nişanlıyım telefonda konuşarak yada mesajlaşarak şu an birbirimizi idare ediyoruz peki sizce hergün mast yapmak boşalmak sakıncalımı zararlımı evlendikten snra sorun yaparmı
dalgaya vurmadan cevaplayın lütfen
dalgaya vurmadan cevaplayın lütfen
senin için mi onun içinmi ? onun için hergunun sakıncası fizikselden ziyade psikolojik olarak tatmin olgusu değişebilir. evlendiğinizde yaptığınız seks onu tatmin etmeyebilir. ayrıca erkekler için fazla mastürbasyon atardamar çatlamasına neden olabilir. bu olursa kahverengi sıvı gelir. ölçülü olmanız kendi bedeninizi tanımanız butun hevesinizi harcamamanız yerinde olur. anlıyoruz heyecanlısınız birbiribizi istiyorsunuz ama bunun birazını evlilğe saklayın sizde sıradan evliler gibi olmayın.
geçen gün kadının biri ölmüştü günde 10 defa filan sex yapmadan duramıyormuş sabah ölmüş ama neden öldüğünü otopside çıkıcakmış yabancı ülkenin birindeydi gazetede okumuştum :D fazla mastın elbette zararı var ilerde vajinal olarak boşalamazsın ve arkadaşında mast yapmadan boşalamaz.
Telefonda bile boşalabiliyor kızlarımız. ne güzel:) demekki ilerde orgazm olamıyorum ne yapmalıyım soruları ile karşılaşmayacağız sitede:)
ya biri bana şu telefonda boşalma sacmalıgına inanmadıgını salakça buldugunu söylesin :!
Telefonla boşalma saçmalığına inanmıyorum salakça buluyorum.
yaşamasınu bilip beceremedikden sonra ilişki yaparkende boşalmak saçmalıktır hacı...!
Cevap
22Cevap
(aşağıdaki bi üyeye cevap)... bence erkek; kadın ne söylerse söylesin telefonda (mast yapmadan) boşalamaz. telefonda boşalmadan kasıt; görüşmeyi mastürbasyon malzemesi olarak görmektir. yani bacaklara ya da seks videolarına bakıp mast yapacağına, telefndaki ile seks konuşup yapmaktır
mastubasyon basit... kimse maral okumasın boşa... çalışıp çabalayıp yatığın için günde 10 defa yapabiliyorsun... cinsel ilişki asıl doyurucu olan... ve günde ideal olarak 3 kez yapabiliyorsun... zararlı olacağını düşünüyorum ilerisi için ara verin biraz derim ;)
Seni bilmem ama erkek için hergün mast ve boşalmak zararlı 1 sperm 400mg kandan oluşuyormuş sanırım bi fışkırmaya milyonlarcası gidiyor :D
E sonuçta mahalle sebil çeşmesi değil bu
ayy kıyamam ona ben bnde niye zayıfladı diyorum bebeğim ya :(
:):):) valla bu aralar zayıfladı kansızlıktan demek bebeğim benim ya valla bırakcam rahat kalsın ama oda istiyo snra napım
erkeklerde ileride sorun oluyor ama bayanlar için tam bilmiyorum. yinede her boşaldıkdan sonra temizliğine dikkat et, ileri evlendiğinde arada bir enfeksiyon kapacaksın bu çok sık olacak.
sıkılırsınız bi süre sonra zevk almazsınız birbirinizden ben şahsen sevgilime yada nişanlıma bu tarz yaklaşmazdım
zararlı mı bilmem ama erken bıkmanıza neden olabilir bir süre sonra
telefondan yada mesaj olarak evet bıkabiliriz ama sex açısından yani istek bitmezki
anladım sağol
duyduğuma göre sürekli dışardan boşalıyorsan bekarlıkta vajinal orgazım yaşamakta zroluk çekiyormuşsun körlük yaratıyormuş içerde
nasıl yani açarmısn biraz
cinsel ilişki yaşamaya başladığında boşalmakta zorluk çekersin çünkü hep dışardan zevk bölgenle oynayarak boşalmaya alışmış olacaksın tabi şu anda bakire olduğunu var sayıyorum dışardan mast yaparak boşaldığını anladım :)
bakireyim tabiki
haftada üçü geçme derim :)
insan hergün en güzel kadını yapsa bıkar be...nefes al biraz...hayatta cınsellıkten başka degerler de var...
masturbasyona çok alışırsanız ilişki pek zevk vermez
çok masturbasyon erken boşalma sorunu yapar
zayıflatır
bnce sorun olmaz vucut rahatllıo sonuctaa yanıı sorun olmaz ama azalt yanıı
erkek ıcın zararlı dıye bılıyorm ama yapıyorm :D zararı normal sex yaparkennnnnn fılan vs :D
telefon bataryasina acayip zararli bisey hemen bosaliyor sonra isin yoksa sarjet
mümkün oldugunca gün sayısını azaltmanızda fayda var...
Hergun olmamali ama bi zarari yok vcut sporu diolar yani
hergün sıkılmıyormusun :)
hyr onu daha çok istiyorum gün geçtikte
;:):):)
senin şu cevaplarına hastayım ya garip bi kızsın
alışırsanız sonr sürekli mast istersiznizz bak demedi demdeeyin
sorun yok, tam gaz devam
tatak tatak pancar motoru gibi, devam durmak yok:)
ML olucaktı pardon :))
Klitoral orgazm açgözlü bir orgazmdır...
Neden evlenmeden bu kadar meşgulsunuz bu durumla?
ne sorunu olacak çeşme kurumayana kadar
şu telefon kafasını bir anlayamadım gitti...
Ne bu yaa mahalle çeşmesimi hergün hergün
:):):)
yok be şekerim nye problem olsun ki..
no problm devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar