Orgazm İçin kaç cm penis size yeterlidir ? sizi mutlu bir cinsellik yaratmak için en kaç kaç olmalı penis..
8 - 10
11 -14
15 - 18
18 ve üzeri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ölçmeyen yoktur ölçtüm 16 santim kadar benimki ama kalınlıgı ölçemedim düz cetveldi çünkü ama kalınlıgı deodoratn kutusu kadar var parmak ölçümü yaptım kavrayıp:) doldurma olayı degişiyo kimisi hiç zorlanmadan alır kimisi zorlanır kucagına alınca hepsini içine alamaz, bi keresinde çıktıgım kız sonuna kadar girmesini istedi, denedim acıdı dedi ve bidaha sonu monu demedi, kiside üstüne toturup biraz daha yokmu dergibi aldıkça almaya çalıştı, bu rahim uzunluguyla alakalı bişey, asıl olan sexste rahat olmak ve karşındakini emebildigin kadar emmek, zaten sonrasında gidip gelince boşalma dah iyi oluyo
penis boyu önemli bence ama öyle at yarra kadar degil, kimi kadın, gögüs uçlarının ısırılmasından bile hoşlanıp boşalabilir, klimisi kalcalarının arasının yalamasından, kimisi bızırın emilmesinden hatta ve hatta bacak eklemlerinin öpülmesinden bile, bide kucagına oturtup bacaklarını sana sardıgında çükün içini doldurup dibe çok hafif baskı yapacak kadar büyükse idealdir, sexde acı ablık hoşlantı verir devamlı acı sıkıntılıdır,
peki bu denidiğine göre tahminen kaç cm dibe hafif baskı yapar birde kaç cm vajinayı doldurur kalınlık olarak ?
Futbol oynamadan önce gol atarsan oyun keyifli olmaz Ön sevismeyi uzun tut
çok güzel bir tanım
dil bile yeterken kaç cm in hesabını yapmak ne kadar gereksiz :P
ama bazen dilden daha uzun birşey gerekmez mi ?
Cevap
6Cevap
vajinanın ilk girişindeki ilk iki santimde sinir ler vardır kadını uyaran gersii ettir anlıcan uzun yada kısa diye konusmaya gerek yok :D bebeklerde bamba bile fazla :D ögle düşün :D
orgazm için sadece penise ihtiyaç yok oral yaparakta orgazm edebilrsin karşındakini illa penis diyosan boyutu önemli değil derdi rahmetli dedem ajda pekkana vurmuşluğu var dede diyip geçme
beyinde kampanya varmış eskisini götürüyorsun yenisini veriyorlamış cm hesabını yapmayanından.
Benimki şahsen 49 cm, yaz aylarında bazen fasulye sırığı olarakta kullanıyorum, yada sopa gibi birini dövebiliyorum. Aşşası olsa orgazm olamazdım. Şükür.
orgazmda penis boyu önemli değil ki. kadının beyninde ve klitoriste bitiyor herşey.
Üretime geçecek sanki sipariş alıyor ...
zaaaxdlsökflöksdölksdfösdf
kalıpları döktürmüş bile
dlfkgjdlfgjldkfjglkdjfgkljdfl
40 yazan bile var hesabını sen yapp karı milleti :)))
Diyorum beyinde her şey!
40 dan aşağısı kurtarmıyor.
at decektıt
git ozamman bir atla sikiş daha iyi.. bende 20 var ona bile çüş diyorlar ama seninki cidden hikayeee
benim 65 cm yetmiyor:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar