çok seks yapmayan bir kız , ayda bir kere belki , ama mast yaparken bişeyler sokuyosa ,
dışardan bakarak bakire olup olmadıgı anlaşılır mı
dışardan bakarak bakire olup olmadıgı anlaşılır mı
Sen vajinanın için odun gibi bişeymi sanıyon... Onun içinde ince sinirler kaslar var... Hissettme gücü yüksek.. İster 10cm ister 20 cm.. Ne olursa olsun zevk penisin boyuyla olmaz. Herşey beyinde ve sevgi gücündedir..
Gerisi boş takıntılardır
ben çok isteklyim azgınım ereksiyon sorunum yok :( ama bu penis boyu çok takılıyo kafama , eşime zevk verebilrmiyim diye :( baz kızlar yazıyo buray en az 16 ve damalı kalın olmalı kızlarda çok farklı düşünceler var
Hee aynen öyle.
anlaşılmaz mal mısınız ya ultrason la zor anlaşıyor. cıplak gözle nasıl anlıcaksın. dışında bir defarmasyon olup olmadığını soruyorsan. o deformasyonu anlamak için yaklaşık 1000 tane vajina görmen lazım. yanı anlaşılmaz kardeşim
aynen deformasyon oruyorum :) kasınlar çok mast ve seks yaptıkça şekli degişiyomu
anladım bide kadınlar dogum yapıyo ya , ordan çocuk çıkıyo ya , eskisi gibi oluyo mu yanı çok geniş olmaz mı
diksinler ya zaten penisim ufak 13 cm zevk veremem sanırım, kasınların penis tercihleri nasıl bir kadına kaç cm penis zevk veriri benn veremem diye korkuyorum
@minimimar peki dudaklardaki sarkma kızlarınki kutu gibi kadınların sarkık dudaklar dışa doğru açık
görünüş önemli bence
Ben karimla 9 ya da 10uncu kez yaptiktan sonra tam olarak olmustu vajina yapisindan. Ilk birkac kez yapmayla bekarete birsey olmuyor
aga peki penis boyu kalınlıgı evlilikte sekste ne kadar önemli
Kadinin zevk almasi icin daha kalin olmasi iyi ama yine de performansin onemli hizini temponu kadina gore ayarla en cok nasil zevk aliyorsa o sekilde devam et ve elinle de baska bolgelerini uyarmaya calis.
anladım aga eywallah
ammın ammdan farkı olmaz anlaymazsın dostum sokmadan ;)
sokunca fark ne ki :) kızların vajinası farklı mı birbirinden
Cevap
3Cevap
şimdikiler hiç beli etmiyor baktınmı kukuya dikiş estetik her şey mevcut :)
imkansıza yakın bişey bu
Bakire bir beyin !
ya kesinlikle :) bekaret önemli degil ben sadece fiziken merak ediyorum
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar