neden bitsin canım ya, o zaman herkes aldatırdı, kim diyor size bunları. Seksi yıllarca devam ettirmek ve renklendirmek iki tarafın elinde, yeterki aklında fesatlık olmasın çiftlerin. Ağırlıklı kadının elinde tabi
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim 😊😄 sonunda bekledıgım cevap 👏🏻👏🏻👏🏻
Saygı olmazsa sevgi biter.. Sevgi biterse aşk biter.. Aşk biterse heycan biter Heycan biterse seks biter.. seks biterse, evlilik biter.. Sonra bitter çikolata..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sıkıyo bir sure sonra yeniligede kapaliysa karsi taraf her gun pilav yenmiyo
Evlenince değil çocuk olunca biter. Bunun sebebi de, herhangi bir fiziksel yetersizlik değil, Türk annelerinin çocuklarına gereğinden fazla düşkün olup, eşini mutlu etmeyi unutması üzerine olur.
heh işte olay burada ayrılıyor sen neden seks hayatı biter demişsin neden aldatılır dememişsin aldatmannı sebebi asla sadece cinsellik olmaz. Ayrıca bu iki kişilik bir olgudur yani tek taraflı değildir hiç bir zaman Ben bunların bilincinde olduğumdan evlenmeyi düşünmüyorum bir kadınla ömür geçmez bunun farkında birini bulup onunla hayatımı geçireceğim imza bana göre değil sadece bazı kalıplara sokuyor insanları :) Yani ben kimseyi aldatmam hayattada aldatmadım ama tek insanla duramayacağımı bildiğim için ne ciddi bir ilişkiye giriyorum nede evlenirim. İlişkilerim hep kısa süreli ya da sadece ihtiyaç doğrultusunda oluyor. Bilinçli olmazsan işin sonu kötü biter dediğin gibi aldatır aldatılrısın ve sıkılrısın.
swinger eş değiştirme yani senve kocan ben ve karım toplanım sen benle karım kocanla ilişkiye giriyor cockold ise bir erkek alıyoruz aramıza ve adam eşimle oluyor bende yapıyorum ya da izliyorum artık bana göre değil ama yaygın yapılan birşey oldu arıtık sen bakma mamal okuyanlara yok efendim sürer eder nah sürer bir sorsun ailesine babası ile annnesini seks hayatı aynımıymış :) ?
En İyi Cevaplar