Kızlar ve evli bayanlar sorum size bu normal mi?

Çok seviyorum ve seviliyorum 3 yıllık ilişkim var evlenme aşamasına geldik, sevgilim bana diyorki evlenirsek beni sıkma ben seni çok seviyorum ama doyumsuzum başka erkeklerlede sevişmek istersem bunu senden gizli yaparım ama olaki yakaladın beni boşarmışın vurur musun dedi telde fantazide sevişirken izlenmek isterim derdi inanmazdım? inanın ne diyeceğimi şaşırdım aşığım kaybetmek istemiyorum iş evlilik olunca neden böyle şey istedi evlenme konusunu askıya aldım napiçam? başkasınıda sevemiyorum, kıskançtım ama beni aldatmış olma ihtimalide var evlenince de yaparmı onsuz olamam ama onunla nasıl olacam kafam 1 milyon benim ondan başkasını sevemiyceğimi biliyor:( çok kötüyüm aşık bayan başkasıyla sevişirmi?
Güncellemeler
+1 yıl
sexte sınır tanımıyoruz ama her defasında orgazm ediyorum,erken boşalma sorunum yok yani ben aslında sexte çok iyiyim ama neden böyle oldu:( lütfen ciddi cevaplar olsun diğerleri ve bu olaya sapıklık diye bakanlar,inş sizinde başınıza gelir o zaman anlarsınız ayrılamıyorumda napıcam:((
Güncellemeler
+1 yıl
bugün sordum dün geceki dediğini yaparmısın dedim,hayır asla nasıl düşünürsün diyor,senden başkasıyla yatmadım öpüşmedim bile diyor(bakireliği bende)o sadece fantaziydi diyor haklısın sapıttım diyor ama benim genede kafam karıştı,bugün dedim aşkından ölsemde benden başkasıyla olduğunu hissedersem ayrılırım dedim ağladı sızladı asla dedi bidaha fantazide yapmıycam dedi ama ben kötü oldum:(
Kızlar ve evli bayanlar sorum size bu normal mi?