Ben hakaret etmeyeceğim önce bunu belirteyim. Çünkü sana yardımcı olmak için görüş atıyorum..
Bak arkadaşım , öncelikle kendinden 22 yaş büyük bir erkeği sevmen ne dersen de yanlış. Bırak adamın evli olmasını , bekar bile olsa senin yaşında birinin kendinden bu kadar büyük bir erkeği sevmesi normal değil.. Sonra aşk 'a saygım sonsuz ama bazı şeylerin de bir uygunluğu olması lazım.. Evli biriyle aşk yaşamak dünyanın en berbat şeyidir.. Yol yakınken dön bu yoldan , daha bağlanmadan... Ben aşk acısı yaşadım.. Gerçi benimki bekar bir erkekti ama.. Çocukluk aşkım sayılırdı. Sırılsıklam aşıktım 6 yıl.. Ne oldu? Unuttum gitti.. Zaman en iyi ilaç...
Diğer boyutu , kendini evdeki adamın eşinim yerine koy.. Senin bir eşin olsa o başka bir kadınla ilişki yaşıo olsa.. Senin bu adamı sevdiğin gibi seninde eşin böle bir kadını sevse? Sen ne yapardın? Üzülmezmiydin? :(
Bide şu açıdan düşün.. Evliyken sana göz diken bir erkek.. İlerde eşinden boşanıp senle evlense bile sana sadık mı kalacak sanki? Yapma güzel arkadaşım..
İnsanlar sana hakaret etmişler.. Elbette yanlış.. Ama kimse kötülüğünü istemio..
Kendinden max 5 yaş büyük bekar bir erkekle tanış , genel kültürlü.. İnan bu adamı unutursun gider.. Evet unutman kolay olmayacak , bunu sölim..
Ama denedikçe unutmayı , derler ya bir işi istemek başarmanın yarısıdır.. Sen iste , başaracaksın :)
Mutlu kal... Umarım doğru kararı alırsın :((01 Yorumla
Soran+1 yılBen söylediklerinin hepsinin farkındayım zaten ve ınanki ayrılmayı çok denedim ama hep yenildim..
En İyi Cevaplar
+1 yılYa burada kimse bana namus bekçiliği yapmasın! Erkekler, dışarda bir kadın size gülümsese bile evli mi değil mi diye bakmadan peşinden gider işinizi görürsünüz. Kızlar siz görüp ayy şuna bak ne kadar yakışıklı dediğiniz heriflerin nişanlısı mı var evli mi diye merak ediyor musunuz aklınıza geliyor mu hiç böyle bir şey? Bir de şu açıdan bakalım olaya; belki o adamın karısı da zamanında bunu hakedecek bir şey yapmıştır? Bilemeyiz değil mi? İnsan kalbini duygularını kontrol edebilseydi istediğini sevebilseydi zaten şu an bütün birliktelikler, bütün evlilikler mutlu mesut olurdu.
13 Yorumla
Soran+1 yılduygularımın tercümanı oldun ağzına sağlık canım benim anlayışlı yaklaşımın için çok teşekkür ederim senin gibi insanların hala olması beni mutlu ediyor
- +1 yıl
Teşekküre gerek yok canım kimse kimsenin içini bilemez o yüzden sadece kendi açımızdan bakarak yorum yapmamalıyız. Yarın ne olacağımızı bilmiyoruz hepimizin başına gelebilir. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin canım.
Soran+1 yılinşallah hepimiz için canım benim. bunca olumsuzluğun içinde gülümsettin çok sağol..
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen o adamin bence parasina rahatligina gozunu dikmissin.
Saygi duy ve adamdan ayril. Yarin bir gun bu adam olse ne yapicaksin sende olecekmisin hem?
Karisi dul olacak sen ne olacaksin?
Senden ayrilimmi ayrilmiyimmi diye derdi olmaz. İstedigi zaman siktiri ceker sende saf saf kaldiginda ne yapicaksin?
Birakin arkadas yaptiginiz serefsizligi sevgi ismi ile suslemeyin...
Sen ne anlarsin sevgiden
Adamin rahatligi ve adakin ziknesi hosuna gitmis.. Acaba sevgi boyle namussuzlukla. idare edilecek bir kavrammi?110 Yorumla
Soran+1 yılbeni kendi içinin pisliği ile karıştırma ben kendim çalışıyorum şükürler olsun ailemin durumuda iyi kimsenin parasına ihtiyacım olsa derdim para olsaydı bekar ve rahat paralı insan çok onlarla birlikte olurdum asıl aşktan anlamayan ahmaklar sizsiniz.
Cevap sahibi+1 yılSeninki sindi askmi oluyor o... Plukmu.
Gel test edelim.. Suana kadar olumlu kactane mesaj aldin?
Belli sahibi ilan birisinin altina yatacak kadar rahatsin... Hic kusura bakma sende siradan orospulardansin. Adam iconde cok basitsin bundanda eminim. Adam seni zikine bile takmaz..
Soran+1 yılaşk oluyor senin cahil zihniyetin almasa bile
Cevap sahibi+1 yılYa sen ne anlamaz seysin.. şu an da herkes senin iyiligin icin konusuyor hakaret edilsede bu hale dusmekten kurtulamiycaksin deniyor anlamiyormusun.. Bir gun o kadin ogrense sen zeytin yagi gibi suyun ustunde dolanacak deilsin ya.. Sana iyimi davtanirlar. Ogrenseler sen bu adami zaten unutacaksinki unutmak mecburiyetinde kalicaksin. Cunku ortaya ciksa kinse hazmedemiyecek ve kotu seylerle karsilasacaksin..
Anladigim kadariyla cirkin bir kizsin vucut durumu idare eden birsey. Adam bunu bulmus ve kullaniyor yani beni değil seni kullaniyor. şu an arkadaslarina hava atiyordur bile.. Sen sevgi kadinisin anladikta adamin gozunde ne kadinisin birde bunu dusun? Bu isler sevgi isleri değil kusura bakma.
Sen nekadar iyi ve masumda karsilasan
Yiyecegin kelime bellidir.
Bosuna harama girme..
Yaptigin isin sonu yok ve birilerinin hakkina girmektesin.
Yaradan zinayi sana serbest birakmadi haram saydi. Bunun masumiyeti. okurnu?
Soran+1 yılben masumum demedim zaten. dış güzelliğe gelirsek şu zamana kadar hayatıma giren biçok erkeği etkilemiş biriyim :) bilmeden yorum yapma boşuna. günah ve yanlış olduğunu biliyorum ama bu benim hayatım daha fazla yorum yapmazsanız sevinirim.
Cevap sahibi+1 yılKizim sen cirkin birseysin. Bunuda deistiremezsin. Guzellik fatklidir etkilemek farklidir. Cok basit dusunmussun ve acemisin.
Birilerini sen etkilemeye calismazsin birileri seni etkilemeye calisirsa guzelsindir.. Sen birilerini etkilemeye calisiyorsan ancak bunu kadinliginla yaparsin cunku dogal olrak cirkinsindir. Tamamen ele verdin kendini.. 😁 ama okumus birisin akli basındasın.
Bak birgun gelir bunu yaptigina cok pisman olursun ama geriye dobusun olmaz. Benim umurum olmazsin oncelikle bunu bil.
Senin yasayacak olacagin seylerin zarari bana dokunmaz.. Bir cikarinda olamayicagi icin buz sozlerinizi unutma. ask mesk boyle yasanmaz. İmkanlisinizdir imkan olmayan seyler oldugunda ask olur. Adam seni kafasina taktigi zamansa belli. İhtiyaci oldugunda kosturur, istegi olmadiginda uzak durur.. İste mesele. ne biliyormusun. Evdeki kadininda cinsellige ihtiyaci olacak. ama sen onun hakkini boyle usulsuzce yiyeceksin. Obur tarafin durumu senin icin hic iyi olmayacak. Cunku bastan kaybedeceksin
Soran+1 yılBen kimseyi etkilemeye çalıştım demedim ki onlar etkilendi zaten her neyse siz benim dış görünüşüne laf söyleyecek seviyede değilsiniz her ne kadar hakaret dahi etseniz fikriniz için teşekkürler iyi günler size
Cevap sahibi+1 yılSen hala guzellik nedir bilmiyorsun.. Sen yataga hazir goren cinsiyetlerlle karsilasmisin ve cerez. olmussun farkibda deilsin.. Neyse Birileri seni tanimasiyla guzellik olmaz.
Hakaretimi babamin hayrina yapmadim. Ve bugin olsa yine yaparim.. Buda sana itici gelmeliki yaptigin seyin yanlis oldugunu bilip bu isin pesini kisa yonden birakman..
Yaptigin yanlistan donmen dilegiyle bu sevgi değil bunu biliyorsun ozaman yaptigin hareketi iyice bil neymis..
Soran+1 yılbeyefendi uzatmayın sizin fikriniz benim umrumda değil benim çevrem eğitimli ve kendini bilen insanlarla siz kendi cahil kesiminizle karıştırmayın daha fazla yorum yapmayın. eğer aklı başında biri iseniz anlarsınız zaten.
Cevap sahibi+1 yılNeyse zaten senin gibi egitimli oduna laf anlatilmaz. Nato kafa nato mermer demisler. Gayet cevreniz egitimli. İns sen gibi deildir bari hem egitimli hem f... e..
Tobe yarabbim ne mal kadinkarsiniz ya. egitim al bol bol sonrada evli birinin kucaginda egitim ver oturup kalka kalka. hadi nas
Sizden ne koy olur ne kasaba nede taze sahibi olacaginiz bir yuva..
+1 yılBence hayatın tadını çıkart
Senin gibi olamayanlar , seni eleştirirler.
Aşk güzel şeydir , kendini her boka yasaklayan bir insan olma
Herkes kurallara göre yaşamaya çalışır , ne gerek var kurallara?
Çok düzgün hayat süren insanlara madalya mı takıyorlar?
İstediğin gibi yaşa kardeşim , bırak 45 olsun 50 olsun , seviyorsan kimliğin önemi yoktur.
Evli bekar dul boşanmış bilmem ne , bunlar sadece etiket.
Bunlar etiketlerin insan üzerindeki saçma kuralları.
Takma sen , yakalanma yeter.27 Yorumla
Soran+1 yılaslında haklısın biliyor musun ben böyle mutluyum ve neden vazgeçeyim ki..
- +1 yıl
Aynen öyle , başkasını takma sen kafana
Toplum kuralıymış , bırak boyun eğen strandart yaşayan insanlar uysun o kurallara
Evde çocuk doğursunlar sonra ot gibi yaşayıp ölsünler
Sen farklı ol , cidden "Yaşadım " de bu hayatta
Çünkü hayat senin , sonuna kadar da kullanmak senin hakkın
Soran+1 yılağzına sağlık ya çok güzel yazmışsın kelimesi kelimesine katılıyorum sana çok teşekkürler güzel yorumun için
- +1 yıl
;)) eig benim o zaman
Soran+1 yıltabiki :))
- +1 yıl
T3sekkur
Soran+1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamın durumu iyi birliktelik yaşıyorsunuz ilk başka herkez memnun kalacak sonrasında yavaş yavaş karısını boşamasını söyleyeceksin o da ok ama zaman lazım diyecek yıllak geçmeye başlayacak sonra sana bir ev tutacam devamlı sana gelecek yavaş yavaş haftada bir gelmeye başlayacak sana haftalık harçlıklar verecek karısından boşanması konusunda devamlı kavga edeceksiniz o da olmaz hemen boşanırsam mal varlığının yarısını alır zaman lazım diyecek büyük ihtimal çocuk da olacak sadece imam nikahı ve bir çocuk ile evde birbaşına kalacaksın daha sonra hatanı anlayacaksın diğer adamın karısının da yuvasını boşyere yıkmış olacaksın kendi hayatını da mafedeceksin
YOL YAKIN İKEN VAZ GEÇ BU SEVDEDA021 Yorumla
Soran+1 yılçok türk filmi izlemişsin sen belliki ben ona boşan demedim demiyorumda sana yanımda olsun yeter
Cevap sahibi+1 yılTürk filmi değil tatlım tanıdığım bir arkaşamın başından geçti bu olaylar ve hala bu şekilde yaşıyorlar ikinci kadın ile 2 haftada bir gidiyor bekliyor bıkmasını
sen sordum ben cevapladım
amacım seni üzmek değil ilerde üzülmemen
Soran+1 yılben o kadın değilim benim yapım ve hayat tarzım farklı böyle ilişki yaşayan herkes o şekilde olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılben öylesin demiyorum ama genelde bu şekilde son bulacak emin
Soran+1 yılbulmaz.
