ani irkilmeler ve sarsılmalar yaşatıp partnerinin saçlarına asılarak kafa derisini almak istiyormuşçasına çıldırtır. ancak böyle bir özet geçebildim :D yapan için soracaksan da benim için muhteşem bişey :D
Uf resim. harikaymis :) güzel bir duygu
Yaptırdın mı :)
Ewet :-*
Cevap
46Cevap
Doğanın en mükemmel hazinesi,
Kokusu sanki misk-i amber,
Lezzeti baldan tatlı ,
Esir eder ağız tadı olan erkeği..
Elbette bakımlı ve temiz bir kadına yapılacak en mükemmel ssks uygulaması..
yalayan olur hatta şu an kaç kişi yazar sana gel bende güzel yaparım diye bol teklif eden olur ama hepside pronodan abska vajına görmemiştir
https://i.hizliresim.com/NqPv9Q.jpg
bir erkek olarak bence müthiş kız arkadaşıma yaptığımda yüzünün aldığı ifade ve titremeleri de onun da baya zevk aldığını gösteriyor.
mükemmel bir şey. o aklını alan koku emdikçe yayılıyor etrafa. yaladıkça ıslanıyor içi şelale gibi.. bu gif ne olacak. orjinalinde çok daha fena şeyler görürsün aynadan kendinde...
en az 20 dakika severek yaptığım , sevgilimi zevkten çıldırtan , benide çıldırtan,
sonunda ağzımda ekşi bir tat hissettiğim , zevkle yalayıp yuttuğum bir his
Bende hiç yapmadım ve yaptırmadım... Ama yaptırmaktan çok yapmayı istiyorum... O eliyle kafamı bastırması ve saçlarımı asıltması :D
millet ucusa gecti yine La bekleyinde millet bir iftarini acsin
@mehcab Amcam Duruma El Koymuş.. Bize B*k Yemek Düşer..
Süper bir his cildirtiyorum kızlar yalanmasindan vakumlanmasindan çok zevk alıyor biliyorum görünce sıfatlarını kivranmalarini:))
hayali bile yetıyorsa sana bırıne yaptır kızda olsa olur bırıne yalat tadını al bende hiç yapmadım ama senın gıbı degılım :)
Partner bulsam ben de yaparım emerim yalarım ve hiç iğrenmem ve sıkılmam.
Sonra da partnerimin yüzüme boşalmasını isterim squirt yaparak.
Squirt ne demek
Kadının orgazm olurken çıkardığı zevk suyunun adıdır.
Daha squirti bilmiyo zevk suyunun adıdır diyo😂😂😂 fışkırtmak demek gizli kullanıcı
yav işte fışkırtmak aynı b*k işte.
O derece mi orgazm oluyolar @Egoistİrkek
Bende yapmak istiyorum da yapıcak birisi yok eminim ki karşımdakini ucurururm :D
Bir kadının kasiklarinda sıkışıp titreyisine tanık olmaktan daha mükemmeli olamZ
Çok güzel o vajinayı yalamak emmek öpmek hele suyunu içmek
Aynen yaptirinca gorursun
Ah be hatun ne kaçırdığını asla bilemezsin.. Ben bu konuda uzmanım, adeta bir makineyim dakikada 200 dil atarım sana :))
denemelisin bence muhteşem. Hem bekarete de bir şey olmuyor :)
oral yapmayan yoktur diye düşünüyorum. hazzın doruklarını yaşıyosun.
kesınlıkle yaşanması gereken bişey
Eminim süperdir
bildiğin bulutların ustunde oluyosun
İlk yaptırdığın anda ne hissettin
zaten bır kere yaptırdım :)
ılk dakıkalarda cok cekındım, tuhaf hissettim sonucta oraya dılı ıle dokunucaktı...
yanı kafasından ıttırmıstım ılk dakıkarda... ama bıraz olsun gevseyıp akısına bırakınca uçtum resmen :)
Mükemmeldir eminim :)
Çok istiyorsan yap allah allah 😄
@senora kokuma mı geliyorsun arkadaş 😂
Yaptırıcam zaten bebeğim
Bunların hepisii karşılıklı bunu da unutma 😉
Bravo sana @senora
Kadin onumde kole gibi diz cokup emecek emoşu.
evet yaptırdım çok zevkli doruklara çıktım resmen
Dili ilk deydiğinde ne hissettin
Morartıcaksn somurmaktan
Hem yaptım hem yaptırdın, yaşamadan ölmeyin derim
Ben yapayım sana iştersen
her vajınayada oral yapılmaz.
Tabiki
Benide azdırdın hiç sorma ya çok fena bir şey :)
Yapmakta güzel yapılmakta..
e yaptır gitsin nedne yaptırmıyorusn
Yapabilen olursa paartnere gercktn zevk veriyr
bir yalattınmı hep yalatırsın :)
çok severim yaprak delirtmeyi.
sana da yaparlar bir gun sıkma canını
Bende ayni senin gibiyim canım
ben yaptım çok harika bir hiss
Yaptın mı yaptırdın mı
yaptırdım ben yapmam :D
Dene ve gor o zaman :)
Bnmkiler ya bayıldı ya da 15 dk kendine gelemedi