Kızlar, benim isteğimle oldu ve sadece ben boşaldım. Orucu bozulmuş mudur?

Sevgilim niyetliydi; ben değildim. Evde birlikte otururken, sarılırken falan şeyim kalktı. Bir süre ereksiyonumun geçmsini bekledim ama olmadı. Çok canım çekti; onu hissetmek istedim.
Belki size saçma veya komik gelecek ama ona dedim ki: "Ben sana kilotunun üstünden dayanıp sürttürüp boşalayım. Ama sen başka şeyler düşün ki nefsin uyanmasın, abdestin-orucun bozulmasın."
Kanepeye doğru yaslanmasını söyledim. Sonra eteğini yukarı sıyırıp, biraz bacaklarını, poposunu ve apış arasını okşadım. Daha sonra arkadan sarılıp külotunun üstünden kalkmış s. kimi vajinasının üstüne dayadım ve zorlamaya başladım. A.. mını külot üstünden zorlaya zorlaya boşaldım.

Ben istedim, ben dayandım, ben boşadım. Onun orucu bozulur mu-bozuldu mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya tamam hata ettim ama o an çok canım çekti. Onun suçu yok; ben istiyorum diye eğildi sadece. O da ıslandığını ve zevk aldığını söyledi ama orgazm olmamış.

Beni-bizi suçluyorsunuz ama bir düşünün bakalım; aynı şekilde sevgiliniz size sürttürmek-dayamak istese siz ne derdiniz, ne yapardınız acaba?
O an bu isteğini reddedip, sizi arzulayan kalkmış pensine karşı koyabilir miydiniz gerçekten?
Kızlar, benim isteğimle oldu ve sadece ben boşaldım. Orucu bozulmuş mudur?