Orta parmak ve kizlik zari sorunsali…?

Gecen yazdan beri icimi yiyen bu konuyu en sonunda sizinle paylasma karari aldim. Ne yapicam bilmiyorum, bu bilinmezlik surekli aklima geliyor, uyku uyuyamiyorum.
Gecen yaz bu masturbasyon olaylariyla ilgili arastirmalar yapiyodum iste merak da denilebilir. Orgazm turleri falan derken ben de kendimi tanimak istedim. Hani nasil uyarabilirim kendimi veya her kizda kendini kesfetme duygusu vardir ya az da olsa, iste ben de bu bahaneye siginarak izin verdim kendime bir cok seyde. Kizlik zarinin ne oldugunu biliyodum ama tam olarak nerdedir, ne yapidadir hicbir fikrim yoktu ve masturbasyon yapmadan once bakmak aklima hic gelmedi. Farkli zamanlarda toplam 3 kere parmagimi soktum. ilk ve ikincisinde zaten sulanmisti ve arastirdigima gore geri cekilebiliyormus zar ki zaten ortasinda bir delik var. Kanama, aci hicbir sekilde olmadi 3unde de. Ama 3. sunde hatirladigim kadariyla zorlanmis olabilir parmagim girerken, yine aci duymadim, kan da gormedim ayni sekilde ki kan olayina cok dikkat etmistim tekrarlamamin sebebi de kani gormedigim icin bozulmadi diye dusunmem.

Ama sonradan internette baktigima gore yine de bozulma ihtimali varmis kan olmasa bile. Bunu okudugum andan beri uyku uyuyamiyorum. Surekli ya bozulduysa ne aciklama yapcam hissi beynimde beliriyor. Orta parmagim da kucuk biraz diger insanlara gore, hele ki bir penise gore cok fazla kucuk. Bozamayacagimi dusunuyorum ama ya bozulduysa diyorum sonradan :( Saglikli sonuc icin jinekolog sart biliyorum fakat şu an gitmem olanaksiz. Ayrica yine internette normal kizlik zari ve yirtilmis kizlik zari resimlerini kendiminkiyle karsilastiriyorum kendimce. Benimki bozulanlara benzemiyor hic.

Bana yardim edin arkadaslar, rahatlamam icin bir seyler soyleyin. Aranizda iliskisi olanlar da olmustur, bu kadar kolay mi tek parmakla bozulmasi? Hem kanama, aci da olmadi, kendi icimdeki bir kuruntu mu? Bilemiyorum, cikmazdayim...
Orta parmak ve kizlik zari sorunsali…?