sen sanırım bir erkek için vazgeçilmez kadın tanımı istiyorsun ve buna göre nasıl olmalısın.Bak şimdi arkadaşım bu durum her erkekte değişir bunun bir standardı yok başkasının vazgeçemediğinden ben vzgeçebilirim bu zıt şekilde de olabilir.Yani herkesin kafasında kendi mükemmellik tabloloarı vardır.Fakat her erkeğin beynindeki o mükemmel kadın imajlarının ortak noktaları vardır bunları sıralayım sana.Kadın dediğin sex te aktif vahşi kaplan gibi olmalıdır isteği bitmemeli erkeğini ateşlemelidir, kendisine bakmalıdır bakım çok önemli, belli bir sınır içerisinde fantazilere açık olmalı erkeğini tatmin etmelidir,Bütün bunlar böyleyken tarz ve kişilik olarak sahip olunamayan kadın imajında olmalıdır ki herkes sahip olunamayanı mükemmel görür.Giyinişin çok önemli ne fazla açık ne fazla kapalı göze hitap ediceksin.Her erkek spor yapan kadınlara bayılır çünkü her erkek vücudu olan kadın ister belli bir fiziğin olsun, konuşmaların cool olmalı sevgini hissettirmeli fakat söylememelisin bunu, kontrolü nebzen eline almalısın yeri gelmeli erkek gibi hareket etmesini bilmelisin, bütün bunlar böyleyken bilgili olmalısın cahil kadın sevmez çoğu erkek her konuda bir yorumun ve fikrin olmalı, Erkeklerin genel olarak sevdiği bazı hobileri sende sevmeliisin ki erkekler aslında sevdikleri kadının onların herşeyi olmasını ister, sevgilisi, karısı, annesi, kankası, sırdaşı, derttaşı, arkadaşı... Yani bu nedenle erkeğinin yanında yeri gelmeli arkadaşmış gibi davranmasını bilmeli, annesi kadar ilgilenmeli, arkadaşı gibi şakalaşmalı, sevgilisi kadar sevmeli, annesi kadar üstüne düşmeli, sexte vahşi bir kaplan gibi ateşli olmalı ve onu tatmin etmeli, bir büyüğü kadarda olgun ve bilgili olabilmelisin...Bütün bu liste daha daha daha fazla uzayabilir..Senın istediğin gibi bir durum olması için mükemmel bir kadın olunmalıdır ki bu gerçekten zor çünkü sen öyle birisi olsan zaten vazgeçilmez olursun gözü senden başkasını görmez göremez, Bu durum erkekten erkeğe değişsede genel olarak diğer öznel özelliklerde sende olması durumunda o erkeğin beklediği herşey ve ötesinde herşey sende olacağı için sana aşık olucaktır ve vazgeçemeyecektir.Ama asıl iş o noktadan sonra zorlaşıyor işte bir erkeği bir ilşkide sıkmadan ve o mükemmelliğe alıştırmadan ve herşey sıradanmış gibi algılanmasınada izin vermeden bu ilişkiyi sürdürmelisin ki herşeyde ilk günkü gibi kalsın.Tabi bu noktada erkek karakteride önemli çünkü erkekler nankör ve egoist olabilen kişilerdir karakterli ve senın karakterine yakın birsi olmalı karşında da ki senı anlayabilsin senıde mutlu etsin o da mükemmel olsun.:)
38 Yorumla
Soran+1 yılçok emek harcamışsın ve beni de anlamışsın teşekkür ederim.. karakter olarak zaten dediğin gibiyim sadece demişsin ya hani ''o mükemmelliğe alıştırmadan ve herşey sıradanmış gibi algılanmasınada izin vermeden bu ilişkiyi sürdürmelisin'' bu konuda mükemmelliğe alışmış gibi bunu biraz değiştirmem lazım ama nasıl? zaten geriye cinsellik kalıyor ben de o konu üzerine eğildim bu soruda.. cinsellikte de kendi kendine düşündüğünde bizim cinsel hayatımız dört dörtlük, mükemmel desin istiyorum..
- +1 yıl
bir erkeği cinsellikte mutlu etmek için arzularını tamamn serbst bırakmalısın, oral sexi çok iyi yapmalısın, farklı fantaziler denemli onu arzuladığını hissettirmelisin, sevişmesini çok iyi bilmeli aktif taraf olmasınıda bilmelisin, ve sexde diğer kadınlardan farkın olmalı onlar gibi sıradan şeyler yapmamalısın ki sana bağlnsın, gerekirse anal sexi sevmlisin partnerine bağlı ama, fantazi kıyafet konusunda iyi olmalısın, ama btn bnlr olurken erkgini sıkma asla çnkü sexe onu sıkarsan herşy bter.
Soran+1 yılsıkmaktan kastın normal zamanlarda mı? şu çok mantıklı: sıradan şeyler yapmamalı.. öyle her kadının yapabileceği.. bunun için de insanın kendi sıradışı olmalı ve cinselliği çok doğal görmeli diye düşünüyorum..
- +1 yıl
sexe boğma yani onu doyurma az doyur karnı açıksın tekrar dyur ve tekrar açıkmasını bekle aşırı doyurursan bıkar sende bıkrsın.Aynen sex aslında çok doğal ve müükemml bişeydir çoğu kişi bunu çözemiyor malesef. diğerlerinden farklı olmak içinde sıradışı olmak lazım ki sende bulduğunu diğerlerinde bulamasın. mantk basit Çok lezzetli bir yemek ve günde 1 tabak sadece doyurmak yok sıkmak yok.O zaman doymazda bıkmazda senden başkasına gitmezde tanrıca olmanın zevkini çıkar sonra şeyinden ayrılmaz :)
Soran+1 yıl:) ama doyurma diyorsun zaten sık görüşemiyoruz, çocuğu azdırıp da başkasına elimle yollamış olmayayım bir de :) bir de örnekle açsan bunu süper olacak söz daha soru sormayacağım :)
- +1 yıl
sık görüşmüyorsan onu isteklendirdiğin anda boşaltmalısın onu ki senınle tekrar buluşmak için can atacaktr kesinlikle boş gönderme onu dediğini yapabilir.Yapmasa bile evde mastürmasyon yapmak kimsenın hoşuna gitmez zamanında bu benımde başıma geldi hiç hoş olmuyor :) . Sık görüşmemeniz iyi o zaman özlem işin içine girer ve herşey değerlenir bu nedenle bunu iyi kullan.Onu tatmin et ama sana doymasın ki doymaz zaten bu durumda sık görüşmüyorsunuz..
- +1 yıl
bu arada görüşmediğini zamanlarda çok senı arzuluyorsa ve tatmin olmak istiyorsa onunla telefonda sex yapıp onuda kendinide boşaltmalısın bu gibi sanall sex olayı onu tatmin eder herşeyi senınle yaşasın tek başına mastürmasyon bile yapmasına izin verme ki senınle ssexi bir bütün görsün senden kopamasın.Ama dediğim gibi sanal sex olayınıda abartma çok yapma ama ara-ara yap güzeldir merak etme :)
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
Böyle düşünmen dürüst olman bence takdire şayan birşey.birçok kadın erkek için bu kadar fedekarlık yapmaz o yapsın der.. bence bunu açıkça ifade etmen bile vageçilmez olman için bir neden.ayrıca her erkek her insanın zevkleri aruzları heycanları farklırıdr.o yüzden bunun bir standartı yoktur.benim için anlayışlı cana yakın ve fantzaiye açıksan vageçilmezsindir.ama başkasının beklentileri daha farklıdır.kısacası birlikte olduğun insanı tanıyıp ona gore davranmak en güzeli.
