Esımı aldatıyorum ama tüm sorumlu o?

6 yıllık evliyim esim bana karsi cok ama cok ilgisiz 2 haftada bir ya da ayda bir kez ilişkiye giriyoruz ve hiç zevk vermiyor sadece kendini düşünüyor derken aramizda sorunlar olmaya başladı gayet güzelim ve bakımlıyım itici bir bayanda degilim esımde sabah gider aksam gelir işe.. sonra internette 40 yasinda bir beyle taniştim aynı sehirdeyız beni kendine bagladı güzel sözler ve davranışlarıyla birgun buluştuk duygularıma hakim olamadım ve oda kendimi ona bırakmamı söyleyerek ilişkiye girdik beni cok mutlu etti cok zevk aldım cünkü sadece kendini düşünmedi tam anlamıyla beni ilişkiye hazırladı sonrasında anlatılmazdı zaten biliyorum iyi bir şey yapmadım ama bazı şeyleri yaşamak benimde hakkım simdi ise eşimden iyice sogdumbelki bana biraz ilgi gösterseydı bunlar olmazdı simdi ise bununla 3 ya da 4 gune bir buluşuyoruz beni hiç ihmal etmiyor sürekli arıyor konuşuyoruz beni sevdiğini söyluyor bunuda zaten belli ediyor oda evli ama onunda problemleri var simdi ise mahkemedeler boşanmak için. ve benimle evlenmek istedığını söyledi. biraz zaman gecsıınde bende boşancagım sizce yanlış bişey mi yapıyorum?
Esımı aldatıyorum ama tüm sorumlu o?