Ayrılalı beş ay olmuştu.Beş aydır görüşmüyorduk.Eskisi gibi değildim bende ona karşı ilgisizdim yorulmuştum.Bıkmış ve evleneceğimize dair inancımı yitirmiştim.Beni oyaladığını düşünmeye başlamıştım.Uzan süren ilişkinin ruhani yorgunlukları bir yanda babamın bana kullandığı cümleler beni yıkmıştı "o seninle evlenmez sen onun oyuncağısın". Bütün bu tarz söylentileri dinledim yıllarca kimseye inanmadım.Ama sabrım taştı en sonunda.Hep başka kadınlara olan ilgisi ve evlenmeye yanaşmayışı beni bezdirmişti.Geçen sene evlilik için karar vermiştik 5 senelik bir ilişkinin ardından.Nasıl sevmiştim onu hala şaşarım.Ailesi kız bulup işleri karıştırınca ondan soğudum.Aslında kızla konuşmamıştı bile ama bana bahsetmesi bile soĞuttu beni VAZGEÇTİM 5 YILLIK SEVGİMDEN. İlgisizliğim başladı tartışmalar ve ayrıldık.Birgün ablasıyla karşılaştım ve ona her şeyi anlattım ama art niyetli değildi. Sadece onun iyiliği için.Sevdiğim sizin yüzünüzden evlenemiyor onun yalnız kalmasını istemiyorum demekti.ben ablasıyla ağlayarak titreyerek konuşurken ablasının yanından komşusu vardı...
bu konuşmanın ardından biz bir kez daha buluştuk seviştik ve ayrıldık.
o bana hiç birşey anlatmadı o da ilgisizdi.
Telefonu kapattı tam 5 ay.
ben umursamadım başka bir insanı aldım hemen hayatıma...
henüz sevgili olmadık ama sevgili aşamasındaydık.
sonra ona sevgilim olacak insandan bahseden bir mesaj attım ve mutluluklar diledi. ve tekrar mesajlaşmaya başladık.Bir haftadır görüşüyoruz.
hala birbirimize soğuk davranıyoruz ama genede biribirmizi merak ediyoruz.
ONA " BİR ŞEY SORACAĞIM DÜRÜSTÇE CEVAP VER BANA HAYIR YADA EVET DEMEN BİR ŞEY DEĞİŞTİREMEYECEK SADECE DÜRÜST OL "DEDİM..
sessizlik... uzun bir süre sustu
AŞKIM " seviyordum ta ki ablamla konuşana kadar ablamın komşusu bana sapık gibi bakıyor o zaman kadar seni seviyordum ama artık olmaz" .
BEN "peki hata nerde hiç düşündün mü "
AŞKIM "defalarca düşündüm ben kendi hatalarımı biliyorum" .
BEN "ne kadar kıskanç olduğumu bildiğin halde bana başka kadınları anlattın"
AŞKIM. " ben doğruları anlattım dürüstüm ben"
BEN " keşke anlatmasaydın yalan söyleseydin" dedim.
.
...sessizlik.
BEN" biz böyle görüşmeye devam eedersek tekrar birbirimize bağlanırız gibi geliyor"
AŞKIM "bağlanacağız galiba öyle görünüyor"
BEN " senden başkasıyla cinsel anlamda zevk alamadım alabileceğimi de düşünmüyorum sen ilkimsin ve cinsel konularda özgürüm seninle"
AŞKIM " bende senin gibisini bir daha bulabileceğimi sanmıyorum tutkulusun hayalimde ki kadınsın ve senin en çok gögüslerini severdim tam hayalimdeki gibi...başka kadına dokunmadım video klip p*rnoya bile bakmıyorum zevk vermiyor"
...
İNSAN BİR ANDA NEDEN VAZGEÇER SEVDİĞİNDEN?
İLİŞKİ NASIL BU BOYUTA GELİR ?
VE TEKRAR ŞANS VERİLMELİ Mİ BU İLİŞKİYE?
bu konuşmanın ardından biz bir kez daha buluştuk seviştik ve ayrıldık.
o bana hiç birşey anlatmadı o da ilgisizdi.
Telefonu kapattı tam 5 ay.
ben umursamadım başka bir insanı aldım hemen hayatıma...
henüz sevgili olmadık ama sevgili aşamasındaydık.
sonra ona sevgilim olacak insandan bahseden bir mesaj attım ve mutluluklar diledi. ve tekrar mesajlaşmaya başladık.Bir haftadır görüşüyoruz.
hala birbirimize soğuk davranıyoruz ama genede biribirmizi merak ediyoruz.
ONA " BİR ŞEY SORACAĞIM DÜRÜSTÇE CEVAP VER BANA HAYIR YADA EVET DEMEN BİR ŞEY DEĞİŞTİREMEYECEK SADECE DÜRÜST OL "DEDİM..
sessizlik... uzun bir süre sustu
AŞKIM " seviyordum ta ki ablamla konuşana kadar ablamın komşusu bana sapık gibi bakıyor o zaman kadar seni seviyordum ama artık olmaz" .
BEN "peki hata nerde hiç düşündün mü "
AŞKIM "defalarca düşündüm ben kendi hatalarımı biliyorum" .
BEN "ne kadar kıskanç olduğumu bildiğin halde bana başka kadınları anlattın"
AŞKIM. " ben doğruları anlattım dürüstüm ben"
BEN " keşke anlatmasaydın yalan söyleseydin" dedim.
.
...sessizlik.
BEN" biz böyle görüşmeye devam eedersek tekrar birbirimize bağlanırız gibi geliyor"
AŞKIM "bağlanacağız galiba öyle görünüyor"
BEN " senden başkasıyla cinsel anlamda zevk alamadım alabileceğimi de düşünmüyorum sen ilkimsin ve cinsel konularda özgürüm seninle"
AŞKIM " bende senin gibisini bir daha bulabileceğimi sanmıyorum tutkulusun hayalimde ki kadınsın ve senin en çok gögüslerini severdim tam hayalimdeki gibi...başka kadına dokunmadım video klip p*rnoya bile bakmıyorum zevk vermiyor"
...
İNSAN BİR ANDA NEDEN VAZGEÇER SEVDİĞİNDEN?
İLİŞKİ NASIL BU BOYUTA GELİR ?
VE TEKRAR ŞANS VERİLMELİ Mİ BU İLİŞKİYE?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer