Seks tanrıçası olmak, yatakta vazgeçilmez olmak istiyorum...

Beyler, bayanlar.. ben sekste vazgeçilmez, unutulmaz olmak istiyorum ama amacım önüme gelen beni unutmasın beni düşünsün beni arzulasın değil.. Birlikte olduğum insan, gelecekte de eşim olan insan benden vazgeçemesin, ayrılamasın, başka kadına bakmaya bile ihtiyaç duymasın istiyorum..

Bunun için mutlaka ''her şeyi'' yapmak mı gerekiyor? Hani şöyle seviş, böyle davran ama her şeyi yapmasan da olur diyen erkekle yok mu? mesela özgüvenin olsun, istekli ol, vücudunla barışık ol, fantazilere açık ol vs ama atıyorum sevişirken argo konuşmasan da olur veya anal sekse karşı olsan da olur vs. gibi düşünenler var mı yoksa sizce vazgeçilmez olmak için sınırsız mı olmak gerekir? prensiplerim olsa da vazgeçilmez olamaz mıyım?

Şunu şunu yaparsan vazgeçilmez olursun diyecekleriniz neler?
Güncellemeler
+1 yıl
erkekler hem dersiniz ki kadınım şunu yapsın bunu yapsın kezban olmasın falan da falan.. ben burda soruyorum neler yapıyım da vazgeçilmez olayım diyorum doğru düzgün cevap veren çok az kişi.. demek ki siz gerçekten kadının kezban kalmasını istiyorsunuz sizin için birşeyler yapmasın anlaşıldı... başkasına bakmaya bile gerek duymayacağınız bir kadınınız olsun istemiyorsunuz yani..
Seks tanrıçası olmak, yatakta vazgeçilmez olmak istiyorum...