Nişanlımı kıskanmıyorum paylaşmayı seviyorum ve hoşuma gidiyor çözüm önerisi olan var mı? Yazım uzun yardımcı olabilecekler yorum yazsın?

Benim sorunum şu arkadaşlar nişanlımı hiç kıskanmıyorum gözümün önünde arkdaşlarımla ilişkiye girmesini bile zevkle izledim. Nasıl desem paylaşmayı seviyorum arkadaşlarım bana zamanında sevgilin çok açık saçık giyinmiyor mu diye sorup sorup duruyorlardı hatta sevgilimi kestiklerini bile anlıyordum hoşuma gittiğini söyledim başka erkekler bakınca gurur duyduğumu söyledim. Bir gün 2 arkadaşım şakayla karışık sevgilime laflar söylemeye başladılar yapsak nasıl olur filan diye bende ciddi bir şekidle neden olmasın sizden mi kıskanıcam dedim oğlumciddi misin dediler tabi dedim. Durumu nişanlıma anlattım başta kabul etmedi ama ısrarcı olunca kabul etti ayda 1-2 kez yapıyoruz bunu arkadaşlarım beceriyor ben izliyorum çokta hoşuma gidiyor ben ayrı yatakta yatıyorum nişanlım ise 2 erkeğin arasında çırılçıplak yatıyor sabah ise hepimize kahvaltı hazırlıyor. Hatta bekaretini en yakın arkadaşım bozdu ilişki esnasında. Evlendikten sonra da devam ettirmeyi düşünüyoruz o da memnun gibi pek şikayetçi değil ama sağa sola yayılmış bu durum bende sinirlendim tabi gizli kalmadığı için artık bu işe son vermeyi düşünüyorum. Çünkü nişanlımın adını çıkmasını ve kendimi rezil etmek istemiyorum ciddi bir ilişkimiz var üstelik karşılıklı seviyoruz birbirimizi ve paylaşma işine son vermek istiyorum öneriniz var mı? Yani evet paylaşmazsın olur biter konusu var ama bundan çok zevk alıyorum bu fantezimi nasıl yenebilirim?
Nişanlımı kıskanmıyorum paylaşmayı seviyorum ve hoşuma gidiyor çözüm önerisi olan var mı? Yazım uzun yardımcı olabilecekler yorum yazsın?