Veya babalar oğullarini gotururler mi? burada ole bsii duymustum. Cocuk dayim beni kariya goturdu demisti. Ama goturdugunde delikanli yasinda ve 18 den kucukmus. Gotururlerse ailesine haber verirler mi? Ne amacla gotururler? Dayısı, amcası veya babası tarafından karıya götürülen veya gönderilen var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıl- Genelde aile değilde ortamlardan tanışılan abiler, bahaneyle gezip benzin parasını gence yıkmak isteyen büyükler, amcalar, dayılar vs.
- Ben 17 yaşında girmiştim 18 olmama 1 sene vardı. Tanıdık bir abi ile gitmiştim genel eve. Girerken 5 lira araba park ücreti ödüyorsun (yerine göre değişir belki alırlar veya alırlarsa belki daha pahalıdır ya da aynıdır fiyat araba ile girmezsen içeri para ödemezsin). Fakat en önemli engel güvenlik görevlisi var kimliğimi istedi 17 yaşı gördü giremezsin dedi yanımda ki abi ise o kadar yoldan geldik merak etmiş yeğen (akraba diye gösteriyor beni burada) hemen çıkar zaten dedi. Görevli ise tamam gir ama olay falan istemiyorum dedi. Tamam abi dedik ikimizde geçtik güvenliği başarıyla :) Sonrasında ise biraz yürüdük 4-5 tane gece kondu tarzı tek daireli evler var içerisinde bir sürü odalar var kadınlar dışarıda zaten beğendiğini seçip giriyorsun içeriye. İçeri girince ilişki öncesi parasını ödüyorsun ama ağzın iyi laf yapmalı kadınlar fena pazarlık yapıyor çünkü. Ben zaten uzun bir ilişki istemiyordum boşal çık tarzı hemen. 5 dakika da boşaldım halletim işimi tamam. Peçete var orada lavabo da öyle bazı yerlerde banyoda var.
Fakat bizim burada şöyle muhabbetlerde dönüyor.
Genel eve gitmeden önce bazı kendini erkek sanan kişiler yok yaparım şöyle yaparım böyle yaparım görende profesyonel filan sanır fakat içeri girince fos :D Biz izledik yani 30 lira verip izleyebiliyorsun girmeden önce şöyle yaparım böyle yaparım diyor bağırıtırım karıyı diyor. Girince ne mi oldu yüzü kıpkırmızı ve penisi kalkmadı arkadaşın :D
Hatta bizim sınıftan arkadaş vardı bu başka çocuk girdik tamam mı kadın ne diyor biliyor musun bu mu s*kecek beni dedi resmen :D Gülücem zor tuttum kendimi :D Kadın diyor bu anca elini s*ker beni s*kecek kabileyette değil bu dedi. Arkadaş rezil oldu resmen çıkınca gülmekten yarıldık :D
Kısaca tanıdık abiler dayılar amcalar ustalar vs. götürür. Eğer gitmez o erkek alay konusu olur eş cinsel veya bamya s*kli vb şeyler söylerler.09 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah bole birisi denk gelmez bana. Arkadaslar dogum gunu hediyesi olarak ne hazirlarlar?
Soran+1 yılSoruyu yanlislikla sana sordum. Bu genelev nerde
Cevap sahibi+1 yılŞehre göre değişir bizim burada bandırmada var tenha yerde girişte sola sapıyorsun yokuş var yukarıya doğru topraklı bir alan orası sağ sapında demir kapı var oradan giriyorsun işte. Ama şehirden şehire değişir fakat tenha yerlerde olur bu genel evler.
Bide çoğu erkek gitmek zorunda kalır.
Çünkü çevresine alay konusu olur. Adı gaya çıkar. Korkuyor derler, pipisi küçük ondan utandı derler, beceremeyecek diye tırsttı derler. Özellikle lise çağlarında yapmayan erkekler ciddi bir şekilde alay konusu olurlar bende kendi halimde saf ve temiz bir çocuktum ama sınıftan arkadaşlar sürekli dalga geçiyordu bende sinir oldum artık çünkü rezil oluyorum yeter artık dedim söyledim tanıdık abiye zaten o bana teklif etmişti zamanında ama kabul etmemiştim. Gidelim dedim gittik hemen. Benzin koydum araca bide dondurma ısmarladım tamam genel ev parası hariç tabi. Bu abiler genelde yemek, benzin vs. isteyerek götürürler ya da bira vs. de olabilir.
Soran+1 yılSonra da bakire kiz istersin. Karinin yuzune nasil bakacaksin?
Cevap sahibi+1 yılBakire kız tabi ki istemem daha doğrusu kız istemiyorum çünkü şöyle. Tamam ben geçmişte yaptım bir hata ben bunu kabulleniyorum zaten benim sevgilim olmadı he olurda sevgilim olsaydı ya da olursa böyle böyle diye anlatırım ayrılmak istersen saygı duyacağımı söylerim. Bakire kız istemeye hakkım yok fakat günümüzde ki bakire kızlarda pek bakire sayılmaz. Erkeklerle öpüşürler, dudağı öpmeyen kalmamıştır önden olmasda arkadan yaptırır, birileri ile elleşir sürtünür vs. yani ben günümüzde ki kızları görünce açıkcası evlenmek istemiyorum şöyle derim bu kız benden önce kaç kişiyle beraber olmuştur derim. Gençliğinde gönül eğlendirip büyüyünce iş güç sahibi saf temiz çocuklarla evlenir bunlar ben bu hataya düşmem tamam ben saflığımı temizliğmi kaybettim arkadaşların gazıyla ama ilişkiye girme dışında karakterimde değişiklik yok. Bu ülkenin ne erkeklerinden ne de kızlarından hayır gelmez bence. Her iki tarafta aynı bir taraf kızlarla eğlenir, diğer taraf erkeklerle.
Soran+1 yılGenelevdeki kadinlar nasil vucut olarak? Kac yaslarindalar?
Cevap sahibi+1 yılBizim burada kiler şöyle diyim. 10 tane kadın varsa 9 tanesi yaşlı 1 tane genç vardı onuda kapmışlardı hemen. Fizik filan gelirsek yaşlılar sarkık vücutları, selülitliler, 1 ton makyaj yapmışlar namı diğer kokanalar, ter kokuyorlar çünkü kaç kişiyle beraber oluyorlar pisler haliyle. Bu arada deliği çok genişti tatmin olur gibi yaptı ama kesinlikle beni zevke getirmek içindi benim penisimden 1 tane daha rahat alabilecek kadar v*jina genişliği vardı kadında. Çuvala sokar gibi oldum pek zevk almadım. Geneli 40-50 yaşlarında olur. Nadiren 20-25 çıkar ama bu genç kızlar orta güzelliklerdedir. 30lu yaşlar tek tük çıkıyor gençler gibi geneli yaşlı 40+ keismden oluşuyor. Vücutları iyi değil kısaca yani yolda geçen herhangi bir Türk kızının vücudu kat kat onlardan iyidir. Oraya gitmekte ki amaç sırf çevredekiler dalga geçmesin diyedir. Bazıları ise yokluktan dolayı tercih ediyor.
Soran+1 yılSevdigin kiz mi onemli yoksa orda birlikte oldugun kadin mi onemli?
Cevap sahibi+1 yılSevdiğim kız yok ama olsaydı eğer sevdiğim kız önemli olurdu.
Orada ki kadınların benim için zerre değeri yok zaten 1 kere yaptım ama bir kaç kezde arkadaşlarla gittim orada sadece seyrettim 2 arkadaşımı yani şu an 3 senedir oraya uğramıyorum. Ben kapattım o defteri çünkü zamanında arkadaşlarımın, çevremin gazıyla gittm bide dalga geçiyordu arkadaşlarım gaza gelip alay edilmemek için gittim kısaca. Son bir kaç yıldır ise olgunlaşınca keşke gitmseymişim diyorum kendi kendime ama iş işten geçti. Açıkcası pişmanım gittiğime ama sonuç itibari ile gittim mi gittim. Günaha da girdim hata da yaptım. Pişmanım ama her ne kadar pişman olsam bile bu günahımın silineceğini sanmıyorum. Kendime hakim olmalıydım çevremin gazına gelmeyip eleştirilere alay konularına kulak asmamam gerekirdi. Fakat ben kendi irademe hakim olamadım bu yüzden günahını hak ediyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılO çocuktan yaşça büyük olan dayıoğlu, halaoğlu, teyzeoğlu veya amcaoğlu götürür. Dayı ve Amcanın götürdüğü de olmuştur arkadaş çevremden, ama genelde onların yaşça büyük olan erkek çocukları götürür.
02 Yorumla
Soran+1 yılOndan sonra bakir kiz isterler.
- +1 yıl
O konuyu ben bilemem. Kimi bakire ister kimi istemez. Kimi erkek evlenmeden önce başka bir kızla birlikte olur (diğer adıyla milli olur), kimiside ilk defa evleneceği kızla cinsellik yaşamak ister. Herkese göre değişir bu:)
- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılvarmış öyle karaktersiz akrabalar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
34Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 916 cevap paylaştı. Ahahah bu nasıl sorudur ya benım dayımda amcamda hacıydı asdas
50 Yorumlagenlede yakın arkadaşlar eğer milli olmamışsa 18 yaşında doğum günü hediyesi olarak bir güzellik yaparlar :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNe hazirlarlar?
Soran+1 yılOndan sonra bakire kiz ister.
18 yaşında değil ama askere giderken yaşı kaç olursa olsun götürülenleri gördüm yok diyen yalan söylemiş olur, ben hiç gitmedim ama iğrenç olduğunu biliyorum tabiki.
012 Yorumla
Soran+1 yılNeden askere giderken?
Soran+1 yılPeki neden
Soran+1 yılNeden almadiklarini soruyorum. Geneleve gidince ne oluyor kana?
Soran+1 yılOdul demissin genelevdeki kadinlar cok mu guzel?
Soran+1 yılSeni goturselerdi bu senin icin odul olur muydu?
Soran+1 yılBakirsindir umarim.
+1 yılEskilerin insanları, evlatlarını tecrübe kazanması için bir kadına teslim edermiş şdiki zaman da bu biraz saçma olur çünkü milletin hepsi açık açık tecrübe kazanıyor
00 YorumlaBen götürmem. Beni zamanında seni mektebe götürelim diyenlere ben o mektebi bitireli çok oldu demiştim. Şaşırmışlardı.
02 Yorumla
Soran+1 yılKim demisti
+1 yılHayır asla beni o tür bir günaha sokacak birisi olmadı sülalemde.
Arkadaşım geçen yıllarda çok ısrar ediyordum beni götürmek için ama ben yok dedim değmez kısa bir zevk için zina yapmaya.00 Yorumla
+1 yıl'Karıya götürmek' nasıl bir tabirdir? Sen de gelip böyle yazmışsın.
00 YorumlaSaçmalık edep yoksunları
sınrada o çocukdan adamlık beklerler
Yapanlar var ewt de
bilmiyorum aşırı derecede anormal00 YorumlaŞimdi dayım hastanede çok kız vardır geliyim bir ara diyor 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılDoktor musun
Soran+1 yılHayir sordum
Soran+1 yılCevap versene lo
+1 yılkimsenni vebaline karışmam kendi gunahım bana yeter
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki de hayır aksine çocuğun gittiğini babası amcası ya da dayısı öğrenirse büyük ihtimalle kafasını kırar.
00 YorumlaBabalar ogullarını götürür mü olum hiç : D:D dayı ve amcalar hep piç ama : D:D
00 YorumlaAyle terbiyesi diyeyim biz büyüklerin yanında kızkardan konuşmayız
00 Yorumlababası mı ohaaa dayısı bekardır ya o sülale midesiz geniş rezil bir ailedir götürür
00 Yorumla
+1 yılVar oyle igrenclikler
00 Yorumla
+1 yılbeni götüren olmadı ama oğlum olursa götürecem :D
015 Yorumla
Soran+1 yılPezo
- +1 yıl
ne alakası var. bir babanın oğluna cinsel bilgide vermesi lazım. benim babam vermedide çok mu iyi oldu sanki...18 yaşında götürmem ama.20-21 de falan eskort tutarım. kadınada söylerim eğit diye... ne var bunda...
Soran+1 yılGercekten pezosun. İnsallah senin gibi bir koca denk gelmez bana. Eskortlarla muhattap olan...
- +1 yıl
l*n salak salak konusma hatun ! Haayatimda kendim 1 kere bile gitmis muhattap olmus degilim. ama bir erkek cocugu cinselligi babasindan degilde sagdan soldan duyarak ogrendimi sikinti. ondan sonra burada soruyorsunuz kocam sevgilim cok sert yapiyor. dur diyorum durmuyor diye..
Soran+1 yılKizini de pezevenge gotur. Sonucta o da ogrenmeli.
- +1 yıl
Ona egitimi annesi verir bir kadinin anlayacagi dilde.. en sana ne anlatmaya calisiyorum ki mallik bende. sorun ve cevaplarin bile yanli duymak istedigini duymak icin sormussun icini rahatlatmak icin. ogrenmek amacli degil ki... k. b anlayisin uzeri yorum yaptigim icin...
Soran+1 yılYorum yapmalisin. O zaman karin kizini bir adama gotursun. İzin verir misin?
- +1 yıl
erkek çocuktan ne ara kız çocuğa geldik biz acaba? senin sorun ne? soruyu unuttun iyice... her neyse. erkek çoğuca baba kız çocuğa anne cinsellik eğitimi verir. lafı beni sıkıştırmak ister gibi çevirttirme...
Soran+1 yılDiyorumki cocuklarina cinsel egitim vermek istiyosan kizina da ver o zaman.
- +1 yıl
senin gibilerin yaşadığı bir ülkede cinsel eğitim konuşmak mı? boşversene vazgeçtim. nasıl olsa ne dersem diyeyim yargılıyacaksın.. gerek yok...
Soran+1 yılBole diyip diyip bakire kiz istersiniz.
- +1 yıl
fikrinin olmadığı konuda zikir yapma !!! profilim açık. lütfedip yorumlarıma bak. o tarz sorulara verdiğim cevapları gör ondan sonra konuş !!! bakmayacaksanda tatava yapma !!!
Soran+1 yılSoruma cevap vermekten kaciniyosun..
- +1 yıl
ön yargılı insanlara zaten hiç cevap vermiyorum. senin sorunda verdiğin cevaplara bakmadan alel acele cevap verdim hata orada oldu.. yoksa cevap bile vermezdim !!!
- +1 yıl
daha da uzatma. sayfamda gereksiz bildirim görmek istemiyorum !!!
Amca veya Eniste goturur genelde :D
00 YorumlaGötürse bile aileye söylemez bence
01 Yorumlabeni götüen olmadı ne dayılar var ya
00 Yorumla
+1 yılO eskide kalmış şimdi herkes kendi buluyor
00 Yorumlavalla bizim dayı ve amcalarda iş yok o zaman :D
00 Yorumla
+1 yılAilecek götrurler davulla
12 Yorumla
Soran+1 yılGercekkten mi
- +1 yıl
Inandın mı :)
+1 yılAamca bizi garıya götür 😂
00 Yorumla
+1 yılyok ya nerde öyle dayı amca bizde
00 Yorumlao kadar iğrençleşmedik...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. Yoo beni hiç kimse gel karıya gidelüm demedi
00 Yorumla
+1 yılYoo dogru birşey değil
00 YorumlaTanıdıklarımla öyle yerlere hayatta gitmem
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne yapacağını öğrensin bilsin, rezil olmasın diye
017 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar da kotu. Rezil olursa karisina olur yani bunda buyutulecek ne var !
Cevap sahibi+1 yılolur mu canım yaa, kızın diline düşer, pat diye boşalınca nasıl yapacak çocuk, öğrensin ne yapacağını az çok, nereye gireceğini falan ;-)
Soran+1 yılOrdaki o* mu ogretiyo
Cevap sahibi+1 yılaynen, ha ben gitmedim, çünkü ilk ilişki mi 16 yaşında kız arkadaşımla yaşamıştım
Cevap sahibi+1 yılama çekingen olanlar ve geç kalanlar evlenmeden önce gider
Cevap sahibi+1 yılama artık yapmayan kalmadığı için, o. puya gerek yok
Soran+1 yılValla kocam bana rezil olsun bakir olsun.
Cevap sahibi+1 yıl:-) bulamazsın canım , gerçekten bulamazsın bakir erkek, o eskidendi, bakirim diyene de inanma
Soran+1 yılTecrubeli sayilmak icin en az kac kere gitmen gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılya zaten kendini masturbasyonla geliştirir, ama vajinayı canlı görmek, dokunmak, parmaklamak, o sıcaklığa penisi alıştırmak 1-2 kezle olur
Soran+1 yılSonrada bakire kiz istersiniz.
Cevap sahibi+1 yılvalla benim 2 damla kan derdim yook, çünkü çok bakire kız tanıdım, ama arkadan verdiler. oral yaptık falan filan. O yüzden dürüst olsun yeter. Hata insana mahsustur, her insan hata yapabilir
Cevap sahibi+1 yılha bu demek değildirki, o... pu olsun
Soran+1 yılNeden? Orospuya giden siz degil misiniz?
Cevap sahibi+1 yılcanım evlenecek kızdan bahsediyorum ben ya
Cevap sahibi+1 yılGünaydınnn ;-)
Cevap sahibi+1 yılNapıyorsun bakiym?
Gizli Üye(30-35)+1 yılGoturenler varmis
07 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyosun
Cevap sahibi+1 yılBenim arkadaslarim anlatti babalari değil ama kuzenleri amcasi faln
Soran+1 yılGoturmusler mi? Kac yasinda?
Cevap sahibi+1 yıl17 28 yaşında askere giderken falan
Soran+1 yılAyakta uyutuluyoruz. Allah bilir sevgilisi de askerden donmesini bekliyordur.
Soran+1 yılNeden askere giderken?
Cevap sahibi+1 yılCanim bilemiyorum ki
- Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık...
00 Yorumla
+1 yılVar öyle götürenler.
00 Yorumlasadece filmlerde :D
00 Yorumla
+1 yılVardır sanırım
00 Yorumlacok kotu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerde öyle amca dayı
00 YorumlaEvet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. hayır bız yapmayız
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Dayılar veya amcalar delikanlı yeğenlerini milli olsun diye karıya götürürler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler