Gizli Üye(30-35)+1 yıldoggy ve bacak omuza.
doggyde partnerini tamamen kontrol edebilmek harika hissettirir. istediğin zaman şaplak atmak, tempoyu ayarlamak ve kadının duruşunda ki harika çekicilik çok cezbedici görünüyor.
bacak omuzada da nedense kendimi çok güçlü hissediyorum. daha doğrusu düşünüyorum, tecrübesiz bir abazayım. :P00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kadının üstte olduğu pozisyonu seviyorum. Ama yüzü bana dönük olacak.
Neden dersen kadınıma en çok zevk verebileceğim pozisyon. Hem kadınımın içinde gidip gelirken, bir yandan da onun dudaklarını öpebilirim, boynunu emebilirim, göğüslerini emebilirim, aynı anda kalçalarını kavrayabilirim, isterse parmağımla anüsünü uyarabilirim, hoşlanıyorsa kalçalarını tokatlarım. Kadını her yönden tatmin edecek en iyi pozisyondur.114 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle zevk almayı ve vermeyi biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılBöyle olmalı zaten. Kadını zevkten uçuracaksın ki o da karşılığını versin.
Soran+1 yılKatılıyorum
Cevap sahibi+1 yılAma her kadın sevmiyor işte nedense
Soran+1 yılZevk almayı sevmeyen kadın mı olurmuş
Cevap sahibi+1 yılÇoğunluğu misyoner seviyor nedense. Erkeğin üstte olmasını seviyorlar.
Soran+1 yılOnlar zevk almayı sevmeyen değil bilmeyen kadınlar
Cevap sahibi+1 yılÖğrenmekte istemiyorlar.
Soran+1 yılNe diyelim onlardan biri olmamak iyi
Cevap sahibi+1 yılOnlardan olmayanı bulamamakta kötü işte.
Soran+1 yılOnu da erkekler düşünsün 😜😝
Cevap sahibi+1 yılDüşünerek olmuyor ki ;)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 😉
Soran+1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılKaşık pozisyonu
Detaylı oldu ama yapacak bişey yok
https://hizliresim.com/31oq0A00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılyan yatırıp tek bacağını kaldırıp araya oturuyorum.. hızlı hızlı gitgeller yapıyorum. senin klitorisine sürtüyor, mının dudaklarını okşuyor her tarafını etkiliyor. benim de tşşklarım da dahil her tarafım sürttüğü için boşalma anı tam doyum oluyor
00 YorumlaKadının üstte oldugu pozizyon kalçaları ellerimee gögüsleri agZmda ve penisimin hepsinin girmesini seviyorum dogy pozizyonuda kalçaların önümde olması okşamam ve tokatlamam ayrıca ayakta duvara yaslayıp içine girmem
00 Yorumla
+1 yılHepsi ne kadar anlatsamda her pozisyonun zevki ayri kendi icinde cok guzel iliski uzun tutulmali ve eliden geldigi kadar pozisyon zenginligi yapilmali
00 Yorumla
+1 yılDetay verirsem fena olurum tutamam sonra kendimi ama.
024 Yorumla
Soran+1 yılOlsun canım tutmazsın sende
- +1 yıl
Özele gel detaylı anlatayım. Ben de rahatlayayım sen de. Ne dersin?
Soran+1 yılSanal seks benlik değil
- +1 yıl
Sanal hiç yapmadım. Sohbet etmek isterdim ama. Cinsel konularda sohbet etmek de uyarır insanı. Yoksa sana şöyle yaparım böyle yaparım gibi şeyler bana göre de değil. Hiç yapmadın daha doğrusu.
Soran+1 yılAnonim kalmayı tercih ediyorum
- +1 yıl
Peki. Ama bence birçok kişinin garip ve değişik sorusuna kısa kısa cümleler yazmaktansa bir kişiyle sohbet her zaman daha keyifli gelmiştir bana. Gecenin devamında sohbet etmek istersen bugün son kez buralarda olacağım.
Soran+1 yılNeden son kez?
Soran+1 yılÜyeliğini mi kapatıyorsun
- +1 yıl
Birincisi zaten çok fazla ilgimi çekmiyor genellikle. Yani sorulara baksana. Çok fazla çoluk çocuk dolu. Tamam biz de o yaşlardaydık. Yadırgamıyorum ama sıkılıyorum genelde. Son dönemde boş vaktim çoktu can sıkıntısından sardım zaten buraya da. İkincisi evimi taşıyorum. Bu son gecem bu evde. Yeni evim başka şehirde olacak. Yaz boyunca çok meşgul olacağım ve zaten değil bu siteye girmek internetle ilgilenebileceğimi sanmıyorum. Belki çok sonralarda aklıma gelirse girerim yeniden. Uzun oldu özür.
- +1 yıl
Ben bişey sorabilir miyim? Sen neden özelden konuşmaktan rahatsız oldun? Yani tanımıyoruz etmiyoruz birbirimizi. İstediğin zaman iptal etme özgürlüğün var vs.
Soran+1 yılSoruyu sorma amacım anket gibi popüler olan pozisyonları merak ediyorum , sohbet arkadaşına ihtiyacım yok yinede ilgin için teşekkürler...
- +1 yıl
Peki. Rica ederim.
- +1 yıl
Soruna cevap vermediğimi fark ettim. Bayan sırt üstü yatarken bacaklarını ona doğru bastırıp arada öpmek için dudaklarına uzanıp tam bir giriş sağlayacak şekilde olması hoşuma gider.
Soran+1 yılAyakları vajinayı kapatıp tam girişi engellemez mi onun dışında hem erotizm hem romantizm barındıran Bir pozisyon
- +1 yıl
Hayır. Bacaklarının arasındayken yani şöyle daha rahat anlatabilirim sanırım. Misyoner pozisyonu sırasında erkek biraz dizlerinin üzerine doğru kalkar ama hala bacaklarının arasındadır. Bacakları göğsüne doğru bastırır aynen devam...
- +1 yıl
Ama ben sana dedim... Anlattırma bana bunu diye. :)))
Soran+1 yılŞimdi anladım bak isteyince anlatabiliyormuşsun ne var bunda
- +1 yıl
Bişey yok. Tabiki anlatabilirim. Senin favorin nasıldır?
Soran+1 yılBen kontrolü seviyorum bu nedenle benim üstte olduğum ve onun üzerine binip derinliği ve hızı kendime göre ayarladığım pozisyon en iyisi
- +1 yıl
Detay var mı peki? Bu arada ne yapmak? Ne yapması? Üstte olabileceğin bir sürü şekil var.
Soran+1 yılKontrolğn bende olduğu tüm pozisyonları severim onun dışında kontrolü verecek kadar iyi bir partnerse kontrolsüz olduğum pozisyonları da severim kısaca sevişmeyi severim 😂
- +1 yıl
Sevişmeyi elbette ki seversin. Ben de severim. Ama pek anlamadım. Kontrolü verecek kadar iyi bir partnerse kontrolsüz olmayı severim derken neyi kast ediyorsun? Kontrolün onda olmasını mı kontrolü kaybetmeyi mi? Bir de kaçak dövüşüyorsun. Tüm pozisyonlar falan deyip geçiştirdin. Kontrol sendeyken sadece oraya mı odaklısın? Öpmek koklamak vs yok mu mesela sende hiç?
- +1 yıl
Mesela ben eğer kadın üstte olacaksa göğsüme doğru yatsın isterim. Sadece üstümde zıplamasın. Ya benim sevişmek hoşuma gidiyor başlı başına seks değil. Öpmek okşamak da olmalı mutlaka benim yaptığım seksde.
- +1 yıl
Kaçtın ya hadi öyle olsun bakalım.
ne yapacaksın kimin hangi pozisyonu sevdiğini. yardımcı mı olacaksın herkes sevdiği pozisyonun tadına baksın diye.
03 Yorumla
Soran+1 yılSen olmuşsun herhalde
Soran+1 yılBana ihtiyaç yok
Kavrama, hakimiyet ve geniş açıdan görünüm itibariyle dogy...
Ayrıca 69 da iyidir..06 Yorumla
Soran+1 yılBahsettiğim detay buydu pozisyonun size hissettirdiklerini sormuştum teşekkürler..
- +1 yıl
Kadının duruşu itibariyle hakimiyet bende olduğu için artı bir haz kaynağı..
Bacakların arasından görünen göğüsler tetikleyici unsur..
İlk giriş anı ve kalçaların sıkılarak (hatta ara ara tokatlanarak, saçların çekilerek) aksiyonun devam ettirilmesi alınacak zevki 3'le çarpıyor..
O esnada kadının da yapacağı bir takım detaylar beni benden almaya yetiyor :)
Soran+1 yılTecrübelerinizi cümlelere dökme şeklinizi oldukça hoş, kadından ne gibi detaylar beklersiniz?
Soran+1 yılTüyolar güzel bunları bilmem işime yarayabilir
yatağa kelepçeleyip yapmak. ellerini kelepçelerim ayaklar serbest. ben üstte. canını yaka yaka ;)
14 Yorumla
Soran+1 yılSert seviyoruz anladığım kadarıyla
- +1 yıl
Canını yakmak niye zevk versin ki. s
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilimle doggy yaparken dizlerimizin üzerine Kalkıp devam etmek
12 Yorumla- +1 yıl
pozisyondan çokk nasıl hareket ettiğinizi bize yasattın :)
- +1 yıl
doggy demiş bütün kızlar
sanırım çok erkek kız kılığında
+1 yılkalca altında yastık bacaklar omuzda vajınaya güzel biir oraldan sonra kafasını içine sokup dudakları öperek seri darbeler ya senin
04 Yorumla
Soran+1 yılBen kontrolü seviyorum bu nedenle benim üstte olduğum ve onun üzerine binip derinliği ve hızı kendime göre ayarladığım pozisyon en iyisi
- +1 yıl
ama alttan erkek kalcandan tutup arada karşılıklı darbe vursa :)
Soran+1 yılHayır demem 😉
- +1 yıl
ve darbe vuruken kalcandna sıkıca tutup mem uclarını emerek ısıracak :)
Ayna karşısına gecıreceksın domaltacaksın saçları cek kalcaya saplak Yesss ss uwwww sayzeeeee
00 Yorumlayatakta doggy yüzünü yataga bastırıp kalcanını hafif dikip o sekilde doggy yapmak
00 Yorumla
+1 yılköpek sikişi
kucağıma alıp zıplatmak
amuda kaldırıp sikimi yalarken bende vajinasını yalamak gibi genis bir fantezi dünyam var senin peki00 YorumlaCinsellik konusunda 302 cevap paylaştı. El arabasi pozisiyonda ve pombala sekilindeki pozisyonlar daha zevkli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadının domaldığı, kalçaları tokatlayarak, elimle uzanıp memeleri sıkarak arkadan girdiğim pozisyon
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBacaklar omuzda ve kadınımın üstümde zıplaması memeler sağlandıkça daha çok tahrik ediyor kucak da duvara dayayarak girmek üçüncüsü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜstte olmak
34 Yorumla
Soran+1 yılAksine zorluktan daha çok eğlenceli
Cevap sahibi+1 yılAynen sürtüyo ya
Zevk alıp verdikten sonra pozisyon önemli değil
00 Yorumlasen hangi pozisyonu seviyorsun
052 Yorumla
Soran+1 yılBen kontrolü seviyorum bu nedenle benim üstte olduğum ve onun üzerine binip derinliği ve hızı kendime göre ayarladığım pozisyon en iyisi. şimdi senden alalım
Soran+1 yılTahminlere dayalı bir seçim seninki
Soran+1 yıl27 yaş için oldukça ilginç bir şey hiç yaşamamış olman şaşırdım
Soran+1 yılSaygı duyuyorum kararlarına
Soran+1 yılBu konuda görüşler ters olabilir ben iki taraf içinde ilk denemenin tecrübesiz partnerlerle yapılmasını uygun bulmuyorum evet yaşadım.
Soran+1 yılİşte geri dönüşü olmayan hatalar oluyor o zaman o nedenle birinin tecrübeli olması lazımdı, kıskançlık içgüdüsü erkeklerin genelinde var zaten
Soran+1 yılçok zevkli bir pozisyonda yaptığın en ufak hata onun canını yakabilir vücudunda kalıcı bir iz bırakabilir yani kısaca yeni fanteziler denemek riskli olur çünkü ikinizde bilmiyorsunuz
Soran+1 yılBenden öncesi beni ondan onu öncesi onu ilgilendirmez diyenlerdenim, ben varken yaptıklarını kıskanırım benden öncekileri değil
Soran+1 yılYa o hata fantezi çeşidine göre değişir kelepçelemede ya da bağlamda bileği fazla sıkarsın dolaşımı engeller vs.
Soran+1 yılNeyse hemen atlama kızın üstüne korkutma o zaman 😂
Soran+1 yılYok artık 😂 kız senden küçük olur büyük ihtimal onun birikim daha az hem o daha az boşalmış olsak sana göre daha utangaç olur
- +1 yıl
utanğaç oldumu daha çok hoşuma gider. ve bilmiyorsa ben seve seve öğretirim :) herşeyi :) kendi elimle dilimle :) şeyimle :) valla sen kızların böyle durduğuna bakma. düğünden sonra :) neler yaparlar neler :) kızların birikimi dahamı az olacak yaştan dolayı :) daha az boşalmış alsak derken
Soran+1 yılOlacak * sen bilmiyorsun nasıl öğreteceksin acaba, ayrıca sen kızları bilmiyorsun derken bunu tecrübeli biriymiş gibi söyledin güldürdün gece gece 😊😂
Soran+1 yılKızları bilmediğin bildiğini iddia etmenden belli 😂bir kız olarak kendimi biliyorum kızları bildiğimi söyleyemem onun dışında böyle bekleyen çiftlerden daha çok erkeklerin atladığı haberleri okuyoruz kızların değil anladım gırgır olduğunu bende takılıyorum öyle yanlış anlama
Soran+1 yılKızı cinsellikten soğutma atlayıpta diyorum ön sevişmeyi uzun tut yeterince ıslansın bunları biliyorsundur okumuşsundur bir yerlerden
Soran+1 yılİyiyim siz nasılsınız
Soran+1 yılGayet iyi 😄
Soran+1 yılKesinlikle 👍
Soran+1 yılOnu da sana sormak lazım
Soran+1 yılSenin zevk alamama nedenini ben nereden bileyim bana soruyorsun
Soran+1 yılBelli oluyor 😄 eve hayat nasıl gidiyor?
Soran+1 yılEee
Soran+1 yılMerhaba
Soran+1 yılİyi geceler
Soran+1 yılHoşgeldin
Soran+1 yılİyiyim sen nasılsın
+1 yılYalarken mi skerkn mi? 😋
00 Yorumla
+1 yılNasl bir acklama bekliyorsun
00 Yorumla
+1 yılben at pozisyonunu seviyorum üstümde olacak
00 Yorumla
+1 yılBurada detay verilmesi zor.
00 Yorumla
+1 yılmisyoner bacak omuza bir de doggy ;:)
00 Yorumla
+1 yılgöstererek vereyim mi?
00 YorumlaMisyoner :D
00 Yorumla
+1 yılYuzustu ustuste ve kaşık
00 YorumlaDoggy
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoggy :)
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılalakası yok :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlatılmaz yaşanır :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoggy
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmek sevmem
00 Yorumla
+1 yılkadın üstte
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoggy.
00 Yorumla
+1 yıldoggy
00 YorumlaDomalmak
00 Yorumlanasıl gelişrse
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkaşık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmisyoner
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKucağa almak
00 Yorumla