Bana göre kesinlikle doyumsuz kaıdn yoktur doyuramayan erkeğinin yüzüne aldatır 1postadan sonra gelip yatan ve eşini perişan halde bırakan seks hakkında herşeyi girip çıkmak sanan erkeği aldatır
doyumsuz kadın vardır. nerde dersen burada.. isterse sabah kadar sevişelim uyumaması için elimden geleni yaparım uyur yarım saat sonra kaldırırım kendimde uyumam. yanımda partnerim oldugu zaman kendimi kaybediyorum saat mekan anlayısım kayboluyo ama aldatan kadın mıyım hayır değilim cunku sevgili olayına girmiyorum genelde partnerimle seks hayatımı devam ettiriyorum.
sana su kadarını söyleyim hayatıma giren insan sayısını bilmiyorum. seks bagımlısıyım. su an bunu tek bir partnerle götürmem bile benim için mucize. nasıl seks yapılır bir kadın nasıl doyuma ulaşır gibi gibi bunların hepsini biliyorum. fakat doyum sorunu oldugu için nemfomani oluyosun zaten. şu an ki partnerim ebat, süre, yöntem konusunda her ne kadar perfomansı sağlam olsada isterse 4 5 kez orgazm olayım gene de durmak istemiyorum. nemfomaniyi bir arastır derim. amatemde bile artık bagımlılık baslıgı altında tedavi veriliyo nemfomanilere.
enerji değil hastalık işte. cinsel ilişkiye girmesem bile oral seks yapmak istiyorum yanımda bir varken duramıyorum. buralarda takılmak benim içn terapi gibi oluyo yoksa dısarda kendime takılcak birilerini bulma peşinde olurum.
5-10 dk ön sevişmeden sonra 42 dk geçip, artık kurudum diyen kadınları gördükçe aklını ve apış arasını alamayacağım kadın yok. Mesele penis-al değil mental.
En İyi Cevaplar