21 yaşındayım henüz. evleneli 1 yıl oldu tam bugün.üniversite öğrencisiyiz ikimizde 1 yıldır arkadaştık kendisiyle sonra sevgili olduk. ben ciddi ilişki istediğimi hep söyledim. en sonunda bir gün nikah günü aldık ve evlendiik ailemin yanına İstanbula döndüm ve evlilik cüzdanımı gösterdim. annem çok üzülsede beni afftetti ama babam evden kovdu. hatta o şerefsiz kocan gelsin alsın seni dedi eşim bursadan geldi aldı ve o günden beri 1 yıl oldu ailemi göremiyorum. affetmiyor babam beni. yinede okuka devam ediyoruz. ilk aylar evliliğimiz çok iyiydi sonra sorunlar baş gösterdi kıskançlıklar okula göndermemeler eve kitlemeler. aileside hala kabullenemiyor beni. ve şu an 6 haftalık hamileyim ve eşimin haberi yok ne yapacağım bilmiyorum korkmasından çekiniyorum bu bebek olayına yapayalnızım ailem yok arkadaşlarım destek olmaya çalışıyor ama eşim onlardanda uzaklaştırdı beni. eşimde 21 yaşında onu hala deli gibi seviyorum. sürekli cinsellik yaşamak istiyor kıramıyorum. okula gidemiyorum bazen boyun morluklarından 6 derstende büte kaldım. bir peri masalı beklerken kabus oldu. eşimden asla ayrılmak istemiyorum. bu kötü gidişata nasıl son veririm dostlar kardeşinize akıl verin :( ?
Cevabın nedir?
Bak kızım nereden başlasam bilmiyorum seni haksız görmemek için kaç defa okudum ama olmuyor hangi hatadan başlasam anne ve babana yaptığındanmı hayatını kararttığındanmı öküzün birini seçtiğindenmi yoksa sana bu yapılanlara rağmen onu sevmendenmi
1. Talebe iken evlenmekte nedir size göre samanlık olurdu bak sana bir cehennem oldu
2. Babanın önüne evlilik cüzdanı koymakta nedir bu ne curet böyle şey olmaz baban melek gibi adammış başkası olsa ya gebertir ya da felç edip kapıya atar seni ( Benim en çok sinir olduğum yer bura idi )
3. Eve kitlemeler başladı ise dayak yakında gelecektir şimdi evden sana parada gelmiyordur dikkat o kocan olacak kişi seni satmaya kalkmasın
4. Üstüne üstlük uçkuruna sahip olamayıp birde hamile kaşmışsın ailende reddetmiş
5. Hala daha seviyorum diyorsun hamile bırakan eve kitleyen boynunu okula gitmemen için bile bile morartanı hayatını karartanı seviyorsun ve boşanmak istemiyorsun.
6. Kızım senin kurtuluşun ya boşancaksın karnındakinide aldıracaksın tekrar okula dönüp hayatını kurtarmaya bakacaksın ya da cariye gibi yaşayacaksınki bu senin olmayan beynine daha yakın bir tercih01 Yorumla
Soran+1 yılBen babamın karşısına çıkarmadım annem gördü bavulumda sonrada babama gösterdi ben zaten konuşacaktım bir şekide. eşim beni dövmüyor dövmezde aşırı kıskanç en kötü yanı beni bunaltanda bu. ailem her şeye rağmen para yolluyor onun aileside yolluyor o da part time çalışıyor ilimiz için onursuz haysiyetsiz bir erkek değil ki beni satsın. evet seviyorum her şeye rağmen şumdimyada yapayalnız kaldım bir tek onun varlığı benim yaşama sebebim. dediklerinizin yüzde doksanında haklısınız büyük hata yaptım ama zamanı geri alamam
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrılmak istemiyorsan sevgilin ya da kocan ile oturup adam akılı konuşmalı, senin haklarına özen göstermeli, rahatsızlığını dile getirmelisin. Yoksa huzursuzluk devam eder. Hatta bir evlilik uzmanına görünmelisiniz. Eğer eşin de seni seviyorsa inşallah sorun çözülür ama sevmiyorsa sorun vardır ve karnındaki cenine ruh verilmeden aldırsan iyi olur diye düşünüyorum. Seviyorsanız inşallah aşarsınız..
03 Yorumla
Soran+1 yılSeviyoruz birbirimizi çok şükür
Cevap sahibi+1 yılO zaman senin hak ve hukukuna saygılı olsun sorun çözülür bence.
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılBebeğini aldır, eşinden boşan. Budur, bu kadar. Seviyorum deyip durduğun herif; seni, seni sevenlerden etti. Bu kadar yalnız kalırsan, elinde kalan tek insanı tabii ki sevmek zorunda kalırsın. Stockholm Sendromu bu, başka bir şey değil.
015 Yorumla
Soran+1 yılBen onu zaten hep sevdimki beni bu hatalara iten deli gibi aşık olmamdı ben babamın sözünü bir kere ikiletmemiştim babam bana o kadar düşkündü ki ben olmayınca nefes bile zor aldığını döylerdi 😒 evet çok çok büyük bir hata yaptım. eşim aşırı kıskanç kıskançık gözünü bürümediğinde melek gibi yemek bile yaptırmaz bana sırf yorukmayayım diye o yapar temizliği o yapar hep sarılır bırakmaz ben nasıl sevmeyeyim onu
- +1 yıl
Eşin düzelmeden, çocuk yapma. Daha fazla ve daha da beter ortada kalırsın. Ayrıca okula devam edemezsin, söyleyeyim sana.
Soran+1 yılAldıramam ki çocuğu
- +1 yıl
Niçin?
Soran+1 yılKatil olamam
- +1 yıl
Öncelikle kürtajı bir araştır. Katil olabileceğin bir can yok ortada. Ve bu kararı verebilmek için en fazla 4 haftan var.
https://tr.wikipedia.org/wiki/K%C3%BCrtaj
Soran+1 yılTeşekkürler yardımınız için
- +1 yıl
Rica ederim. Öncelikle ne kadar seversen sev, unutma ki; eşin senin diğer yarın olmalı ve seni aşağı değil, yukarı çekmeli. Onun yüzünden ailenden olmuşsun, arkadaşlarından olmuşsun, özgürlüğünden oluyorsun ve çocukla beraber esaret altında da olacaksın, okulu dahi bırakmak zorunda kalabilirsin, bu da ilerleyen zaman içerisinde eşini boşamanı ve iş bulmanı ve hatta çocuğun velayetini almanı bile zorlaştırabilir. Yani, girdiğin yol, yol değil. Tek bir şeye sığınmış gibisin: sevgi, sevgi, sevgi. Sevgi değil, belki aşk sizinkisi. Bunu olumlu anlamda da söylemiyorum üstelik. İleride çok pişman bir ebeveyn olabilirsin. 1 sene içerisinde şimdiden sana bunları yapan adam, ilerleyen dönemlerde neler neler yapmaz.
Soran+1 yılBiliyorum korkuyorum bende. ona diyorum mutlu musun bu durumdan evet dünyalar benim sensiz bir hayatta mutlu olacağıma çile çekerim gerekirse aç yatarım ama yine seninle olurum bırakmam seni asla diyor
- +1 yıl
Erkeklerin lafına kadınlarınki kadar güven olmaz. Neden mutlu? Çünkü sana istediklerini yaptırdı. Ya yaptıramasaydı? Zaten olanı da gördük. Babanın dokunmaya kıyamadığı kızını, kocası eve kilitliyor.
Soran+1 yılBunu bwüende dedim ne dersen yapıyorum beni kafese kapattın köle gibiyim dedim. kızdı aşk kölelik mi vs diye bu aralar biraz bıraktı bunaltmayı çünkü diyorum böyle gitmez bak böyle olursa sonumuz kötü olur diye çocukluğu bırak artık diyorum
- +1 yıl
Yukarıda yazdığım şeyleri lütfen iyi düşün, taşın. 4 haftan var.
Soran+1 yılDüşüneceğim teşekkürler
- +1 yıl
Soruda yazmış olduğun 2 cümle var. İlk cümlen, senin çıkış noktandır. Tüm bu olup bitenlerin esasen başlığıdır. Bunu unutmamalısın. İlk cümle, neden. İkinci cümle, bahanedir. Bu da öyle. Evliliğin bir hata ve bunun nedenleri de belli. Severek değil, aşık olarak bir işe giriştin ve sonuçları da belli. Şimdi sevgiyi öne sürerek yeni bir hata yapmamanı dilerim. Bu adam değişecek gibi değil. Çünkü asıl karakteri bu olmasa, davranışları daha farklı bir yönde seyrederdi. Aileni arka plana atmış ve arkadaşlarını da satmışken onun için, gittiğin yol inan bana yol değil. Kolaylıklar dilerim.
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
Babadan izinsiz nikahlanip evlilkk cuzdaniyla kapisina gitmak de nedir bu sen kimsin demek seni yetistiren adama ne yapsa az
05 Yorumla
Soran+1 yılYa saklayamazdım
Soran+1 yılİzin vermezdi ki asla
Soran+1 yılÇok büyük hata ne desen haklısın 😒
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılacelen neydı kardeş dıye bı sormak ıstedım once sana, baban haklı yetiştirdiği evladı okutmak ıcın neler cekmıstır kızı tutup evlılık cuzdnıyla kapısına dayandı. Neler olcak ben sana anlatayım. Cocugu doğurucaksın ve asla bır daha okula devam edemıceksın cunku kucucuk bı cocugun ve kocanın evın sorumlulukları tasımak zorunda kalıcaksın belkı ılerde baban torununu gorunce afeder senı , kocan ise sımdıden boyleyse gecmıs olsun dıyorum huyunu terketmez
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ailem haklı biz büyük hata yaptık
Buyuk bir tanidik bulacaksiniz akraba olacak senin ve anne babani ikna edecek siz de oraya gitceksiniz anne babanin yanina yani orda diyeceksin hamile oldugunu baban dede olacagi icin sevincinden sizi affeder babanla da aran duzelir ozur dilersiniz ilkonce tabi sonra kocanin ailesinede haber verirsiniz onlarda torunlari olacagi icin sevinir ve araniz duzelir eninde sonunda seni kabul ederler kocana hamile oldugunu soyle ilk ama
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılAmin cümlemize
hayatın mahvolmuş hala eşim eşim diyorsun helal olsun senin gibi seven zor bulunmaz ama senin gibi sevene neden öyle bir eş gelir onu da anlamıyorum allah yardımcın olsun. Bir an önce eşini al karşına konuş anlat bu durumu
01 Yorumla
Soran+1 yılBen eşimden memnunum zaten onun varlığı teselli ediyor beni sadece çok kıskanç kıskançlığını yendiği zaman melek gibi
Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. babana ihanet etmekle hata yapmışsın
babanda seni dışarı atmakla hata yapmış
çocuğunu kocandan gizleme
anneliğe hazırlan
bebeğin doğunca psikolojin düzelir01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
psikoloğa gidip biraz destek alabilirsin bence seni etkilemiş olmalı bu bebek olayı onun dışında eşinle konuşmalısın oturup sorunlarınızı
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :(
+1 yılsen neler yaşamıssın kıyamam , ailenle konuşmayı dene boynun bükük olsa da dene aile bu başka bişeye benzemez
05 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum annemle abim konuşuyor babam konuşmuyor
- +1 yıl
elbet yumuşayacaktır ama niye beklemedin ki okudun bittiğinde evlenseydin
Soran+1 yılBilmiyorum o anki aşklanheyecanla büyük bir hata yaptık
- +1 yıl
çözüm ailede sadece başka yol yok gibi
Soran+1 yılEvet ailelerde ama onlar bize resti çektiker yapayalnızız
işte demek ki neymiş erken evlenilmemesi lazımmış ve aileyide karşınıza almamanız gerekiyormuş gelelim ne yapman gerektiğine ilk önce çocuğu aldır daha sonra ailelerinizle barışın derim başka şey zor olur
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla aldırmam katil mi olayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılüniversite bitmeden meslek sahibi olunmadan evlenilirse böyle olur aptal !! senin yerinde olsaydım bile diyemiyorum çünkü ben senin yerinde olamam.
24 Yorumla
Soran+1 yılBüyük konuşma yinede 😔😔
Cevap sahibi+1 yıl@onybjk konuşurum.
Güzelim neler yaşadın böyle..
Ailenle aranızı düzeltmeye bakacaksın ilk önce , ve biriyle devamlı konuş içini boşalt.14 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarım geliyor eve ara sıra ona bile laf ediyor aşkım ben varım sana yeter diyor telefonla konuşamıyorum meşgul çalsa o günü zehir eder bana
Soran+1 yılŞiddetten değil asla vurmaz. cinsellikten diyeyim
+1 yılanne baba razi olmadi kisiyle neden birlikte oldun anlayamiyorum. ve baban bu konuda sinirlenmeside normal. cocuk aldirma cunku Allah yaratti icin sen canini alma
06 Yorumla
Soran+1 yılYok aldırmam asla
- +1 yıl
Zaten aldir demiyorum sadece birlikte olduguna hata diyorum.
Soran+1 yılAşığım eşimi seviyorum
- +1 yıl
Ask bisey demiyorum bari evlenmeden once esin seni istemeye gelseydi boyle olmazdi. Anne baba razi olmadan evlenmek dogru degil.
Soran+1 yılEvet çok büyük hata yaptık
- +1 yıl
Hatani farketin ama babanin gonlunu almasi zor.
+1 yılVallahi ablacım bende birini çok seviyorum evlenelim diyorum yok diyo ayda 10.000 bin neyine yetmez diyorum yok okul okul diyo 5 parmağın 5 i bir degil o Yüzden salla sen yani
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. karma karışık bır durum ılk basta yanlış yapmışsın ama gecen gectı sen onune bak babasına anlat hamıle olduğunu bır bırınıze destek çıkmaktan başka çaren yok
21 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum söylemeye
+1 yılakılsız demekten baska bir sey demicem babanada helal olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılSizin için ne kadar kolay
- +1 yıl
onu babanda gizli evlenmeden düşünecektin Aile rızası olmadan okurken ne işin vardı ailen seni okumak için göndersin geldiğinde diploma beklesin sen evlilik cüzdanı ver ellerin e ne hakla ya o adam seni okutmak için ne meşakkatler çekiyodur sen umursamaz bir haraketle nasıl okul yherine adam peşinde koşarsınki birde aile rızası alınırki aileler ileride çocukların sorun yaşayı yaşamayacaklarını anlarlar adamın tipinden eşgalinden ailesinden sokakta kulduğuna kaca de sonrada sorun yaşıyoruz yok öyle yağma Tüm kızlar hep aynı boku yiyor bu ne bir adam olunda ailenin fikrine oluruna başvurun Allah sana bildiğini yapsın.
gecmış olsn da keske babanında rızasını alsaydın ama inş affeder babn unutma ailesız hiç bısey olmaz olmuyor bnde tekım aılem avusturyada yasıyo cok zor yanı.
117 Yorumla
Soran+1 yılBabam affetmiyor çok düşükündü bana babam bensiz nefes bile alamazdı :(
Soran+1 yılAmin inşallah :(
Soran+1 yılAa o da inegöllü
Soran+1 yılYok türk o
Soran+1 yılİnegöllüler iyidir o iyşde inegöllü serseri arkadaşı çok
Soran+1 yılBiz bursada okumuyoruz ama çoğu arkadaşıda bizim ünivde.
Soran+1 yılYok yeni soyadım o değil :))
Soran+1 yılTeşekkürler inegöllü olmanıza sevindim sevdiceğimin hemşerilerni görmek hoş hayırlı geceler :)
+1 yılKötü bir durum keşke o hayvanla evlenmeseydin ailenin yüzünü kara cikartmasaydin😔
03 Yorumla
Soran+1 yılYa hayvan deme yinede ah kıskançlığı olmasa melek gibi aslında
- +1 yıl
Bence fazla kiskanc olmamalı bir insan yani kötü birsey 😕
Soran+1 yılMalesef öyle arkadaşken bile kıskanırdı not şstemeye gelen erkeklerin hepsşyle kavga ederdi
Allah yardımcın olsun kardeşim ne desek boş yani Allah'ına dua et o kocan olacak Zat seni bırakıp gitmesin ayrılak falan demesin
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yıleig seçtiğin kıza uyma. ne bebek aldırması sakın nasıl altından kalkacaksın bu vebalin öbür dnyada..
01 Yorumla
Soran+1 yılYok bebeğimi aldırmayacağım asla
+1 yılkarşılıklı sıkıntılarınızı güzelce oturup konuşacaksınız
02 Yorumla
Soran+1 yılEbugün konuşacağım
- +1 yıl
konuşun bu tür sıkıntılar karşılıklı konuşularak halledilir :)
kocana akıl veren muhakak bir arkadası vardır ordan basla derim
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet var arkadaşları hala görüşüyorlar zaten evlenmeden önce onlarla yalıyordu bursadan arkadaşları onlar akıl veriyordur
Soran+1 yılSıkılmadım ama sorunlar hiç bitmiyor
Soran+1 yılOlmaz aslında eşim çok istiyor çocuk ama bilmiyorum işte
Soran+1 yılEvet çok genç benden çok o evliliğe ısrarcı oldu sorduğumda mutlu musun diye dünyalar benim diyor iyi ki evlendşk diyor çocuk gşbi sırnaşıyor seviyor gözlerinden okuyorum beni yatıştıranda bu biraz
Soran+1 yılDeğil ama engelleri aşmamda güç veriyor yoksa çoktan yıkılmıştım
+1 yılNe kardeşi ya? Nasıl bir akıl ailesinin haberi olmadan evlenir? Hadi evlendin, nasıl çocuk yaparsın?
00 YorumlaSeni mutlu edemior canım
11 Yorumla
Soran+1 yılBen mutluyum aslında onunla ama aileler ve dersler birde hamilelik ağır geliyor
+1 yılBoyun morlukları derken?
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsellikten kaynaklı :(
- +1 yıl
Ağırlığını koy canım, çarp iki tane.
Soran+1 yılBu aralar sözümü dinliyor bakalım
Allah akıl fikir versin acele etmemek lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen büyük hata
Allah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin :((
+1 yılOff. Allah yardım etsin :/
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin :(
Bizimde ikizlerimiz var bizde hep kavga 😣
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardım etsin
Kim sana dedi erken evlen
02 Yorumla
Soran+1 yılHata büyük
+1 yılNeymiş, öyle sırf seks için evlenilmezmis.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeks için evlenmedik biz
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. yangından mal kacırır gıbı evlenmıssnız
01 Yorumla
Soran+1 yılHata ettik
Kıyamam sana..(
01 Yorumla
Soran+1 yılMalesef işte :(
+1 yılSeviyomusun
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet sevmesem neden böyle bir yola gireyim
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erken evlendiğime çok pişmanım :( lütfen 2 dakikanızı ayırıp okuyun?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler