sevgiliniz veya eşinizle seviştiniz sıcacık küvette ya da mevsim yazsa ılık küvette köpüklü bir keyif yaparmıydınız yoksa bunun hijn-yenik olmadığını mı düşünürsünüz bana sorarsanız gayet rahatlatıcı birşey olmalı bir nevi terapi gibi bişey olmalı...
Sevgiliyle/eşle seviştikten sonra küvet keyfi yaparmısınız yoksa bunun hijyenik olmadığınımı düşünürsünüz?
Ya benim için öyle acikcasi. Ya zaten gevsemis rahatlamis durumdasin eyvallah uzun uzun oturup sariliyorsun suyun icinde hoşta ne bileyim ben cok. cabuk hasta oluyorum ondan heralde. hep usuttum hasta oldum.
O haldeyse güzel aynen çok hoş durum.:) valla keyifli ama tavsiye vereyim sevgilinden boyun kisa olursa suyun altinda opusme. sirf butun sular seni nefessiz birakir hepsi agzina dolar :) benden demesi dus fantezon varsa boyutunla sevgili ol
küvette tek başına bile rahat olamıyorum ben. bacaklarım dışarıda kalıyor üşüyor bir de kadınla hiç sığmam. zengin olur da kocaman küvetlerden birini alabilirsem bir denerim.
mikrop tabi p*rno sektörünün bize dayattığı mikropluktan başka birşey değil o kız sana oral yaptı sonrada gelip seni şapı şupur öpüt l*n bikere insan sevdiğini o pozisyonda görmek istemez
umrumda değil ya insanda dişi ve erkekte doğal yapı var o iki organ birbiri için yaratılmış yani vajina ve penis bu ikisni birleştirmek puzzle ı tamamlamak varken niye ben ters yöne gideyim anlatabildimmi? yani doğal değil insan icadı mide bulandırıcı berbat birşey bana göre çoğu kişide böyle düşünüyor beğen ya da beğenme bence sen az p*rno izle ve senin gibi düşünenlerde
Ben hiç interneti tanımadan da, kimseden duymadan da oral isterdim. Siz beğenmeseniz de, milyonlar oral seviyor. Ben de seviyorum. Puzzle tamamlamaya elbette evet. Fakat kartlardan biri de oraldir. Tadına doyum olmaz.
En İyi Cevaplar