ayrıca sana tavsiyem ne kadar gizli olursan o kadar vazgeçilmesindir.Elde edilemeyen her zaman vageçilmezdir011 Yorumla
Soran+1 yılben pek gizemli olma kaçıyım kovalasın mantığında değilim sevmiyorum böyle davranmayı, oyun oynamayı.. evlensem ne olacak kaçtıklarımın acısını çıkaracak.. zaten biraz kendime ait özel işlerim olsa, sırlarım olsa söylemezsem problem oluyor bu sefer karşı taraf daha beterini yapıyor benden uzaklaşıyor.. her erkek bir değil dediğin gibi ama kaçanı kovalama konusunda da bir değil.. onun için genel olarak her erkeğin çok hoşuna gideceği ve beni diğer kadınlardan farklı kılacak seks sırları istiyorum
- +1 yıl
kesinlikle haklısın.zaten ben gizmeli derken sen kaç o kavalasın anlamında söylemedim.daha çok ateşli bir kadın ol ama herşeyi yavaş yavaş yap.biranda herşey yaşanıp bitmesin.bu demek değil tabi naz yap soğuk davran.. herşeye açık olduğunu onu kesinlikle mutlu edeceğine inansın.onun zevklerini fantazilerini oğren ve uygula.. erkek kadın karşısında rahat ve kendisini anlayan bir kadın ister.Flört gibi herşeyi yavaş ve zevk alarak yaşatmaya çalış.
Soran+1 yılfantazilerini öğrenmenin bir yolu var mı? kendisine sormadan ama tabi..
- +1 yıl
aslında kolay..bunu oğrenmenin birkaç yolu var.. ona seks filmi izleme teklifinde bulunabilirsin.filimlerden nasıl fantazileri olduğunu keşfedebilrsin.ornek grup seks izliyorsa ona eğilimi vardır ya da oral vs.. hatta izlerken sorabilirsin.bir pozisyonda bu sence nasıl diye..film esnasında izlediğiniz fantaziler hakkında fikrilerni sorarak oğrenebilirsin.bu işe yaramazsa başka yolu da sölerim
Soran+1 yılben diğer yolu da sorsam? çünkü beraber film izleme şansımız pek yok en azından uzun bir süre.. adamın bir de grup seks fantazisi oluyormuş.. yandı gülüm keten helva. en iyisi ben ona kucak dans hediye ediyim :)
- +1 yıl
:) evet o risk te var tabi.:)) bazen ummadığımız fantazileri olabiliyor insanın.. bak kucak dansı güzel bir fikir.hem erotik hemde kışkırtıcı..yanlış anlama sakın her erkek oral dan hoşlanır.romantik bir ortamda yapacağın oral.gerçi romantizme oral pek uyuşmuyor ama:))ya aslında konuşarak birçok şeyi oğrenebilirsin.direk sormazsın tabi.ip ucu şeklinde.))
- +1 yıl
aslında erkek ya da kadın herkesin fantazileri zevkleri farklıdır.benim de bir süre fantazim var ama tabi yapıyormuyum hayır.aten hepsinin olmasına gerek yok.vagzeçilmez olmak için her dediğine evet demek gerekmez.sıcak ateşli istekli karşındakine arzulamayı hisetrmen yeterli.ansızın yapılan küçük bir dokunuş bile bazen en ateşli seksten iyidir.
Soran+1 yılinsanın fantazileri de çocukluğu veya ailesiyle alakalıymış.. bunun ayrıntılarını öğrenmek lazım aslında. mesela bende de grup seks fantazisi var :) ama çok alakasız niye var bilmiyorum, çocukluğuma inmek lazım :) ve tabi normalde yapmam öyle kalır. doğru diyorsun her şeyi yapmakla vazgeçilmez olunmaz hatta yeri gelir her şeye açık olmak vazgeçilme sebebi bile olabilir. zaten karar verdim zamanla içimden geldiği gibi davranıp kendimi öyle geliştiricem zaten istek ve bunu karşıya hissettirme var.
- +1 yıl
kesinlikle.. insanın aile yapısı cevre yapısı onun zevklerini fantazilerini belirliyor.aslında fantazi kötü birşey değildir.herkesin fantazisi farklı olabiliyor.eş değiştirme grup bunlar bile asslında iki tarafın daha zevk almasını sağlayabilir.bende swing grup fantasini seviyrum.ilk bakışta ters gelse de iki insanın birlikte fantazilerini yaşamsı gzl.ben grup olayını yaşadım ve çok sevdim.farklı kişilen guzel dediğin gibi herşeyi akışına bırakmak lazım.bu arada yanlış anlamzsan ekle yebilirsin
- +1 yıl
aslında işin özü herşeyi zamanında yeri geldiğinde iki tarafında o an istemesi ile yaşaması önemli.bazen en basit şeyler ayrılma sebebi olabilir ama bazen de yaşanan en çılgın şeyler vageçilmez olmanı sağlar.önemli olan bencil olmamak hem kendi hemde karşının isteklerini gormek.iki taraf içnde tabi.sevginin ya da birlikte yaşamaın temeli sadece seni seviyrum değil insanın birbiri için neler yapalbildiği neleri yapacağı.eğer ilşikide gurur bencillik düşüncesi olmazsa iki tarafta vageçilmezdir
bu duygu senin içinden gelmeli biri sana bunu yap şunu yap diyerek değil.
karşındakini tanıyacaksın zevklerini ona göre davranıp araya değişiklikler katıp birşeyler yaparsan ve ikiniz arasına sınır koymazsan olabilirsin00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Vazgeçilmez olmak için sadece bedenin değil ruhen de bütün olmak gerekir.Her zaman senden daha güzeli,daha iyi sevişeni,senin yapmadığın bir şeyi yapanı bulunur...
22 Yorumla
Soran+1 yılo mutlaka vardır ama en azından ben olabileceğimin en iyisi olmalıyım yani yaşayacağımız cinsel hayatı ''dört dörtlük'' diye tabir edebilmeli..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılkurallar...
1- çok çok uçuk olmadıkça(strap on falan) yatakta kural olmaz
2- kadın asla tatmin olmamalı, ama bunu erkeğine memmuniyetsizlik olarak değil deli gibi açlık ve istek olarak yansıtmalı...
3-klasik türk kadını gibi yatakta naz yapmamalı, yatakta naz yaparak anca kezban fantazisi olur ve o sevişmeden anca kamil performansı alınır :)
4-kadınla erkek arasında mutlaka yeterli çekin ve duygusal bağ olmalı...
5-iki taraftında kafasında saçma sapan korkular olmamalı. yüzde yüz rahat olmalılar
6-erkeğin fiziksel beklentilerine çok ters bir fizikte olmamalı kadın
7-kadın orgazm olabiliyor olmalı (olsun ben orgazm yaparım diyen bakir erkekler büyüypte gelsin)
8-cuma gecesinden pazar gecesine bir dağ evinde çift haneli rakamlara ulaşılmıyorsa, henüz yeterli seviyeye gelinmemiştir21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler..
bence vazgeçilmez olmak için sınırsız olmaya gerek yok, erkeğe o ana kadar yaşamadığı farklı şeyleri yaşatmak farklı şeyler sunmak gerekir, haa birde kontrolün sende olması önemli..
13 Yorumla
Soran+1 yılyok sen üstüne alınma saçma sapan şeyler yazıyorlar sonra da türk kızı şöyle böyle diye şikayet ediyorlar..
+1 yılİçinden geldiği gibi ol, içinden geldiği gibi davran. Yapmacıklık olmuyor bu konuda. Olabildiğin kadar dişi ol ve dişiliğini de yansıt. Bu kadar.
20 YorumlaAldatılmayan, aldatmanayan kadın yok gibi neredeyse, bu düzende nasıl vazgeçilmez olmayı düşünürsün ey patikli Zülbiye?!11 Senden çekici yüz binlerce cıvır var ortalıkta
11 Yorumla
Soran+1 yılben iddialıyım arkadaş.. patiklerimle de olsa seksi ve çekici olmayı başarırım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeviştikten;
10-15 dakika sonra "biz artık neyiz?" ya da "Nasıldım?"
1 gün sonra "çok soğuk davranıyorsun. Sende bi' değişiklik var."
1 hafta sonra "Tamam, siliyorum numaranı o halde..."
demezsen benim için unutulmaz olursun.45 Yorumla
Soran+1 yıl:))) yok demem.. ister gelir ister gider
Cevap sahibi+1 yılKolay değil ama basit.
+1 yılHer konuda istediğini yaparsan basit olursun. Ölçüyü koruman gerek, peşinden koşturacaksın ama bıktırmayacaksın..
00 Yorumlageldin dusuncenı fıkrını paylastın ya lafı vuracak cok kısı olacaktır şimdi sana salla gitsin :)
20 Yorumlabakire halinle olsan olsan gaia olursun. bir inanna olamazsin. okumakla da tecrube edinilmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAltın kelime oral ,bır cocugun bebekle oynadıgı gıbı penisi ile oyna
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. bunlari dusunebilen kadin vazgecilmezdir zaten.
24 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yorum.. istemek başarmanın yarısıdır demişler ben önem veriyorum bu olaya başkaları önemsemeyebilir..
Soran+1 yılvalla ben de kendimi merak ediyorum aslında :) kendi kendime tarafsız bakamıyorum
belki de vazgeçilmezsin kim bilebilir ki..
22 Yorumla
Soran+1 yılbelki de.. garantiye alıyım dedim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeğe tiksinç gelebilcek şeyleri yapma.. seksten sonra erkek şunu nye yaptım ki diye kendi kendine düşünmesin.. biraz meraklı bırak erkeğini..
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekten erkeğe de değişiyor bu tiksinç gelen şeyler.. ona nelerin tiksinç geleceğini öğrenmem lazım ama bazı şeyler de var ki yapmadan anlayamaz sevip sevmeyeceğini herhalde.. :S
Cevap sahibi+1 yıle öyle tabi .
+1 yılBende kendimi bazen Orlando Bloom sanıyorum. Naber ?
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yıldiyorsun ki benimle yatan başka bir kadından zevk almasın olmaz öyle bir şey ayrıca bu zamanla ögrenilecek tecrübeyle sabit olacak bir durum
00 Yorumladuyguyu kaybetme yeter...
20 Yorumlane kadar da uğraşsan boşuna.. erkek adam aldatır
31 Yorumla
Soran+1 yılhepiniz aynısınız yani.. bunu mu diyorsun? o zaman ne sevişelim ne yemeğini yapalım ne sadık kalalım niye uğraşıyoruz ki hepsi aynı olduktan, hepsi naparsan yap aldattıktan sonra..
Kimse vazgeçilmez değil!
33 Yorumla- +1 yıl
Bakir olduğumu her fırsatta söylüyorum. ^.^
- +1 yıl
Ben anlatırım, karşımdakinin ne anladığından sorumlu değilim.
işte bunlar hep brazzers
23 Yorumla- +1 yıl
Şaşırdım kızlar brazzers ı bilmez sanırdım
Soran+1 yılben bilmiyorum mesela o ne?
Soran+1 yılya brazzers ne ya? sadece dünyaca meşhur bir site var başka bir şey bulamadım :)
sorunlarını aşıcaz hep bırlıkte yazmaya devam et..
00 Yorumlasakso iyi çekmen lazım
00 Yorumlahadi canım nerdesin açık adres alabilirmiyim
04 Yorumla
Soran+1 yıluzaktayım ben çok uzakta...
Soran+1 yıl:))
+1 yılhavalarda soğudu bu ara yav
00 Yorumlatek derdın bu olsun panpa:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılsokakta Arzum ONAN ; yatakta Müjde AR olmalısın.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) çok severim ikisini de
+1 yılçok uçuyon yahu bigün vazgeçtikleri zaman görürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfantezilerde sınırın olmamalı
00 Yorumla
+1 yılbunu alin burdan alin bunu burdan
12 Yorumla- +1 yıl
Haydaaa şaşırmış abi :/
- +1 yıl
gel seni artiz yapcam diyen birine denk gelmez umarim
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende türkiyenin aleksiz teksaz 'ı ol pampa