Feromonlu parfüm deneyen ve etkisini bilen var mı?
Piyasada bilinen parfümlerin içinde var mı? Varsa hangileridir?
Piyasada bilinen parfümlerin içinde var mı? Varsa hangileridir?
o parfümlerin etkisinin gerçekçiliği tartışılır. feromon dediğimiz şey kişiye özeldir çünkü. her insanın ter bezlerinden salgılanan kokusuz ama koku gibi burunumuzla algıladığımız ve beynimize sinyaller gönderen salgıdır. ten uyumunun bilimsel açıklamasıdır bi yerde. yani işin özü hepimiz feromon salgılıyoruz zaten, ve karşımızdaki farkında olmadan salgıladığımız bu kokusuz kokuyu algılıyor ve bunu severse bize aşık oluyor. yani demek istediğim bu parfüm sentetik bişey, sana özel değil, sen onu sıksan da sıkmasan da senin feromonundur karşındakini etkileyen.
Çok önceki yıllarda, o dediğin parfüm ve türevleri çıktı piyasa.
Yok öylebir şey, kanma bu ticari oyunlara. Bir de para kokusu parfümü var güya. Onu kullanan parayı bulur gibi kanılarla alan kullanıcılar, pek ses getiremedi.
Afrodizyak dediğin, evet kokularla yayılır ama en önemlisi, pek çok parfümü deneyerek, tenine en iyi giden parfümü bulmandır. Ekşi sözlükte 2.entry okumanı tavsiye ederim
Love essential parfümü imiş bahsini ettiğin link
Bir erkeği kendine çekmek istiyorsan feromonlu parfüm gibi aldatmacalarla uğraşacağına dekolte ve cüretkarlık gibi test edilip onaylanmış tekniklere yönelmeni tavsiye ederim.
arkadaşım söylemişti. kullandığını ve işe yaradığını.
adı falan nedir hiç bilmiyorum ama.
Kızları etkileyen azdırıcı yok feromonlu yok nebimneli parfüm diye bir şey kesinlikle yok ve tamamen reklam muhabbeti. Her bayanın beğendiği koku tarzları bile farklı. O zaman niye onlarca model olsun ki? Yaparlar azdırıcı her kadının beğendiği kokuyu olur biter. Ben bir bayanım ve erkekte aradığım şey güzel kokması. Temiz kokması. Bunun içinde kaliteli bir parfüm kullansın ve kendi tarzını yansıtan bir koku kullansın. Ben mesela alberto sego parfüm diye bir marka var eski erkek arkadaşım enigma modelini kullanıyordu ve bayılıyordum. Muhteşem ötesi bir kokusu vardı ve çokta kalıyordu. Ona istinaden bayan kokularını da ben denedim ve gerçekten süper fiyatlara harika kokular satıyorlar. Siz siz olun azdırıcı felan diye satılan parfümleri almayın. Zaten bu tarz satış taktiği olan bir esnafın malı da kalitesiz olur. Biraz gerçekçi olun ya. Öyle bir parfüm olsaydı millet tonlarca kız ayarlamaya para harcıyor :D Sevgilisini etkilemeye felan açlışıyor bir parfümle işini çözerdi. Siz dediğim tavsiyeye uyun bence etkileyici güzel kokulara sahip olursunuzz ;))--
Cevap
5Cevap
yahu bebegim cicegim :D takilma sakin öyle kimyasal zehirlere.bizim kendi feromonumuz var ken baldan tatli,neden gidip bu seylere bulasalim? :) kendi feromonun yeter inan bana
:D a a bizi bana -1 vermis,cabuk +1 ver nedim! nedim ben sana hemi :D
bende duymuştum ama mantıklıı olduğunu düşünüyorum çünkü koku insann duygularını bence çok etkileyen bişey :)
Bayanların kullandığı bir çok kozmetik üründe feromon mevcut. Islak mendil, el-yüz krem, şampuanlar, saç kremleri daha da uzatabiliriz. Parfüm olarak hugo boss bayan parfüm kullanan kızlara yoldan geçerken atlayasım geliyordu.
black XS skan bir erkekle yakın temasa girmeni tavsiye ederim :)
feromonlu parfümler var uyarıcı etkisi yaratıyo ayrıca işe yarıyo.
Ilk defa duydum neymiş bu ya öyle
bende cevapları merak ettim...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar