acayip tahrik oluyor ondan sordum..
Kulak bölgenizin yalanması neden sizi çok tahrik eder? Erkeklere soruyorum
acayip tahrik oluyor ondan sordum..
erojen bölgelerdir. hemen hemen her insanın temel erojen uyarılma bölgeleri aynıdır. daha nereler var bir bilsen.. :)
Kulak mememin yalanması beni çıldırtır.
Cevap
16Cevap
İlla kulak mememi yalaması değil bu mesele.
Eliyle elime değse sevdiğim gene gider aklımdan bütün bildiğim.
2 saat kulak mememi yalayacagına, 10 dakika penis paşımın alt bölümünü yalasın yeter,bu zaman kadar hiç bi kadın kulak mememi yalamadı hiçte aklıma bile gelmedi, testis, meme uçları,boyun olsa neyse:)
hoşuma gitmez. gereksiz çaba sarfetmesin mümkünse. yalayınca hoşuma gidecek daha düzgün yerler dururken
yalanması degilde sinir damarlarının en hassas oldugu bölümlerde nefesin ılık olarak gelmesi bile yeterli oluyor kulak memesi boyun vs...
hassas bölge oldugu için tabiki her yaptıgı hosuma gider sınır yok
valla beni daha çok karnımın öpülmesi tahrik ediyor malum yerin yalanmasını söylemeye lüzum görmüyorum bile
arkadaşım akşam akşam neden kudurtuyorsun böyle zaten manita yok bişey yok manuel yaptırcan illaki
Sevgilimin dokunduğu öptüğü her yer ayaküstü sarsmaya yetiyor.
bu sorunun cevabını bilseydim galiba doktor olurdum. yüz okşamaya gelince benim çok hoşuma gidiyor
abartmamak lazım bence.. kulağın içine tükürük girince iyi olmuyor :) yk okşama değilde yüzdeki nefes tahrik edici bence
Nerden biliyorsunki hoşumuza gittiğini tahrik eder diye soruyorsunuz?
kulak memelerinin öpülmesi emilmesi hem erkeğe hem kadına büyük zevk verir kiminide huylandırır :))
Kulak memem in emilmesi hoşuma gıtmıyor odonis bölgesı daha cok hoşuma gidiyor
benim hosuma gitmiyor açıkcası
kulağımı emerken bana mast.yapması daha cazip
:D olayı kulak memesi ile sınırlandırmayalım..
temizleniyor işte.
Hic sevmem
hiç ilgimi çekmeyen durum
kulak mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar