Aldatıldım nasıl davranmalıyım?

Nerdeyse evlenecektik 1 yıldır birlikteydik ama beni 1 yıldır bir rus kadınla aldatıyormuş kendim öğrendim rus kadını buldum sordum. Devamlı görüşüp yatıyorlarmış. öğrendim ve telefonda ağzıma geleni söyledim. Hata yaptım dedi sakinleş öyle konuşalım dedi. Çok beddua ettim. Artık ona geri dönmem. Ama yaşadığım acıyı o da ömür boyu yaşasın istiyorum. Rus kadın da iyice kancayı takmış bırakmadı midesiz kadın. Zaten kadın 45 yaşlarında çirkin bişey. Ben o kadının yanında barbi gibiyim melek gibiyim. Aramızda hiçbi cinsellik olmamıştı. Şimdi o rus kadın faceden düğün siteleri beğeniyo aile ve sosyal politikalar bakanlığını beğeniyo galiba evlenip vatandaşlık almayı kafasına koymuş. Aşırı derecede lüks merakı var gibi ama kadın fakir. o şerefsiz de zengin değil. Bide hristiyan kadın boynunda haç taşıyordu resimlerinde şimdi islami sayfaları beğeniyo. Galiba kendini kabul ettirmek için yapıyor. Yarın jet hızıyla müslüman bile olur demedi demeyin :) Neyse yaa ben kafayı yiyeceğim. Bu şerefsiz adam arkadaşlarına o sakin olunca af dileyeceğim konuşacağım demiş.
Ben artık kendime uygun birini bulup onu unutacağım. Bu arada onun ömür boyunca benin çektiğim acıyı çekmesini istiyorum. Görüşme isteğini kabul edip son kez yüzüne herşeyi sakince söyleyip çekip gideyim mi? Yoksa hiç görüşmeyi kabul etmeyip içinde ukte kalmasını mı sağlasam? Tavsiyeleriniz neler?
Aldatıldım nasıl davranmalıyım?