Cevap sahibi+1 yılinşallah ama bu kadar bekar yaşına uygun erkek varken neden EVLİ bir erkek
AŞK kör anladık ama bu kadar da olmamalı be bacım
kendini DİĞER KADININ yerine koy birde bu şelikde düşün
Soran+1 yılben niye koyayım onunla evli olan ben değilimki
Cevap sahibi+1 yılya onunla sen evli olsaydın o da başkası ile beraberlik yaşasaydı öğrenseydin ne hissederdin
Soran+1 yılyapacak birşey yok hayat bu herşey olabilir.
Cevap sahibi+1 yılher insan kendi kaderini kendisi yaratık hayat bu kader kısmet bu demekle olmaz
KENDİ HAYATINI KENDİN BELİRLERSİN KENDİ KADERİNİ KENDİN ÇİZERSİN BU KADAR BASİT
Soran+1 yılkader demedim zaten :)
Cevap sahibi+1 yılÇOK FARK EDERMİ
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılsaygılarımla abla sen iyisini bilirsin evlen bence sakın vazgeçme yık o kadının yuvasını önce kesinlikle kendini düşünmelisin hepimiz arkandayız seni destekliyoruzz
Soran+1 yılYazdiklarimindan bunu anladiysaniz zeka seviyenize düşmem daha fazla güle güle size
Cevap sahibi+1 yılne yapalım geri adım atmak istemiyorsun naktım olacağı yok devam et arkandayız dedik yani ne var bunda
evli bir insanın yuvasını yıkmakdan bahsediyorsun sonrada zeka seviyesinden bahsediyorsun
amaan ne halin varsa gör be bu işte tek acıdığım insan ADAMIN KARISI VE VARSA ÇOCUKLARI
Soran+1 yılkimsenin yuvasını yıktığım yok ama belli ki sizde anlama sıkıntısı var her neyse benim hayatım daha fazla yorum gerekmez iyi günler
Cevap sahibi+1 yılkime neyi anlatıyorum işine gelmeyen şeyleri duyunca zeka anlama kıtlığı falan hemen hakaret
seni insan yerine koyup buraya yorum yapıyorum hata bence
Soran+1 yılhakaret etmedim burada hakaret eden sizlersiniz. defalarca yazdım benim kimsenin yuvasını yıkma gibi bir düşüncem yok olmazda ben ona ne ayrıl ne boşan demedim dememde sadece onunla biraz vakit geçirmek istiyorum çünkü o beni mutlu edebilen tek varlık.
Cevap sahibi+1 yılbende size hakaret etmedin siz bir soru sordunuz bende yorum yaptım başlarda da yazdığım gibi ben ilerde olabilecekler hakkında yazdım sadece
Soran+1 yılpeki
Kusura bakma diyeceğim ama neden kusura bakayım fakat tek kelime ile "orospusun" işte sizin namusunuz, şerefiniz, haysiyetiniz yok. Adam olsan bu soruyu sormazdın zaten, evli diyorsun ve 22 yaş büyük diyorsun. Allah size akıl fikir versin, ne yapacağını şaşırmışsınız, yuva yıkacaklar haberleri yok...
15 Yorumla
Soran+1 yılyuva yıktığım yok o iğrenç sokak ağzınıda kendine sakla senin gibi ağzı bozuk olanın kalbide düzgün olamaz zaten
- +1 yıl
Emin ol senden düzügünümdür, sokak ağızımı? Sen orada yuva yıkıyorsun yuva ! Sen yuva yıkmanın ne demek olduğunu öğren, adam ol biraz ! Ne demek 22 yaş büyük bir adam ile ilişkiye girdim, buluştum, çok seviyorum ne demek yani? Yaptığınız tamamen yanlış bir şey, onun orada her akşam bekleyen 1 ailesi var. Onları düşünerek hareket et !
Soran+1 yılya beni tanımadan hayatımı bile bilmeden nasıl böyle konuşabiliyorsun ya o beynınızı sadece biraz geliştirin. ben o adamınyuvasını yıkmıyorum ona ayrıl veua boşan demedim hiç sadece biraz vakit ayırsa ve yanımda ollsa yeterli. ve birine gerçekten aşık olduğunda yaşı boyu kilosu sadece önemsiz birer sayıdır bu kadar kalpsiz olmayın.
- +1 yıl
Bayan tamam fakat evli o "evli" lütfen bunu dikkate alın, tamam boşan, beni daha çok sev demiyorsun fakat o "evli" lütfen bakın erkekler bu konularda biraz yüzsüzdür, zevk aldığı şeyi çok sevdiği şey için değişebilir, lütfen bakın yuvasını yıkmayın, bir çok kişi var evli olmayan, onlar ile neden bir ilişki yaşamıyorsunuz? Bula bula evli adamımı buldunuz? Bu arada beynim gelişmiş bir beyin, bence siz geliştirin.
Soran+1 yılevli adamı bulmadım sadece aşık oldum anlıyor musunuz?
+1 yılşeytan seni dürtüyor kardeş... nefsini elin geçirmiş seni onun altına yatıracak kadar gözünü kör etmiş... bir an önce vaz geç!!! yuva yıkanın yuvası olmaz derler... o adamın eşi duyar görür ne senin için ne onun için iyi olmaz... yazık etme gençliğine... yarın bir gün evleneceksin çoluğun çocuğun olacak kendinden utanacağın bişey yapma...
06 Yorumla
Soran+1 yılvazgeçemiyorum.
- +1 yıl
zorundasın kardeş... zorundasın...
Soran+1 yılhayır..
- +1 yıl
paşa gönlün bilir... yarın bir gün kafanı vurunca anlarsın o hayır'ı
Soran+1 yılTamam.
- +1 yıl
ŞEYTAN SENİ NASIL DÜRTTÜ Kİ GÖZÜNÜN ÖNÜNÜ GÖREMİYORSUN!!!
+1 yılAllah belanı versin puh senin suratına tükürüyüm. Ben senin yerinde olsam kalbimi söker yararım ortadan ikiye kalpsiz olurum daha iyi . Utanmaz. Ahlaksız 😡
35 Yorumla
Soran+1 yıltabi canım tabi
- +1 yıl
Ne tabi canım tabi. Bu kadar duyarsız olamazsın. O adam bosansa ne olucak. Senin ahlaksızlığın yüzünden. Yazık değil mi o kadına? Ya adamın çocukları varsa. Onlara yazık değil mi? O kadının ahını alırsanız hayatta mutlu olamazsınız siz.
Soran+1 yılbilip bilmeden yorum yapmak ne kadar kolay ben o adama bigün ayrıl boşan demedim dememde sadece seviyorum
- +1 yıl
O kadın duysa bu olanları yerinde boş boş oturacağı mı zannediyorsun. O senin gibi onursuz mu?
Soran+1 yılevet onursuz emin ol.
+1 yılHEP diyorum BEYİN gönle hükmetseydi sevmezdik imkansız olanları şefim
SUÇ sende değil SUÇ o kendini ERKEK sanan MADAMDA.
sonrada çıkıp demiyomu BENİ GÖNÜLDEN SEVEN YOK.02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler anlayışın için
- +1 yıl
BAŞTACISIN.
sevgi filan yok canı çektimi yatıcak senle.. sende zaten bir zaman sonra sıkılrısın dikkat edinde yakalanmayın
21 Yorumla
Soran+1 yılSen ne anlarsın aşktan ne anlarsın sevgiden
+1 yılSenin ne olduğunun ve olacağının bir önemi yok... canın cehenneme. Adamın karısı ve çocuklarını şu an düşünüyorum
011 Yorumla
Soran+1 yılniye sadece onlar mı insan
Soran+1 yıldef olacak kişi sensin. ben kimsenin ailesini bozmuyorum. sadece bana biraz vakit ayırsa yanımda olsa yeterli
Soran+1 yılben onun herşeyi olurum. yeterki yanında olalyım
Soran+1 yılağzını bozma terbiyesizlik yapmayın sakın.
Soran+1 yılburada ki çoğu insan aile baskısı olan toplumlarda kapalı yetiştiği için yorumlar normaldir zaten eğitimli bir insan asla karşıdakini yargılamaz ve tanımadığı insana cahilce hakaret etmez:)))
- +1 yıl
Senden eğitimli olduğum açık :)) .. bunlar ile kendini kandırma. Yaptığın şey yanlış.
Soran+1 yılDoğru demedim zaten
- +1 yıl
Hala kendini bu bataklıktan çıkartabilirsin.. güzel bir aile kurmak istemezmisin?
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Zor vaka. Kolay gelsin
Soran+1 yılTamam.
+1 yılterbiyesizce ve cahilce hakaret veya küfür edecekler yorum yapmasın lütfen. Demişsin de senin yaptığın çok mu ahlaklı bir şey pardon? İlerde sanada kocanın aynısını yapması dileğiyle.
13 Yorumla
Soran+1 yılsanada.
- +1 yıl
Senin gibi bir pislik olmadığım için sıkıntı yok yavrum rahat ol sen.
Soran+1 yılrahatım zaten :))
+1 yılvazgececeksın. dusun kı sen evlısın ve kocana bırı asık oldu sonra kocan o kıza kararını ver secenegı sunsa sen bunu ogrenınce ne hıssedersın?
210 Yorumla
Soran+1 yılboşanırım
- +1 yıl
sımdı onlar da bosansın yuvaları yıkılsın mı?
Soran+1 yılkadının haberi yok ben boşanda demedim yuva yıktığım yok
- +1 yıl
ama senden haber beklıyor evet desen yıklcak o kadının ne sucu var?
Soran+1 yılhayır o bana evli olduğumu bile bile benimle beraber olacak mısın dedi evet dedim bende bu kadar
- +1 yıl
senden tek ıstedgı cınselık
Soran+1 yılyanımda olacaksa hiç sorun değil
- +1 yıl
senın ıcın tabı degl kadını dusun dıyorm ben empatı kur
Soran+1 yılonu düüşünecek kişi ben değilim
- +1 yıl
haklsn
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılkızın ne sucu erkekte suclu evli olup baska bir kızla birlikte tabi belki mutlu değildir mutluluğu dısarda bulmuştur ortada cocuk yoksa bosanıp senle evlensin
13 Yorumla
Soran+1 yılben ona böyle birşey demem ama..
- +1 yıl
eşiyle mutsuzsa senle mutluysa dogru olan bu ama
Soran+1 yılevet... sonuçta onunda benimde mutlu olmaya hakkımız var..
+1 yılAtarsin biri sunu kirbaclasin da akli kendine gelsin
21 Yorumla
Soran+1 yılBoş insansın
metres hayatı yaşayacaksın gururuna yediriyorsan sakıncası yok... Toplum kaldırıyor artık böle şeyleri
03 Yorumla
Soran+1 yılonun için herşeye katlanırım
Soran+1 yıldertleşmek için..
+1 yılOlaya kendi pencerenden degilde o kadının penceresinden baksan
09 Yorumla
Soran+1 yılsizde o kadının değilde birazda benim yönümden baksanız
- +1 yıl
Bakıyorum ama olmuyor sevgiyi aşkı anlarım ama adamın cocugu var belki. Sen kendine yakışanı yap unutmayı dene olmasada dene
Soran+1 yıldenedim hemde çok fazla çocuğu varda 17 yaşında yani pekte çocuk sayılmaz
- +1 yıl
Bilmiyorum ama daha fazla ilerlemeden bırakmalısın bence
Soran+1 yılumarım
Soran+1 yıl@kloe_pat hemde nasil bir aci vazgeceyim diyorum kac defa denedim ama olmuyor icim aciyor resmen
Soran+1 yıl@kleo_pat
- +1 yıl
+1 yılÇok zor durum Aşkın ne zaman karşına çıkacağını bilemiyor insan... Allah yardımcın olsun
17 Yorumla- +1 yıl
Ne yani eşşek kadar kız yalan mı söylüyor :O
Soran+1 yılanlayışla yaklaştığın için teşekkür ederim..
- +1 yıl
burada bazen yok bu kadar da olmaz dedirten sorular ya.. işte onların hepsinin gerçek olabilme ihtimali çok yüksek... onun için kimseyi ne kınarım nede Hayatına karışırım.. sonuçta sen yaptığım doğru mu dememişsin sende biliyorsun yanlış olduğunu.. Burada sana sayıp sövenlerin bir gün başına gelir inşallah...
Soran+1 yılbir söz vardır ayıpladığın şeyi yaşamadan ölmezsin. aynen dediğin gibi ben doğru bişey demiyorum zaten ama duygularıma hakim olamıyorum insanlar sadece ayıplamayı bilir
- +1 yıl
hayat senin yanlış senin.. Ama bana sorarsan yanlışın neresinden dönersen dön ama mutlaka bir gün dön..
Soran+1 yılumarım..
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin eşin seni öyle aldatsa naparsın birde o yönden düşün empatı kur karısı ile reziller ya
03 Yorumla
Soran+1 yılsadece onlar dimi benim önemim yok
Cevap sahibi+1 yılYok kızım niye olacak adam seni kullanıyor ne zannediyorsun allah islah etsin
Soran+1 yılben onu seviyorum
havada az da olsa BULUT, zorda olsa sen bu adamı UNUT
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır yapamıyorum
+1 yılYuva yıkcan vebalini nasıl vereceksin merak ettim
03 Yorumla
Soran+1 yılyuva yıkmıyorum ki
- +1 yıl
Kadın öğrenince suscak mı sanıyosun peki?
Soran+1 yılöğrenmesi için bir sebep yok.
acizsin biliyorsun değil mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılaciz değilim aşığım
Soran+1 yılinşallah sende ayıpladığını yaşarsın :)
Cok kotu. Ne tarafa üzülsem bilemiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılBenimde canım yanıyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBile bile lades derken bize mi sordun?
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam.
+1 yılunutmaktan başka care yok
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor...
Sana da onada yazık olur diye
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
napacan daha? beter ol
05 Yorumla
Soran+1 yılboş boş konuşmayı iyi bilirsiniz
Soran+1 yılaşık oldum algılayabiliyor musunuz
Soran+1 yılonun kocası ben değilim düşünecek kişide ben değilim.
Kalbin yok senin sevmeye harcın da yok
01 Yorumla
Soran+1 yılhı hı tamam.
+1 yılsonra Türkiye Neden Gelişmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılsadece türkiyede ola birşey değil :)
bana ulaşşana canım sen
11 Yorumla
Soran+1 yılNe sebeple acaba öğrenebilir miyim mahsuru yoksa
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazar misin bana bbirşeyler soracam
09 Yorumla
Soran+1 yılhayır. burdan sor
Cevap sahibi+1 yılHala devam ediyormusun? Tekmi yasiyorsun
Soran+1 yılilişkimiz devam ediyor hala. evet yalnız
Cevap sahibi+1 yılSende çok rahat gorusebiliyorsunuz o zaman bu güzel. her yönden sana destek oluyor dimi
Soran+1 yılyani evet
Cevap sahibi+1 yılzaten bencede bir erkek beraber oldugu kadının maddi manevi herşeyi ile ilgilenmeli ben şahsen öyleyim herşeyini saglarım sonuçta tek yaşıyorsun... geceleri yannda ne kadar kalabiliyor?
Cevap sahibi+1 yılGelince yazarmisin
Soran+1 yılİstediği zaman kalabiliyor rahat zaten.
Cevap sahibi+1 yılAra ara sohbet edwlimmi
+1 yılAllah belanı verecek
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılah ulan bana bir denk gelmez şöyle :/
00 Yorumlayazık l*n sana :D
03 Yorumla
Soran+1 yılsebep
Soran+1 yılboş konuşma lütfen.
+1 yılunut.
01 Yorumla
Soran+1 yıldeniyorum.
zevkini çıkar