6 yıllık evliyim esim bana karsi cok ama cok ilgisiz 2 haftada bir ya da ayda bir kez ilişkiye giriyoruz ve hiç zevk vermiyor sadece kendini düşünüyor derken aramizda sorunlar olmaya başladı gayet güzelim ve bakımlıyım itici bir bayanda degilim esımde sabah gider aksam gelir işe.. sonra internette 40 yasinda bir beyle taniştim aynı sehirdeyız beni kendine bagladı güzel sözler ve davranışlarıyla birgun buluştuk duygularıma hakim olamadım ve oda kendimi ona bırakmamı söyleyerek ilişkiye girdik beni cok mutlu etti cok zevk aldım cünkü sadece kendini düşünmedi tam anlamıyla beni ilişkiye hazırladı sonrasında anlatılmazdı zaten biliyorum iyi bir şey yapmadım ama bazı şeyleri yaşamak benimde hakkım simdi ise eşimden iyice sogdumbelki bana biraz ilgi gösterseydı bunlar olmazdı simdi ise bununla 3 ya da 4 gune bir buluşuyoruz beni hiç ihmal etmiyor sürekli arıyor konuşuyoruz beni sevdiğini söyluyor bunuda zaten belli ediyor oda evli ama onunda problemleri var simdi ise mahkemedeler boşanmak için. ve benimle evlenmek istedığını söyledi. biraz zaman gecsıınde bende boşancagım sizce yanlış bişey mi yapıyorum?
Cevabın nedir?
+1 yılaldatana bahane çok. ilgisizdi (sen çok ilgiydin, çok mükemmeldin), sabah işe gider akşam işten gelir (kendisi için çalışmıyor herhalde. o internette tanıştığın adamın yanına giderken dudaklarına sürdüğün rujun, üstüne giydiğin elbisenin, yol masraflarının parasını kimin nasıl kazandığını düşün. yani sen 40 yaşındaki adamla zevkli dakikalar geçir diye kocan işte kim bilir kaç kişinin nazını çekiyor, kim bilir ne kadar ter akıtıyor. hani sen 40 lıkla buluşacaksın ya malum sana para lazım. kocan da o parayı kazanıyor.), tüm sorumlu o (kocan senin onu aldatmandan daha kötü ne yapmış olabilir de tüm sorumlu o) vs vs
"biraz zaman geçsin ben de boşanacağım" o biraz zaman baya uzar. çünkü kocanın parasını ötekinin başka bir şeyini kullanmak senin için çok faydalı olmalı. boşandıktan diğer adamla evlenirsin belki. emin ol bu sana evlendikten sonra sürekli ilgi gösterecektir. yani eski karısına yaptığı gibi seni hiç aldatmayacaktır.
burada sen sadece yaptığın yanlışa kılıf uydurarak içini rahatlatmaya çalışıyorsun.
kocanın seni aldattığını öğrenerek senden senin için harcağı bütün paraların tamamına denk gelen bir tazminat alması ve evlendiğin o adamın seni aynı şekilde aldatması dileğiyle.160 Yorumla
En İyi Cevaplar
Elbetteki yanlış yapiyorsun ve elbetteki sen eşinden daha suçlusun. Yanlis anlama ahlak bekçisi degilim insanlari kolay kolay kınamam ama eşini ilgisizliginden ötürü aldatiyorsan bunun dogru bir tarafi yok. Dogru olan iki alternatif var biri ilgisiz eşinin neden ilgisiz olduğunu bulmak ve problemi çözmek bir diğeri eşinden bosanmak ve sonrasinda istedigin hayati yaşamak. Merak ediyorum eşini aldatmadan önce neden bosanmadin? Yani seni bagliyan şey ne toplum baskisi mi , ekonomik olarak eşine bagli olman mi?
Eşin sana karşı ilgisizse ortada bir problem olduğu çok açık demek ki sadece güzel olmak yetmiyor ya da bakimli olmak önce bu problemin ne olduğunu öğrenip çözmeye çalıştinmi?
Eşimi aldattim ama sorumlusu eşim ne kadar basit bir söylem. Şimdi ne olucak diğer adam boşanir ve seninle evlenmek isterse eşinden boşanip onunlami evleniceksin? Yani eş degistirme kadinlarin bu garantici tavri bence hiç ahlakli ve karakterli değil.
tekrar söylüyorum eşini cinsel anlamda aldatmis olmana degil kendini ve eşini kandirmis olmanla ilgili bu söylediklerim.00 Yorumla
+1 yılevet yanlış yapıyorsun ama bu yanlış sadece senin değil öncelikle eşinin çünkü bir kadın ilgisiz bırakılmaz evlendikten sonra erkekler bunu çok yapıyor evinin kadının sanki sevgiye muhtaç değil onun ihtiyaçları yok gibi davranıyorlar... ikinci suçlu diğer adam sen evli bayansın ne olursa olsun evli kadının zayıf noktasından vurup onu elde etmek şerefsizlikten başka bir şey değildir. sana gelince keske bunu boşandıktan sonra yapsaydın ama oldu bir kere eğer eşini sevmiyorsan boşan iki kişiyi birden idare etme çekirge misali bir zıplarsın iki zıplarsın canından olursun...
63 Yorumla- +1 yıl
kadının aldatmasına hoş görmek için bir sebep buluyorsunuz ama erkeğinki hemen şerefsizlik oluyor hayır anlamadığım kadın ilgi ister de erkek istemez mi demek ki aldatan erkeğinde haklı sebebi var
- +1 yıl
eğer dikkatli okursan ilk cümlem yanlış yapıyorsun ve boşan oldu. bu yanlış tek başına onun değil ki kadının aldatmasını kim hoş görüyor bu ülkede kadın aldattı mı kafasına kurşunu yiyor ama erkek yaptımı ben erkeğim ihtiyacım vardı eşim karşılamıyordu siz yaptığınız da ihtiyaç biz yaparken o... bayanın yaptığı yanlış ama onu oraya sürükleyen eşi. eğer eşi işi görüp arkasını dönüp uyuyorsa iki güzel laf söylemiyorsa
alnından öpüp saçını okşamıyorsa aferdersin ama o adam kendi yaptı bu kadın içinde geçerli erkeni geri çevirmeyecek başım ağrıyor yok buram ağrıyor ben onu yapmam denemeyecek daha istekli olacak yatağa girince eşini ilgisiz bırakmayacak her konuda yoksa aynı şey bizim içinde geçerli
+1 yılTabii ki yapmış olduğun şey doğru değil fakat zaten içerisinde bulunduğun durum da doğru değildi. Yani bulunduğun ev doğru değil ki, çıktığın yer doğru olsun. Yanlış, yanlışı beraberinde izlemiş. Erkeğin boşanma davası ne zaman sonuçlanır bilmem fakat senin de kendi eşine bir ara boşanma davası açmandan yanayım.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
71Cevap
peki şöyle bir senaryo nasıl olur? eşin iki haftada bir ya da ayda bir seninle birlikte oluyor diyelim acaba onun penceresinden bakmayı denedinmi hiç? ya o da aynı şeyleri senin için düşünüyorsa? şu an sallıyorum ben senin eşinim ve burada paylaşıyorum; arkadaşlar 6 aylık evliyim iyi dürüst biriyim evimden işime gider gelirim ama eve gelince eşim beni istediğim gibi karşılamıyor. cinselliğimiz de renkli değil beni tatmin etmiyor ve çok seyrek ilişkiye giriyoruz. benimle ilgilenmiyor hem kendini de bana hazırlamıyor ben de birşeyler yaşamak istiyorum ama o yanaşmıyor dolayısıyla ben de işyerimden bir bayana ilgi duymaya başladım yakınlaştık ve şimdi haftada 1-2 kez evinde görüşüyoruz istediğim cinselliği onunla yaşayabiliyorum bana ilgi duyduğunu ve karından boşan evlenelim gibi şeyler söylüyor. sizce napmalıyı?
buna ne cevap verirsiniz?20 Yorumla
+1 yılSana başka bir seçenek bırakmamış canım. Böyle biriyle bir ömüz geçmez, ayrılmalısın. Ama o zamana kadar da diğeriyle cinselliği gizli gizli paylaşmanın heyecanını yaşamaya devam edebilirsin bence. Bunun zevki ve hazzı çok başka. Zaten kocan da bu durumu sonuna kadar hakediyor.
10 Yorumla2 yuva yıkılıyor ve yenibir yuva kuruluyor sorunlusunuz bu yuvadanda hayır beklemeyin bildiğin orospuıluk yapıyon şu anda ihmal ettiyse eşin boşan ne halin varsa gör bgün 40 yaşndakıyle yarın 30 yaşındakiyle vs sürer gder karşındaki seni elde etmek için karısıyla arasının kötü olduğunu söylüyor
00 Yorumla
+1 yılEğer doğru bir hikayeyse niye bu kadar aptalsın yahu klasik erkek kandırmacası tahminimce seni bir süre daha kullanır sonra sen sağ o selamet. Kocanla konuşup bu sorunları halledebilirsin ve kovanı bu konularda ateşleyecek etkiyi kendin oluşturabilirsin.
00 YorumlaAllah katında o kadar buyuk bır gunah işledın ki anlatamam. Allah 2nizide ıslah etsin. Kocana acıyorum gerçekten Böyle aldatan kişileri ibreti alem için öldreceksin Ne olrsa olsn gider kocana acılırsın böyle böyle die Orta yolu bulursunuz 6 yıl dan sonra bunu yapman Diyecek kelime yok
10 YorumlaOlan olmuş, suçlu aramaya gerek yok ortada. Aslında seni iyi anlayanlardan biriyim. Bence evliliğini sen de uzatma, eşin ilgisiz ve seni mutlu etmiyorsa ayrıl aksi takdirde diğer ilişkin açığa çıkarsa çok daha kötü sonuçlar doğabilir. Umarım mutlu olursun.
00 Yorumla
+1 yılevet yanlış yaparsın cünkü bu adam senınle evlenmeyecek aha burada soyluyorum karısından da boşanmayacak oldu ya boşandı senle evlendı asla mutlu olamayacaksın.. bugun karısını aldatan yarın senı aldatır sozu kafasını kurcalayacak senınde tabi dun kocasının yanından bana gelen yarın baskasına gıder
sende düşün karısının yanından gelen yarın senın yanından da baska kadına gıtmezmı..
herseyı kes00 Yorumla
+1 yılŞimdi ihaneti hiçbir türlüsünü savunamam ama bazıları da haketmiyo değil hani. Bari çok uzatmadan boşanın da herkes mutlu olsun. Gizli kapaklı işler hoş değil. Hem aldatıldığını anlar ve bunu ıspatlarsa mahkemede işin daha çok zorlaşır.
13 Yorumla
Soran+1 yılanlamaması için cok tedbirli davranıyoruz
- +1 yıl
Ben öyle bişi mi söyledim? Kadın psikolojik olarak kötü durumdaymış ve nerdeyse kadın olduğunu unutmuş, dolayısıyla fırsat bulunca bir yanlışa sürüklenmiş. Buna zemin hazırlayan kim? Erkeklerin çoğu aldatma sebebi olarak eşlerinin yatakta mutlu edemediğini öne sürerken haklılar da kadınlar neden lanetleniyor? Yine söylüyorum ihanetin hiçbir türlüsünü savunmuyorum. Benim için ihanet sadece cinsel yakınlaşmayla olmaz. Sadece sanal ortamda sohbetle dahi bu ortam sağlanıyosa ya da zemin hazırlanmışsa bu da kabul edilebilir bişi değil. Fakat bile isteye yapılan bir hata değil bence. Kınamayın. Yarın bigün eşiniz de aynı sebeple başka arayışlara girebilir. Önemli olan hatadan ne ölçüde dönülebildiği. Ki o da zaten boşanıcağını söyledi.
Cinsellik konusunda 727 cevap paylaştı. Önce eşin hatalıymış ama şu an hatalı olan sensin..
Böyle durumlarda aldatmayı değil boşanmayı tercih edin..
Boşanmak eşiyle anlaşamayan herkesin en doğal hakkıdır ve gayet normal bir şeydir, ama aldatmak şerefsizliktir..00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra degisen erkekleri ya da aldatmayi da savunamam ama bence eger bu evliligin yanlis oldugunu dusunuyorsaniz en azindan birbirinize sayginiz icin once bosansaniz daha dogru olur diye dusunuyorum.
00 Yorumla
+1 yılikiniz de yanlış yapıyorsunuz... eşin sana ilgi göstermediği için büyük hata yapıyor. ama sen de boşanmadan bunu yaşadığın için yanlış yapıyorsun. ben boşandım, demek ki oluyormuş boşanıp yeni hayat kurmak...
00 Yorumlaonunla evlenince bütün hevesin geçecek zevkin kaybolacak siz evliyken aldatmanın yasağın verdiği zevki yaşıyorsunuz. evlenince o adam senin eşinden bile daha kötü olacak göreceksin. herşey bir kadını elde dedene kadardır
00 YorumlaAldatmakla hata yapmışsın. Bence fevri davranma. Ya herşey yalansa. Adam boşanmıyorsa. Hadi diyelim boşanıyor. Onda bulamazsan mutluluğu ne olacak? Sen bunları kocanla konuşarak çözersin. Çözemezseniz boşanırsın. Hemen kolay yolu seçme
02 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıldır eşimle konuşuyorum zaten düzelecek bir yeri yok bildiğini yapıyor boşanma meselesıne gelince mahkeme kağıdını gösterdi acmış davayı
Erkekler evlenmeden önce çok iyidir aynı adamın sana yaptığı gibi ya evlendikten sonra değişirse? şu an evli olduğun eşinden daha kötü bir hal alırsa? bunların hepsi oyunsa
00 Yorumla
+1 yılEsin naparsa yapsın aldattigin icin o... bunu kabul et. madem baska erkeklerle yatican ayril oyle naparsan yap. senin yaptigin karaktersizlikten baska birsey degil
10 YorumlaEsinizin ilgisizliği aldatma bahanesi olamaz söylersiniz konusursunuz bu kadar zor bişey değil hep cinselliği erkek başlatacak diye bir kural yok ayrıca.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUtanmaz Allanmaz ne diyeyim. Herkesin sorunları var herkes gidip bir si. ici mi buluyor kendine bende evliyim sorun yaşadığım zamanlar çok kızla görüştüm hatta 2 keresinde ilişkiye gireceğim zaman tam tutuşmuşken yapamam dedim çıkdım gittim kaç kere teklif aldım yatmak için kızlardan hayır hayır. eşime saygım var yuvama saygım var ve ALLAH korkum var
00 YorumlaKocana boynuzları takmışsın. Kadınlar hiç masum değil 8) Keşke ayrılıpta uçsaydın başka kollara.. Böylesi tasvip ettiğim bir durum değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbildiğimiz motorsun evlısın evli bir erkegın altına yatıyorsun eşin işteyken sen internette erkelerlesın gelmışsin budada anlatıyorsun bir erkek aynı şeyi yapsa bela okurdunuz burada ama kadın olunca haksız olan koca oluyor pis motor seni
00 Yorumlayanlış bir şey yapıyorsun tabi ki de neresinden bakarsan bak doğru olan bir şey yok duygularının kurbanı oluyorsun şu an haberin yok
00 YorumlaKocan duygusal adam seks için seviyor... Bunları ayırt edemeyecek kadar kafanız çalışmıyor... Kocanla evlenirken her gün pompa yapacağım gözüyle mi evlendin?
00 Yorumla
+1 yılokumadım hayattan yaptığın hicbirşeyden pişman olma kendini biliyorsan ne yaptıysan doğrudur koy göte rağman * et :D
00 Yorumla
+1 yılbence eşinden boşan gerisi olur ne mutlu o adam sevdiğini hissettiriyor ya kullanmak isteseydi boşan o öküzden ben anlıyorum seni hemen boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılboşanıp ilişki yaşasaydın daha güzel olurdu, tamam anlıyorum senin de ihtiyaçların var, hatta suçlu eşin, ilk başta deneyeceğin yöntem onunla konuşmak onunla çözmek olmalıydı sonra boşanıp istediğin gibi ilişkini yaşayabilirdin. Neyse geçmiş artık, olan olmuş ama en azından bundan sonra ilişkiye girme ve boşanmayı bekle
00 YorumlaSonuna kadar doğrusun. Hayata bir defa geliyorsun. Diledigin gibi yasamak en dogal hakkin. Disardan bakinca kotu gorunebilir ama yasamayan bilemez. Ben sahsen hak veriyorum sana...
00 Yorumlabence eşine haksızlık yapıyorsun eğer ki sorunlar yaşıyorsan şimdi ayrıl ilerde eşinin ahını farklı şekilde yaşarsın... yanlış anlama eşinle olmamasını kınamıyorum sadece ve sadece ayrılacak isen bunda dürüst olman gerektiğini düşünüyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki de seni en iyi anlayabilecek kişilerden biriyim. Benzer duyguları ve durumları yaşıyorum ben de. :(
10 Yorumlaboşanmadan önce bir daha görüşme derim. sonradan vicdan yapmaman için. boşan sonra naparsan yap
00 Yorumla
+1 yılsanırım sadece işi yapıp sırtını dönüyor bence eğer sanırm sen seksi seviyorsun anladığım kadarıyla o zaman onun ilgisini cekecek fanteziler yap ya da baska birini bulmussun sanırım onda bu zevkleri yasayabiliyormusun peki
00 Yorumla
+1 yılYanlışa yanlış yapmışsın iki tarafta mutsuz olacak sende bunu anlicak ama iş işten geçmiş olucak
00 YorumlaNamus denen şey kalmamış senin ilişkin seks üzerine miydi?
00 YorumlaKeşke eşinden boşanıp böyle birseye kalkissaydin tamam senin esin hatalı ama bu senin yaptığını doğru yapmaz maalesef.
00 Yorumla
+1 yılhaklısın o boşansın sonra sende boşan 1 seneye evlenin daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapcam önce o boşansın zaten onu bekliyorum
boşanmadan bu tür davranışlara giren insanları öldüresim gelmiştir her zaman... ayrıl ne b*k yiceksen ye.
00 YorumlaOlan olmuş ölen ölmüş bu itiraftan öteye gitmeyen bir paylaşım olmuş. Kendi vijdanını rahatlatmaya çalışıyorsun anladığım kadarıyla.
00 Yorumla
+1 yılAh şu internet yok mu işte... Bütün herşeyin başını çekiyor düşünsene internet olmasa idi şimdi sende o adam ile tanışmış olmayacaktın..
00 Yorumla
+1 yılBoşanıp öyle yapsaydin ya da esinle konuşmayı deneseydin aldatmak çözüm değil
11 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış mı bilmiyorum ama doğru değil en azından boşanmadan yapmanız.
00 Yorumla Grup yapin bence :) kocan da sana giydiriyor bundan emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılorgazm olamayan kadın eşini aldatınca o orgazmı yaşıyormu yani cinsellikte mutlu oluyormu
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılStory mod on hadi diyelimki hikaye değil sende hiçmi karakter şeref namus yok sen bir peynir çeşiti de değilsin peynir çeşitine bile hakaret olur
00 Yorumla Cinsellik konusunda 942 cevap paylaştı. Bosanin öyle yapın evlenin ikinizde evlisiniz yapmayin
00 Yorumla
+1 yılBu boşanma hikayesiyle seninle bir ömür fuckbuddy olacak😀😀😀
Bu kadınlar akıllanmaz...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşündüğüm kişi degilsindir umarım.
Bu siteden kimseyle çıktın mi.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence boşanana kadar görüişmeyin ikiniz de boşanmış olunca görüşün sevişin ama evlilik için dikkat et.
00 YorumlaEsinin hatasindan dolayi bir hataya dusmussun. Onemli olan bundan sonra ne yapmak istedigin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılelbet çok şeye hakkın var ama keşke boşanıp buna başlasaydın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi düşünüyorum da kadına şiddeti daha iyi anlıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen eş değil seks buddy arıyorsun kendine ya ondanda sıkılırsan ne olacak peki
00 Yorumla
+1 yılyapmışsın sormana gerek yok
30 Yorumla
+1 yılKurban olurum sana ya
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşim ayda 1 yapıyor ama erkek olmama rağmen aldatmadım! Karakter meselesi!
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben gunde bir bile istiyorum ama kendisi yuzunden yapamıyoruz :( aldatmayı düşündüm ama yapmadım.. bence yapmamalısın
- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapıyosun. bir sürü seksi erkek var dışarda.
20 Yorumla Cinsellik konusunda 742 cevap paylaştı. Tek yanlışın boşanmadan başkasıyla birlikte olmak.
00 YorumlaAllah islah etsin sizin gibilerini ya
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşinde erken boşalma sorunu var sanırım.
00 Yorumla Kahpe Dünya'nın Kahpe insanısın.
00 Yorumla
+1 yılçok sormak istediklerim var sana :)
02 Yorumla
Soran+1 yılsorabılırsın
- +1 yıl
buradan olmaz :)
+1 yıl:D ya siz nesiniz canavarsınız boklar
00 Yorumlaramazanda ara verin la günah
10 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi