16 yaşındayken sevgilimle Sürtünme ile ilişki yaşamıştım ve açık fotoğraflarım vardı yüzümün gözüktüğü. Aradan4 yıl geçti şimdi evlenebilirim biliyorum çok hatalıyım ve çok da pişmanım. Sizce anlatmalı mıyım yoksa hiç bahsetmemeli miyim? :(
Cevabın nedir?
+1 yılBu tür şeyler erkeğe anlatılmaz, aslında tövbe etmişsen hiçbir kula da anlatılmaz. Tövbeden öncesi ve sonrası vardır. Aklın başına gelmiş ne güzel ki... Erkekler zinayı kendilerine mubah sanıyorlar ne acı ki... Oysa hepimize haram kılınmıştır... O yüzden anlatma canım. Resimlerini de kimseye gönderme bir daha. Allah ile senin arandakiler, hakka girmediysen kimseyi ilgilendirmez ve şunu da unutma ki; Nur Suresi'nde yazdığına göre evleneceğin kişi de senin gibidir. Allah'a sığın ve asla bahsetme, sanma ki karşındaki erkek harama el sürmemiştir...
312 Yorumla
Soran+1 yılCanım ilerde eşimin eline geçmesinden korkuyorum. Lise sonda olan bir olay şu an başka bir Şehirde okuyorum ve mezun olunca yine bu Şehre geleceğim korkuyorum bu şehir hayalkırıklıklarımla dolu
- +1 yıl
Resimlerle ilgili bir tehdit yahut şantaj oldu mu? Şimdiki görüntünle o zamanki halin çok benziyor mu? En önemlisi de, o dönemki davranışlarına tamamen tövbe ettin mi? Eğer karşına halis niyetli ve sana evlenmeden el sürmeye çekinen bir erkek bulduysan, o zaman o da sana sorarsa üstü kapalı anlatırsın ama ancak sorarsa ve kendi de zina etmiyorsa. Kendi her kızla olayım ama temizle evleneyim derdindeyse, sorsa da yalan söyle. Evlen onunla çünkü sen tövbekarsın o değil...
Soran+1 yılBilmiyorum hiçbir şekilde anlatmak istemiyorum. Çünkü benim içimi pişmanlıklarımı bilmeden beni yargılayacak... Ama bir gün çok mutlu olursam o mutluluğun bozulmasından korkuyorum
Soran+1 yılBeni her ay aradı açmadım mesaj Atmıyordu faceden istek gönderdi ama mesaj atmıyordu arayıp arayıp duruyodu bende numaramı felan değiştirdim
- +1 yıl
O kişi hala aynı şehirde yani... Facebook adresini de değiştirseydin ve mail adresini de. Ben adımı değişik yazdım ama akraba abi gibi gördüğüm biri bana asılmakta ısrar ettiği için. Senin durumun daha karmaşık. Profil resmini filan da paylaşma mesela yeni hesabında. Tanıyıp eklemesin.
- +1 yıl
Bak şimdi eger cplak fotolarini attgn kişi adamsa. O fotolari zaten tatmin olduktan sonra silmistir. Heleki 4yl geçmiş.. bende bir kizla ayni seyleri yasadm saylr ki sizin kadar ileri. gitmedik yani sadece foto ve yüz. Filan. Yüzlü foto oda atti bende- ama ben onun fotolarini sildim. Sebebi ise vicdana bağlı. "Eğer bir insan bana güveniyor ve güvendiği için öyle birşey yapmayı dahi göze alıyorsa ben o insana canımı bile veririm." kaldi ki footolarini silmeyip başkasına atayım.
Soran+1 yılO adam değil işte... Psikopat benim yeni hesabımı gördü Facede istek gönderdi kabul etmedim
- +1 yıl
O hesabı da kapat ve sahte isim kullan. En azından isminin kısaltması olabilir. Sonra da onun hesaplarının tümünü bulup engelle o isimdeki herkesi. En güzel çözüm bu. Facebook da kullandığın mail adresini de kapat. Yeni adresle aç.
Soran+1 yılInstagramım var onu napıcam
- +1 yıl
Şart mı bu kadar göz önünde olman? Ben kullanmam bile öyle şeyler. Kapatıver. Gelecekteki hayatın mımühim yoksa iki kişinin resmini beğenmesi mi?
Soran+1 yılProfilim gizli ama sırf o tarz Şeyler yaşadım diye asosyal mi olayım
- +1 yıl
Asosyallikle ne ilgisi var? Ben asosyal miyim? Herşeye bulaşan açıkta kalır... Tercih senin.. Ya şimdi sosyal kelbek olup sürekli taciz edil, ya da evleneceğin kişiye sakla sosyalliğini.. Kendini ifşa yerine örtmeye çalışırsan uğraşmayı keserler.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabikide geçmiş geçmişte kaldı adamdan soğutma kendini açma konulari
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ya ortaya çıkarsa sonra
- +1 yıl
Çıkmaz neden çıksın çıkarsa anlatirsin çıkmazsa ses etme
Soran+1 yılBirisi o nette gezen fotolar senin miydi Demiş ya bensem içime oturdu :(
- +1 yıl
Yok yok knma öyle şeylere yavşak çok takıl keyfine bak
Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı. Sürtünmeyi falan anlatmana gerek yok..
Ben dürüstlüğe çok önem veren biri olduğum halde eşimin gençlikte yaptığı böyle küçük hataları bana anlatmasını gerekli görmüyorum..
Adamı boşuna işkillendirme bence.. Keyfini kaçırma.. Çünkü ortada öyle çok da kötü bir şey yok..112 Yorumla
Soran+1 yılÇok zorladı beni çok seviyodum zaten yaşadıklarım çok kötü etti beni... Bu olaylar olurken bile Ağlayarak Yaptım her şeyi
Soran+1 yılDeğil ben kafamda kuruyorum her şeyi şu an çok fazla geleceği düşünüyorum ya da çok fazla geçmişi geleceği düşünüp kaygılanıyorum geçmişi düşünüp stres oluyorum üzülüyorum. Şu anı hiç yaşayamıyorum
- +1 yıl
Takma bu kadar ya.. Dünyanın sonu değil..
Ben şahsen karşımdaki kız normal cinsel lişiki bile yaşamış olsa hoşgörürdüm.. birçok kişi kendini tutamayıp yapıyor.. ve benim gibi düşünüp bu tür şeyleri normal karşılayan birçok erkek var..
Önemli olan senin eşini tanıdıktan sonra ona sadık kalmandır.. öncesi kimseyi ilgilendirmez..
Biraz dik ve güçlü durmaya çalış.. kimsenin seni yargılamaya hakkı yok..
insanları yargılamaya kalkan kişilerin de kendi işledikleri büyük günahlar vardır emin ol.. o yüzden kimseye karşı başını öne eğme..
Hadi gülümse bakalım.. :)
Soran+1 yılBirisi o nette gezen fotolar senin miydi Demiş ya bensem içime oturdu 😞
- +1 yıl
Kim demiş onu ya? Her söylenen şeyden bu kadar etkilenme.. Nette milyon tane foto var, herkes bişey söyler, boşver sen..
Ayrıca diyelim ki ortaya çıktı.. Ne var bunda? Çocukken yapılmış bir hata alt tarafı.. Karşındaki erkek anlayışlı davranmazsa o adamdan hemen ayrıl zaten..
Soran+1 yılBir ara bu internette dolaşan kızmısın? adını unuttum şimdi ya 😄 Allahım yarabbim sen nelere kadirsin
Yazmış etkilendim off off- +1 yıl
Bunu yazan her kimse fake atmış sana.. Yani yalan söyleyip eğlenmiş seninle..
Ne pislik insanlar var ya, sen burada ciddi bişey soruyorsun, herif dalgasında..
Belki de seni bunalıma düşürüp intihara sürükleyecek haberi yok..
Sakın inanma böyle şeylere.. Belki de o fotoğraf hiç internete düşmedi ve düşmeyecek.. Belki de çoktan silindi gitti..
Silinmese ne olur ki? Diyorum ya çocukken yapılmış bir hata sadece.. Kimseye laf düşmez.. Sen içini ferah tut.. ;)
Soran+1 yılHerkes beni yargılıyor... Çok teşekkür ederim size. Evet benim burada ne çektiğimi kimse bilemez. Çok teşekkür ederim mutlu olun hep inşallah
Soran+1 yılInşallah çok teşekkür ederim :)
Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. ilk önce evlilik eş aşk bunların kavramını öğrenmek lazım her heyecanı zevki sevgili ile aşk ile bütünleştirmek büyük bir yanlış. evlilik dediğiniz zaman eş dediğin zaman her şey çok farklı bir şey saklamak gizlemek o ilişkiye yapılan en büyük haksızlık.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmez benimle anlatırsam
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
53Cevap
+1 yılBir ara bu internette dolaşan kızmısın? adını unuttum şimdi ya :D Allahım yarabbim sen nelere kadirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılO kim
+1 yıl16 yaşındaki sevgilinle görüşmüyorsan problem olacağını sanmıyorum
Evleneceğin kişiye bağlı olarak anlatmak ve ya anlatmamak senin elinde olan bir şey
Sonuçta hala bakiresin sanırım01 Yorumla
Soran+1 yılGörüşmüyorum.
Sanırım bakireyim
Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Fotolarda tarih olmuştur artık bence.. 4 yıl geçmiş..
02 Yorumla
Soran+1 yılTarih olmuş mudur cidden?
Soran+1 yılNolur yorum yazın
Önce evleneceğin adama anlat ileride senden habersiz görürse şok olur, ya da çocuklarının falan gördüğünü düşün. Haberi olsun bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
+1 yılOlayı büyütmeden küçük bişeymiş ama olağan değilmiş gibi söyle. Ama anlatma
00 Yorumlaunut, bahsetme. ilerde o fotolar çıkarsa anlatırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. yok anlatma o kadar olur. sokulan birşey warmı. yoksa anlatma. ozellıkle sorarsa soylersın
00 Yorumla
+1 yılanlatmaslısın ben kendini kullandırtmış bir kadının çocuklarıma annelik yapmasına izin vermezdim
10 YorumlaAnlat tabiki. Oda yapmıştır böyle şeyler muhtemelen..😊
30 Yorumla
+1 yılkimseye birşey anlatmak zorunda değilsin. ondan önceki hayatın onu ilgilendirmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılTerkeder beni
- +1 yıl
Seni bu sebepten terk edecekse hiç seninle birlikte olmasın.. Geçnişinden bahsetmek zorunda değilsib
Soran+1 yılPeki fotoğraf şu an nette ise ilerde görme olasılığı Zayıf mıdır
Unut gitsin adamın kafasını karıştırma kimseyede bahsetme
21 Yorumla
Soran+1 yılOrtaya çıkmaz mı fotoğraflar
Geçmişte hatalarım oldu dersin üstelerse zaten geçmişim bu kadar seni korkutacak kadar kirli değil merak etme
00 Yorumla
+1 yılAnlatırsan iyi akşamlar der bence, gerçi ergenmişsin o zamanlar pişman olduysan sorun yok ama iyi olmaz yine de
00 YorumlaEvleneceğin kişiye deki bedenim bakir ama ruhum değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlRini okudum yok aglamis yok zorla atmis hikaye anlatiyosun her bku yiyonu sonra erkekte suc oluyo yaptiginiz isin arkasinda durun
03 Yorumla
Soran+1 yılBüyük konuşma tamam
Cevap sahibi+1 yılBuyuk konusma yok yaptgn seye tek lafim yok zorla yaptim istemeyerek yaptm diye kendini temize cikarmana benim lafim
Soran+1 yılTemize çıkardığım felan yok
+1 yılkız sen ne bııcm bı kasarmıssın ya 16 yasnda cjıplak foto mu attın...
00 Yorumla
+1 yılanlatmalısın tabıkı sonra da herıf cekıp vurur sonra noldu kadına sıddet
00 YorumlaO kadar zor bir soru ki. Söylesen bir dert söylemesen iki..
00 Yorumla
+1 yılneyi anlatıyosun nası bir insanlarsınız özelinizi dökmeye meraklısınız :D
00 Yorumla
+1 yılHer durumda anlat. Gün gelir resimleri görürse daha kötü olur
01 Yorumla
Soran+1 yılNerde görecek ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç bilmiyorum ya ama ben olsaydım ben çok vicdanımı dinlerim söylerdim rahat olamazdım. ama seni bilemiyorum söylememen daha iyi sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence anlat o resimler evlendikten sonra gün yüzüne çıkarsa daha kötü olur
10 Yorumladuru suyu bulandırma hiç...
21 Yorumla
Soran+1 yılYa fotoğrafları internette felan görürse İlerde
+1 yılbana böyle birşey anlatmış bir kızla evlenmeyebilirm
00 YorumlaHee hic durma anlat sonra da sabah gazetelerde kadın cinayeti okuyalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenme. o insana yazık. kendin. gibi. birisini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatma asla. ben öyle bişeyi duysam asla unutamazdım cinsel hayatım bile biterdi yapmak istemezdim
00 Yorumla
+1 yılTabikide anlat bahset bilmeli oyle kabul etmeli
02 Yorumla
Soran+1 yılTerkeder beni
- +1 yıl
Sonuc ne olursa olsun yapilmali bunlari o 16 yaslarinda dusunmeliydin
+1 yılYeri gelmedikçe, bahsetmemelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBırak hiç bulaşma anlatma derim ben
11 Yorumla
hiç bahsetme, bugüne bak
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok korkuyorum bunu yaptığımda lise sondaydım. Moralim bozuk çok pişmanım
Soran+1 yılKaç gece Ağladım nasıl inandım bilmiyorum beni zorladı çok seviyodum tamam gönderirsen ayrılmayız dedi çok çok pişmanım...
Soran+1 yılHep bu korkuyla yaşıyorum... Mezun olduğumda yine bu Şehre geleceğim ve bu benim her şeyimi etkiliyor
Soran+1 yılYa fotoğrafları internette felan görürse ilerde
+1 yılAnlatma bence aklını bulandirmiya gerk yok
11 Yorumla
Eğer eşin sorarsa doğru cevap ver.
00 Yorumla
+1 yılKarşına alıp evlenmeden önce konuşmalısın...
00 Yorumla
+1 yılsakın anlatma sakın unutulmuştur o konu
04 Yorumla
Soran+1 yılBir ara bu internette dolaşan kızmısın? adını unuttum şimdi ya 😄 Allahım yarabbim sen nelere kadirsin
Yazmış biri- +1 yıl
benmi yazmışım yazmışımdır birşeyde bağlantı kurduysam seni
Soran+1 yılBaşka biri
- +1 yıl
benle ne alakası var o zaman arkadaş
Cinsel Yaşam konusunda 942 cevap paylaştı. geçmişte kalmış bişi gerek yok bence
012 Yorumla
Soran+1 yılYa fotoğrafları internette felan görürse
Soran+1 yılYapar karaktersizin önde gideni arkadaşlarına göstermiş
Soran+1 yılTelefondan göndermiştim 4 yıl önce ama ben ilerde evlendiğimde fotoğrafları nete verdiyse ya eşim de görürse paranoyak oldum
Soran+1 yılBelki yaptı ben bilmiyorum
Soran+1 yılIlerde eşimin görme olasılığı var mıdır 6-7 yıl sonra
Soran+1 yılÇok mu takıyorum sizce
+1 yılanlatma sende unut geçmişteki bir şey bu
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın lise sonda oldu ama unutamıyorum çok korkuyorum sanki dün olmuş gibi
- +1 yıl
geleceğe bakmalısın geçmişi bırakıp
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılanlatma ortaya cıkarsa ifade edersin
04 Yorumla
Soran+1 yılYa fotoğrafları internette felan görürse ilerde
- +1 yıl
iyi bir dayak yersin unutur izah edersin durumu ortaya cıkıncA
Soran+1 yılBoşanırsa benden
- +1 yıl
takma kafana bunları oluruna bırak bosanırsa kendi bilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok sevse bıle bence anlatma yanlıs yapmıssın unut
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıloha nete kadar dustuysen bıse dıyememm
Soran+1 yılBende bilmiyorum ama her şeyi bekliyorum
anlat bnce herkesın hayatında hata oldu
00 YorumlaSevdiğin insana karşı dürüst olmak en güzeli.
00 YorumlaTövbe nden yararlanmalisin.. anlatman lazim
00 Yorumla
+1 yıl16 yasinda ilişki mi yaşanır..
00 Yorumla
+1 yılBahsedersen evlenemezsin zaten
00 Yorumla
+1 yılGizleme anlat her şeyi
04 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmez
- +1 yıl
Ne olacak böyle peki
Soran+1 yılBilmiyorum napıcam
- +1 yıl
Umarım bir çözüm yolu bulursunuz
Soleme oglanin icine dert olur
010 Yorumla
Soran+1 yılGörmesi düşük bir ihtimal mi sizce
Soran+1 yılO fotolar ilerde kaybolur mu eğer attıysa
Soran+1 yılYoktur umarım
Ama kaybolur değil mi o fotolar
Soran+1 yılYani ilerde kaybolur mu ortadan nette
Bilerek isteyerek mi çektirdin onları
017 Yorumla
Soran+1 yılHayır... Çok seviyodum eğer çeker atarsan ayrılmam dedi bende ayrılmasın hep Kalsın dedim çok safmışım
Soran+1 yılBenden gizli çekmediyse yok sanırım
Soran+1 yılOrdan da sürttü ama anal oldu mu bilmiyorum ben ağlıyodum o Sırada sanırım olmadı
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHayır sevgili olduğumuz süre boyunca ama ben ayrılamadım çok seviyodum her seferinde tamam olmaz diyodu yine yapıyodu 4 ay çıktık
Soran+1 yılNe alakası var ben çok pişmanım
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılÇok Sağolun inşallah
bırak tarihe gömülü kalsın
03 Yorumla
Soran+1 yılYa karşına çıkarsa o fotoğraflar
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılboşver anlatma tatlım
03 Yorumla
Soran+1 yılYa görürse :(
- +1 yıl
neyi görürse silmiştir kaldımı o resim bir hata yapmısın şimdi kaç yasındasın sen canım
Soran+1 yıl20 yaşım
Sürtünmeli iliski ne be hem ne kadar açık fotolar?
01 Yorumla
Soran+1 yılYüzüm göğsüm bacaklarım kalçam felan açık işte
+1 yılÇocukluktu onlar qweqwe
00 Yorumla
+1 yılçok hassas bir konu bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnerde var internette geziyomu fotoğraf
07 Yorumla
Soran+1 yılNerden bilebilirim
Cevap sahibi+1 yılsilmiş gitmiştir takma kafana
Soran+1 yılPsikopatın teki zamanında arkadaşlarına gösterdiğini duydum
Cevap sahibi+1 yıltelefonu değişmiştir hayatına biri girmiştir yanlışlıkla silinmiştir ne yapacak arşivinemi atacak
Soran+1 yılZaten hayatına bir Sürü kız giriyor onu biliyorum ama ilk ayrıldığımızda her ay beni arıyordu mesaj atmıyordu ama sanki bişi varmış gibi belli aralıklarla arıyodu açmadım şimdi numaramı değiştirdim sonra da faceden istek gönderdi felan
Cevap sahibi+1 yılunutmuştur oda o yaşlarda insanların hayatına çok kişi girip çıkıyor takma sen gönlünü ferah tut
Soran+1 yılşu an 20 yaşındayım ama
+1 yılanlat anlatda bak neler oluyor gör
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgiline söylede ayrılsın dimi :D :D
00 YorumlaGerek yok anlatma.
05 Yorumla
Soran+1 yılIlerde çıkarsa ortaya?
Soran+1 yılSonuçta aynı şehirdeyiz. :
Birisi de Yazmış o kız sen miydin ya felan diye içime oturdu :(
Soran+1 yılIlerde internette görür mü sence
+1 yılhiç bahsetme bence
00 Yorumlahiç bahsetme.
00 YorumlaAnlat.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBahsetmemelisin
10 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ilerde eşime her şeyi anlatmalı mıyım yoksa hiç bahsetmemeli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler