Bu yaz 24 yaşına giricem ve hala bakireyim?(hikayem uzun okumak isteyen gelsin lütfen üstünkörü cevaplamayın)?

arkadaşlar benim hikayem çoook uzun aslında nerden başlasam bilmiyorum aslında bu olayı burada bir çok kişiye sorduğumda yalancı olarak yaftalanıp dalga geçildiğimde ayıktım azcık oysaki ben burada tanımadığım insanlara niye yalan söyleyip buna inandırmaya çalışıyım ki site zaten herşeyi açıkça konuşmamız için var
neyse hikayeme başlıyım benim bekaret denilen kavramdan 13 yaşında haberim oldu oda çok acı bir şekilde oldu... büyük bisiklet sürüyordum ayağa kalkıp pedal çevirirken bir çukura denk geldim ve ortaya düşüm o zamanlar henüz adet görmemiştim ve bu zar olayınıda bilmediğim için umrumda olmadı eve gidince annem anladı tabi anlatınca hemen baktı simsiyah bir kan var iç çamaşırımda ben adet oldum diye saf saf düşünürken annem ağlaya ağlaya kavga gürültü 2 jinekolağa götürdü devlet hastanesinde ki doktor gerdek gecesi kanamaz deyince annem dahada ağladı anlamadım sonra aldılar bide tanıdık bir doktorun özel muaynehanesine gittik oda hiçbirşey olmamış kızınızın zarı esnek zaten falan dedi o an anladım neymiş bu zar ve hep takıntılı yaşamaya başladım evlenene kadar onu korumak zorundaydım anne baba baskısından flörtleşmenin sevgilim olmasının kötü birşey olduğunu sanıp herşeyi herkesi reddettim liseden mezun olunca 4 yıl bir depresyon geçirdim bunda çevrenin etkiside büyüktü çünkü ne yaparsam yapıyım beni görmezden geliyorlardı 4 yıl sonra bu sene yani 23 yaşındayken üniversteye başladım ve deli gibi pişmanımneden daha önce dışarı çıkı hayatımı yaşamadım doyasıya sevişmedim birini sevemedim diye çünkü bu sitedende anladığım kadarıyla nasıl olsa kimseyle yatmasam bile yaftalanacaktım evlenince ayrıca bunun bir insani ihtiyaç olduğunu gördüm ve hissettim
Güncellemeler
+1 yıl
ailemle yaşıyorum ve bundan sonra kimi bulup nerde yaparım aklım almıyor öyle pişmanım ki daha önce yapamadığıma şu an sinir krizi geçiriyorum sınıfımdaki etrafımdaki çoğu çocuk benimle aynı görüşte değildir biliyorum kızlarda öyle eğer dedikoducu birine denk gelirsem bir taşlanmadığım kalır deli olucam ya... ayrıca lütfen aşırı dindar ve bekaret düşkünü insanlar cevap vermesin
Güncellemeler
+1 yıl
sorum şudur sizce ne yapmalıyım pişman olmalımıyım cidden artık çok mu geç (evlen diyen ahlak bekçilerine göre erken bile onlar cevaplamasın lütfen ) yani sevdiğim insanı daha bulamadım ki birde onla seks yapıcak kadar yakınlaşayım sizce geçti mi benden o kadar pişmanım ki kime anlatsamda rahatlasam diye yazdım bunları birde ailemle aynı şehirde üniye gidiyorum ve sevgili potansiyeli olan herkes evlilk sonrası seks düşünüyor ya da evlilik öncesi seks yapan kızı kullanıp atarım kafasındalar
Bu yaz 24 yaşına giricem ve hala bakireyim?(hikayem uzun okumak isteyen gelsin lütfen üstünkörü cevaplamayın)?